Connect with us

Ζώδια

«Μαύρη» Πανσέληνος για Ζυγούς κι άλλα 2 ζώδια: Εφιαλτικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Published

on

Advertisement

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν από την σημερινή (27/12) Πανσέληνο σύμφωνα με τον έμπειρο αστρολόγο και τις εβδομαδιαίες του προβλέψεις για το elle.gr;

Advertisement

Ο Κώστας Λεφάκης έχει όλες τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Κριός
Η εβδομάδα των Χριστουγέννων σας βρίσκει σε ένταση και σας εκθέτει σε ταλαιπωρίες και σε υποχρεωτικές μετακινήσεις. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, αλλά και για τους ανθρώπους που αγαπάτε. Είναι σημαντικό να μην κάνετε λάθη που θα μπορούσαν να έχουν μακρόχρονες συνέπειες. Θα πρέπει να υπερασπιστείτε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα και να αποφύγετε παρεξηγήσεις στο άμεσο περιβάλλον σας. Μην είστε αφηρημένοι όταν οδηγείτε ή όταν ασχολείστε με μηχανήματα. Προνοήστε για περιστασιακές δυσκολίες στην ερωτική σας ζωή. Οικονομικά παραμείνετε συνετοί στην κατανάλωση.

Ταύρος
Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι κουραστικές και καταναλωτικές. Θα υπάρχουν στιγμές που θα εξυπηρετηθείτε αλλά θα υπάρχουν και μέρες που θα ταλαιπωρηθείτε. Αποφύγετε τις αλλαγές και οργανώστε καλά τις μετακινήσεις σας. μην υπολογίζετε στην υποστήριξη των άλλων αλλά στηριχθείτε στις δικές σας δυνάμεις. Υπερασπίστε τα συμφέροντα σας. Επωφεληθείτε από τις γιορτές για να περάσετε περισσότερες ώρες με αγαπημένα σας πρόσωπα και να ανεφοδιάσετε την ψυχή σας με δυνατές δόσεις ηρεμίας και αυτοπεποίθησης που σας έλειψαν κυριολεκτικά το τελευταίο διάστημα.

Δίδυμοι
Επεισοδιακές προβλέπονται οι επόμενες μέρες για εσάς. Είναι Χριστούγεννα και οι απαιτήσεις των άλλων πολλές και ποικίλες. Εσείς όμως αποφασίζετε πως και που θα περάσετε τις εορταστικές ημέρες καθώς οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις δεν σταματούν. Φανείτε προνοητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε περιττά έξοδα. Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις για συνεργασίες ή μια συμβίωση. Παραμείνετε οργανωμένοι στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Οι ευκαιρίες να περάσετε καλά στις γιορτές δεν θα λείψουν και θα κριθούν περισσότερο από ξένους ανθρώπους και από φιλικά πρόσωπα.

Καρκίνος
Οι επόμενες μέρες και το φως της Πανσελήνου θα εντείνει το πρόγραμμα των κοινωνικών υποχρεώσεων των εορτών και θα ευαισθητοποιεί προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις. Προσπαθήστε να έχετε εναλλακτικές καθώς αιφνιδιασμοί και έκτακτα περιστατικά θα αλλάζουν το πρόγραμμα σας. Μέσα σε όλο το τρέξιμο που έχετε να κάνετε επιβάλλεται να έχετε μερικές ώρες ηρεμίας και ξεκούρασης. Αποφύγετε το άγχος και όσοι έχετε προβλήματα υγείας μην τα αμελείτε. Μην είστε απερίσκεπτοι στις επενδύσεις, αισθηματικές ή κοινωνικές. Αποφύγετε επίσης εκείνους που σας πιέζουν για κάτι δικό τους!

Διαβάστε ακόμα:   Κώστας Λεφάκης : Γεμάτες τσέπες με πολλά χρήματα - Καλά νέα για 4 ζώδια με τύχη

Λέων
Προσπαθήστε να είστε αισιόδοξοι και να προσαρμόζεστε όταν το κλίμα δεν αλλάζει. Οι χριστουγεννιάτικες μέρες θα σας δώσουν ευκαιρίες να πλησιάσετε ανθρώπους και να βελτιώσετε κάποιες σχέσεις. Βάλτε ένα λογικό πρόγραμμα στις δραστηριότητες σας, μην εξαντλείτε την αντοχή και τις εφεδρείες σας και χαρείτε τις γιορτές με ανθρώπους που σας κάνουν να νιώθετε άνετα και ήρεμα. Το τέλος του μήνα και η Πανσέληνος της εβδομάδας φέρνουν γεγονότα που αναταράσσουν τις προσωπικές σας σχέσεις και ανατρέπουν εύκολα την ψυχολογική σας κατάσταση.

