Connect with us

Ζώδια

24 Οκτωβρίου 2019 10:04

Εφιαλτικό το τέλος του 2019 για 8 ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

Κώστας Λεφάκης: Όσα προέβλεψε για την Ελλάδα, την Κύπρο και τον κόσμο, τις προηγούμενες χρονιές επιβεβαιώθηκαν. Ο διασημότερος αστρολόγος της Ελλάδας θέλει να παραμένει αισιόδοξος για το τέλος του 2019, παρά τα όσα δυσοίωνα προβλέπεται να συμβούν.

Οι προβλέψεις παρακάτω έγιναν πριν μπει το 2019 ωστόσο μπορείτε να εστιάσετε στους τελευταίους μήνες που δείχνουν τα ζώδια που θα έχουν δυσάρεστες εξελίξεις!

«Αν θα έβαζα έναν τίτλο στο 2019 θα ήταν “Ανταρσίες κυριαρχικές”», ξεκινά να μου λέει. «Το 2019 δεν θα λύσει κανένα από τα προβλήματα των προηγούμενων ετών, αντίθετα, θα τα εντείνει με ταχύ ρυθμό! Θα κηρύξει την αρχή των τομών σε βάθος, τα οποία θα γίνουν επεισοδιακά και με δυσάρεστο αντίκτυπο. Ο Δίας στον Τοξότη θα αποδειχθεί αδύναμος για μια γενική επαναστατική διάθεση των μαζών, ενώ η δυσαρμονία που θα σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, θα φέρει το φαινόμενο μιας γενικότερης κόπωσης. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα τονίσει τις ολιγαρχικές διαθέσεις εκείνων που επηρεάζουν την παγκόσμια σκηνή, ενώ η προσέγγιση του Κρόνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα υποχρεώσει την ανθρωπότητα να υποταχθεί στα κελεύσματα των επικυρίαρχων. Θα έλεγα πως το 2019 θα είναι μία χρονιά που θα συνεχίσει να είναι δύσκολη οικονομικά, όπως ήταν άλλωστε και το 2018. Υπάρχει, όμως, ένα μικρό διάστημα νηνεμίας, πριν από τη μεγάλη θύελλα που θα ξεσπάσει τον Μάρτιο του 2020, λόγω της συνόδου των τεσσάρων πλανητών στον Αιγόκερω. Αυτό θα είναι η αφετηρία μιας μεγάλης αλλαγής στην παγκόσμια ιστορία!».

Εφιαλτικό το τέλος του 2019 για 8 ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

Αυτό τι σημαίνει; Πόλεμο;
Δεν πρόκειται να πολεμήσουμε, με τον τρόπο που οι περισσότεροι γνωρίζουμε. Θα έχουμε, όμως, πολλά γεγονότα. Η Ευρώπη αποδυναμώνεται, ενώ θα υπάρξει ψυχρός πόλεμος μεταξύ Αμερικής και Ευρώπης – εμπορικός και οικονομικός. Το 2019 θα αλλάξουν πολλές θέσεις, πολλοί πρόεδροι και πρωθυπουργοί θα αντικατασταθούν με καινούριους, ενώ αλλάζει αισθητά το ευρωκοινοβούλιο στις εκλογές του Μαΐου, αφού θα δούμε μία στροφή προς τα δεξιά. Οι αναστατώσεις στα μεγάλα κράτη συνεχίζονται, κάτι που θα έχει συνέπεια στον νότο. Και στη Γερμανία, και στη Γαλλία, και στην Αγγλία, θα υπάρξουν γεγονότα.

Η Ελλάδα πώς επηρεάζεται από αυτά;
Η Ελλάδα θα έχει δυσκολίες με τις εκλογές που θα κάνει, παρόλο που θα προσπαθήσουν να βγάλουν ένα τύπου Παπαδήμο για πρωθυπουργό, έναν δοτό δηλαδή πρωθυπουργό, αλλά δεν θα τα καταφέρουν τελικά οι παγκοσμιοποιητές. Τα σύνορα αμφισβητούνται στον βορρά και στην ανατολή. Γενικά, δεν είναι χρονιά που θα ανακουφιστούμε. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Θα έλεγα πάντως πως, λίγο πριν τη μεγάλη σύνοδο του 2020, το 2019 αποτελεί το τέλος μιας μεγάλης εποχής και την προετοιμασία για τον ερχομό μιας καινούριας. Φυσικά δεν αρχίζει το τέλος του κόσμου, θα ήταν όμως κρίμα να μείνουν λίγοι για μια καινούρια αρχή.

Για την Κύπρο τι προβλέπετε;
Για την Κύπρο τα πράγματα θα είναι καλύτερα από ό,τι για την Ελλάδα. Η Κύπρος, ωστόσο, μέσα στο 2019 θα αναθεωρήσει αρκετά την εξωτερική της πολιτική.

Βλέπετε λύση στο Κυπριακό;
Όχι, όχι. Αυτό θα αργήσει. Φοβάμαι ότι θα γίνουμε όπως Βόρεια-Νότια Μακεδονία και Βόρεια-Νότια Κορέα, Βόρεια-Νότια Κύπρος. Καταρχάς, δεν θα είναι καλές οι σχέσεις της Ελλάδας με την Αμερική, δεύτερον αλλάζει η εξωτερική πολιτική της Γερμανίας, τρίτον θα έχουμε άλλα σχήματα στην Ελλάδα και αλλαγή της ανθρωπογεωγραφίας στο κοινοβούλιο – είτε γίνουν εκλογές στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο, είτε τον Ιούνιο, είτε τον Οκτώβριο. Όλα αυτά επηρεάζουν γενικότερα.

Ποια χρονιά πιστεύετε θα έχουμε ξανά εκείνη την οικονομική ευρωστία του παρελθόντος;
Από το 2026 και μετά. Από το 2022 με 2023 θα ξεκινήσει μία ανάκαμψη στην παγκόσμια οικονομία. Μέχρι το 2022, όμως, ξεκινώντας από το περσινό 2017, η παγκόσμια οικονομία μοιάζει με καράβι που πλέει σε αχαρτογράφητα νερά, είναι λαβωμένη και ασαφής. Κάνουν «πόλεμο» οι τέσσερις φράξιες που ελέγχουν την οικονομία παγκόσμια.

