Connect with us

Ζώδια

Κρυφτείτε σπίτι σας: Άσχημα νέα για Ζυγούς κι άλλα 3 ζώδια ο Κώστας Λεφάκης!

Published

on

Advertisement

4 ζώδια θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες ώρες σύμφωνα με τον έμπειρο αστρολόγο και τις προβλέψεις του για το elle.gr. Τι λέτε; Πάμε να τις δούμε αναλυτικά παρακάτω;

Advertisement

Κριός

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Τρίτη η Σελήνη από τον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, φέροντας αναστάτωση και απρόβλεπτες μεταβολές στην καθημερινότητά σου. Ειδικά το πρωί αναμένεται να αισθανθείς πίεση επειδή θέλεις να διασκεδάσεις, να δημιουργήσεις, αλλά ταυτόχρονα ανησυχείς για τα οικονομικά σου. Το μεσημέρι, η Σελήνη μεταβαίνει στην Παρθένο, επιφέροντας μια πιο πρακτική σκέψη και προσέγγιση απέναντι στις υποχρεώσεις σου. Μπορείς να βάλεις τάξη και να οργανωθείς καλύτερα.

Ταύρος

Ταύρε μου, σήμερα Τρίτη η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό. Αυτό αναμένεται να προκαλέσει αναταράξεις και απρόβλεπτες αλλαγές στη ζωή σου. Το πρωί επικρατεί μία σχετική δυσφορία στον οικογενειακό ή προσωπικό σου χώρο. Μαλώνεις με τους αγαπημένους σου ή θέτεις τα όριά σου με έναν απότομο τρόπο. Το μεσημέρι, η Σελήνη περνά στην Παρθένο και σε βοηθά να καταφύγεις σε ένα δημιουργικό χόμπι ή να ενδυναμώσεις τις σχέσεις σου με τα παιδιά σου.

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, σήμερα Τρίτη η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, προκαλώντας αναστάτωση και απρόβλεπτες αλλαγές στην επικοινωνία, τον ψυχισμό και στις σχέσεις σου με το περιβάλλον σου. Το πρωί πρόκειται να αισθανθείς ένταση ή πίεση στις συζητήσεις και τις επαφές σου. Το μεσημέρι, η Σελήνη περνά στην Παρθένο, επιφέροντας μια πιο πρακτική και οργανωτική προσέγγιση στα καθημερινά σου ζητήματα. Βάζεις τάξη και να οργανώνεις καλύτερα τις σκέψεις και τις δραστηριότητές σου με προσαρμοστικότητα.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η Τρίτη έφτασε με την Σελήνη στον Λέοντα να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό. Σήμερα να περιμένεις απρόβλεπτες αλλαγές και εντάσεις στα οικονομικά και τις αξίες σου. Το πρωί παρατηρείται ανασφάλεια σε θέματα που αφορούν την υλική σου ασφάλεια και η αυτοπεποίθησή σου πηγαίνει… περίπατο! Το μεσημέρι, η Σελήνη προχωρά στην Παρθένο, και δίνει έμφαση στην επικοινωνία και τις καθημερινές σου υποχρεώσεις τις οποίες ολοκληρώνεις με επιτυχία. Μπορείς επίσης να ασκηθείς και να τονώσεις την άμυνα του οργανισμού σου.

Διαβάστε ακόμα:   Κώστας Λεφάκης : Γεμάτες τσέπες με πολλά χρήματα - Καλά νέα για 4 ζώδια με τύχη

Λέων

Λέοντα, σήμερα Τρίτη με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, έρχονται αλλαγές και εντάσεις στην προσωπική σου ζωή και την καριέρα σου. Νιώθεις έντονη αναστάτωση σε θέματα που αφορούν την κοινωνική σου ταυτότητα και τις προσωπικές επιθυμίες σου. Το μεσημέρι, η Σελήνη μεταβαίνει στην Παρθένο, προσδίδοντας μια πιο πρακτική και αναλυτική προσέγγιση στα οικονομικά και τις αξίες σου. Μπορείς και τακτοποιείς τα οικονομικά σου ζητήματα.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Λέοντα, σήμερα Τρίτη, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, κι εσύ Παρθένε, επικεντρώνεσαι στο υποσυνείδητο και τις κρυφές επιθυμίες σου. Παραμένεις σε αρκετές καταστάσεις προσκολλημένος στο παρελθόν ή απομονωμένος. Το πρωί αισθάνεσαι άγχος με τόσο πολλές σκέψεις που σου γεννούν ποικίλα συναισθήματα. Το μεσημέρι, η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, εξασφαλίζει μια πιο πρακτική και αναλυτική προσέγγιση στην προσωπική σου ζωή και την προσωπική σου έκφραση.