Παρθένος
Αποφύγετε αντιθέσεις στο άμεσο περιβάλλον σας. Μεριμνήστε για την τυχόν διακινδύνευση των συμφερόντων σας και μην επιχειρείτε αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα ή και αλλού, γιατί τα αποτελέσματα μπορεί να σας απογοητεύσουν. Η εβδομάδα της Πανσελήνου και των Χριστουγέννων σας βοηθά να συζητήσετε ήρεμα τα προβλήματά σας με εμπίστους ανθρώπους οι οποίοι έχουν κατανόηση για εσάς. Περιοριστείτε στα απαραίτητα έξοδα των ημερών και μην ανοίγετε καινούρια. Υπερασπιστείτε ότι αφορά την ιδιοκτησία και την ιδιωτική σας ζωή με την οποία αρκετοί δεν συμφωνούν μαζί της.

Ζώδια σήμερα – Κώστας Λεφάκης: Προβλέψεις για τα υπόλοιπα 6 ζώδια

Ζυγός
Κάποιοι θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις λόγω Χριστουγέννων. Φανείτε σταθεροί στα προγράμματά σας και μην επηρεάζεστε από εκείνους που απαιτούν την προσοχή σας άδικα. Η Πανσέληνος της Τετάρτης ενδέχεται να επηρεάσει επεισοδιακά τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Φανείτε διαλλακτικοί και μην αφήνετε παρεξηγήσεις ή διαφωνίες να πάρουν μεγάλη έκταση. Οργανώστε καλά μετακινήσεις ή ταξίδια και αναβάλετε για τον Ιανουάριο σημαντικές συμφωνίες. Αποφύγετε ανθρώπους και περιστατικά τα οποία μπορούν να ρίξουν το ηθικό σας ή να πολεμήσουν τα όνειρα σας για το μέλλον.

Σκορπιός
Τα γεγονότα των επόμενων ημερών θα ανατρέψουν αρκετές φορές την εύθραυστη ισορροπία της συναισθηματικής και οικονομικής σας ασφαλείας. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις λόγω έντασης και συγκέντρωσης πολλών ανθρώπων τα Χριστούγεννα. Προσέξτε να μη γίνετε θύμα εκμετάλλευσης ή να εγκλωβιστείτε σε ένα πρόγραμμα που φτιάχνουν οι άλλοι και δεν σας ταιριάζει καθόλου. Η Πανσέληνος της Τετάρτης υποδεικνύει να μην αφήνεστε παθητικά στα ψυχολογικά σας προβλήματα. Αντίθετα εμψυχώστε τον εαυτό σας να απολαμβάνει ότι έχετε κερδίσει με κόπο. Δεν θα λείψουν γεγονότα στον αισθηματικό τομέα και το ενδεχόμενο μιας περιστασιακής δοκιμασίας.

Διαβάστε ακόμα:   Φοβερά νέα από τον Κώστα Λεφάκη - Πρώτοι μάγκες αυτά τα 3 ζώδια, τους χαμογελά η τύχη.
Advertisement

Τοξότης
Η μαχητικότητά σας οφείλεται στον Άρη που διατρέχει το ζώδιό σας. Αυτά τα Χριστούγεννα προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί και ασφαλείς απέναντι σε τρίτους με διαφορετικό ζητούμενο. Η Πανσέληνος της Τετάρτης επηρεάζει θέματα που σχετίζονται με την ευρύτερη οικογένεια, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει στη ζωή σας νέους ανθρώπους. Αισθηματικά κερδίζετε τις εντυπώσεις και πρέπει να μάθετε να ανταποκρίνεστε έγκαιρα σε αυτό που ζητούν οι περιστάσεις. Αφαιρέστε από το πρόγραμμα σας μη αναγκαίες δραστηριότητες και περιορίστε τις επαφές σας με χρησίμους για εσάς ανθρώπους.

Αιγόκερως
Τα Χριστούγεννα φέρνουν δώρα και χαμόγελα. Απολαύστε αισθήματα και καταστάσεις, υπερασπιστείτε επιθυμίες και ανθρώπους και ξεφύγετε για λίγο από θέματα που σας προβλημάτισαν. Ακόμα και η Πανσέληνος της Τετάρτης μπορεί να αποβεί ωφέλιμη για τους περισσότερους από εσάς, αν προετοιμαστείτε και αν ερμηνεύσετε σωστά τις ευκαιρίες. Αισθηματικά, αυτές οι γιορτές μπορεί να φέρουν εξηγήσεις, μοιραίες συναντήσεις και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η συντροφιά αγαπημένων ανθρώπων θα αποτελέσει την μικρή όαση της μέρας των εορτών. Ταξίδια και μετακινήσεις χρειάζονται καλή προετοιμασία και υπευθυνότητα.

Advertisement

Υδροχόος
Το συναίσθημα θα παίξει το ρόλο του τις ημέρες των Χριστουγέννων. Φροντίστε να λειτουργείτε θετικά απέναντι σε εκείνους που αποζητούν τη συντροφιά σας και εκείνους που έχετε επιλέξει εσείς να σας συντροφεύουν αυτές τις ημέρες. Η Πανσέληνος της Τετάρτης επηρεάζει κάπως τις διαθέσεις σας, αλλά μην αφήσετε κάποιες τυχαίες συγκυρίες να σας επηρεάσουν. Φροντίστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και επηρεάσουν μια σημαντική σας σχέση. Επίσης να θυμάστε ότι η λογική δεν έχει εξηγήσεις για όλα, όσα σας απασχολούν.

πηγη

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.