Τα πιο ευνοούμενα ζώδια για το 2019 ποια θα είναι;
Είναι μόνο ζώδια της γης, οι Παρθένοι και οι Ταύροι, λιγότερο οι Αιγόκεροι, ξώφαλτσα οι Ιχθείς και οι Σκορπιοί, ενώ όλοι οι άλλοι θα πρέπει να παλέψουν.

Ερωτικά ποιοι ευνοούνται;
Οι Τοξότες, οι Δίδυμοι, οι Υδροχόοι, οι Λέοντες κατ’ αποκοπή, όπως επίσης οι Ζυγοί και οι Κριοί.

Ποιο είναι το καλύτερο διάστημα αν θέλουν κάποιοι να παντρευτούν;
Είναι ο Μάιος και ο Ιούνιος, ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος. Κανένας άλλος μήνας.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Δυσκολίες την εβδομάδα γι’ αυτά τα 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Εφιαλτικό το τέλος του 2019 για 8 ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

Κριός

Τελειώνει μια εποχή με αρκετές ταλαιπωρίες, που έκαναν τα χρόνια που πέρασαν αρκετά κουραστικά για εσάς. Η επίδρασή τους άλλαξε τη νοοτροπία και τη συμπεριφορά σας απέναντι στους ανθρώπους. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε σχέση με τη διέλευση του Ουρανού από το ζώδιό σας, μέχρι και τον Απρίλιο του 2018, σας υποχρέωσαν να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που πιστεύατε και να αναθεωρήσετε σε μεγάλο βαθμό την αισθηματική σας ζωή. Το 2019 θεωρείται περίοδος μεταίχμιο, καθώς κλείνει έναν κύκλο εμπειριών και ανοίγει έναν καινούριο στα επόμενα γενέθλιά σας, η διάρκεια του οποίου θα είναι μεγάλη. Σε αυτό το διάστημα θα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση που θα σας φανεί πολύ χρήσιμη για το μέλλον.

Από τον Μάρτιο του 2019, ο Ουρανός επιστρέφει οριστικά στον Ταύρο και αρχίζει να πραγματοποιεί αρμονική σχέση με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω και ρυθμίζει το επαγγελματικό σας πεπρωμένο. Αυτή η καλή όψη που θα έχει διάρκεια, κάνει το 2019 σταθμό στη ζωή σας καθώς θα σας δώσει ευκαιρίες για συναισθηματικές επενδύσεις και άλλες τόσες για περισσότερη πρόοδο στον επαγγελματικό τομέα. Αξιοποιήστε το θάρρος και την πρωτοβουλία σας σωστά και την κατάλληλη στιγμή. Η άνοιξη της χρονιάς αυτής με τη βοήθεια του Δία από τον Τοξότη και τις καλές όψεις του Κρόνου με τον Ουρανό, θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε πολλά πράγματα στον αισθηματικό τομέα.

Ο έρωτας θα παίξει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σας αυτήν τη χρονιά, με εξαίρεση τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο που προβλέπονται μήνες γενικότερης αναταραχής. Το 2019 βοηθά τη βελτίωση των αισθηματικών σας ενδιαφερόντων και την κάλυψη των σχετικών αναγκών σας. Ακόμη κι αν δεν συναντήσετε τον τέλειο σύντροφο, μπορείτε πλέον να δεχτείτε τα μειονεκτήματα μιας καινούριας σχέσης και μέσα από τον ειλικρινή διάλογο να προχωρήσετε και να την εδραιώσετε. Η χρονιά σάς βοηθά για μια αισθηματική ανανέωση με έναν δεσμό, μια συμφιλίωση ή έναν απόγονο. Το πρώτο εξάμηνο απαιτεί πιο οργανωμένες προσπάθειες στον τομέα αυτόν, μετά τον Μάιο όμως τα πράγματα θα τρέξουν γρηγορότερα και πιο αισιόδοξα.

Στον οικονομικό τομέα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα. Η παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο θα φέρει αιφνιδιασμούς και ανακατατάξεις. Διαχειριστείτε έξυπνα και προνοητικά το εισόδημά σας, αλλά και τα χρήματα γενικότερα. Οι καταστάσεις αλλάζουν εδώ και οι γενικότερες δυσκολίες δεν υποχωρούν ακόμα. Αποφύγετε να ριψοκινδυνεύσετε χρήματα σε επενδύσεις στην αρχή του χρόνου και τους καλοκαιρινούς μήνες. Η άνοιξη και το φθινόπωρο σάς ευνοούν σε ενέργειες και αποφάσεις σε αυτόν τον τομέα.

Το 2019 σάς υποχρεώνει να φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις και στις αποφάσεις, να καταπολεμήστε το άγχος και τη νευρικότητα, να αποδεχτείτε κάτι που δεν ανατρέπεται και να προσαρμοστείτε εκεί που υπάρχει ενδιαφέρον και προοπτική για εσάς, μακροπρόθεσμα. Μην ταλαιπωρείτε άσκοπα τον εαυτό σας, προσέχετε την υγεία σας και αποφύγετε την υπερένταση.

Ταύρος
Αιφνίδιες αλλαγές

Μετά τους αιφνιδιασμούς και τις δοκιμασίες του 2018, ήρθε η δοκιμαστική είσοδος του Ουρανού στο ζώδιό σας, που συνέπεσε με τη διέλευση του Άρη από τον Υδροχόο. Αυτός ο συνδυασμός, διατάραξε για αρκετά μεγάλο διάστημα τους βασικούς τομείς της ζωής σας, αλλά όσα μεσολάβησαν ήταν μια προειδοποίηση γι’ αυτά που θα γίνουν τα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιό σας θα σας οδηγήσει σε ανθρώπους και σε εμπειρίες που δεν είχατε γνωρίσει μέχρι σήμερα. Το χαρακτηριστικό του είναι οι συναισθηματικές ανταρσίες μέσα από τις οποίες θα ανανεώσετε τη ζωή σας και θα δημιουργήσετε καινούριες κατευθύνσεις. Μην ξεχνάτε, όμως, ότι οι φετινές εκλείψεις σάς επηρεάζουν άμεσα ή έμμεσα στις σχέσεις σας με το στενό περιβάλλον και στις εξωτερικές σας δραστηριότητες. Την περίοδο του Ιανουαρίου, του Ιουλίου και του Δεκεμβρίου θα είναι σκόπιμο να μην κάνετε σημαντικές ενέργειες και να προνοήσετε να μη συμπέσουν οικονομικές υποχρεώσεις. Παράλληλα, αποφύγετε την εκδοχή μιας απώλειας ή μιας ασύμφορης αγοράς. Ακόμη μην αφήνετε ασαφή σημεία σε συμβόλαια, εμπορικές συμφωνίες ή διευθετήσεις νομικών υποθέσεων. Μην αφήσετε την επιρροή του Ουρανού να σας οδηγήσει σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις.

