Connect with us

Ζώδια

Όλα τούμπα με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό: Λεφτά με το τσουβάλι και καλά νέα για 4 Ζώδια, πώς επηρεάζει τα υπόλοιπα

Published

on

Advertisement

Στις 13 Νοεμβρίου 2023 σχηματίζεται μια έντονη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, που θα αφήσει το ισχυρό αποτύπωμα της λόγω της αίσθησης του χάους που τη χαρακτηρίζει αλλά και των εντάσεων που θα φέρει. Είναι ένα φεγγάρι που θα λειτουργήσει καταλυτικά και θα μας οδηγήσει σε αποφάσεις που μπορεί να αλλάξουν τη ζωή μας.

Advertisement

Αυτή η Νέα Σελήνη, που κυβερνάται από τον Άρη παραδοσιακά και τον Πλούτωνα σύμφωνα με τη μοντέρνα αστρολογία, σχηματίζει όψεις με τον απρόβλεπτο Ουρανό και τον πολεμοχαρή Άρη, οι οποίες θα πυροδοτήσουν σημαντικές εξελίξεις, αφού οι αποκαλύψεις, τα ξαφνικά γεγονότα και η επιθετικότητα θα βασιλεύουν και θα μας ωθούν σε βεβιασμένες κινήσεις με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα.

Ποιοι επηρεάζονται

Η επιρροή της Νέας Σελήνης θα διαρκέσει για τις επόμενες δύο εβδομάδες και θα μας οδηγήσει στην Πανσέληνο της 27ης Νοεμβρίου 2023, η οποία θα επιτείνει τις δυσάρεστες εξελίξεις. Η Νέα Σελήνη στις 13 Νοεμβρίου 2023 σχηματίζεται στις 20 μοίρες και 44 λεπτά του Σκορπιού και επηρεάζει περισσότερο: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου – αρχές τρίτου δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια από τις 17 έως τις 23 μοίρες.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Άρη και αντίθεση με Ουρανό φέρνει ξαφνικές εξελίξεις στο καυτό θέμα των οικονομικών και ίσως σας δημιουργήσει ανασφάλεια και πολλά νεύρα. Θα σας απασχολήσουν επενδύσεις, κληρονομικά, φορολογικά, θέματα διατροφών, αποζημιώσεων, μπόνους, το εισόδημα του συντρόφου σας ή χρήματα τρίτων που μπορεί να διαχειρίζεστε εσείς. Ίσως έρθουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα ή «τρύπες» στον προϋπολογισμό σας που δεν είχατε υπολογίσει ή μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά κάποιο χρέος από την εφορία ή κάτι άλλο που να ανατρέψει τους οικονομικούς υπολογισμούς σας. Μπορεί κάποιο έσοδο να κοπεί ξαφνικά ή να τσακωθείτε με το ταίρι σας ή τους συνεργάτες σας και η αφορμή να είναι οικονομικοί λόγοι. Ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε όρους συμβολαίων ή συμφωνίες που είχατε κάνει και να θέσετε πιο ασφαλή όρια. Προσοχή και σε συζητήσεις που μπορεί να κάνετε για χρήματα, τραπεζικούς λογαριασμούς ή περιουσιακά στοιχεία που ενδεχομένως έχετε κοινά είτε με τον σύντροφο, είτε με τα αδέλφια ή τους γονείς σας και ξαφνικά μπορεί να προκύπτουν θέματα εξουσίας και ιδιοκτησίας. Με τη Νέα Σελήνη πάντως μπορεί να έχετε και νέες ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημά σας, αλλά προσέξτε να μην ρισκάρετε σε ουρανοκατέβατες επενδύσεις. Εκτός από τα οικονομικά όμως, θα πρέπει να δώσετε προσοχή και στις ερωτικές σας σχέσεις, καθώς μπορεί να υπάρξουν πιέσεις που ίσως εξελιχθούν σε εντάσεις και καβγάδες. Αυτό το φεγγάρι ίσως σας κάνει να θέλετε την ανεξαρτησία σας και αν είστε σε μια σχέση που νιώθετε ότι σας περιορίζει, ίσως βρείτε το θάρρος να πείτε ξαφνικά το μεγάλο αντίο.

