Connect with us

Ζώδια

7 Φεβρουαρίου 2023 19:34

Μεγάλη προσοχή αν είσαι αυτό το ζώδιο – Ριζικές αλλαγές απαιτεί ο Φλεβάρης

Υπομονή να πάει ο Ήλιος στους Ιχθύες, να γλυκάνει λίγο το τοπίο, να πάρετε τα πάνω σας, να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση, να τη δείτε αλλιώς τη δουλειά. Καιρός να φροντίσετε τον εαυτό σας, να ομορφύνετε, να αλλάξετε στυλ, να δείξετε πως και εσείς μπορείτε να εντυπωσιάζετε τα πλήθη, με πολύ μεγάλη επιτυχία!

Τελικά ο Ερμής ταιριάζει πολύ στα ζώδια του Αέρα, λύνεται η γλώσσα μας, γινόμαστε πιο αυθόρμητοι από κάποιες άλλες φορές. Συνεπώς από τις 10/02 και μετά Σκορπιοί μου, θα καταφέρετε να εκφράσετε τις σκέψεις σας και στο σπίτι και στη δουλειά. Τα βάζετε όλα σε τάξη, ενώ θαυμάζουν την αποφασιστικότητά σας. Το σύμπαν επιμένει, πως μια μεγάλη αλλαγή πρόκειται να συμβεί. Σας θέλει να φεύγετε από εκεί που είστε και να κάνετε μια νέα αρχή κάπου αλλού. Αλλάζετε έδρα στη δουλειά; Αλλάζετε σπίτι και γειτονιά; Μήπως και χώρα για ένα καλύτερο αύριο; Μέχρι και τα τέλη του Φλεβάρη θα την έχετε την απάντηση αυτή.. Τα γεγονότα, τα σημάδια, η κατεύθυνση είναι μια, κάπου αλλού, κάτι νέο, μια περιπέτεια ζωής!

Και πάμε στη Θεά Αφροδίτη που είναι στους Ιχθύες και πόσο σας ταιριάζει, πόσο; Η Αφροδίτη έχει να κάνει με τον έρωτα, αλλά και με το χρήμα. Τις μέρες αυτές, μέχρι να ηρεμήσετε από τα υπερβολικά συναισθήματα του χθεσινού Φεγγαριού, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μη δίνετε τίποτα σε κανέναν. Ποιος θέλει λεφτά; Για πιο λόγο και γιατί; Είναι απαραίτητο το έξοδο, ή όχι; Εννοείται πως θα υπάρξουν εντάσεις στο περιβάλλον σας, είναι η συνάντηση του Άρη με την Αφροδίτη, που της κάνει ταμείο από τη μια, από την άλλη όμως σα να τη ξεμπροστιάζει για τις τσιγκουνιές της. Οπότε το νου σας, μη δουν πως τα όχι σας είναι και καλά τύπου έχετε και δε δίνετε στον άνθρωπό σας.. Μήπως έφτασε ο καιρός να φτιάξετε ένα μυστικό συρτάρι που να κλειδώνει και να μη γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτό; Σαν τις ταινίες μυστηρίου..

08/02 η Αφροδίτη με τον Ουρανό μπορεί να σας αναστατώσουν γλυκά, από μια πρόταση που θα λάβετε από ένα πρόσωπο, που δεν το περιμένετε με τίποτα! Ένα ραντεβού παλιάς εποχής, είναι όντως συναρπαστικό!

15/02 η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, θέλουν να ζήσετε το όνειρο, να γλυκάνει η καρδιά σας, να πιστέψετε πως και εσείς έστω για μια φορά, είστε οι πρωταγωνιστές του πιο ρομαντικού παραμυθιού!

Μέχρι τις 15/02 φτάνει η χάρη της Αφροδίτης, αφού μετά στρέφεται η προσοχή σας, σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Μια βδομαδούλα σε χρώμα ροζ, είναι νομίζω υπέρ αρκετό για μια προσωπικότητα σαν και τη δικιά σας!

Ο Δίας και η Αφροδίτη από τον Κριό, σας ανάβουν φωτιές επαγγελματικές, ίσως να αναλάβετε και ένα νέο project, πάντως με σταυρωμένα τα χέρια δεν κάθεστε με τίποτα! Από τις 20/02 και μετά, να δίνετε βάση στους συνεργάτες σας, να δείχνετε κατανόηση σε διαφορετικές απόψεις, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας μαζί τους, για να πραγματοποιηθούν κάποιες από τις επιθυμίες σας, για να δικαιωθείτε για τις αγωνίες σας.

Με λίγα λόγια..
Σκορπιοί μου, δεν υπάρχει λόγος να καταπιέζετε τα συναισθήματά σας και τις επιθυμίες σας. Μια είναι πάντα επίμαχη ερώτηση που κάνουμε στον εαυτό μας, όταν περνάμε δύσκολα. Κάντε τη ρημάδα την ερώτηση και δώστε την απάντηση, δίχως καμία σκέψη! Εκεί ακριβώς βρίσκεστε, ούτε πιο πίσω, ούτε πιο μπροστά, οπότε με τη βοήθεια του Ουρανού και του Κρόνου, θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από σχέσεις τοξικές και στενάχωρες!
Τα δεδομένα σε οικογενειακό επίπεδο αλλάζουν, μυστήριος ο Φλεβάρης. Ίσως να φέρει δάκρυα χαράς, ίσως και λύπης. Η ζωή αλλάζει. Άνθρωποι έρχονται και άνθρωποι φεύγουν. Σε τέτοια θέματα θα χρειαστεί να κρατήσετε χαρακτήρα.
Ο έρωτας είναι ωραίος, είναι γλυκός, είναι ψυχοθεραπευτικός για όσο εσείς το θέλετε. Η απόλαυση βρίσκεται στη δουλειά, στη δημιουργικότητα και στα λεφτά φυσικά, που είναι το έπαθλο μιας νίκης, κάθε φορά. Οπότε από τις 20/02 και μετά, αναλόγως του τι γυρεύετε, πόσο ψηλά έχετε τον πήχη, ίσως να εμφανιστεί μια δουλειά που να χρειαστεί να αλλάξετε σπίτι, γειτονιά, πόλη, ακόμα και χώρα. Η Αφροδίτη και ο Δίας δε σας αφήνουν να κάνετε πίσω! Η ευκαιρία, είναι ευκαιρία και έρχεται μια φορά στα 1000 χρόνια!

magicfariel

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.