Connect with us

Ζώδια

Ετήσιες προβλέψεις 2024: Αυτά τα ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το νέο έτος

Published

on

Ετήσιες προβλέψεις 2024: Αυτά τα ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει από το νέο έτος. Το 2024 θα φέρει πολύ μεγάλες αλλαγές στην ζωή των ζωδίων και τίποτα πια δεν θα είναι ίδιο…

Advertisement

Το 2024 θα φέρει πολύ μεγάλες αλλαγές στην ζωή των ζωδίων που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω. Είτε για καλό είτε για κακό, κάποια πράγματα δεν μπορούν να μείνουν ίδια ή στάσιμα.

Θα πρέπει να υπάρξει εξέλιξη, λύτρωση ή αναγέννηση. Υπάρχουν κάποια «μαθήματα» που πρέπει να παρθούν, τα οποία θα δώσει ο Κρόνος, ενώ ο Πλούτωνας, από την πλευρά του, θα φέρει την ολική μεταμόρφωση.

Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΛΕΩΝ

Στις 21 Ιανουαρίου 2024, ο Πλούτωνας μπαίνει ξανά στον Υδροχόο. Θα μείνει εκεί μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου, όταν και θα ξαναμπεί ανάδρομος στον Αιγόκερω. Αυτό σημαίνει ότι θα βρίσκεται στον 7ο οίκο του Λέοντα και όσοι ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου και συγκεκριμένα στις πρώτες τρείς μοίρες, θα νιώσουν την επιρροή του πολύ έντονα

Ήδη έχουν ξεκινήσει να την νιώθουν και να καταλαβαίνουν ότι κάποια πράγματα στην ζωή τους πρέπει να αλλάξουν. Ο έβδομος οίκος έχει να κάνει με τις σχέσεις, τόσο τις ερωτικές, όσο και τις επαγγελματικές ή τις φιλικές. Έχει να κάνει με τον γάμο και το «εμείς». Οι Λέοντες των μοιρών αυτών θα αρχίσουν να βλέπουν τα πράγματα αλλιώς και θα νιώθουν μια μεγάλη ανάγκη να «κόψουν κάθε γόρδιο δεσμό» και καθετί κακό ή τοξικό.

Θα θελήσουν να αλλάξουν ριζικά, να μεταμορφωθούν και στο τέλος να αναγεννηθούν από τις στάχτες τους. Ένα διαζύγιο ή ένας χωρισμός είναι πολύ πιθανά.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις 21 Ιανουαρίου, ο Υδροχόος υποδέχεται στο ζώδιό του τον Πλούτωνα. Αυτή η… «είσοδος» μόνο εύκολη δεν είναι για ένα ζώδιο σαν τον Υδροχόο. Η ενέργεια και οι απαιτήσεις του Πλούτωνα είναι πολύ βαρύ φορτίο. Τόσο που θεωρείται δυσβάσταχτο από ζώδια, όπως ο Λέοντας και ο Υδροχόος, που είναι γενικά άτομα μέσα στην καλή χαρά και δεν έχουν καμία επαφή και σχέση με την dark πλευρά και την απαισιοδοξία.

Ο Πλούτωνας ζητά από σένα που ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο και συγκεκριμένα στις πρώτες τρείς μοίρες, όχι μόνο να αλλάξεις, αλλά ουσιαστικά να μεταμορφωθείς. Να κάνεις μια βουτιά στο είναι σου, να ανακαλύψεις όλα όσα κρύβεις μέσα σου, να πιάσεις πάτο και ουσιαστικά μετά να αναγεννηθείς από τις στάχτες σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Advertisement

Τελειώνουν τα βάσανα για τους Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου που αποχαιρετούν τον Κρόνο και τον στέλνουν “δώρο” σε αυτούς του 2ου δεκαημέρου. Καλούνται λοιπόν αυτοί φέτος να βάλουν τα κεφάλια μέσα και να αντιμετωπίσουν την δύσκολη και απαιτητική πραγματικότητα του Κρόνου.

Δεν είναι ένας εύκολος πλανήτης, ούτε έρχεται για να «παίξει». Το αντίθετο. Έρχεται για να δώσει μαθήματα σε όσους ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, να επιβραβεύσει κάθε καλή κίνηση που έχουν κάνει και να τιμωρήσει κάθε λάθος του παρελθόντος. Ο Κρόνος είτε το θέλουν είτε όχι, θα τους σοβαρέψει.

Θα τους προσγειώσει απότομα, σύμφωνα με το www.astrology.gr και θα τους κάνει να δουν τα πράγματα με άλλο μάτι. Θα ωριμάσουν και θα αφήσουν πίσω τους παιδιάστικες συμπεριφορές ή υπερβολές.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.