Connect with us

Ζώδια

Κινέζικο Ωροσκόπιο : Μηνιαίες προβλέψεις από την Αση Μπήλιου για όλα τα ζώδια μέχρι και τις 04/08/24

Published

on

Advertisement

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις για τον Σεληνιακό μήνα από 06/07/2024 – 04/08/2024 για όλα τα ζώδια

Η Κινέζικη αστρολογία βασίζεται στα 12 ζώδια του ζωδιακού της κύκλου, τον συνδυασμό των πέντε στοιχείων της (φωτιά, γη, μέταλλο, νερό, ξύλο) και το αρσενικό και θηλυκό στοιχείο, δηλαδή το Γιανγκ και το Γιν. Ο αστρολογικός μήνας στο Κινέζικο ωροσκόπιο ακολουθεί τις κινήσεις των ουρανίων σωμάτων στο Ηλιακό μας σύστημα και όχι το ημερολόγιο, γι’ αυτό ξεκινάει μετά από κάθε Νέα Σελήνη.

Advertisement

Έτσι οι προβλέψεις ισχύουν από τις 06/07/2024, που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Ιουλίου, και διαρκούν έως τις 4 Αυγούστου 2024 που θα σχηματιστεί το επόμενο νέο φεγγάρι. Τόσο κατά την Κινέζικη αστρολογία όσο και για το συγγενικό με αυτή Φενγκ Σούι, όλοι γεννιούνται με συγκεκριμένα άστρα στον γενέθλιο χάρτη τους, τα οποία μπορούν να ενεργοποιηθούν κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων ετών, μηνών και ημερών.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τις προβλέψεις της Κινέζικης αστρολογίας για τον Σεληνιακό μήνα Ιουλίου-Αυγούστου, δηλαδή από 06/07/2024 – 04/08/2024 για όλα τα ζώδια

ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ

Με προσεκτικά βήματα

Αυτοσυγκράτηση καλούνται να επιδείξουν το επόμενο διάστημα οι Αρουραίοι, καθώς είναι μια περίοδος που θα χρειαστεί προσοχή, προσαρμοστικότητα και να είναι πιο συνειδητοί στη διατήρηση της αρμονίας στις σχέσεις τους. Θα πρέπει να είναι επίσης ιδιαίτερα ευπροσάρμοστοι αυτόν τον μήνα, καθώς η επιτυχία μπορεί να απαιτεί μετριοπάθεια, αλλά και να είναι έτοιμοι παράλληλα να αδράξουν τις ευκαιρίες.

Αλλαγές και μικρές ανατροπές είναι πιθανές, αλλά μπορούν να οδηγήσουν στην ανακάλυψη νέων αναξιοποίητων δυνατοτήτων. Ενώ έχετε πολλά πράγματα να συμβαίνουν στη ζωή σας αυτό τον μήνα, τα άστρα σάς προτρέπουν να παίρνετε όλες τις προφυλάξεις και αυτό ισχύει και για την υγεία και την ασφάλειά σας. Παρά τις προκλήσεις, υπάρχουν ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη εάν οι είστε πρόθυμοι να προσαρμοστείτε στις τρέχουσες συνθήκες.

Ένας τομέας που φαίνεται ιδιαίτερα υποσχόμενος τον Ιούλιο για τους Αρουραίους είναι ο ερωτικός, καθώς μπορούν να επωφεληθούν από τη θετική ενέργεια του άστρου Peach Blossom και να κάνουν μια νέα τρυφερή γνωριμία. Ακόμη ίσως θα πρέπει να κάνουν σχέδια με τον σύντροφό τους υπό την προϋπόθεση ότι θα φροντίσουν να κρατήσουν τα άγχη τους σε απόσταση από τη σχέση τους. Οι αδέσμευτοι θα μπορούσαν να βρουν μία νέα αγάπη τις επόμενες εβδομάδες και ίσως αυτό συμβεί στις διακοπές ή σε κάποια έξοδο.