Επηρεάζεστε περισσότερο από τη Νέα Σελήνη αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από την 17η έως την 23η μοίρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας κρίνονται με αυτή τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό (το ζώδιο που βρίσκεται απέναντί σας) και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό θα τεστάρει την αντοχή τους και αν δεν αντέξουν στις δονήσεις θα διαλυθούν. Το νέο φεγγάρι κλονίζει το σκεπτικό σας και τον τρόπο που σχετίζεστε και συνεργάζεστε με τους άλλους. Ίσως κάποια ξαφνικά γεγονότα ταράξουν την εμπιστοσύνη σας και θα θέσετε επί τάπητος τα θέματα που σας απασχολούν. Όμως οι πιθανότητες να το κάνετε με πολιτισμένο τρόπο είναι λίγες και μπορεί να ξεσπάσετε τον θυμό σας και σε πρόσωπα που δεν φταίνε. Το φεγγάρι σας κάνει πιο αποφασιστικούς, ανταγωνιστικούς, πεισματάρηδες και θα προσπαθείτε να επιβάλετε τα θέλω σας στους άλλους και όπως καταλαβαίνετε θα αντιμετωπίσετε αντιστάσεις. Στη δουλειά θα υπάρχει μεγάλος φόρτος ευθυνών και εσείς θα προσπαθείτε να ανταποκριθείτε σε όλα και θα πιέζεστε. Ίσως μάλιστα ανακαλύψετε ότι υπάρχει ένα παρασκήνιο σε βάρος σας ή ότι κάποιοι προσπαθούν να σας βάλουν τρικλοποδιές σε κάποια σχέδια σας και να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Αν είστε σε κάποια σχέση ή συνεργασία που σας πιέζει, θα βρείτε το κουράγιο για αλλαγές και αποφάσεις. Από την άλλη, αν όλα βαίνουν καλώς στις σχέσεις σας και είστε ικανοποιημένοι, τότε οι αλλαγές θα είναι θετικές και ίσως αποφασίσετε ξαφνικά να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω. Το σημαντικό είναι να ξέρετε ακριβώς τι επιθυμείτε, ώστε να κάνετε και τις σωστές επιλογές για να αποκτήσετε την πολυπόθητη ασφάλεια. Ίσως μπουν στη ζωή σας νέοι άνθρωποι και ίσως προκύψει ουρανοκατέβατα ένα ειδύλλιο ή μια νέα συνεργασία. Μπορείτε να προχωρήσετε μεν…. με πολύ προσεκτικά βήματα δε, διότι η όψη με τον Ουρανό δεν εγγυάται μακροημέρευση σε νέες καταστάσεις. Το στρες και το άγχος μπορεί να μην σας επιτρέπουν να δείτε με καθαρό μάτι τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε για το συμφέρον σας. Έτσι, πριν υποσχεθείτε πολλά και πριν οι άλλοι αρχίσουν να έχουν απαιτήσεις από σας, προσέξτε σε τι και πώς δεσμεύεστε. Συμφωνίες, συμβόλαια, επανεξέταση όρων, δικαστικές αποφάσεις θα σας απασχολήσουν.

