Connect with us

Ζώδια

1 Οκτωβρίου 2019 13:42

Δύσκολα ξεκινά ο Οκτώβριος γι αυτά τα 4 ζώδια: Η Σμάρω Σωτηράκη προειδοποιεί!

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη δίνει τις προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 1η Οκτωβρίου και προειδοποιεί! Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν μια δύσκολη ημέρα;

Σηµαντική αυτή η εβδοµάδα για τα µεταβλητά ζώδια -Δίδυµοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες- καθώς κλείνει ένας ρευστός και όχι εύκολος κύκλος που ξεκίνησε στις 18 Αυγούστου.

Οι πιο ευνοούμενοι για τα ζώδια Οκτωβρίου, Σκορπιοί, Ιχθύες, Παρθένοι και δευτερευόντως Καρκίνοι και Αιγόκεροι. Ο ∆ίας βαδίζει προς το τέλος της παραµονής του στον Τοξότη. Από τις 4 Οκτώβρη και µετά το µεγαλύτερο µερίδιο της εύνοιάς του είναι για τους Τοξότες. Ακολουθούν µε µειωµένη εύνοια τώρα Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί και Ζυγοί.

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους κληρονομιές και επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε απασχολούν. Έντονη είναι η περιέργεια και το άγχος που μπορεί να σε διέπουν, καλά θα κάνεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μην υπάρξουν συγκρούσεις με πρόσωπο που συναλλάσσεσαι. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου χαρίζει τη διαίσθηση που χρειάζεται για να κάνεις σωστές επιλογές σε οικονομικό επίπεδο που θα σε βοηθήσουν έχεις στο τέλος θετικό πρόσημο.

ζώδια σήμερα

Σήμερα η τρυφερότητα εναρμονίζεται με το πάθος και μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι νέα γνωριμία όπου o αισθησιασμός και ο συναισθηματισμός συνδυάζονται υπέροχα και νιώθεις πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Ταύρος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς επιθυμείς διακαώς να υπάρξει ισορροπία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Φρόντισε να εκφράζεις την άποψή σου, διαφορετικά η καταπίεση αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει σε ένταση. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για σένα και το ταίρι σου για να περάσεις όμορφες στιγμές με φιλικά πρόσωπα. Το ένστικτό σου κυριαρχεί σε ό,τι αφορά νέες συνεργασίες και πώς πρέπει να κινηθεί σε αυτές. 6 Σημαντικά πράγματα που μπορεί να καταλάβει μόνο ένας ταύρος! Σήμερα η συντροφικότητα και η τρυφερότητα δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που μπορεί να φαίνεται ιδανική και να σου δίνει την αίσθηση του απόλυτου ρομαντισμού.

Δίδυμοι
Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και η καθημερινότητα δείχνει το σκληρό της πρόσωπο καθώς το πρόγραμμά σου είναι δύσκολο λόγω φορτωμένων υποχρεώσεων και επιπλέον αγγαρειών που θα πρέπει να ανταποκριθεί στη δουλειά. Προσπάθησε να μην εκτονώσεις την γκρίνια και το άγχος σε συναδελφικό επίπεδο, γιατί θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει τη διαίσθησή σου και αυτό είναι κάτι που θα σε βοηθήσει στον άλλο δώσεις λύσεις σε καθημερινά ζητήματα ή θέματα δουλειάς με πολύ αποτελεσματικό τρόπο. Σήμερα ομόρφυνε την καθημερινότητα και τη ρουτίνα στη σχέση σου βάλε ρομαντισμό και είναι βέβαιο ότι αυτό θα λειτουργήσει υπέροχα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι μια γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα δώσει άλλη αίσθηση στη ρουτίνα και τον ρεαλισμό.