ΒΟΔΙ (ΒΟΥΒΑΛΟΣ)

Αποφύγετε τα θερμά επεισόδια

Ο Ιούλιος φαίνεται να είναι ένας γενικά καλός μήνας για το ζώδιο σας, εφόσον μπορέσετε να διατηρήσετε τα νεύρα σας υπό έλεγχο και αν αποφύγετε να αναλάβετε ριψοκίνδυνες αποστολές. Δέχεστε την επιρροή ενός άστρου που αν δεν προσέξετε μπορεί να φέρει καβγάδες και παρεξηγήσεις, κάνοντάς σας πιο οξύθυμους κι επιρρεπείς σε διαφωνίες όχι μόνο για ουσιώδη, αλλά και για επουσιώδη θέματα.

Χρησιμοποιήστε τη λογική και δείξτε αυτοσυγκράτηση για να αποφύγετε πλήγματα στις σχέσεις σας. Είναι μια στιγμή για να βγάλετε σε πρώτο πλάνο τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας, όπως την εσωτερική και εξωτερική ηρεμία για την οποία φημίζεστε, να διατηρήσετε μια θετική στάση και να εκτιμήσετε ό,τι έχετε καταφέρει με κόπους. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να είστε φιλικοί και να αποφεύγετε περιττές συγκρούσεις, ειδικά σε ανταγωνιστικά περιβάλλοντα όπως αυτό της εργασίας και των επιχειρήσεων.

Είναι επίσης ένα καλό διάστημα για να απολαύσετε την παρουσία του συντρόφου σας, να πάτε μια εκδρομή ή ένα ταξίδι και να ενισχύσετε τον δεσμό σας. Για όσους έχουν βιώσει διαφωνίες στο παρελθόν, μπορείτε να θέσετε τις βάσεις για συμφιλίωση και επανόρθωση των σχέσεων σας. Οι αδέσμευτοι όμως καλούνται να αξιολογούν προσεκτικά τους πιθανούς υποψηφίους πριν ξεκινήσουν μια σχέση.

ΤΙΓΡΗΣ

Δείξτε ανωτερότητα

Η συνολική επιρροή για τους Τίγρεις τον Ιούλιο είναι μάλλον μικτή, με την πρόοδο να επιτυγχάνεται αλλά με προσπάθειες και τα προβλήματα να προκαλούν κάποιες στιγμές πονοκέφαλο. Όμως, η αποφασιστικότητα και σύνεση σώζουν το παιχνίδι και μπορούν να βοηθήσουν στην υπέρβαση αυτών των προκλήσεων. Η απροσδόκητη υποστήριξη και οι σύμμαχοι θα παρέχουν καθοδήγηση κι έμπνευση στις δύσκολες στιγμές. Η διατήρηση μιας ήρεμης και αισιόδοξης στάσης στο τιμόνι θα βοηθήσει στην επιτυχή πλοήγηση όταν τα νερά φαίνονται πιο θολά και ταραγμένα.

Μην κάνετε στραβοτιμονιές προσπαθώντας να έχετε πάντα την τελευταία κουβέντα και να κερδίζετε την κάθε διαμάχη, γιατί αυτό μπορεί και να γυρίσει τώρα εναντίον σας. Με ομαδικό πνεύμα και με ανωτερότητα θα φτάσετε πιο γρήγορα και πιο άνετα τους στόχους σας. Ενώ τα οικονομικά είναι γενικά σταθερά, τα περιττά έξοδα θα πρέπει να αποφεύγονται για να διατηρηθεί ένα καλό ισοζύγιο. Οι αδέσμευτοι θα έχουν πολλές ευκαιρίες να συναντήσουν νέους υποψήφιους συντρόφους, καθιστώντας τον Ιούλιο και τις αρχές Αυγούστου ευνοϊκούς μήνες για να βρουν την αληθινή αγάπη.

Οι δεσμευμένοι θα βιώσουν αρμονικές στιγμές με τους συντρόφους τους ενισχύοντας τους συναισθηματικούς δεσμούς τους, αρκεί να μην υποκύψουν στις αρνητικές διαθέσεις τους, που συχνά μπορεί να χαλάνε το κέφι όλων. Κάποιες σχέσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους μπορεί να τελειώσουν τώρα, ανοίγοντας τον δρόμο για νέους και πιο υγιείς έρωτες.

ΚΟΥΝΕΛΙ (ΛΑΓΟΣ)

Επαγρύπνηση

Το επόμενο «φεγγάρι» φαίνεται να είναι σε γενικές γραμμές ήσυχο και ευχάριστο για εσάς, καθώς το μεγαλύτερο διάστημα παίρνετε ικανοποίηση από τις απλές χαρές της καθημερινής σας ζωής. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή όμως για να νιώσετε απολύτως ασφαλείς ή να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, καθώς υπάρχουν για το ζώδιο σας κάποιες επιρροές προδοσίας.