Επηρεάζεστε περισσότερο από τη Νέα Σελήνη αν έχετε τον Ήλιο σας από τη 17η έως την 23η μοίρα του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου σε αυτές τις μοίρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της φυσικής κατάστασης, αλλά της ψυχολογίας σας και του υποσυνείδητου ενεργοποιούνται από τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και η πίεση που θα νιώσετε είναι αφόρητη. Οι όψεις της Νέας Σελήνης (σύνοδο με τον Άρη και αντίθεση με τον Ουρανό) ίσως σας φέρουν στα όρια σας, καθώς μπορεί ξαφνικά να ανατρέπεται το πρόγραμμα σας και αυτό να σας εκνευρίζει ακόμα περισσότερο. Ή μπορεί κάποιο θέμα υγείας να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν αξίζει να τρέχετε και να σπαταλάτε όλη σας την ενέργεια και να μη δίνετε σημασία στο μεγαλύτερο αγαθό που είναι υγεία μας. Πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή στην καθημερινότητα σας, διότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Τα επίπεδα της ενέργειας σας ίσως είναι χαμηλά, διότι εξαντλήστε στη δουλειά και δεν φροντίζετε τον εαυτό σας και τη φυσική σας κατάσταση. Αυτό σας έχει κουράσει και σωματικά, αλλά και ψυχολογικά, αφού δεν ζείτε όπως θέλετε. Ήρθε η στιγμή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να βάλετε όρια στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σας τον εαυτό για τις λανθασμένες επιλογές σας. Πρέπει να απλοποιήσετε τον τρόπο ζωής σας, να αποκτήσετε σωστό πρόγραμμα και υγιεινότερες συνήθειες, ώστε να μπορείτε να αντεπεξέρχεστε σωστά και στις υποχρεώσεις σας, χωρίς να καταπονείτε και να καταστρέφετε τον οργανισμό σας. Με την γκρίνια και τις φωνές δεν έρχονται οι λύσεις, βρείτε τον τρόπο να κάνετε μέσα στην ημέρα κάποια πράγματα που να σας ευχαριστούν, ώστε να διώχνετε την πίεση με δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο. Ελάτε πιο κοντά με τους ανθρώπους που σας βοηθούν, σας υποστηρίζουν και κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σας είτε είναι συνεργάτες είτε φίλοι και διώξτε τους τοξικούς που σας γεμίζουν αρνητισμό. Είναι πιθανόν κάποιοι από σας να αλλάζετε πόστο ή και αντικείμενο δουλειάς αυτές τις μέρες, επειδή όμως τις ουσιαστικές αλλαγές ή κινήσεις καριέρας θα τις κάνετε αργότερα, θα σας έλεγα τώρα να είστε μετριοπαθείς στα καινούρια πράγματα που μπορεί να προκύψουν και ίσως και λίγο καχύποπτοι σ’ αυτά που σας υπόσχονται.

Επηρεάζεστε περισσότερο από τη Νέα Σελήνη αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από την 17η έως την 23η μοίρα.

Διαβάστε ακόμα:   Γίνονται πραγματικότητα οι ευχές τους: 3 Ζώδια που θα έχουν όλη τη τύχη & θα βγάλουν πολλά λεφτά μετά τις 14/6

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο φιλικό προς εσάς ζώδιο του Σκορπιού, υπό άλλες συνθήκες θα σας υποσχόταν μόνο νέα ξεκινήματα και θετικές εξελίξεις στον τομέα του έρωτα, των παιδιών, της δημιουργίας, των νέων επιχειρηματικών σας σχεδίων και των ταλέντων σας. Τώρα όμως, που η Νέα Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη και αντίθεση με τον Ουρανό, οι δυσκολίες και οι ανατροπές ίσως βάλουν φρένο στα σχέδια σας. Τίποτα δεν θα γίνεται με ευκολία και η κούραση θα είναι μεγαλύτερη. Ίσως παρουσιαστούν ξαφνικές ευκαιρίες να προωθήσετε τη δουλειά σας, να δώσετε ώθηση στα όνειρα σας, να γνωρίσετε έναν μεγάλο έρωτα, να έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπο σας, αλλά θα πρέπει να είστε αλέρτ, διότι το φεγγάρι αυτό είναι «κίντερ» έκπληξη. Διότι όσο ξαφνικά μπορεί να ξεκινήσει κάτι, άλλο τόσο απότομα μπορεί να τελειώσει, ειδικά οι σχέσεις και οι υποσχέσεις που δεν βασίζονται σε βαθιά και ειλικρινή συναισθήματα. Να είστε προσεκτικοί και να θυμάστε ότι οι αλλαγές θα είναι ξαφνικές και ίσως αρχικά να σας σοκάρουν, αλλά με πείσμα και γενναιότητα θα φτάσετε εκεί που θέλετε, οπότε να τις αντιμετωπίσετε με ευελιξία και αυτογνωσία. Επίσης, να είστε προσεκτικοί με τα θέματα των οικονομικών σας, διότι ο Ουρανός κρύβει πολλές εκπλήξεις. Ίσως δημιουργηθούν θέματα και με τις φιλικές σας σχέσεις και τα σενάρια είναι πολλά. Μπορεί μια φιλική σχέση ξαφνικά να πάρει ερωτική τροπή ή μπορεί κάποιοι φίλοι να μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδια σας και ξαφνικά να τσακωθείτε. Είπαμε, με αυτό το φεγγάρι όλα παίζουν.