Στον επαγγελματικό τομέα, υπάρχει εξέλιξη. Ο Δίας στον Τοξότη θα ευνοήσει την βελτίωση των συνθηκών εργασίας. Σε άλλες περιπτώσεις σάς εμπνέει να κάνετε μια αλλαγή στο αντικείμενο της δουλειάς σας και να αποδώσετε καλύτερα εκεί.

Ένας τομέας πολύπλοκος αλλά και πολύ βασικός για εσάς είναι ο έρωτας και τα αισθηματικά. Η σταθερή, πλέον, διέλευση του Ουρανού από το ζώδιό σας που θα κρατήσει χρόνια θα σας αιφνιδιάσει αρκετές φορές, αλλά και κάποιες στιγμές θα σας τρομάξει. Όποια κι αν είναι η αίσθηση των εμπειριών που θα έχετε, φροντίστε να μη χάσετε το μέτρο στην αντίδραση και την προνοητικότητα στη συμπεριφορά. Το 2019 δείχνει ότι οι περισσότεροι από εσάς θα περάσετε ευχάριστα στον τομέα των ερωτικών σας ενδιαφερόντων. Όσοι, όμως, κουβαλάτε από το παρελθόν μια αποτυχημένη, συμβατική σχέση, θα την τερματίσετε οριστικά κι αν δεν το κάνετε εσείς, θα το κάνουν τα ίδια τα γεγονότα. Έτσι σας δίνουν την ευκαιρία για να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα στον τομέα της αγάπης και του έρωτα, ο οποίος παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σας.

Τέλος, το 2019 είναι μια χρονιά μεγάλων αλλαγών τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά και η περίοδος που δρομολογεί καινούριες επιδιώξεις, αλλαγή του τρόπου της ζωής σας και υψηλών στόχων για το μέλλον σας.

Δίδυμοι
Επανεκτίμηση σχέσεων

Το 2018 υπήρξε μια χρονιά μεταβατική σε όλους τους τομείς, η οποία έδειξε τις κατευθύνσεις γι’ αυτά που θα ακολουθήσουν ή για αυτά που θα ασχοληθείτε το 2019. Η παρουσία του Δία στον Τοξότη, που συμβαίνει κάθε δώδεκα χρόνια, είναι το μεγάλο δώρο της χρονιάς αυτής, γιατί θα ενισχύσει τις κατάλληλες αισθηματικές και επαγγελματικές σας συνεργασίες. Ο Κρόνος με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω για μια ακόμη φορά θα σας υπενθυμίζουν τις χρεωστικές σας υποχρεώσεις, αλλά θα σας βοηθήσουν περισσότερο να τις μειώσετε αισθητά. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς θα τονίσει τη δημοτικότητά σας, αλλά και την τάση σας να παρασύρεστε από ό,τι είναι όμορφο ή εντυπωσιακό. Τέλος, ο Ουρανός στον Ταύρο θα βοηθήσει την αξιοποίηση των ταλέντων σας και θα αλλάξει αισθητά το κλίμα στην εργασία σας.

Το 2019 είναι η χρονική περίοδος που θα σας δίνει επανειλημμένα ευκαιρίες μέσα από γεγονότα και συμπτώσεις να κάνετε μια καθολική επανεκτίμηση των σχέσεών σας. Είναι καιρός να ξεπεράσετε τις ψευδαισθήσεις και τις πεισματικές σας ουτοπίες. Δείτε καθαρά τι προσφέρετε στους άλλους και τι παίρνετε από αυτούς. Όσοι έχετε σχέσεις με μειονεκτήματα, δεν μένει παρά να αποφασίσετε αν μπορείτε να τα ανεχτείτε ή αν είστε έτοιμοι να φύγετε.

Μετά τον Μάιο αρχίζει μια καινούρια περίοδος εμπειριών στον ερωτικό τομέα, καθορίζοντας ένα πιο σταθερό σκηνικό το φθινόπωρο. Φροντίστε να βρεθείτε πιο κοντά στον πραγματικό σας εαυτό και μην παίρνετε επιπόλαιες αποφάσεις. Τον Ιανουάριο, τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο φανείτε περισσότερο προσεκτικοί.

Στον επαγγελματικό τομέα η κατάσταση είναι βιώσιμη και εξελίξιμη. Τώρα θα φανούν τα αποτελέσματα των κόπων σας, θα κριθεί η προνοητικότητα που αναπτύξατε τα δύο προηγούμενα χρόνια, ενώ θα υιοθετήσετε καινούρια πολιτική, συνδεόμενοι καλύτερα με τις αλλαγές που θα συμβούν σε μεγαλύτερη κλίματα. Μετά την άνοιξη, πολλοί θα μπορέσετε να φτάσετε στους στόχους που είχατε βάλει την προηγούμενη χρονιά. Όσοι είχατε προβλήματα στην εργασία θα μπορέσετε να τα λύσετε και όσοι αναζητάτε μια αλλαγή σε αυτόν τον τομέα θα την πραγματοποιήσετε ευκολότερα μετά τα γενέθλιά σας.

Στα οικονομικά σας προσέξτε ακόμα μια φορά καθώς οι εκλείψεις του 2019 τα επιβαρύνουν. Εκκρεμότητες του παρελθόντος θα γίνουν απαιτητές για την εξόφλησή τους. Αναζητήστε πηγές ανεφοδιασμού, φιλοσοφήστε τις απώλειες που υποστήκατε και σκεφτείτε ότι είναι καλύτερο να είστε απαλλαγμένοι από χρεωστικές εκκρεμότητες, παρά να φαίνεστε πλούσιοι.

Καpκίνος
Συνεπείς αποφάσεις

Ο Κρόνος μαζί με τον Πλούτωνα από τη θέση τους στον Αιγόκερω, επηρεάζουν για δεύτερη χρονιά βαθιά τη ζωή σας. Τα γεγονότα που θα προκύψουν αποκαλύπτουν τις προθέσεις του πεπρωμένου στις οποίες θα πρέπει να συμμορφωθείτε. Η στάση που θα υιοθετήσετε στην αντιμετώπιση των υποθέσεών σας, θα ρυθμίσει την εύκολη ή δύσκολη διευθέτησή τους.

