Connect with us

Ζώδια

Έρχεται Τσουχτερή Εβδομάδα με Πανσέληνο – Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 22/01/2024 ως 28/01/2024 για όλα τα ζώδια.

Published

on

Advertisement

Εβδομάδα με την πρώτη πανσέληνο του 2024 στο ζώδιο του Λέοντα. Δες τις προβλέψεις σου από την Κώστα Λεφάκη.

Advertisement

Κριός

Η Πανσέληνος της Πέμπτης σχηματίζει καλή όψη με τον Ήλιο σας και σας βοηθά να βελτιώσετε την υγεία, τη φυσική σας κατάσταση αλλά και να είστε αποτελεσματικοί στις προσπάθειες για βελτίωση της ζωής σας γενικότερα. Μια προαγωγή ή αύξηση θεωρούνται πιθανές επιτυχίες, ενώ θα πρέπει να προσέξετε την εντύπωση που μπορεί να δημιουργήσουν ενέργειες ή συζητήσεις σας.

Οικονομικά, προβλέπεται βελτίωση και γι αυτό χρειάζεται μια καλή διαχείριση σε αυτόν τον τομέα. Αισθηματικά, επίσης, όλα φαίνονται αισιόδοξα παρόλο που έχετε ακόμη αρκετούς ενδοιασμούς για μία σχέση σας.

Ταύρος

Πρέπει να δεχθείτε τη συνέχεια μιας ταλαιπωρίας στα αισθηματικά σας ή να απορρίψετε μία σχέση. Αυτό πρέπει να γίνει μετά από ώριμη σκέψη και όχι με αγχώδεις συνθήκες. Πολλοί θεωρείτε ότι το αύριο δεν θα περιλαμβάνει αλλαγές, ενώ αυτές βρίσκονται προ των πυλών. Προετοιμαστείτε λοιπόν, ψυχολογικά και μην αποφεύγετε τις υποχρεώσεις που συνεπάγεται η γνώση της πραγματικότητας.

Οικονομικά, η εβδομάδα της Πανσελήνου είναι λίγο ασαφής. Δώστε τις κατάλληλες προτεραιότητες, εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και τις δυνατότητές σας και προχωρήστε! Αρκετά πρέπει να διευθετηθούν ή να προβλεφθούν.

Δίδυμοι

Πρέπει να τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητες σας όσο γίνεται πιο γρήγορα. Η Πανσέληνος στον Λέοντα σας προκαλεί να ενεργήσετε άμεσα, να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας ταλαιπωρούν και να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ευδοκιμήσει ένα σας σχέδιο.

Ακόμη, έχετε υπόψη σας πως σε λίγο καιρό θα χρειαστείτε αρκετά χρήματα για να πραγματοποιήσετε κάτι που θα είναι σημαντικό για σας. Αισθηματικά, όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά. Με την προϋπόθεση ότι δεν θα είστε υπέρ-αισιόδοξοι ή απερίσκεπτοι.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σας βοηθά να αλλάξετε τη ζωή σας και να ζήσετε πιο ανεξάρτητοι από αυτά που σας καταπιέζουν. Στον οικονομικό τομέα, μπορείτε να είστε αισιόδοξοι, αλλά και αυτό με μέτρο. Η Πανσέληνος της εβδομάδας επηρεάζει τη σχέση με τα χρήματά σας, ενώ δεν θα είναι λίγες οι προκλήσεις να κάνετε έξοδα, άλλοτε χρήσιμα και άλλοτε περιττά.

Οι πιο προνοητικοί θα περάσετε πιο ανώδυνα τις δύσκολες περιόδους. Επαγγελματικά μπορείτε να επιδιώξετε μία ουσιαστική βελτίωση, έστω και αν το τοπίο γύρω σας παραμένει ασαφές. Θυμηθείτε όμως ότι ο τολμών νικά και εφαρμόστε αυτή την παρότρυνση σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς σας!

Διαβάστε ακόμα:   Γίνονται πραγματικότητα οι ευχές τους: 3 Ζώδια που θα έχουν όλη τη τύχη & θα βγάλουν πολλά λεφτά μετά τις 14/6

Λέων

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας δίνει ευκαιρίες να διορθώσετε πολλά «κακώς κείμενα» ή αν είστε μόνοι σας, να αρχίσετε μια καινούρια σχέση αρκετά αξιόλογη. Προβάλετε καλύτερα τις ιδιότητες, τα ταλέντα και καλύψτε έξυπνα εκείνα τα σημεία στα οποία υστερείτε. Επίσης φροντίστε να βελτιώσετε την σχέση με την άμεση οικογένεια και ιδιαίτερα με τη μητέρα.

Μην αποκόπτεστε από το περιβάλλον που σας προσφέρει ασφάλεια, ή τουλάχιστον κάποια στοιχειώδη άνεση. Οικονομικά θα δυσκολευτείτε λίγο να συμμαζέψετε τα έξοδά σας, αλλά ευτυχώς δεν κινδυνεύετε από περισσότερα. Όσοι συνειδητοποιείτε τις αδυναμίες σας, μπορείτε τώρα να τις διορθώσετε.

Παρθένος

Επαγγελματικά μπορείτε να είστε αρκετά αισιόδοξοι. Οι δυσκολίες υποχωρούν και μία βελτίωση είναι κάτι που πρέπει να περιμένετε. Η Πανσέληνος στις 25 στο ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τις ευθύνες και υποχρεώσεις σας αν θέλετε να έχετε μακροπρόθεσμες και σοβαρές προοπτικές στα πρακτικά ζητήματα που σας απασχολούν.