Επηρεάζεστε περισσότερο από τη Νέα Σελήνη αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από την 17η έως την 23η μοίρα.

ΛΕΩΝ

Την προσοχή σας στον τομέα καριέρας-οικογένειας στρέφει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, καθώς μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα τόσο ξαφνικά που να μην ξέρετε από πού σας ήρθαν. Ίσως αντιμετωπίσετε και κάποιες προκλήσεις που να δοκιμάσουν τα όρια σας και τον χαρακτήρα σας, αλλά δεν πρέπει να τραβήξετε τα πράγματα στα άκρα, για να μην έχετε έντονες συγκρούσεις με συνεργάτες, με τον σύντροφό σας ή με τα άτομα της οικογένειάς σας. Θα νιώθετε πιο ασταθείς συναισθηματικά και θα σας πιάνει συνεχώς το παράπονο. Θα ανακαλείτε γεγονότα του παρελθόντος και θα σκέφτεστε ότι εσείς πάντα δίνετε πολλά και οι άλλοι τίποτα και θα σας πιάνει θυμός και νεύρα. Ό,τι έχετε κρατήσει μέσα σας όλα αυτά τα χρόνια μπορεί τώρα να βγουν στην επιφάνεια με μορφή χιονοστιβάδας και να ξεπηδήσουν συναισθήματα οργής. Αν μάλιστα κάποιος σας ζητήσει τα ρέστα για τη συμπεριφορά σας, τότε θα βάλετε σθεναρά όρια και θα κόψετε δεσμούς. Μπορεί να απομακρυνθείτε από το οικογενειακό περιβάλλον, να μετακομίσετε αν μένετε στο πατρικό σας ή να απαιτήσετε να σταματήσουν οι συγγενείς σας να ανακατεύονται στη ζωή σας. Επίσης, θα σας απασχολήσει το σπίτι ως χώρος. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να το αναδιακοσμήσετε, να ασχοληθείτε με την ασφάλεια του ή να προκύψει μια ξαφνική ζημιά και να πρέπει να ξεκινήσετε εργασίες. Ακόμη, μπορεί να προκύψει και μια χωροταξική αλλαγή μετά από ξαφνικά γεγονότα και στη δουλειά. Μην αφήσετε την αβεβαιότητα να σας καταβάλει και μην κρατάτε τα παράπονα μέσα σας, διότι σωματοποιείτε τα άγχη σας.

