Connect with us

Ζώδια

Γεμίζει χρήματα το πορτοφόλι σας: Τα 4 ζώδια που αλλάζει η τύχη τους τον Ιούνιο, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Published

on

Advertisement

Για έναν καλύτερο Ιούνιο κάνει λόγο ο Κώστας Λεφάκης, για κάποια από τα ζώδια περισσότερο για κάποια λιγότερο.

Advertisement

Ο γνωστός αστρολόγος, μέσα από τον oroskopos.gr, αναλύει πώς θα κυλήσει ο Ιούνιος για τα 12 ζώδια ξεχωριστά.

Ζώδια: Ποιοι θα ευνοηθούν περισσότερο μέσα στον Ιούνιο

Κριός

Τον μήνα αυτόν δείτε με αισιοδοξία τις επαγγελματικές σας πρακτικές, αλλά προσπαθήστε να είστε συνεργάσιμοι. Μην δυσαρεστείτε ανθρώπους που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την πρόοδό σας. Μην κάνετε ριψοκίνδυνες αλλαγές, αλλά φροντίστε να ταχτοποιήσετε όποια οικονομική εκκρεμότητα υπάρχει ώστε να προχωρήσετε αργότερα περισσότερο αναδιοργανωμένοι.

Η στενή προσέγγιση Αφροδίτης και Άρη από τον Λέοντα βοηθά τους ελεύθερους να κατακτήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ενώ, οι υπόλοιποι, ξεπερνάτε εμπόδια και ομαλοποιείτε καταστάσεις. Η φυσική σας κατάσταση, η διάθεση και γενικά η καθημερινότητα παρουσιάζουν αισθητή βελτίωση από την οποία πρέπει να επωφεληθείτε.

Ταύρος

Ότι συμβαίνει αυτόν τον μήνα φαίνεται να έχει διάρκεια. Φροντίστε λοιπόν να κάνετε σωστές επιλογές και να εξετάζετε λεπτομερώς όλες τις παραμέτρους στα θέματα που σας αφορούν. Η γοητεία σας δεν περνά απαρατήρητη, ενώ οι προσωπικές σας σχέσεις βοηθούν στη βελτίωση του κλίματος.

Προσέξτε όμως τις φιλοδοξίες σας οι οποίες είναι τονισμένες αυτήν την περίοδο και προκαλούν ανταγωνιστική συμπεριφορά από τους γύρω σας. Αισθηματικά, επιστρέφετε σε μια καλή περίοδο τόσο ρεαλιστικά, όσο και θεωρητικά. Κάποιοι, θα αποφασίσετε και θα προχωρήσετε σε γάμο.

Δίδυμοι

Ο μήνας των γενεθλίων των περισσότερων από εσάς παρουσιάζει ποικιλία και ενδιαφέρον. Οι πρώτες 10 μέρες έχουν επαγγελματικό πρόσημο, κυρίως για όσους ξεκινούν κάτι καινούριο. Ο υπόλοιπος μήνας υπόσχεται πολλές ευκαιρίες για αισθηματική βελτίωση, διασκέδαση, επικοινωνία και έκφραση των δημιουργικών σας ταλέντων.

Προσέξτε όμως την υπερβολή του χαρακτήρα σας και την αντίδρασή σας σε ότι σας έχει καταπιέσει στο παρελθόν. Ταξίδια και μετακινήσεις σας προσφέρουν ικανοποίηση, ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες συναναστροφές, αλλά και για την ανάπτυξη νέων πεδίων δράσης. Αισθηματικά υπάρχει περιπέτεια αλλά και στιγμές εκνευρισμού. Μην χάνετε την ψυχραιμία σας προκείμενου να κερδίσετε αυτά που σας ενδιαφέρουν.

Καρκίνος

Συγκριτικά με άλλους βρίσκεστε περισσότερο ευνοημένοι αυτό το μήνα και οι περισσότεροι θα διευκολυνθείτε να πετύχετε τις επιδιώξεις σας κυρίως αυτές που σχετίζονται με θέματα οικονομικά και νομικά. Η στενή προσέγγιση Άρη – Αφροδίτης στον Λέοντα δείχνει αύξηση εσόδων, αλλά και κινητικότητα στην υποστήριξη των περιουσιακών σας στοιχείων. Στην εργασία θα υπάρξουν περιστασιακές εντάσεις.