Διαβάστε ακόμα:   Μηνιαίες προβλέψεις: Ποια ζώδια θα ζήσουν εκρηκτικά γεγονότα και ανατροπές τον Αύγουστο 2024

Μπορείτε να επιλέξετε να στρέψετε την προσοχή σας στην εργασία ή τη χαλάρωση και θα επωφεληθείτε από ό,τι και αν προτιμήσετε, αλλά θα πρέπει παράλληλα να έχετε και αυξημένη επαγρύπνηση για κάθε ενδεχόμενο. Εάν κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου έχουν προθεσμίες και πρέπει να παραδώσουν κάποιο έργο, θα ήταν φρόνιμο να δώσουν προτεραιότητα στην εργασία που εκκρεμεί, καθώς αυτό θα τους βοηθήσει να αξιοποιήσουν καλύτερα τον χρόνο τους τους επόμενους μήνες. Παρά όμως τη συνέπεια σας ή την προετοιμασία, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες αντιξοότητες.

Διπλοτσεκάρετε οτιδήποτε, μεριμνήστε για την ασφάλεια και να είστε προσεκτικοί όταν βασίζεστε σε άλλους. Τα πράγματα είναι σταθερά σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, εφόσον οι δαπάνες είναι υπό έλεγχο και αποφεύγετε τις ριψοκίνδυνες καταστάσεις και κινήσεις. Είναι μια περίοδος που το ερωτικό τοπίο είναι πολλά υποσχόμενο, με δυνατότητες για νέες γνωριμίες, ειδικά για εκείνους που αναρρώνουν από αισθηματικές πληγές του παρελθόντος. Οι δεσμευμένοι ίσως πρέπει να προσέχουν τις σχέσεις τους από την εμπλοκή άλλων προσώπων.

ΔΡΑΚΟΣ

Μην ανησυχείτε

Οι Δράκοι είναι καλό να δώσουν προτεραιότητα σε ό,τι είναι πιο σημαντικό γι’ αυτούς αυτόν τον μήνα και να αφήσουν στην άκρη και κάποιες δουλειές και για αργότερα, αν φυσικά αυτές μπορούν να περιμένουν. Αυτό θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα και να κάνετε τον Ιούλιο μια πιο ευχάριστη και παραγωγική περίοδο. Επίσης μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με καθυστερήσεις, που δεν οφείλονται σε εσάς, κατά τη διάρκεια του μήνα, που θα μπορούσαν να φρενάρουν κάποια σχέδια σας αυτό το διάστημα.

Όμως έχετε βοήθεια από το σύμπαν και τα πράγματα με κάποιο τρόπο φαίνεται να συνωμοτούν για το καλό σας, γι’ αυτό χαλαρώστε. Ίσως να έχετε μια τάση να είστε λίγο νευρικοί, να έχετε κάποιες συναισθηματικές μεταπτώσεις και αυτό μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σας. Είναι απαραίτητο να αξιολογήσετε με ψυχραιμία τις διάφορες καταστάσεις και να ενισχύσετε την επικοινωνία με τους αγαπημένους σας για να αποφύγετε προβλήματα και στενοχώριες.

Η οικογενειακή σας ζωή, πέραν τούτου, αναμένεται να είναι γαλήνια και σταθερή. Οι αδέσμευτοι καλό είναι να κοινωνικοποιηθούν περισσότερο γιατί έχουν ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα. Τα μαθήματα που πήρατε στο παρελθόν και η απόκτηση εμπειριών θα συμβάλουν θετικά αν τα αξιοποιήσετε στην προσωπική σας βελτίωση και τη μελλοντική σας ευτυχία.

ΦΙΔΙ

Μια ευτυχής συγκυρία

Ο Ιούλιος σηματοδοτεί ένα παραγωγικό και ευχάριστο διάστημα για εσάς με το άστρο της αφθονίας να παίρνει ευνοϊκή θέση στον χάρτη σας. Αυτό σημαίνει πέρα από οικονομικά οφέλη και επιτυχίες στα τρέχοντα σχέδιά σας επαγγελματικά και όχι μόνο. Μη διστάσετε να προβάλλετε τον εαυτό σας και το έργο σας για να έχετε την αναγνώριση που σας αξίζει. Το επόμενο διάστημα είναι θετικό για εσάς και σας καλεί να δώσετε έμφαση στην απόλαυση των απλών πραγμάτων της ζωής με την παρέα αγαπημένων φίλων.