Επηρεάζεστε περισσότερο από τη Νέα Σελήνη αν έχετε τον Ήλιο σας από τη 17η έως την 23η μοίρα του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου σε αυτές τις μοίρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φωτιά στην καθημερινότητα σας βάζει η Νέα Σελήνη από τον Σκορπιό. Η πίεση και το άγχος θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο και θα τρέχετε σε φρενήρεις ρυθμούς. Το τηλέφωνο θα χτυπάει σαν τρελό και όλοι θα θέλουν κάτι από εσάς και εκεί που θα νομίζετε ότι έχετε βάλει ένα πρόγραμμα και ότι έχετε τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες, κάτι ξαφνικό θα ανατρέπει τα πάντα και πάλι από την αρχή. Μπορεί να ακυρώνονται τα σχέδια σας, κάποιο ταξίδι ή άλλα να περιμένετε και άλλα να έρχονται. Επίσης, πρέπει να προσέχετε τι λέτε, πώς το λέτε και τι γράφετε και ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διότι ένα λάθος κόμμα μπορεί να φέρει αντιδράσεις από το πουθενά. Προσέξτε το χιούμορ σας, τα κουτσομπολιά, διότι πολλά μπορεί να αποκαλυφθούν αυτές τις ημέρες και να σας πάρει και εσάς η μπάλα. Η εξάντληση σας είναι δεδομένη και τα νεύρα σας θα είναι τσίτα, διότι δεν θα μπορείτε να ησυχάσετε πουθενά και θα ξεσπάτε σε όποιον βρεθεί στον δρόμο σας και ανυποψίαστος μπορεί να σας πει μια κουβέντα παραπάνω. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και διαλλακτικοί και να μην κολλάει το μυαλό σας, διότι μπορεί να χαλάσετε σχέσεις και μετά να το μετανιώσετε.

Επηρεάζεστε περισσότερο από τη Νέα Σελήνη αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από την 17η έως την 23η μοίρα.

ΖΥΓΟΣ

Advertisement

Ξαφνικές αλλαγές στα θέματα των οικονομικών φέρνει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό κι εσείς καλείστε να επανεξετάσετε τη σχέση σας με το χρήμα. Οι αλλαγές μπορεί να προκύψουν από άλλα άτομα ή αστάθμητους παράγοντες, αλλά υπάρχει περίπτωση να έρθουν και κατόπιν δικών σας παρορμητικών αποφάσεων, αν για παράδειγμα δεν αντέχετε στη δουλειά που είστε και τα βροντήξετε όλα κάτω και φύγετε ή κλείσετε μια επιχείρηση επειδή τσακωθήκατε με τον συνέταιρο ή έναν προμηθευτή. Ή μπορεί να βαρεθήκατε να καλύπτετε εσείς τις ανάγκες των άλλων και να βάλετε κάποια όρια ξαφνικά. Επειδή θα είστε συναισθηματικά φορτισμένοι με αυτό το φεγγάρι, ίσως οι αποφάσεις να είναι θερμοκέφαλες ή μπορεί να νευριάσετε πολύ αν οι άλλοι (είτε ο σύντροφος, είτε τα παιδιά σας ή οι συνεργάτες σας) δεν εκτιμούν τις θυσίες σας και αυτό θα σας κάνει να γίνετε… ψυχροί εκτελεστές, όταν συνειδητοποιήσετε ότι εσείς παιδεύεστε και οι άλλοι επωφελούνται. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τις διαπραγματεύσεις, τους διακανονισμούς, την αξιοποίηση ακινήτων, αλλά και τα νέα επιχειρηματικά ξεκινήματα. Ίσως υπάρξουν εντάσεις και διενέξεις και κλονιστούν οι σχέσεις με άτομα που συνεταιρίζεστε και έχετε κοινά συμφέροντα. Αν σχεδιάζετε να κάνετε κάτι μόνοι σας, μπορείτε να προχωρήσετε ή να αξιοποιήσετε κάποιο ταλέντο σας προκειμένου να κερδίσετε χρήματα από αυτό, αλλά πάντα με σύνεση και προσοχή. Δεν ευνοείται το ρίσκο στις επενδύσεις.