Ζώδια Κώστας Λεφάκης: Ακολουθούν οι προβλέψεις για άλλα 6 ζώδια

Ζυγός

Ζυγέ, σήμερα η Τρίτη με την Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, άρα να αναμένεις κάποιες εντάσεις στις φιλικές σχέσεις και τις κοινωνικές σου επαφές. Στις αρχές της ημέρας υπάρχει πίεση σε θέματα που αφορούν τους φίλους σου ή κάποιες ομάδες που συμμετέχεις. Το μεσημέρι, η Σελήνη μεταβαίνει στην Παρθένο, κι επικεντρώνεσαι στην ουσία των πραγμάτων και τις εσωτερικές σου ανάγκες. Είναι μία καλή στιγμή να ασχοληθείς με την ψυχοθεραπεία.

Σκορπιός

Σκορπιέ, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, οπότε οι εντάσεις στην καριέρα σου και τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες γίνεται εντονότερη. Νιώθεις ανασφάλεια για την επαγγελματική σου πορεία και τη δημόσια εικόνα σου, ενώ κάποιες συνεργασίες σε απογοητεύουν. Το μεσημέρι, η Σελήνη περνά στην Παρθένο, ενισχύοντας τις κοινωνικές σχέσεις και τις φιλίες σου. Αυτή θεωρείται η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις νέες επαφές.

Διαβάστε ακόμα:   Θα τον θυμούνται καιρό αυτόν τον Αύγουστο: Κακά μαντάτα για 4 άτυχα ζώδια, έρχονται όλα τούμπα από το πουθενά

Τοξότης

Advertisement

Τοξότη μου, η Τρίτη σε προετοιμάζει για μία σειρά εντάσεων, ανησυχιών και ανατροπών με την Σελήνη από τον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Πολλά από αυτά που θα ακούσεις σε σοκάρουν ή από αυτά που λες δεν εννοείς πραγματικά. Επίσης, προσεκτικός θα πρέπει να παραμείνεις με το ιδιωτικό σου όχημα, ώστε να μην σου βγάλει μικρο-βλάβες ή κάποιες γραφειοκρατικές υποθέσεις που θα συναντήσουν εμπόδια. Το μεσημέρι σε βρίσκει πιο φιλόδοξο και προσεκτικό με την Σελήνη στην Παρθένο.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, έχει ενδιαφέρον για εσένα η Τρίτη με την Σελήνη στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό, διότι σου προκαλεί κάποια ερωτικά καβγαδάκια. Πρόσεξε, όμως, γιατί η γραμμή μεταξύ έντονου πάθους και απώθησης είναι πολύ λεπτή. Όσο προχωρούν οι ώρες, κατά το μεσημέρι, η Σελήνη μεταβαίνει στην Παρθένο. Έτσι, σου αλλάζει τη διάθεση προς το καλύτερο και φροντίζεις να γίνεις καλύτερος άνθρωπος κι επαγγελματίας. Είναι μία καλή στιγμή για να επενδύσεις στη γνώση.

Υδροχόος

Η Τρίτη, Υδροχόε, φέρνει εναλλαγές στη διάθεσή σου και μικρές ανατροπές που σε στρεσάρουν. Οι καβγάδες με αγαπημένα πρόσωπα ή τα μικροατυχήματα στο σπίτι σε αναστατώνουν και χρειάζονται χρόνο για την επισκευή τους. Μείνει ήρεμος όμως, γιατί η Σελήνη προχωρά στην Παρθένο κατά το μεσημέρι και τα πράγματα ηρεμούν λίγο. Η λίμπιντό σου ανεβαίνει και μαζί δεν μένεις στην επιφάνεια των πραγμάτων, αλλά διεισδύεις στη ρίζα κάθε προβλήματος που αντιμετωπίζεις, σήμερα.

Ιχθύς

Η Τρίτη έφτασε, αγαπητέ Ιχθύ και μαζί της κουβαλά την κορύφωση του τετραγώνου μεταξύ της Σελήνης από τον Λέοντα και του Ουρανού, φέροντας αναστάτωση στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Από την άλλη, τα καλά νέα είναι πως ‘ξεφορτώνεσαι’ κάποιες υποχρεώσεις σου. Πρόσεξε όμως τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους, γιατί είναι απότομος. Η Σελήνη από το μεσημέρι και μετά προχωρά απέναντί σου, στο ζώδιο της Παρθένου, άρα αποκαθίστανται οι παρεξηγήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

πηγη

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.