Ο Δίας στον Τοξότη βελτιώνει τη διάθεσή σας και τις συνθήκες εργασίας σας. Το 2019 έχει προπαρασκευαστικό χαρακτήρα για εσάς, με αφετηρία μεγάλων εξελίξεων και αλλαγών το 2020. Όσοι έχετε σχέδια, ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση, θα οδηγηθείτε γρηγορότερα στην επιτυχία. Η σωστή ή μη επιλογή που θα κάνετε σε ανθρώπους και αξίες θα ρυθμίσουν ή θα επηρεάσουν την πορεία σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον οικονομικό τομέα.

Προσπαθήστε να ελέγχετε την κυκλοθυμία, τους φόβους και τις άσκοπες ανησυχίες σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή κρίση όταν χρειαστεί. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τα συναισθήματά σας αλώβητα, από τα εξωτερικά γεγονότα που συχνά θα έχουν σκληρό ή δυσάρεστο χαρακτήρα.

Σθεναρή στάση απαιτούν και τα αισθηματικά σας και η ερωτική σας ζωή. Η στενή προσέγγιση του Κρόνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που εκπροσωπεί σαν ζώδιο αυτόν τον τομέα θα δοκιμάσει συχνά την ευθυκρισία σας, την ανοχή σας και την συναισθηματική σας αντοχή. Η ψυχραιμία που θα επιδείξετε θα παίξει μεγάλο ρόλο και όχι οι νευρικές αντιδράσεις. Όσοι πραγματικά βρίσκεστε σε ένα αδιέξοδο ή σε ένα ταριχευμένο γάμο, προτιμήστε να τον τερματίσετε, χωρίς να τρέφετε φρούδες ελπίδες. Όσοι κάνετε μια καινούρια γνωριμία, αφήστε να περάσει αρκετός χρόνος μέχρι να αποφασίσετε τη συνέχεια.

Επαγγελματικά θα πρέπει να κινηθείτε με καλή οργάνωση και προνοητικότητα, ιδιαίτερα οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Συγκριτικά με πέρσι ο τομέας αυτός προβάλλει βελτιωμένος, παρά τη γενικότερη κατάσταση. Όσοι ασχολείστε με παραγωγική δουλειά, τους τομείς της ανάπτυξης, το ελεύθερο εμπόριο και τα ανθρωπιστικά επαγγέλματα, η χρονιά θα έχει ενδιαφέρον, αλλά και κούραση μαζί. Η άνοιξη και το φθινόπωρο είναι περισσότερο ενθαρρυντικές περίοδοι. Γι’ ακόμα μια χρονιά φανείτε προσεκτικοί και συντηρητικοί στα οικονομικά σας. Οι εκλείψεις του Ιανουαρίου, του Ιουλίου και του Δεκεμβρίου θα τονίσουν τα ευαίσθητα σημεία τους. Γενικότερα, σε όλη την πορεία της χρονιάς αυτής, αποφύγετε να κάνετε ανοίγματα χωρίς προϋποθέσεις. Μέχρι το τέλος Απριλίου κλείστε εκκρεμότητες του παρελθόντος, αποφύγετε δανεισμούς και άλλα παρόμοια, ενώ σε ώρες πίεσης, προτιμήστε να ζητήσετε πίστωση χρόνου, παρά μετρητά. Τέλος, μην εκτίθεστε σε κινδύνους, προσέξτε την υγεία και την άμυνά σας, απεξαρτηθείτε από συνήθειες ασύμφορες και βλαβερές και κάντε όσο το δυνατόν σωστές επιλογές.

Λέων
Καινούριες προκλήσεις

Τα παράγωγα των εκλείψεων των προηγούμενων χρόνων έφεραν πολλές δοκιμασίες στη ζωή σας. Το 2019 σάς βρίσκει με μια διάθεση αναμονής και νιώθετε έντονη την ανάγκη να γνωρίσετε κάτι καινούριο σαν σχέση ή να πιαστείτε από κάπου, προκειμένου να νιώσετε σίγουροι για να αρχίσετε πάλι να αγωνίζεστε. Η δοκιμαστική είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο τη στιγμή που ο Άρης περνούσε από τον Υδροχόο και οι εκλείψεις του καλοκαιριού που πέρασε, σας κόστισαν ψυχικά και σωματικά.

Μην περιμένετε το 2019 να αποδείξει από την αρχή του το βελτιωμένο κλίμα που θα φέρει στη ζωή σας

Ο τομέας της εργασίας μετά τα μέσα Μαρτίου και στην πορεία της άνοιξης, θα σας βγάλει από την «απομόνωση» καθώς γεγονότα και ευκαιρίες θα ξυπνήσουν ξανά το πνεύμα της δημιουργικότητας, του συναγωνισμού και της αξιοσύνης. Τις περιόδους των εκλείψεων του Ιουλίου και του Δεκεμβρίου, οι δυσκολίες φαίνεται να μεγαλώνουν, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας επηρεάσει ψυχολογικά. Με την εγκατάσταση σταθερά του Ουρανού στον Ταύρο από τον Μάρτη και μετά θα συνειδητοποιήσετε ότι το σκηνικό έχει αλλάξει πλήρως και δεν έχετε παρά να βάλετε γερά θεμέλια για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν.

Στα αισθηματικά σας τα πράγματα δεν θα είναι άσχημα, αλλά σίγουρα δεν θα είναι ήρεμα. Οι περισσότεροι ξέρετε πλέον τι θέλετε, μόνο που δεν έχετε συμφιλιωθεί με την ιδέα. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε κάποιες συνήθειες ή ιδέες και γενικότερα να διαφοροποιηθείτε ως προς τη λειτουργικότητα και τη διαδικασία που απαιτούν ο έρωτας και η αγάπη. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες γνωριμιών και προτάσεις. Ο Δίας στον Τοξότη προσδίδει και μια διάθεση περιπέτειας ή έστω εντυπωσιακών σχέσεων μικρής διάρκειας, που τονίζουν την αυτοπεποίθηση και τη φιλαρέσκειά σας. Έναν χρόνο αργότερα, μια καινούρια φάση σε θέματα αισθηματικά θα επικυρώσει αυτήν την αλλαγή που θα γίνει φέτος μέσα σας. Κάθε καινούρια γνωριμία ή κατάσταση που θα σας κερδίσει μπορεί να κρατήσει μια ολόκληρη εφταετία, ίσως και παραπάνω.