Επηρεάζεστε περισσότερο από τη Νέα Σελήνη αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από την 17η έως την 23η μοίρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φιλοξενείτε τη Νέα Σελήνη μαζί με τον Άρη στο ζώδιο σας που κάνουν αντίθεση με τον Ουρανό. Τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί δηλαδή για να καταλάβετε ότι το σύμπαν σάς κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και σας καλεί να είστε έτοιμοι για απρόσμενες αλλαγές και ξαφνικά γεγονότα σε όλα τα μέτωπα! Ήρθε η ώρα για να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε νέα ξεκινήματα για τον εαυτό σας, την εμφάνιση σας, τη φυσική σας κατάσταση, τις σχέσεις σας, τα επιχειρηματικά σας πλάνα, τις συμφωνίες σας και άλλα πολλά. Όμως το κακό είναι πως ο Άρης, που είναι ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης, σας κάνει να τρώγεστε με τα ρούχα σας και να είστε παρορμητικοί. Ενώ ο Ουρανός σας κάνει απερίσκεπτους και ανατρεπτικούς. Οπότε, μπορεί να πάρετε αυτές τις αποφάσεις εν θερμώ και μετά άντε να το μαζέψετε το πράγμα. Η Νέα Σελήνη θα σας δώσει την ώθηση να γκρεμίσετε τις παθογένειες της ζωής σας, να αφήσετε πίσω σας ό,τι δεν λειτουργεί και ό,τι σας κρατάει στάσιμους και να μεταμορφωθείτε. Όμως, είπαμε, δεν χρειάζεται να πάρετε έναν οδοστρωτήρα και να τους πατήσετε όλους, θέλει καθαρή σκέψη και υπομονή για τις σοβαρές αποφάσεις. Μην κάψετε μαζί με τα ξερά και τα χλωρά! Επίσης, να είστε προετοιμασμένοι ότι εσείς μπορεί να σχεδιάζετε κάποια πράγματα και οι καταστάσεις να ανατρέπονται ξαφνικά και όλα γύρω σας να αλλάζουν, χωρίς εσείς να μπορείτε να το ελέγξετε. Προσοχή σε θέματα που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες, αφού μπορεί να προκληθούν κάποιες εντάσεις ή διενέξεις. Αν πάντως ήταν μέσα στα σχέδια σας η αλλαγή χώρου σπιτιού ή καριέρας, η Νέα Σελήνη σας ανάβει το πράσινο φως, αρκεί να μην είστε παρορμητικοί.

Διαβάστε ακόμα:   48ωρο σε «αναμμένα κάρβουνα» για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια: Η Άση Μπήλιου ζητά να πάρουμε... ομπρέλα για τα δύσκολα που έρχονται

Επηρεάζεστε περισσότερο από τη Νέα Σελήνη αν έχετε τον Ήλιο σας από τη 17η έως την 23η μοίρα του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου σε αυτές τις μοίρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη σάς οδηγεί σε πιο εσωτερικά μονοπάτια και θα κάνετε την ενδοσκόπηση σας. Θα είστε πιο εσωστρεφείς, θα θέλετε να απομονωθείτε από τη βαβούρα που σας αποπροσανατολίζει και να βρείτε τον εαυτό σας και τις ισορροπίες σας, συνειδητοποιώντας όλα τα λάθη που έχετε κάνει. Όμως δεν θα είναι τόσο εύκολο, διότι από τη μία ο Ουρανός παραμονεύει και ανατρέπει το πρόγραμμα και τα θέλω σας και από την άλλη ο Άρης σάς πιέζει και σας φέρνει στα όρια σας. Αυτό σημαίνει θα έχετε ένταση και νεύρα, που αν δεν τα εκτονώσετε θα τα σωματοποιήσετε. Αυτό που σίγουρα θα σας βοηθήσει η Νέα Σελήνη να κάνετε είναι να κόψετε τις κακές συνήθειες και να δώσετε ένα τέλος σε τοξικές σχέσεις και καταστάσεις στα προσωπικά και στα επαγγελματικά σας. Απλά ίσως το κάνετε με άκομψο τρόπο και τα λόγια σας εύκολα να παρεξηγηθούν και να δημιουργηθούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Παράλληλα η ψυχολογία σας θα είναι επιβαρυμένη, καθώς σκέψεις που αποφεύγατε και προβλήματα που θάβατε κάτω από το χαλάκι θα ξεπηδήσουν ξαφνικά ή θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις που θα τα φέρουν στην επιφάνεια και θα μπείτε σε διαδικασία κάθαρσης. Ακούστε το ένστικτό σας και βγάλτε από τη ζωή σας όλες τις σχέσεις που πια δεν σας εξυπηρετούν. Αγαπήστε τον εαυτό σας, αλλάξτε τον τρόπο που φροντίζετε την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση και βρείτε τη δύναμη να απαγκιστρωθείτε από τα «πρέπει» που σας βαραίνουν. Θα είναι πολύ ανακουφιστικό για την ψυχολογία σας και την υγεία σας, που έτσι και αλλιώς πρέπει να προσέξετε πολύ.