Αντιμετωπίστε την κατάσταση διπλωματικά, αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις που αφορούν τα οικογενειακά σας και κυρίως οργανώστε το πρόγραμμα και τη σκέψη σας αποφεύγοντας τις εξωτερικές επιρροές έτσι ώστε να μην σας διασπούν και να μην σας απομακρύνουν από τον κύριο στόχο σας.

Διαβάστε ακόμα:   Χρυσό φινάλε Ιουλίου γι' αυτά τα 3 ζώδια - Εβδομαδιαίες (21-28/07) από τον Χρίστο Ντούβλη

Λέων

Η στενή προσέγγιση της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιό σας ενισχύει τον παράγοντα της τύχης και της ικανοποίησης. Ασχοληθείτε με τα θέματα που σας ενδιαφέρουν, επιδιώξτε συμφέρουσες λύσεις, απολαύστε σχέσεις με τους άλλους και εργαστείτε για ένα ευχάριστο ή σημαντικό αποτέλεσμα.

Πολλοί θα ζητήσουν τη γνώμη και τη βοήθειά σας και άλλοι τόσοι θα σας χάσουν από το οπτικό τους πεδίο. Ο μήνας ευνοεί τις καλά σχεδιασμένες αλλαγές, ενώ κάποια απρόοπτα θα λειτουργήσουν προς όφελός σας. Συνεχίστε να έχετε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας, αλλά πολλά από όσα συμβαίνουν γύρω σας είναι αποτέλεσμα δικών σας ενεργειών.

Παρθένος

Η εργασία και οι σχέσεις σας με τους άλλους θα σας απασχολήσουν έντονα σε όλη τη διάρκεια του μήνα αυτού. Στον πρώτο τομέα καλείστε να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες ή να ζητήσετε πίστωση χρόνου για την ολοκλήρωση μιας υποχρέωσης που έχετε αναλάβει. Στον τομέα των σχέσεων μπορείτε μόνο να προσαρμόζεστε παραμένοντας ψύχραιμοι μέχρι να σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου μπορεί να είναι κουραστικό αλλά σας βοηθά να ανασυγκροτηθείτε αποκόπτοντας περιττά πράγματα και υιοθετώντας μια νέα τακτική δράσης και συμπεριφοράς περισσότερο συμφέρουσας για τους τομείς που σας αφορούν.

Ζυγός

Αφροδίτη και Άρης από τον Λέοντα υπόσχονται ενθουσιασμό, κίνηση, αποτελεσματικότητα, αλλά και εντάσεις με ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος. Όσοι είστε μόνοι από καιρό, συναντάτε ενδιαφέροντες ανθρώπους και πολλοί θα νιώσετε το προσωπικό ενδιαφέρον κάποιου για εσάς.

Ο μήνας φέρνει ανανέωση, αλλά παράλληλα τάση για υπερβολή και έξοδα. Διαχειριστείτε έξυπνα τα οικονομικά σας, αποφύγετε αβέβαιες συμφωνίες και μην πάρετε κανενός είδους ρίσκο. Επαγγελματικά όσοι έχετε μια ιδέα υλοποιήστε την και όσοι θέλετε να αλλάξετε εργασία μεθοδεύστε την διαδικασία αυτή.

Σκορπιός

Πολύ κίνηση συζητήσεις και νέες επιρροές που θα δεχτείτε αιφνίδια από το περιβάλλον προβλέπεται από τις 10 έως το τέλος του μήνα. Αφροδίτη και Άρης από τον Καρκίνο επηρεάζουν τα αισθηματικά σας και κάτι στα ερωτικά σας θα σας απασχολήσει μετά από την μεσολάβηση ενός γεγονότος. Τα προβλήματα της οικογένειας ή τα προσωπικά αρχίζουν να λύνονται.