Ο οικονομικός τομέας τείνει να βελτιώνεται με αργό ρυθμό. Δάνεια και εκκρεμότητες βρίσκουν τρόπο καινούριας διαπραγμάτευσης. Τέλος, η σωματική σας ασφάλεια και υγεία χρειάζεται περισσότερη φροντίδα και προσοχή τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο της χρονιάς αυτής.

Παρθένος
Ενδιαφέρουσες προοπτικές

Είστε από τους ευνοημένους της επόμενης εξαετίας. Η στενή προσέγγιση του Κρόνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και η σταθεροποίηση της πορείας του Ουρανού στον Ταύρο σχηματίζουν ένα μεγάλο ισοσκελές τρίγωνο με το ζώδιό σας, που μεταφράζεται σε περισσότερη εύνοια από τη συνηθισμένη. Ενδεχομένως, το ξεκίνημα της νέας χρονιάς να γίνει με αρκετή ψυχολογική αναστάτωση εξ αιτίας κάποιων περιστατικών. Η χρονιά, όμως, κρύβει ενδιαφέρον, ευχάριστες εξελίξεις και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η νέα εποχή που αρχίζει έχει σκοπό να σας αποκαταστήσει, να σας ενισχύσει και να δώσει μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση στην ψυχή σας. Ξεπεράστε την ανασφάλεια που σας διακατέχει κατά περιόδους και την ανάγκη να στηρίζεστε σε κάποιον ή σε κάτι.

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν καινούριες ευκαιρίες ή όσοι έχετε επηρεαστεί από την κρίση θα μπορέσετε να συντηρήσετε τη δουλειά σας και να την αναπτύξετε. Η άνοιξη θα σας δώσει ευκαιρίες για να τις κυνηγήσετε κι αυτό δεν πρέπει να το αρνηθείτε. Η θέση του Δία στον Τοξότη και του Ουρανού στον Ταύρο σάς υποχρεώνουν με λίγη κουραστική διαδικασία να επωφεληθείτε γεγονότων και προσφορών ανθρώπων, για να σταθεροποιήσετε μια πρόοδο τη στιγμή που είστε αρκετά φιλόδοξοι.

Στα αισθηματικά σας, ο τομέας είναι ενδιαφέρων, ευαίσθητος και έχει και φάσεις ασάφειας. Ο Ποσειδώνας που κυριαρχεί στους Ιχθείς θα σας γοητεύσει ακόμα μια φορά με την παρουσία ενός προσώπου, αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε να δεσμευτείτε σοβαρά πριν φτάσουμε στον Ιούνιο. Ο Δίας στον Τοξότη μπορεί να φέρει κάτι από το παρελθόν, αλλά δεν πρέπει να ξεγελαστείτε. Πρέπει να το αντιμετωπίσετε στωικά. Υπάρχει πιθανότητα να γοητευτείτε από έναν άνθρωπο που η σχέση σας, όμως, μαζί του δεν θα σας οδηγήσει πουθενά, ούτε θα εξελιχθεί σε κάτι συγκεκριμένο.

Οικονομικά θα υπάρξουν έξοδα που δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε. Οι απώλειες και οι ζημιές των προηγούμενων χρόνων θα απορροφήσουν αρκετό από το τρέχον εισόδημά σας. Προβλήματα της οικογένειας ή του στενού περιβάλλοντος θα γίνουν αιτία εξόδων τους πρώτους μήνες του 2019. Τέλος, αποφύγετε να φθείρετε την υγεία σας εξ αιτίας της ευαισθησίας σας στις αντιδράσεις των άλλων. Μην παραμελείτε την ξεκούραση και την ψυχαγωγία σας, τη φυσική άσκηση και τα ευχάριστα ταξίδια.

Εφιαλτικό το τέλος του 2019 για 8 ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

Ζυγός
Οικονομικές ανακατατάξεις

Κάτι μέσα σας λέει ότι το 2019 είναι μια χρονιά που θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, να βρείτε νέες πηγές ανεφοδιασμού και να ζήσετε περισσότερο ειρηνικά με εκείνους που συνεργάζεστε ή αγαπάτε. Θα καλύψετε έτσι τις αστοχίες των προηγούμενων χρόνων, που τα νεύρα σας ταλαιπωρήθηκαν και τα συναισθήματά σας διαψεύστηκαν. Πράγματι, λοιπόν, ήρθε ο καιρός να αντιμετωπίσετε μια καινούρια πραγματικότητα, να καλλιεργήσετε την υπομονή, την αντικειμενικότητα και την ψυχραιμία σας και πάνω από όλα να ελέγχετε τον εγωισμό και τον παρορμητισμό σας. Ο Ουρανός έχει εγκατασταθεί στον Ταύρο κι αυτό σας έχει απαλλάξει από τις αναταράξεις στα αισθηματικά σας. Ο Κρόνος όμως και ο Πλούτωνας παραμένουν σε στενή προσέγγιση στον Αιγόκερω και αυτό σημαίνει ότι το οικογενειακό περιβάλλον και ο επαγγελματικός τομέας έχουν να υποστούν αρκετές ακόμη ψυχολογικές και πρακτικές εμπλοκές και δυσκολίες. Ενόψει της νέας εποχής που ξεκινά το 2020, κάντε ένα νέο ξεκίνημα τακτικής και συμπεριφοράς, βάζοντας σε τάξη πρωτίστως τον εαυτό σας.

Τα αισθηματικά που είναι για εσάς πρωταρχικός τομέας, είναι εκείνα που μπορούν να σας λυτρώσουν φέτος. Μην επιμένετε σε κάτι που έχει τελειώσει ή που σας έχει φθείρει πολύ. Μέχρι τα μέσα του χρόνου τακτοποιήστε εκκρεμότητες, διαφωνίας ή διαζυγίου έτσι ώστε η πορεία σας να είναι απαλλαγμένη από αυτές. Στο μεταξύ ενδώστε σε κάτι καλό που θα παρουσιαστεί μετά τον Μάρτιο και αφήστε τον χρόνο να αποδείξει την σταθερότητα και την ποιότητά του! Όσοι είστε φίλοι της περιπέτειας, απολαύστε την, λαμβάνοντας υπόψη σας και το τίμημα που συνεπάγεται.