Επηρεάζεστε περισσότερο από τη Νέα Σελήνη αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από την 17η έως την 23η μοίρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον τομέα της κοινωνικής ζωής, της συλλογικής δουλειάς, των στόχων, των φίλων και των συνεργατών και ίσως δημιουργηθούν ξαφνικά κάποιες καταστάσεις που θα φέρουν πάνω-κάτω. Αν εσείς απαντήσετε με νεύρα, κριτική και φωνές, τότε οι αντιπαραθέσεις θα οδηγήσουν σε ρήξεις. Ίσως να μπείτε στη διαδικασία να αμφισβητήσετε κάποια άτομα και την πορεία τους στη ζωή σας και να θέλετε να αποκοπείτε από διάφορες δραστηριότητες που δεν σας εκφράζουν πια. Ή ίσως θέλετε να αναλάβετε εσείς πιο ηγετικούς ρόλους και δεν σας δίνουν τη δυνατότητα και αυτό σας εκνευρίζει και να αντιδράτε. Μπορεί από την άλλη να φτάνουν στα αυτιά σας κάποια κουτσομπολιά που να επηρεάσουν την κρίση σας ή να μάθετε ότι κάποια άτομα έστησαν μια πλεκτάνη πίσω από την πλάτη σας και να γίνετε έξαλλοι. Επίσης, μπορεί να δημιουργηθούν από το πουθενά προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο και να τσακωθείτε και αυτό να σας πιέσει πολύ, αφού θα αισθάνεστε ότι αυτή η εξέλιξη σάς εκθέτει και κοινωνικά. Ακόμη, μπορεί να υπάρχουν απρόσμενες εξελίξεις με τα παιδιά σας αν είστε γονείς που θα σας στεναχωρήσουν και θα σας αγχώσουν. Μην επενδύετε με την πρώτη σε άτομα που γνωρίζετε τώρα, όσο καλοί και σπουδαίοι και αν σας φαίνονται. Ο ενθουσιασμός δεν είναι καλός σύμβουλος. Ευνοούνται οι συλλογικές ενέργειες και όχι οι μονομερείς προσπάθειες.