Μια ερωτική γνωριμία θεωρείται αρκετά πιθανή στο αμέσως επόμενο διάστημα και καλό θα ήταν να «ακονίσετε» τη γοητεία σας. Μικρά ταξίδια και μετακινήσεις θα φέρουν χαρά και κάποια ξεγνοιασιά.

Ζυγός

Το 2024 είναι μία καλύτερη χρονιά για εσάς και θα το καταλάβετε στην πορεία. Η Πανσέληνος της Πέμπτης σας υποδεικνύει να μην αφήσετε να περάσουν ανεκμετάλλευτες οι ευκαιρίες που θα σας δώσει μία συζήτηση ή γνωριμία σχετική με την εργασία σας.

Αγνοήστε όμως την μαχητική διάθεση μερικών και προχωρήστε μπροστά. Αισθηματικά, τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει άσχημα. Αντίθετα πολλοί, θα αποφασίσετε τώρα ένα γάμο και, άλλοι, θα γνωρίσετε τον άνθρωπο που θα παίξει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην ζωή σας.

Σκορπιός

Advertisement

Αρχίστε τώρα να προετοιμάζεστε για κάτι καινούριο που δεν θα αργήσει να έρθει. Στον οικονομικό τομέα, τυχόν δυσκολίες θα ξεπεραστούν και θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε μία αποταμίευση με μακροπρόθεσμους στόχους. Μην αμελείτε τυχόν περιουσιακές εκκρεμότητες.

Επαγγελματικά, προβλέπεται δραστηριότητα, ένταση αλλά και βελτίωση των συνθηκών εργασίας. Η Πανσέληνος της εβδομάδας θα φέρει θέματα σχετικά με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και προοπτικές. Πολλοί θα ασχοληθείτε με την καλλιέργεια ενός ταλέντου το οποίο είχατε αφήσει σε αδράνεια.

Τοξότης

Η Πανσέληνος της εβδομάδας στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα σας βοηθά να οργανώσετε ένα ταξίδι, να δείτε πιο αισιόδοξα το μέλλον σας και να βρεθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε. Τακτοποιήστε θέματα που μπερδεύουν τη φαντασία με την πραγματικότητα, απαλλαγείτε από ανέφικτες ιδέες και γενικά, αποφύγετε άσκοπες ταλαιπωρίες.

Διαβάστε ακόμα:   «Θύελλα» χρημάτων από την Λίτσα Πατέρα: Γεμάτα πορτοφόλια για Καρκίνους και 3 ακόμη ζώδια!

Αισθηματικά μην πτοήστε από κάποιες ανατροπές, αλλά δείτε πιο καθαρά και πιο θετικά την ευεργετική επίδραση των συναισθημάτων των άλλων απέναντί σας. Οικονομικά, μην ξεχνάτε ότι για να υπάρξει κέρδος, πρέπει τα έξοδα να είναι λιγότερα των εσόδων.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα της Πανσελήνου σας προκαλεί μια αδιόρατη ανησυχία. Φροντίστε να μην είστε αφηρημένοι όταν εργάζεστε και βάλτε σε μια σειρά τις δραστηριότητές σας. Το ευχάριστο είναι ότι ένα οικονομικό ζήτημα, αρχίζει, σιγά – σιγά να διευθετείται. Ο έμφυτος συντηρητισμός θα σας βοηθήσει πολύ σ΄ αυτό και, οι περισσότεροι, σύντομα, θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την γενική σας κατάσταση.

Μην ανακόψετε την δραστηριότητα σας, αλλά οργανώστε τον χρόνο σας. Στα αισθηματικά μην αντιδράτε αρνητικά στις πρωτοβουλίες του συντρόφου σας, ενώ οι ελεύθεροι θα χρειαστεί να ξεπεράσετε κάποιους σας ενδοιασμούς, ώστε να περάσετε το μήνυμα που θέλετε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

Υδροχόος

Αρκετή προσοχή πρέπει να δώσετε σε ένα αισθηματικό σας ζήτημα καθώς η Πανσέληνος από τον Λέοντα επηρεάζει την κρίση και προβάλει τις αδυναμίες σας. . Ίσως δεν έχετε εκτιμήσει σωστά μία κατάσταση. Ίσως, πάλι δεν είχατε προβλέψει πόσο σημαντική μπορούσε να γίνει για εσάς. Αποφύγετε τις περιπλοκές και τις ασάφειες στη ζωή σας.

Οικονομικά, δεν έχει βελτιωθεί τίποτα σημαντικό. Σύντομα όμως θα τεθούν οι βάσεις για αισιόδοξες προοπτικές. Φιλίες, μετακινήσεις, απρόοπτα στην καθημερινότητα θα έχουν ιδιαίτερη επίδραση στον ψυχισμό και στη διάθεσή σας.

Advertisement

Ιχθείς

Εβδομάδα Πανσελήνου και δοκιμάζονται τα αισθήματά σας για κάποιον άνθρωπο. Φροντίστε να είστε διπλωμάτες για να κερδίσετε χρόνο εκεί που χρειάζεται. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και μην θεωρείτε ότι αδικείστε από την συμπεριφορά κάποιων κοντινών σας ανθρώπων. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε ένα μεταίχμιο και θα πρέπει να υπολογίσετε σωστά τις επόμενες κινήσεις σας.

Επιδιώξτε μικρές αλλαγές στις καθημερινές σας συνήθειες, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr βελτιώστε το προσωπικό σας περιβάλλον, τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν και, γενικότερα, ασχοληθείτε με ό, τι σας ευχαριστεί και δεν περιπλέκει ακόμα περισσότερο τις καταστάσεις.

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.