Παραμείνετε προσεκτικοί σε συμφωνίες που θα κλείσετε, επαγγελματικά φανείτε ανθεκτικοί σε τυχόν παράταση ταλαιπωριών που βιώνετε. Στις συνεργασίες σας μια συζήτηση θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση στην οποία έχετε εμπλακεί λίγο δραματικά. Φροντίστε επίσης να ξεκουράζεστε και να ψυχαγωγήστε.

Τοξότης

Απεγκλωβίζεστε από υποχρεώσεις και ανούσιες ασχολίες. Ο Δίας από τον Ταύρο σας συμβουλεύει να εργαστείτε για να επιτύχετε τους στόχους σας, πράγμα εύκολο αν σοβαρευτείτε και δεν συνεχίσετε να ξεφεύγετε από ότι σας ενοχλεί. Η καλή τύχη οφείλεται στη στενή προσέγγιση του Άρη και της Αφροδίτης στον Λέοντα.

Διαβάστε ακόμα:   "Μαύρος" Αύγουστος 2024 γι' αυτά τα ζώδια .Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα

Ο ενθουσιασμός για κάτι καινούριο θα γίνει πολλές φορές το κίνητρο σημαντικών αλλαγών. Επικοινωνία και ταξίδια παίρνουν την πρωτοκαθεδρία και αν συνδυαστούν με τις ανάγκες της δουλειάς, τότε, μιλάμε για σίγουρη επιτυχία. Αισθηματικά το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο ή απαλλάσσεστε οριστικά από ότι σας έχει καταπιέσει.

Αιγόκερως

Η καλή γωνία του Δία από τον Ταύρο με τον Ήλιο σας σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας ουσιαστικής περιόδου στα πρακτικά σας. Πολλοί γίνεστε πιο αποτελεσματικοί από ό,τι στο παρελθόν, ενώ όσοι προσπαθείτε για κάποιο στόχο, φαίνεται να έχετε βοήθεια.

Μετά την πρώτη εβδομάδα φανείτε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας καθώς τα απρόοπτα έξοδα καραδοκούν. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες χρειάζεστε ακόμα καλύτερη οργάνωση που ευτυχώς, είστε ικανοί γι’ αυτό. Αποφύγετε διαφωνίες στα αισθηματικά σας, ιδιαίτερα αν η αφορμή είναι ασήμαντη. Στην οικογένεια θα χρειαστεί να διατηρήσετε κάποιες ισορροπίες.

Υδροχόος

Advertisement

Ο Ιούνιος σας προσφέρει ευκαιρίες να περάσετε καλά, να ταξιδέψετε, να βάλετε τις σκέψεις σας σε εφαρμογή και να πλησιάσετε τους ανθρώπους που σας αφορούν. Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον απέναντί σας Λέοντα θα σας παρακινούν να ξεπεράσετε τις δυνατότητές σας, να γίνετε περισσότερο δημιουργικοί και εξωστρεφείς και γενικά, να ξεφύγετε από μια περίοδο αμηχανίας που προηγήθηκε.

Οι προκλήσεις δεν θα λείψουν με τον Δία στον Ταύρο, μόνο που τώρα ξέρετε πώς να τις διαχειριστείτε. Η βελτίωση στα αισθηματικά σας θα είναι αισθητή, αλλά φροντίστε κι εσείς να είστε ακριβείς σε αυτά που λέτε, υπόσχεστε και κάνετε!

Ιχθύες

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου σας βοηθούν να οργανωθείτε ή να κάνετε βήματα προόδου στα επαγγελματικά. Μην αναλώνεστε με ό,τι δεν διορθώνεται ή με ό,τι ολοκλήρωσε ήδη τον κύκλο του. Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Λέοντα σας θέλουν τολμηρούς και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα διαπιστώσετε ότι έχετε και τη δύναμη και τον τρόπο να τα καταφέρετε.

Αισθηματικά επηρεάζεστε περισσότερο από τυχαία γεγονότα, τα οποία πυροδοτούν αντιδράσεις στη σχέση σας. Οι ελεύθεροι βρίσκεστε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και είναι στο χέρι σας να επωφεληθείτε από αυτήν τη σπάνια συγκυρία. Ταξίδια και μετακινήσεις σας προσφέρουν χαρά και καλό θα ήταν να τα επιδιώξετε.

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.