Επηρεάζεστε περισσότερο από τη Νέα Σελήνη αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από την 17η έως την 23η μοίρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει αντίθεση με τον κυβερνήτης σας Ουρανό και μπορεί να φέρει απρόσμενες εξελίξεις στην καριέρα και στο σπίτι. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να γκρεμίσει ή να χτίσει μέσα σε μια νύχτα την καριέρα σας και τα προσωπικά σας σχέδια. Μπορεί από ένα ξαφνικό τέλος να ξεκινήσει μια καινούρια πορεία, μια νέα ζωή και ίσως η Νέα Σελήνη σας φέρει και ευκαιρίες να αυξήσετε τη φήμη σας, τις φιλοδοξίες σας και να προωθήσετε τα θέματα της εργασίας και της καριέρας σας. Οι αλλαγές θα έρθουν μέσα από δυσκολίες και εμπόδια, αλλά θα σας βάλουν στη διαδικασία να επανεκτιμήσετε τους στόχους σας. Τα διλήμματα θα είναι πολλά και η ανασφάλεια μεγάλη, διότι θα γίνονται όλα ξαφνικά και θα νιώθετε ότι χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας. Να θυμάστε ότι θα πρέπει να ακούτε το ένστικτο σας και να εκτιμάτε τον εαυτό και τις ικανότητες σας. Οι δυσκολίες και οι αλλαγές είναι αυτές που μας εξελίσσουν και θα πρέπει να προσπαθούμε να διατηρούμε την ψυχραιμία μας όταν συμβαίνουν. Ακόμη, η Νέα Σελήνη θα γιγαντώσει την ανάγκη σας να ανεξαρτητοποιηθείτε, κάνοντας ίσως τη δική σας επιχείρηση ή τη δική σας οικογένεια, ή να μετακομίσετε ή να αλλάξετε σπίτι ή χώρο εργασίας. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν δονήσεις στην οικογένεια, τον γάμο ή κάποιο θέμα που να αφορά τη μητέρα σας. Θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που μιλάτε και συμπεριφέρεστε σε ανωτέρους και προϊσταμένους και μην αντιδράτε με αγένεια. Το ίδιο ισχύει και για τους δικούς σας ανθρώπους στο σπίτι, δεν πρέπει να τους πιέζετε, ούτε να θεωρείτε ότι μπορούν πάντα να φορούν τη δική σας διάθεση, διότι θα έχετε σφοδρές αντιδράσεις που ίσως οδηγήσουν σε καβγάδες και ρήξεις.

Επηρεάζεστε περισσότερο από τη Νέα Σελήνη αν έχετε τον Ήλιο σας από τη 17η έως την 23η μοίρα του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου σε αυτές τις μοίρες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό επηρεάζει θέματα που αφορούν σπουδές, διαδίκτυο, σχέσεις με ξένους και εξωτερικό, ταξίδια, προώθηση των ιδεών ή της δουλειάς σας, εκδόσεις, ΜΜΕ, νομικές υποθέσεις. Οι ανατροπές, οι ξαφνικές αλλαγές, τα απρόοπτα και οι αποκαλύψεις μπορεί να αναστατώσουν το πρόγραμμα σας και να τροποποιήσουν τα πλάνα σας. Οι αλλαγές αυτές μπορεί αρχικά να σας κλονίσουν, καθώς θα νιώθετε ότι δεν έχετε δίχτυ ασφαλείας, αλλά ίσως στο μέλλον να αποδειχτεί ότι είναι το καλύτερο για εσάς. Επίσης, μπορεί να αισθάνεστε κούραση, καθώς έχετε αναλάβει υποχρεώσεις άλλων και δεν αντέχετε άλλο με τα προβλήματα τους και το μόνο που θέλετε είναι να κοιτάξετε τις δικές σας ανάγκες. Ίσως δημιουργηθούν και προβλήματα με άτομα που έρχεστε σε καθημερινή επαφή ή με τα αδέλφια σας και να συμβούν κάποιες καταστάσεις που να σας αποσταθεροποιήσουν. Ενδεχομένως να πρέπει να αξιολογήσετε εκ νέου την οπτική σας απέναντι τους. Επίσης, μπορεί να πάρετε ξαφνικά την απόφαση να αλλάξετε αντικείμενο δουλειάς ή σπουδών και να διευρύνετε την εκπαίδευσή σας σε άλλους τομείς ή να ξεκινήσετε κάποιο μεταπτυχιακό σε μια ξένη χώρα. Θέλει όμως προσοχή ο τρόπος που εκφράζεστε, διότι μπορεί να ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων από εκεί που δεν το περιμένετε.

Επηρεάζεστε περισσότερο από τη Νέα Σελήνη αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από την 17η έως την 23η μοίρα.

πηγη

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.