Είναι καιρός να επαναφορτιστείτε και να βρείτε χαρά σε ένα πιο χαλαρό περιβάλλον και σε περισσότερη κοινωνικοποίηση. Αρκεί να προσέξετε με τα υπερβολικά έξοδα και να έχετε στόχο την ισορροπία, ώστε να έχετε ένα εξίσου ασφαλές οικονομικό μέλλον. Είναι μια καλή στιγμή επίσης για να εστιάσετε στην αυτοφροντίδα και να διασφαλίσετε ότι η υγεία σας παραμένει προτεραιότητα. Δώστε έμφαση σε σωστές διατροφικές συνήθειες και βεβαιωθείτε ότι ξεκουράζεστε αρκετά.

Η ερωτική και οικογενειακή σας ζωή παραμένει σταθερή και υπάρχει δυνατότητα σύσφιξης των υπαρχόντων δεσμών. Είναι σημαντικό να ελέγξετε τις προσδοκίες σας ειδικά με νέα φλερτ και να προσεγγίζετε τους άλλους με πιο ρεαλιστική νοοτροπία. Η επικοινωνία και οι κοινές ευχάριστες δραστηριότητες μπορούν να ενισχύσουν θετικά όλες τις σχέσεις σας αυτό το διάστημα.

ΑΛΟΓΟ

Πιο γοητευτικοί

Αυτός φαίνεται να είναι ένας πολλά υποσχόμενος μήνας για το ζώδιο σας με πολλά να γίνονται προς όφελός σας, αν και για να αξιοποιήσετε την εύνοια που δέχεστε στο έπακρο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα του οίκου σας είναι όλα σε μια τάξη και λειτουργούν με γνώμονα την ισορροπία. Στον τομέα των επαγγελματικών καλό θα είναι να βασιστείτε στη συλλογικότητα, διότι το γόητρο σας αυξάνεται μεταξύ των συναδέλφων σας και θα έχετε τη βοήθεια και την αναγνώριση που θέλετε.

Είναι ιδανική συγκυρία να αυξήσετε τις επαφές με συναδέλφους και πελάτες, καθώς η προσωπική σας ακτινοβολία είναι ιδιαίτερη κατά τη διάρκεια του Ιουλίου και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε. Το ερωτικό σας ωροσκόπιο είναι επίσης πολλά υποσχόμενο. Έχετε βοηθό σας το αστέρι Peach Blossom που δίνει ώθηση στα χαρίσματα σας και αναδεικνύει τη θερμή, πνευματώδη και γοητευτική πλευρά σας.

Οι αδέσμευτοι θα έχουν άφθονες ευκαιρίες στον έρωτα και θα πρέπει να κυνηγήσουν με περισσότερη τόλμη όποιον-α τους αρέσει. Οι δεσμευμένοι απολαμβάνουν αρμονικές σχέσεις με τον σύντροφό τους και οι διαφωνίες θα σπανίζουν. Αυτή η συναισθηματική σταθερότητα θα εξασφαλίσει ένα ευτυχισμένο και ικανοποιητικό διάστημα για τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδίου.

ΚΑΤΣΙΚΑ (ΠΡΟΒΑΤΟ)

Περισσότερο φως

Advertisement

Ο Ιούλιος διαγράφεται φωτεινός για το ζώδιο σας και τα πράγματα θα πάνε καλά στους περισσότερους τομείς της ζωής σας, καθώς το «ουράνιο άστρο» φέρνει πολύ καλή τύχη στο δρόμο σας. Υπάρχουν ενδείξεις για απροσδόκητα κέρδη και αναγνώριση των προσπαθειών σας, που σημαίνει ότι μπορεί να περιμένετε κάποια ανταμοιβή, ένα μπόνους ή μια καλή πρόταση για την εργασία που ίσως επιθυμείτε.