Εκεί που πρέπει να ρίξετε περισσότερο το βάρος και την προσοχή σας, είναι τα επαγγελματικά σας. Οι εκλείψεις του Ιανουαρίου και του Ιουλίου θα τον δοκιμάσουν. Λειτουργήστε προνοητικά αλλά και οργανωμένα για να αποφύγετε κινδύνους και απώλειες.

Στα οικονομικά η παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο θα σας υποχρεώσει να αλλάξετε τακτική. Παράλληλα, χρέη του παρελθόντος θα κάνουν την εμφάνισή τους. Μην τρομοκρατηθείτε, μπορείτε να τα διευθετήσετε. Τα χρήματα δεν θα σας είναι πάντα επαρκή, αλλά οι βασικές σας ανάγκες θα καλυφθούν χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Οι νεότεροι δημιουργήστε από τώρα τις προοπτικές για το οικονομικό σας μέλλον. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για κάτι τέτοιο.

Σκορπιός
Καινούριες εμπειρίες

Το 2019 είναι μια εντελώς διαφορετική χρονιά από τις προηγούμενες. Η εγκατάσταση του Ουρανού στον Ταύρο ανοίγει μια νέα εποχή για τον τομέα των σχέσεων και η παρουσία του Δία στον Τοξότη θα ευνοήσει απρόσμενα τα οικονομικά σας. Η παρουσία του Κρόνου μαζί με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σάς βοηθούν να ακολουθήσετε καινούριες τακτικές προκειμένου να αξιοποιήσετε τις απεριόριστες δυνάμεις που κρύβετε μέσα σας. Μια νέα επταετία ξεκινά τώρα για τις αισθηματικές και επαγγελματικές σας συνεργασίες.

Στα ερωτικά σας μπορεί να μην έρθει η γαλήνη και η ηρεμία, αλλά θα έρθει η παραδοχή μιας νέας πραγματικότητας. Οι εμπειρίες σας θα σας εντυπωσιάσουν, αλλά οι τυχόν διαμαρτυρίες σας πρέπει να περιοριστούν. Αποφύγετε να κάνετε λάθη στην ερωτική σας ζωή και αναλάβετε πρόθυμα τις ευθύνες που συνεπάγεται μια ενδιαφέρουσα καινούρια γνωριμία.

Η εργασία σας προβλέπεται περισσότερο τυχερή ή ενδιαφέρουσα. Αξιοποιήστε σε αυτήν τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες, την αντίληψη που διαθέτετε και τις ευκαιρίες που θα τη συνοδεύσουν. Παρά τη δύσκολη εποχή σε γενικότερο κλίμα, μπορείτε και να τη συντηρήσετε και να την προωθήσετε. Φανείτε περισσότερο επιφυλακτικοί στην αρχή του χρόνου, τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο. Αποφύγετε ρήξεις και διαφωνίες με συνεργάτες και μην αφήνετε την ευαισθησία και τον συναισθηματισμό σας να σας επηρεάζουν στις αποφάσεις σε αυτόν τον τομέα. Κρατήστε κοντά σας εκείνους που θα συμβάλλουν στην επιτυχία της δουλειάς σας, αλλά μην αφήνετε να εμπλέκονται σε αυτήν παράγοντες που έχουν αποδειχτεί ακατάλληλοι.

Ο Δίας στον Τοξότη θα βοηθήσει τα οικονομικά σας, ωστόσο, πρέπει να είστε συντηρητικοί στο χειρισμό τους. Μην αφήνετε τον χρόνο και τις ευκαιρίες να χάνονται, ούτε κάποιες καινούριες δραστηριότητες στον παράγοντα της τύχης. Η χρονιά αυτή απαιτεί έλεγχο, παρακολούθηση και δικλείδες ασφάλειας.

Προφυλάξτε την υγεία σας από την κούραση, την υπερένταση και την κατανάλωση του χρόνου και της ενέργειάς σας. Μην αμελείτε τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν και επιμεληθείτε καλύτερα τον ύπνο και τη διατροφή σας. Μια αλλαγή τόπου διαμονής θα σας ανανέωνε ψυχολογικά.

Τοξότης
Ρεαλιστικοί στόχοι

Ο Δίας είναι ήδη στο ζώδιό σας και ο Ουρανός θα εγκατασταθεί στον Ταύρο. Μια εποχή ανανέωσης και αποκατάστασης ξεκινά για εσάς με αρκετά επεισοδιακό τρόπο. Παρόλο που η περίοδος είναι μεταβατική για πολλούς από εσάς, ο χρόνος αυτός μπορεί να αποδειχτεί αποφασιστικός στη ζωή σας. Μετά από το ψυχολογικό αδιέξοδο που βρεθήκατε τα προηγούμενα χρόνια και κάποιες πρόσφατες αντιξοότητες που σας ωρίμασαν, ίσως περισσότερο από όσο επιθυμούσατε, ήρθε η χρονιά να ξαναβρείτε τη δύναμη και την αισιοδοξία σας. Ωστόσο, ο Πλούτωνας και ο Κρόνος μαζί στον Αιγόκερω σάς επισημαίνουν να ελέγχετε το κλίμα που επικρατεί, αλλά και τον δικό σας βηματισμό.

Στα αισθηματικά σας αποφασίστε να κάνετε μια εκκαθάριση. Ξεφορτωθείτε τα άγχη που σας άφησαν οι εμπειρίες και οι σχέσεις του παρελθόντος και εξωτερικεύστε τις ανάγκες σας σε εκείνους που επιμένουν να είναι κοντά σας. Η δυσαρμονία του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς με τον Δία στο ζώδιό σας, θα σας παραπλανήσει λίγο μέχρι τα μέσα της άνοιξης. Καταπολεμήστε τις ψευδαισθήσεις και τις φαντασιώσεις σας και προσπαθήστε να δείτε την πραγματικότητα. Μετά τα μέσα της άνοιξης θα νιώσετε έτοιμοι για κάτι πιο σοβαρό. Αξίζει να το υπερασπιστείτε, προσέξτε όμως τις διαδρομές του καλοκαιριού και προχωρήστε πιο αποφασιστικά το φθινόπωρο. Ο χρόνος θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσουν οι επιθυμίες και οι ανάγκες για το είδος της συντροφιάς που αναζητάτε.

