Connect with us

Ζώδια

17 Αυγούστου 2022 13:58

Κώστας Λεφάκης: Αυτά θα φέρει ο Αύγουστος για τα δώδεκα ζώδια τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού

Κώστας Λεφάκης: Δείτε τι θα φέρει ο Αύγουστος για τα δώδεκα ζώδια τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού. Αυτός ο μήνας φέρνει… καυτές ευκαιρίες, εκπλήξεις, γνωριμίες αλλά και ρίσκα!

Ο Αύγουστος, ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού, βρίσκεται προ των πυλών και φυσικά αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Ο Κώστας Λεφάκης έχει κάνει τις προβλέψεις του για όλα τα ζώδια και έχουν ως εξής:

Κριός

Όσοι δεν λείπετε διακοπές θα έχετε ευκαιρίες να προωθήσετε επαγγελματικά και πρακτικά ζητήματα, να οργανωθείτε καλύτερα και να καλύψετε ελλείψεις που διαπιστώσατε ότι υπάρχουν. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα σας απασχολήσουν επίσης ζητήματα της οικογένειας και του στενού σας περιβάλλοντος. Κάποιοι θα κληθείτε να υπερασπιστείτε και ένα καθήκον σας.

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Τα 4 ζώδια που ο στόχος τους θα είναι η πρωτιά και η νίκη

Η Πανσέληνος στις 12 ευνοεί την επικοινωνία και τα αισθηματικά σας ενώ εκείνη την ημέρα περνά και η Αφροδίτη στον Λέοντα με ακόμα καλύτερες προοπτικές. Όσοι είστε σε διακοπές φροντίστε να ξεκουραστείτε, να απολαύσετε και να αποφύγετε τις υπερβολές σε ότι κάνετε!

Ταύρος

Γίνεστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί με ό,τι και αν ασχοληθείτε, το πρώτο μισό του Αυγούστου. Εξυπηρετήστε τις ανάγκες σας, οργανώστε το μέλλον σας και δεχτείτε τη βοήθεια που σας προσφέρουν άλλοι άνθρωποι. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα μπορεί να αντιμετωπίσετε αλλαγή συμπεριφοράς του συντρόφου σας ή να χρειαστεί να προσπαθήσετε περισσότερο για ένα πρακτικό ζήτημα το οποίο θεωρούσατε τακτοποιημένο.

Ιούνιος: Αυτά τα τρία ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά

Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τον οποιονδήποτε και, εκτός από λογικά, σκεφτείτε και έξυπνα. Οι διακοπές προβλέπονται ενδιαφέρουσες, ενώ το τελευταίο δεκαήμερο χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στα λόγια, στα έργα και στις μετακινήσεις.

Δίδυμοι

Διάφοροι τομείς της ζωής σας ενεργοποιούνται αυτόν τον μήνα και θα πρέπει να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να επιδιώξετε βελτιώσεις και τακτοποιήσεις ζητημάτων. Παρόλη την ενασχόλησή σας με τα πρακτικά ζητήματα θα έχετε ευκαιρίες για διακοπές με ευχάριστη παρέα.

Ιούνιος: Αυτά τα τρία ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά

Αισθηματικά, η Πανσέληνος στις 12 και η ταυτόχρονη είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα ορίζουν την αρχή μιας νέας περιόδου, περισσότερο ευχάριστης, απολαυστικής, αλλά και ριψοκίνδυνης, καθώς δίνει υπόσταση στις επιθυμίες σας και κανείς δεν ξέρει μέχρι που μπορείτε να φτάσετε. Οικονομικά υπάρχει μια μικρή βελτίωση, γεγονός που σας κάνει αισιόδοξους και ευδιάθετους.

Καρκίνος

Περισσότερο δραστήριοι και ερωτευμένοι οι περισσότεροι από εσάς. Ο μήνας στην αρχή του σας βοηθά να κυνηγήσετε το όνειρό σας, να βρεθείτε με ευχάριστη παρέα αλλά και να τακτοποιήσετε ζητήματα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι τις 12 σας επιτρέπει να κινηθείτε ελεύθερα, να κερδίσετε βλέμματα και συμπάθειες και γενικά, να είστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας.