Μπορείτε να υπολογίζετε σε νέες ευκαιρίες ή στη συμπαράσταση ατόμων με επιρροή στην επαγγελματική σας ζωή τις επόμενες εβδομάδες που θα φέρουν θετικές εξελίξεις. Ίσως να ανακαλύψετε ότι έχετε περισσότερη αισιοδοξία και περισσότερο ελεύθερο χρόνο αυτό το μήνα, και να είστε σε θέση να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας ή να κάνετε κάποιο ευχάριστο ταξίδι.

Διαβάστε ακόμα:   Χρυσό φινάλε Ιουλίου γι' αυτά τα 3 ζώδια - Εβδομαδιαίες (21-28/07) από τον Χρίστο Ντούβλη

Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου όμως θα πρέπει να προσεγγίζουν τις νέες γνωριμίες με κάποια προσοχή για να αποφύγουν συναισθηματικές παγίδες. Για όσους είναι δεσμευμένοι, το να μοιράζονται περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί και να διασκεδάζουν θα συμβάλλει καθοριστικά στη διατήρηση της κοινής τους ευτυχίας.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Ρίξτε το λίγο έξω

Ο Ιούλιος φαίνεται να είναι ένας ευοίωνος μήνας για το ζώδιο του Πίθηκου και οι εκπρόσωποι του ζωδίου θα πρέπει να επιδιώξετε να τον εκμεταλλευτείτε κάνοντας μια αρχή σε οτιδήποτε επιθυμείτε, καθώς αυτή η επιρροή θα σας βοηθήσει να πετύχετε πολλά τις επόμενες εβδομάδες. Θα κάνετε εξαιρετική πρόοδο στη δουλειά σας, κερδίζοντας εύκολα την εύνοια εκείνων που μπορούν να σας βοηθήσουν να φτάσετε στην κορυφή.

Κάποιος που θα συναντήσετε αυτόν τον μήνα θα μπορούσε να κάνει μεγάλη διαφορά στην καριέρα σας, οπότε να είστε προετοιμασμένοι να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας. Αυτή η περίοδος σας δημιουργεί μια τάση για περισσότερες διασκεδάσεις και έξοδα, οπότε χρειάζεται μια πιο συνετή διαχείριση των χρημάτων για τη διασφάλιση της οικονομικής σταθερότητας και της ψυχικής σας ηρεμίας που συχνά πάνε πακέτο. Ο Ιούλιος είναι μια εξαιρετική περίοδος για να παραμείνετε ενεργοί και να πείτε ναι σε όλες εκείνες τις δραστηριότητες που φέρνουν χαρά στη ζωή σας.

Περνώντας ποιοτικό χρόνο με τους συνεργάτες και τους αγαπημένους σας μπορεί να καλλιεργηθεί το πνεύμα αρμονίας και κατανόησης. Στα θέματα καρδιάς η επιτυχία έρχεται εύκολα και ίσως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τη δέσμευση πιο σοβαρά.

ΚΟΚΟΡΑΣ (ΠΕΤΕΙΝΟΣ)

Το χρήμα δεν είναι το παν

Το επόμενο διάστημα φέρνει μία πολλά υποσχόμενη οικονομική προοπτική για το ζώδιο του Κόκορα, με την πιθανότητα απροσδόκητων κερδών. Ο μισθός σας μπορεί να αυξηθεί, η θέση σας να βελτιωθεί και οι σοβαρές επενδύσεις ευνοούνται, κάτι που μπορεί να μεταφραστεί σε έξτρα χρήματα. Όσοι είστε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορείτε να περιμένετε καλύτερα έσοδα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αποφύγετε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις, αλλά και την απληστία, καθώς αυτά θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά τη φήμη και την τσέπη σας.

Η συνετή οικονομική διαχείριση και η μετριοπάθεια είναι ο καλύτερος τρόπος για τη διατήρηση και την αύξηση της καλής σας τύχης αυτόν τον μήνα. Με αυτοέλεγχο και αυτοπεποίθηση μπορείτε να κερδίσετε το στοίχημα και τον σεβασμό ακόμη και των αντιπάλων σας. Όμως χρειάζεται προσοχή και ο εαυτός σας, γι’ αυτό μην αναλαμβάνετε πολλά και φροντίστε να ξεκουράζεστε αρκετά.

