Connect with us

Ζώδια

16 Νοεμβρίου 2023 21:56

Ετήσιες προβλέψεις 2024: Αυτά είναι τα ζώδια που θα δουν τα αισθηματικά τους να ανθίζουν το 2024

Ετήσιες προβλέψεις 2024: Αυτά είναι τα ζώδια που θα έχουν μεγάλη επαγγελματική επιτυχία το νέο έτος. Ποια είναι τα πιο επικρατέστερα ζώδια που θα έχουν απόλυτη τύχη στον έρωτα το 2024; Δες αναλυτικά τις προβλέψεις από την Αθηνά Βαγενά.

Κάποιοι θα ζήσετε μεγάλες στιγμές στα αισθηματικά, εφόσον το ζώδιο ή ο ωροσκόπος σας ανήκει σε τουλάχιστον ένα από την παρακάτω λίστα. Μαζί με τα ακόλουθα ζώδια, θα ευνοηθούν ανά περιόδους και άλλοι εκπρόσωποι του ζωδιακού. Τυχεροί θα σταθούν υπό προϋποθέσεις και οι Παρθένοι Και Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου, οι Λέοντες του 1ου και 2ου δεκαημέρου, καθώς και οι Δίδυμοι και Τοξότες 1ου και 2ου δεκαημέρου.

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι Ταύρος κι ελεύθερος; Όχι για πολύ! Ο Δίας στο ζώδιο σου βρίσκεται έως και τις 25/5, δίνοντας σου μεγάλη εύνοια κυρίως έως και τις 25/5! Πολύ πιο τυχερός θα σταθείς στα ερωτικά σου ωστόσο εσύ που είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο αφού κατά τον Απρίλη, η σύνοδος Δία – Ουρανού σου χαρίζει μία ευκαιρία για έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Τέλος, τον Μάη λόγω εξαγώνου Δία – Ποσειδώνα, αν έχασες τις προηγούμενες ευκαιρίες, είναι η τελευταία σου ευκαιρία να γνωρίσεις εκ νέου τον έρωτα μέσα στο 2024! Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες κι εφόσον ανήκεις στο δεκαήμερο που επηρεάζεται περισσότερο, μείνε προετοιμασμένος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερε Σκορπιέ μου, ο Δίας στον Ταύρο έως τις 25/5 σε επηρεάζει ήδη από τα τέλη του 2023, αυξάνοντας τις πιθανότητές σου για έναν νέο έρωτα. Η μέγιστη επιρροή της συγκεκριμένης διέλευσης θα βιωθεί από τα 3o δεκαήμερo.

Μάλιστα, το κερασάκι στην τούρτα θα αποτελέσει η σύνοδος μεταξύ Δία και Ουρανού κατά τον Απρίλιο. Αυτή η όψη μπορεί όχι απλά να σου συστήσει εντελώς απρόσμενα τον έρωτα της ζωής σου, αλλά μαζί, αν βρίσκεσαι σε μία σχέση που καταρρέει, να αναγκαστείς να χωρίσεις για να προχωρήσεις μαζί του, άμεσα! Τέλος, τον Μάη, πλημμυρίζεις από συναίσθημα και ρομαντισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ φίλε Αιγόκερε, ο τυχερός Δίας στον Ταύρο έως 25/5 ενεργοποιεί θέματα ερωτικών, ενώ αν ήδη έχεις κάποιο ταίρι θα σκεφτείς σοβαρά να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή να αποκτήσεις απογόνους. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ουρανός στον Ταύρο κατά τη διάρκεια του 2024 μπορεί να σου φέρει μία απότομη εξέλιξη στα αισθηματικά.

Μεταξύ Απρίλη και Μάη, ο Δίας θα βρίσκεται όχι απλά σε σύνοδο με τον Ουρανό, αλλά ταυτόχρονα και σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Με λίγα λόγια, ο έρωτας θα σου χτυπήσει οπωσδήποτε την πόρτα, ακόμη κι αν δεν βρίσκεσαι σε αναζήτηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου, αναμένεται να περάσεις κι εσύ ένα ερωτικό 2024, μιας και κατά το Φλεβάρη και συγκεκριμένα στις 22/2 κορυφώνεται ο συνοδικός κύκλος Αφροδίτης με Άρη στην μοίρα 06ο του δικού σου ζωδίου. Επίσης, από 25/5 ο Δίας εισέρχεται στους Διδύμους και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου στην μοίρα 1ο .

Έτσι, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr το 1ο δεκαήμερο των Υδροχόων θα πρέπει να περιμένει μία μεγάλη αισθηματική επιτυχία. Αντίστοιχα, τον Ιούνιο ο συνοδικός κύκλος μεταξύ Ήλιου και Αφροδίτης στην μοίρα 14ο των Διδύμων, θα ευνοήσει περισσότερο το 2α δεκαήμερο του ζωδίου αυτού. Με λίγα λόγια είσαι το 2ο πιο ευνοημένο ζώδιο στον έρωτα για το 2024.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.