Καρκίνος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και προσανατολίζεσαι κυρίως στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, πιθανή νέα γνωριμία ή την παρέα σου αφού αυτό που επιδιώκεις είναι να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη, καλό είναι βέβαια να μην εγκλωβιστείς στον εγωκεντρισμό και στο να προσβληθείς, γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις με τους γύρω σου. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει οι ιδανικές στιγμές όπου το πάθος και ο ερωτισμός θα απογειωθούν και θα εκτοξεύσουν την προσωπική σου ζωή στα ύψη. Σήμερα εκμεταλλεύσου το άκρως ρομαντικό κλίμα για να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου και να δώσεις άλλη ώθηση στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανές οι νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν όπου η τρυφερότητα και ο πόθος θα πρωταγωνιστήσουν.

Λέων
Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και προσανατολίζεσαι στο να λύσεις ζητήματα οικογενειακής φύσεως που μπορεί να σε ενδιαφέρουν ή θέματα ακίνητης περιουσίας που πιθανόν να έχουν προκύψει. Η έντονη κυκλοθυμία μπορεί να οδηγήσει σε ένταση και νευρικότητα με τους γύρω σου, προσπάθησε να μη χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα στην οικογένεια. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να φέρει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα που θα απασχολήσουν οικεία πρόσωπα, εκμεταλλεύσου το ένστικτό σου για να πάρεις σωστές αποφάσεις. Σήμερα διαμόρφωσε στον προσωπικό σου χώρο την κατάλληλη ατμόσφαιρα για σένα και το ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι ο αισθησιασμός θα κυριαρχήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το οικείο περιβάλλον που θα δώσει τρυφερότητα πάθος και ασφάλεια εντείνοντας τα συναισθήματα.

Παρθένος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και στρέφεις την προσοχή σου στο κοντινό σου περιβάλλον καθώς θέλησα να απολαύσεις στιγμές μαζί τους αφού το να επικοινωνήσεις είναι σημαντικό. Εμπορικά ζητήματα και δημόσιες σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και πρωταγωνιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί εξιδανικευμένες προϋποθέσεις για νέες συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν σε ό,τι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία, καλό είναι να ακούσεις τη διαίσθησή σου γιατί είναι αυτή που θα σε κατευθύνει ακριβώς στο πώς πρέπει να κινηθείς. Οι τρόποι για να κερδίσετε έναν άντρα παρθένο!Σήμερα τρυφερότητα και επικοινωνία εναρμονίζονται μοναδικά, μη χάσεις την ευκαιρία να εκφράσεις ό,τι σε απασχολεί στο ταίρι σου γιατί η κατανόηση και η καλή διάθεση θα βοηθήσουν να τα αφήσεις πίσω σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι γνωριμία μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις ή πάρτι που μπορεί να δημιουργήσει την αίσθηση του γραμμένου έρωτα.

Ζυγός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και ενδιαφέρεσαι να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να υπάρχουν, καθώς είναι αυτό που σου δημιουργεί μια έντονη ανασφάλεια. Η κτητικότητα και το πείσμα μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου, καλά θα κάνεις να μην οδηγήσεις την κατάσταση στα άκρα και υπάρξουν εντάσεις στην προσωπική σου ζωή. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει το ένστικτό σου και μπορείς να κινηθείς εξαιρετικά σε οικονομικά θέματα, αρκεί να το εμπιστευτείς. Πάθος και τρυφερότητα εναρμονίζονται και μπορούν να δώσουν μοναδικές στιγμές έρωτα.

Σήμερα σημαντικό είναι να επικεντρωθείς στον αισθησιασμό στη σχέση σου και να αφήσεις τις ανασφάλειες στην άκρη. Είναι βέβαιο ότι τότε θα περάσεις μοναδικά. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα εκτοξεύσει τον πόθο και την ανάγκη για τρυφερότητα και ρομαντισμό.

Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εκφράζεις άμεσα τις ανάγκες σου στο ταίρι και τους συνεργάτες σου, ευελπιστώντας να γίνουν κατανοητές και αποδεκτές. Προσπάθησε μόνο να μη γίνεις άκρως εγωιστής και υποκειμενικός, γιατί είναι αυτό που θα προκαλέσει προβλήματα. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει την κατανόηση και τις ευαισθησίες σου, και αυτό δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο για να προωθήσεις θέματα που σε ενδιαφέρουν και να αντιληφθούν οι γύρω σου τι πραγματικά θέλεις από αυτούς. Σήμερα οι ευαισθησίες κυριαρχούν και αυτό είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να εκφράσεις αυτά που θέλεις από τη σχέση σου κάτι που θα γίνει κατανοητό και σεβαστό από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει που θα σηματοδοτήσει κάτι ιδανικό και ονειρεμένο στην ερωτική σου ζωή.

Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και κάνει εντονότερη από ποτέ την εσωστρέφεια, καθώς ο συναισθηματισμός εντείνεται λόγω αναμνήσεων και πληγών που έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να διαχειριστείς. Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος σε καθημερινές δραστηριότητες, γιατί δεν αποκλείεται να γίνουν λάθη λόγω αφηρημάδας. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου δίνει την ευκαιρία να δείξει σε όλη σου την κατανόηση και την ευαισθησία σε πρόσωπα του οικογενειακού περίγυρου και να λύσει ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να ταλαιπωρούν την ψυχολογία και τη διάθεσή σου. Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα «μείνουν στο ράφι»! Σήμερα τρυφερότητα, ρομαντισμός και πάθος μπορούν να απογειώσουν τη σχέση και να δώσουν νέα πνοή σε σένα και στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν που θα σου κάνουν έντονη την αίσθηση της οικειότητας και του ρομαντικού στοιχείου στη σχέση.

Αιγόκερως
Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε φιλικά πρόσωπα και πώς να έρθεις σε επαφή μαζί τους, αφού πιθανά να θέλεις να συζητήσεις σκέψεις και προτάσεις που μπορεί να σας κινητοποιήσουν από κοινού. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις τη συμπεριφορά σου σε όσους δεν αντιλαμβάνονται το σκεπτικό σου, γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός και αλαζονικός. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει την κατανόηση τη διάθεση για επικοινωνία και συνεννόηση και αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο σε επόμενες κινήσεις για στόχους που έχεις με φιλικά σου πρόσωπα. Η διαίσθηση κυριαρχεί και οι επιλογές που κάνεις μπορεί να είναι καταλυτικές. Σήμερα ιδανική είναι η ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή, καθώς μπορείς με το ταίρι σου να απολαύσεις όμορφες στιγμές με την παρέα σας που θα σας φέρουν πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να υπάρξει μέσα από τον φιλικό περίγυρο που θα εντείνει την τρυφερότητα και τον πόθο.

Υδροχόος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και καλείσαι να ανταποκριθείς σε επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχουν αυξηθεί τις τελευταίες μέρες καθώς πιθανό είναι να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες πόσο δημιουργούν άγχος. Προσπάθησε να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους και να μην συγκρουστείς με ανώτερους σου γιατί αυτό θα βάλει εμπόδια στην εξέλιξη της καριέρας σου. Το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εξισορροπεί την ψυχολογία σου και σε βοηθά να εναρμονίσεις επαγγελματισμό και διαίσθηση, κάτι που θα σου δώσει την ευκαιρία για σωστές επιλογές σε ότι έχεις αναλάβει με χρεώσεις. Σήμερα υπέροχες στιγμές μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να προκύψουν, αφού και καλή διάθεση είναι αισθητή. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να υπάρξει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα φαίνεται ιδανική στα μάτια σου.

Ιχθύες
Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και η αισιοδοξία βρίσκεται στα ουράνια. Μπορείς να ασχοληθείς με σπουδές, σεμινάρια, ό,τι αφορά τη διαφήμιση και την επικοινωνία, ταξίδια στο εξωτερικό, καθώς σου κινούν το ενδιαφέρον και σου δίνουν νέα διάσταση στα πράγματα. Πιθανό είναι να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου για να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις υπέροχα με όποια παρέα κι αν βρεθείς και να ασχοληθείς με πνευματικά ζητήματα που σου κινούν σημαντικά το ενδιαφέρον. Σήμερα αισιοδοξία και τρυφερότητα λειτουργούν μοναδικά και δίνουν νέα ώθηση στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον, που θα δημιουργήσουν την αίσθηση του ονειρεμένου, αφού ο ρομαντισμός ξεχειλίζει.

athensmagazine.gr

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.