Οι αγαπημένοι σας άνθρωποι θα είναι στο πλευρό σας και θα δείχνουν κατανόηση και υποστήριξη παρά την πολυάσχολη καριέρα, που τους στερεί συχνά την παρουσία σας. Οι αδέσμευτοι έχουν πολλές ευκαιρίες να δημιουργήσουν ερωτικές σχέσεις, αν και η εύρεση ενός κατάλληλου συντρόφου έχει προκλήσεις κι ίσως να μην είναι εφικτή προς το παρόν. Για τους δεσμευμένους μπορεί να προκύψουν περιστασιακές διαφωνίες, αλλά η ανοιχτή και ήπια επικοινωνία μπορεί να βάλει εύκολα τα πράγματα στη θέση τους.

ΣΚΥΛΟΣ

Βελτιωμένες συνθήκες

Ήρεμος και ευχάριστος προβλέπεται ο μήνας για το ζώδιο σας και θα είστε σε θέση να κάνετε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα τις επόμενες εβδομάδες. Τα επίπεδα ενέργειάς σας καταρχήν βελτιώνονται με την εμφάνιση του Victory Star, επιτρέποντάς σας να αναλάβετε περισσότερη δράση. Όσοι εργάζεστε σκληρά για την επαγγελματική σας καταξίωση ή την απόδοση της δουλειάς σας θα βρεθείτε μπροστά σε κάποιες νέες δημιουργικές ευκαιρίες.

Όμως θα ήταν σοφό να αποφύγετε τις κακοτοπιές, τους ζηλόφθονους ανθρώπους και να είστε προσεκτικοί όταν βρίσκεστε σε αχαρτογράφητες περιοχές καθώς υπάρχει κίνδυνος κλοπής. Μπορείτε επίσης να διασκεδάσετε και να χαρείτε όταν συναναστρέφεστε με θετικούς ανθρώπους και θα πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε σχέδια με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Οι αδέσμευτοι έχουν αυξημένες πιθανότητες να βρουν κάποιον νέο σύντροφο και να δώσουν την απαραίτητη προσοχή και ενέργεια σε αυτούς τους νέους δεσμούς. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψιν την προσωπικότητα και τα συναισθήματα του άλλου προσώπου και να του δείξετε πραγματικό ενδιαφέρον για να έχετε τις καλύτερες προοπτικές εξέλιξης.

ΧΟΙΡΟΣ (ΚΑΠΡΟΣ)

Νέα εδάφη

Ένα πραγματικά ευχάριστο και παραγωγικό διάσημα ξεκινάει για εσάς, όπου η διαίσθηση και το εσωτερικό σας κίνητρο μπορούν να σας βοηθήσουν να διακρίνετε και να αξιοποιήσετε ό,τι η τύχη φέρει στη ζωή σας. Το Victory Star κάνει αισθητή την παρουσία του, καθιστώντας πολλά πράγματα εφικτά σε αντίθεση με τον προηγούμενο μήνα. Θα αισθάνεστε πιο δυναμικοί και γεμάτοι ενέργεια. Αυτή είναι μια στιγμή που ο ενθουσιασμός σας μπορεί να σας οδηγήσει σε μερικές ξεχωριστές εμπειρίες.

Αν έχετε κάποιους συγκεκριμένους στόχους στο μυαλό σας είναι η σωστή στιγμή να πατήσετε γκάζι για να τους κατακτήσετε. Η επαγγελματική σας πορεία έχει καλές προοπτικές και θα διαπιστώσετε σε λίγο καιρό ότι η σκληρή δουλειά σας θα ανταμειφθεί με αναγνώριση. Μπορείτε ακόμη να επωφεληθείτε από το ταξίδια, ιδιαίτερα από εκείνα που συνδέονται με το στοιχείο της ανακάλυψης, γι’ αυτό ίσως θα πρέπει να προτιμήσετε να επιλέξετε μέρη εκτός των συνηθισμένων προορισμών σας και να επισκεφτείτε νέες περιοχές.

Στον αισθηματικό τομέα, σύμφωνα με το asibiliou.gr μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις αν δεν είστε αποφασιστικοί σχετικά με την πορεία νέων σχέσεων, κάτι που μπορεί να επιφέρει δυσφορίες και προβλήματα. Για όσους σκέφτονται να κάνουν το επόμενο βήμα όμως στη σχέση τους, όπως μια πρόταση, η πιθανότητα επιτυχίας είναι μεγάλη.

πηγη

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.