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Τα 4 ζώδια που ο στόχος τους θα είναι η πρωτιά και η νίκη

Το δεύτερο μισό του Αυγούστου δίνετε προσοχή στα οικονομικά σας καθώς παρουσιάζονται ευκαιρίες βελτίωσής τους, ή προτάσεις που οδηγούν σε ωφέλιμες συμφωνίες. Η οικογένεια και κυρίως τα παιδιά που ξεκινούν σύντομα σπουδές θα χρειαστούν την επιμέλεια και τη φροντίδα σας, για άλλα πολύ και για άλλα λιγότερο. Οι διακοπές θα είναι ευχάριστες και εξίσου ευεργετικές.

Λέων

Περιμένατε πολύ καιρό ένα ευχάριστο διάστημα και αυτό συμπίπτει με τα γενέθλια των περισσότερων από εσάς. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας στις 12 και ορίζει, μαζί με την Πανσέληνο της ίδιας μέρας την αρχή νέων, σημαντικών και ευχάριστων εξελίξεων, τόσο στα αισθηματικά και προσωπικά, όσο και στα πρακτικά.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Φροντίστε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας, καλύψτε τις τυχόν οικονομικές σας εκκρεμότητες και υποχρεώσεις και αφήστε την καλή σας πλευρά να βγει στην επιφάνεια. Οι διακοπές μπορεί να μην είναι τόσο ανέμελες όσο θα θέλατε αλλά σίγουρα θα είναι ευχάριστες και ανανεωτικές. Όσοι προγραμματίζετε ένα μεγάλο ταξίδι, ξεκινήστε το και αφήστε το να σας χαρίσει τις μοναδικές του εμπειρίες.

Παρθένος

Ο Αύγουστος υπόσχεται και πραγματοποιεί πολλά όμως δεν είναι τόσο τα γεγονότα όσο ο ίδιος ο εαυτός σας που θα σας αιφνιδιάσει. Θα νοιώσετε νέες περίεργες επιθυμίες σε σύγκριση με τις αρχές και τις τωρινές σας αξίες. Θα βρεθείτε στο μέσο μιας υπομονετικής διάκρισης μεταξύ υλιστικών ενδιαφερόντων και των άλλων πιο ψυχολογικών αναλύσεων αλλά χωρίς σαφήνεια και συνοχή.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Αντί να ενεργήσετε βιαστικά και απερίσκεπτα, στοχαστείτε και ονειρευτείτε, χωρίς να παρακάμψετε εξωτερικά, από τη συνηθισμένη ρουτίνα. Αποφασίστε μόνο να μην είστε καταπιεστικοί στον ερωτικό σας σύντροφο και γενικά να μην βιάζεστε για την υλοποίηση των επιθυμιών σας.

Ζυγός

Το μήνα αυτό λάβετε θέσεις μάχης στον αισθηματικό ή στον οικονομικό τομέα. Εάν αυτό που επιθυμείτε είναι η ανεξαρτησία σας, πιθανότατα να συγκρουστείτε ανοιχτά για να την αποκτήσετε και να τη χαρείτε. Υπάρχουν ευκαιρίες γύρω σας ικανές να σας οδηγήσουν στην τελική επιτυχία, γι’ αυτό να είστε πάντα έτοιμες να τις αδράξετε.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Οι εκπλήξεις θα προέλθουν από τους άλλους. Αν δεν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να επισπεύσει την υλοποίηση των στόχων σας. Μην είστε απερίσκεπτοι ή αφελείς στην ερωτική σας συμπεριφορά και μην ξεχνάτε να σταθείτε στο πλευρό εκείνου του ανθρώπου που σας δίνει χαρά. Διακοπές με φίλους αλλά και αγνώστους σας προσφέρουν συγκινήσεις.

Σκορπιός

Ένας άνθρωπος, ένα γεγονός, μία σύμπτωση, ένας καινούργιος σκοπός στη ζωή σας ανατρέπουν κάποιες σας συνήθειες, αυτόν τον κατά τα άλλα ξένοιαστο μήνα. Η τύχη σας ενισχύει, αλλά και σας δοκιμάζει. Ήρθε η ώρα να αποδείξετε ποσό πολεμιστές αλλά και πόσο ερωτικοί είστε, καθώς ο Άρης παραμένει στον απέναντί σας Ταύρο μέχρι τις 19.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Αναγκάζεστε να πάρετε νέες θέσεις και να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας. Έμφαση πάντως στην ερωτική σας απόδοση διαγράφεται για το δεύτερο μισό του Αυγούστου, είτε είστε σε διακοπές, είτε στο καθημερινό σας περιβάλλον, καθώς μία νέα γνωριμία έρχεται στο προσκήνιο της ζωής σας.