Ενδιαφέρουσα προβλέπεται η χρονιά και για τα επαγγελματικά σας. Εκκινήσεις καινούριες, αλλαγές συνθηκών, νέες προοπτικές ή προτάσεις, διανθίζουν τις εξελίξεις της. Αργά ή γρήγορα σας οδηγούν σε επιτυχίες και σε μια καινούρια σταθερότητα. Μετά το καλοκαίρι τολμήστε κάτι πιο εντυπωσιακό και ριψοκίνδυνο τόσο στον εμπορικό, όσο και στον επιχειρηματικό τομέα. Ακόμα, χάρη του αντικειμένου της εργασίας σας και της προώθησής του, διευρύνετε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες.

Η βελτίωση των οικονομικών σας προχωρά αργά, αλλά σταθερά. Η παρουσία του Κρόνου και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, συμβάλλει να υπάρξουν μερικές καθυστερήσεις και πρόσκαιρες δυσκολίες που θα είναι παροδικές. Ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνοντας εξέλιξη στην εργασία, θα βελτιώσει σταδιακά και τα οικονομικά.
Το 2019 είναι χρονιά αιχμής. Ο Δίας συμβάλλει στην αναγέννησή σας, γι’ αυτό φροντίστε να αξιοποιήσετε κατάλληλα την καλή σας τύχη!

Αιγόκερως
Ωριμότητα και Πειθαρχία

Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος μαζί στο ζώδιό σας, αποτελούν το βασικό σκηνικό της καθημερινότητάς σας και κάνουν το 2019 καθοριστικό για το μέλλον σας. Μπορεί να αγωνιστείτε ή να δυσκολευτείτε στην πορεία του, αλλά ό,τι καταφέρετε θα αποτελέσει εχέγγυο για το μέλλον. Χωρίς να είναι δύσκολη πορεία, κρίνεται λόγω των πλανητικών συνδυασμών κρίσιμη τον χειμώνα και το καλοκαίρι, αποφασιστική την άνοιξη και το φθινόπωρο. Ο Ποσειδώνας, από τη θέση του στους Ιχθείς, θα διατηρήσει αρκετές ασάφειες ακόμα μέσα σας. Ωστόσο, οι στόχοι σας γίνονται πιο ξεκάθαροι από το τέλος Μαρτίου και μετά. Οι σύνοδοι του Πλούτωνα με τον Κρόνο θα σας ωριμάσουν. Έστω κι αν σας πιέσουν τα γεγονότα ψυχολογικά, θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε.

Τα αισθηματικά σας και γενικότερα οι σχέσεις σας με τους άλλους είναι ένας τομέας που πρέπει να προσέξετε, αλλά και να επιμεληθείτε πολύ. Μεταβλητότητα θα υπάρξει αρκετές φορές. Η προσπάθειά σας να επιτύχετε κάτι, ίσως παρεμποδιστεί. Δεν πρέπει να πτοηθείτε, ακόμα κι όταν τίποτα δεν σας γεμίζει ουσιαστικά. Βρείτε το κουράγιο, τους πρώτους μήνες, να μείνετε μόνοι, προκειμένου να βάλετε μια τάξη μέσα σας. Από τον Απρίλιο και μετά, επιδιώξτε μια καινούρια γνωριμία, ρισκάροντας ακόμα την εκδοχή μιας απογοήτευσης. Κάντε τον κόπο να γίνετε πιο ευέλικτοι οι νεότεροι και λιγότερο προκατειλημμένοι σε καινούριες συναισθηματικές εμπειρίες. Δεν είναι η περίοδος που θα βρείτε τη μεγάλη αγάπη. Είναι το χρονικό διάστημα που η ζωή και η μοίρα σας εκπαιδεύουν, προκειμένου να γίνετε περισσότερο ευτυχισμένοι στον έρωτα ή στην αγάπη την επόμενη χρονιά.

Ένας άλλος τομέας που θα σας απασχολήσει είναι ο επαγγελματικός, σε συνάρτηση με τις κοινωνικές σας φιλοδοξίες. Κι εδώ υπάρχει αγώνας, δρόμος, κόπος, αλλά και εξέλιξη. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα βοηθήσει πολλούς να επεκταθείτε στο ελεύθερο επάγγελμα. Οι υπόλοιποι θα νιώσετε συχνά καταπιεσμένοι από το σύστημα ή την εργοδοσία. Όλοι σχεδόν θα ζήσετε αλλαγές στα επαγγελματικά σας, που θα γίνουν με κουραστικό τρόπο. Τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο, τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο, εκτεθειμένοι στην επιρροή των εκλείψεων, αποφύγετε αντιθέσεις και διαφωνίες με τους ανθρώπους της δουλειάς σας.

Στον οικονομικό τομέα υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος για την αίσθηση μιας μικρής ανάκαμψης. Παρά το διαρκές άγχος που θα έχετε σε αυτόν τον τομέα, τα περισσότερα οικονομικά σας προβλήματα θα έχουν λυθεί, ανακουφίζοντάς σας ψυχολογικά και δίνοντάς σας μικρά καινούρια περιθώρια για να καλύψετε τις ψυχολογικές σας ανάγκες ή να επιδοθείτε σε κάποιες αναζητήσεις.

Τέλος, το 2019 είναι η δεύτερη χρονιά της παρουσίας του Κρόνου στο ζώδιό σας και είναι η περίοδος που έχετε καλύτερες προοπτικές να σταθεροποιήσετε μια καινούρια βάση επάνω στην οποία θα στηρίξετε όλη σας τη ζωή τα επόμενα χρόνια.

Υδροχόος
Συναισθηματική επανάσταση

Το 2919 έρχεται να μεγεθύνει τις αλλαγές που θα ζήσετε, αναγκάζοντάς σας να πάρετε καινούρια στάση και θέση σε όλους τους τομείς. Η χρονιά δεν είναι κακή, ούτε εύκολη στην καθημερινότητά της. Το βέβαιο είναι ότι οι δυσκολίες του παρελθόντος πέρασαν οριστικά. Ωστόσο, από τα μέσα Μαρτίου και μετά μια καινούρια περίοδος ζωής, γίνεται πιο σαφής με πολλές ευκαιρίες για εκσυγχρονισμό και ανανέωση. Ο Ουρανός στον Ταύρο σταθεροποιείται από τον Μάρτιο του 2019 και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του 2025. Δίνει νέα κατεύθυνση στις φιλοδοξίες σας και σας υποχρεώνει να γίνετε πιο πρακτικοί στην συμπεριφορά σας. Η παρουσία όμως του Πλούτωνα με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, θα διατηρήσει έντονες τις υπαρξιακές σας ανάγκες και ορισμένες στιγμές θα προκαλέσει φόβους και εφιάλτες μέσα από γεγονότα.

Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι χαρές αλλά ούτε και τα εμπόδια. Σε αυτά θα παρατηρηθεί μια συνεχής εναλλαγή την οποία και θα πρέπει να συνηθίσετε. Οι πρώτοι μήνες θα σας διατηρήσουν σε μια ασαφή κατάσταση. Από τον Απρίλιο και μετά, όμως, θα νιώσετε περισσότερο ανακουφισμένοι και θα πάρετε αποφάσεις και πρωτοβουλίες που θα φέρουν χαρές και κατακτήσεις. Ο Δίας στον Τοξότη είναι ένα πλάγιο δώρο στα ερωτικά σας το 2019. Θα το εισπράξετε οι αδέσμευτοι, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ίσως ήρθε η εποχή να βρείτε ερωτικούς συντρόφους με περισσότερη κατανόηση ή μεγαλύτερη συγγένεια με τη δική σας ιδιοσυγκρασία.

Πριν, όμως, αγωνιστείτε για την ελευθερία ή τη δέσμευσή σας, εκτιμήστε το αντίτιμο που αυτή συνεπάγεται και δείτε αν είστε πρόθυμοι να το καταβάλετε.

Τα επαγγελματικά σας κρύβουν αγώνα αλλά και κατακτήσεις, είτε πρόκειται για βιοποριστική εργασία είτε για επιχειρηματική δραστηριότητα. Ήρθε η στιγμή να επιβεβαιωθούν η δύναμη και οι ικανότητες που έχετε και από τον Μάιο να προχωράτε πιο σταθερά.

Ο Ποσειδώνας που κυριαρχεί στους Ιχθείς, ρυθμίζει ακόμα μια φορά τα οικονομικά σας. Δεχόμενος καλύτερες όψεις από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, σας βοηθά να τα καταφέρετε. Υπάρχουν όμως και οι στιγμές που θα παρασυρθείτε σε έξοδα που δεν είναι απαραίτητα. Αυτό θα πρέπει να το αποφύγετε. Μην φοβηθείτε τις περιστασιακές δυσκολίες ή τον περιορισμό της ρευστότητας του χρήματος. Σύντομα θα αλλάξει η κατάσταση.

Τέλος, μην εκτίθεστε σε κινδύνους και προσέξτε την υγεία σας τους χειμερινούς αλλά και τους καλοκαιρινούς μήνες. Η χρονιά αυτή σας βοηθά να αλλάξετε πολλά πράγματα και να κλείσετε οριστικά τις γέφυρες με το παρελθόν.

Ιχθύες
Επέκταση ορίων

Το 2019 υπόσχεται πολλά και θετικά. Ο Κρόνος με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας βοηθούν να υλοποιήσετε προσδοκίες που έμειναν ατελείς. Ο Ουρανός στον Ταύρο, σας βοηθά να γίνετε περισσότερο δραστήριοι. Ο Δίας στον Τοξότη σας δίνει μεγαλύτερες ευκαιρίες να διακριθείτε επαγγελματικά και κοινωνικά. Είναι η εποχή που μπορείτε να νικήσετε σε έναν επαγγελματικό ανταγωνισμό, να επιβιώσετε σε μια περιστασιακή δοκιμασία και να κερδίσετε μια βράβευση ή μια διάκριση καθώς οι ικανότητές σας θα γίνουν ευρέως αποδεκτές.

Τα αισθηματικά σας θα συνεχίσουν να σας απασχολούν. Παρά τις αλλαγές και την ωριμότητά σας, είναι ένας τομέας δύσκολος και θέλει πολλή συζήτηση από εσάς αλλά και τους άλλους. Τα πράγματα πήραν ήδη το δρόμο τους μετά το 2015 και ήρθε η εποχή να αποφασίσετε τι θα κάνετε από εδώ και πέρα. Βέβαια οι αποφάσεις είναι μια δύσκολη υπόθεση για εσάς, γιατί συχνά, τα συναισθήματά σας μπερδεύονται. Αλλά και η λογική σας δεν είναι πάντα εύστοχη, γιατί επηρεάζεται από τα πραγματικά στοιχεία. Από την άνοιξη έως και το φθινόπωρο, με εξαίρεση τον Ιούλιο, τα αισθηματικά σας ενδιαφέροντα θα προχωρήσουν και οι σχετικές σας ανάγκες θα καλύπτονται ικανοποιητικότερα.

Ο επαγγελματικός τομέας είναι το καλό σας χαρτί για τη χρονιά αυτή. Ο Δίας στον Τοξότη σάς δίνει νέες ευκαιρίες να βελτιώσετε τον παράγοντα της τύχης να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας και να διακριθείτε περισσότερο. Κάποιους σας βοηθά να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας, βρίσκοντας το σωστό. Κάποιους άλλους να έχετε μια προώθηση σε θέση ή μια προαγωγή.

Οικονομικά φανείτε προνοητικοί. Τα χρήματά σας δεν θα είναι πάντα ανθηρά, αλλά σταδιακά μπορούν να γίνουν ικανοποιητικά, αν δεν κάνετε λάθη στη διαχείριση κι αν δεν είστε απρόσεκτοι στις συναλλαγές σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μη βιαστείτε να επεκταθείτε, αλλά και όσοι είστε απογοητευμένοι από το παρελθόν, μη βιαστείτε να θεωρήσετε τον εαυτό σας χαμένο οικονομικά. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα τα καταφέρετε!

Προσέξτε την υγεία σας όσοι έχετε λόγο, ελέγχετε τον εαυτό σας όταν οδηγείτε ή όταν μετακινείστε και φροντίστε ιδιαίτερα τη διατροφή σας! Το 2019 είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδος και ένα εφαλτήριο για μεγαλύτερες νίκες την επόμενη χρονιά.

Πηγη

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.