Τοξότης

Ο μήνας ξεκινά με μία αλληλουχία γεγονότων που σας πείθει να λάβετε μέρος στο παιχνίδι των συμπτώσεων και των περιστάσεων και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Το αίσθημα της ιδιοκτησίας παίρνει νέες διαστάσεις όσον αφορά ανθρώπους αλλά και περιουσιακά δεδομένα.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Διακοπή σχέσεων και δημιουργία νέων συναναστροφών μέσα από τις οποίες η ζωή σας αποκτά καινούργιο νόημα μετά την Πανσέληνο στις 12. Θα προσπαθήστε και θα ελέγχετε με επιτυχία τις καταστάσεις. Η Αφροδίτη θα σας ανακουφίσει από τη διαρκή υπερένταση που βρίσκεστε τον τελευταίο καιρό γύρω από τα ερωτικά σας και θα σας δώσει ευκαιρίες να χαρείτε.

Αιγόκερως

Ο Αύγουστος μπαίνει δυναμικά και ήδη προσπαθείτε να ανεφοδιαστείτε συναισθηματικά και οικονομικά με νέα αποκτήματα. Ήδη προχωράτε σε μία καινούργια διαδρομή, πειραματίζεστε σε ένα διαφορετικό τρόπο ύπαρξης αλλά ακόμη είναι αισθητός ο φόβος του αγνώστου. Καλείστε να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας και κυρίως εκείνες που σχετίζονται με το εισόδημα, τις ανάγκες σας και κατά πόσο μπορείτε να τις καλύψετε στο παρόν και στο μέλλον.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Πρέπει να νοιώσετε σιγουριά στις κοινωνικές σας σχέσεις και αυτό θα φανεί στις διακοπές σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε καινούργιες γνωριμίες, καλύτερου επιπέδου και θα αμειφθείτε για τις όποιες, ως τώρα, ταλαιπωρίες σας.

Υδροχόος

Τον φετινό Αύγουστο η επικοινωνία και οι νέες γνωριμίες παίζουν ένα τόσο σημαντικό ρόλο όσο ποτέ πριν. Η ζωή σας περιπλέκεται σε ένα λαβύρινθο συνεργασιών, δοσοληψιών και συναλλαγών πάσης φύσεως. Θα υπάρξουν όμως και φορές που θα νιώσετε έντονα την αίσθηση πως κάποιοι δεν σας καταλαβαίνουν και κάποιοι άλλοι σας υποτιμούν. Μην σταματάτε όμως εδώ.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Συνεχίστε τις προσπάθειες. Αλλαγή κλίματος στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, έντονη διάθεση κριτικής και εικασίες για επώνυμους και ανώνυμους ανθρώπους που σας περιβάλουν. Σημαντικές προσφορές και ενδιαφέρουσες προσκλήσεις. Η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει το μήνα αυτό να νοιώσετε καλύτερα και θα σας δώσει ευκαιρίες να χαρείτε τη συντροφιά των ανθρώπων που αγαπάτε.

Ιχθύς

Μία ερωτική περίοδος αρχίζει που θα διαρκέσει αρκετούς μήνες. Πριν ριχτείτε σε νέες περιπέτειες ξεκαθαρίστε ότι αφορά τη σχέση σας με τον μόνιμο ερωτικό σας σύντροφο. Οι εξελίξεις στον κοινωνικό, στον πολιτικό και τον οικονομικό τομέα χαλυβδώνουν τη θέληση σας και είστε έτοιμοι να αποδείξετε τις ικανότητες σας για να εξασφαλίσετε ένα καλύτερο αύριο.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Συναισθηματικά είστε δεμένοι με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας ενδιαφέρουν. Στις δύσκολες στιγμές, γίνεστε πιο δραστήριοι και πιο δυναμικοί. Τώρα αλλάζει το σκηνικό της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής. Σύμφωνα με το oroskopos.gr, πίσω από τις καθυστερήσεις και τις αναποδιές που σας εκνευρίζουν, κρύβεται κάποια σκοπιμότητα.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.