Connect with us

Ζώδια

12 Απριλίου 2022 13:46

Δίας σε σύνοδο με Ποσειδώνα 1 φορά στα 164 χρόνια: Τι επιπτώσεις θα έχει στα 12 ζώδια

Δίας σε σύνοδο με Ποσειδώνα: Τι επιπτώσεις θα έχει στα 12 ζώδια το πλανητικό γεγονός που συμβαίνει μια φορά στα 164 χρονια;

Ο Δίας σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δυναμώνει κάθε ευαίσθητη χορδή του κόσμου στο ζώδιο που και οι δύο κυριαρχούν! Μια φορά στα 164 χρόνια συμβαίνει αυτό το πλανητικό γεγονός.

Κριός Τα όνειρα σας εμπνέουν

Ιδιαίτερη σημασία θα αποκτήσουν το παρελθόν, οι αναμνήσεις αλλά κυρίως όλα όσα θέλετε και ονειρεύεστε βαθιά μέσα σας, θα προετοιμάσετε έναν νέο κύκλο δράσης.

Η Πανσέληνος απέναντί σας δείχνει πως οι σχέσεις με φίλους, ομάδες με κοινή προοπτική, με τον σύντροφο και τους συνεργάτες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας και θα πρέπει να ακούτε τι έχουν να σας πουν… για να μην επέλθει ρήξη σε θέματα καριέρας. Μετά τις 15 γίνεστε πιο ευάλωτοι.

Ταύρος Οι φίλοι και οι γνωριμίες κρύβουν μυστικά και ευκαιρίες!

Εχετε μία μοναδική ευκαιρία να συναντήσετε τους ανθρώπους εκείνους, τους συντρόφους, τους φίλους που θα σας εμπνεύσουν και μαζί τους θα πραγματοποιήσετε ιδέες, όνειρα και κοινούς στόχους. Ανοίξτε τον κύκλο των γνωριμιών σας και δημιουργήστε όσα ονειρεύεστε.

Ο Ερμής από τις 11 στο ζώδιό σας ευνοεί θέματα επικοινωνίας και σας δίνει λάμψη αλλά και πειθώ σε συζητήσεις και συμφωνίες.

Δίδυμοι Εμπνέεστε ή παρασύρεστε από έναν επαγγελματικό ή κοινωνικό στόχο

Ενας συνεργάτης ή ο σύντροφος της ζωής σας θα σας ενεργοποιήσει για να προχωρήσετε μαζί σε ένα δημιουργικό ή καλλιτεχνικό project, ενώ κάποιοι αποφασίζετε ένα σημαντικό κοινωνικό γεγονός, όπως ο γάμος. Προσέξτε οι Δίδυμοι στα μέσα Ιουνίου, γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται …

Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή στις 11 έως τις 29 Απριλίου στον Ταύρο ωθεί να ασχοληθείτε με τη φροντίδα της υγείας και κυρίως της ψυχολογίας σας. Τα πιο σημαντικά καλά είναι να τα ξεκινήσετε μέχρι τις 14 Απριλίου.

Καρκίνος Σας δίνεται μία δεύτερη μεγάλη ευκαιρία

Είστε από τους ευνοημένους μιας σπάνιας πλανητικής συνάντησης!

Παρουσιάζεται μπροστά σας τώρα μία ευκαιρία σε μία σημαντική σχέση ζωής, ένα μεγάλο ταξίδι ή η μετακόμιση σε μία χώρα του εξωτερικού, ένα σημαντικό επαγγελματικό σχέδιο, μία αλλαγή στον τομέα των σπουδών και όλα αυτά που μπορεί να ανοίξουν νέους ορίζοντες στη ζωή σας.

Η Πανσέληνος επηρεάζει δυναμικά τους επαγγελματικούς σας στόχους αλλά θα πρέπει να μην εκφραστείτε εγωιστικά και να ισορροπήσετε στον επαγγελματικό τομέα και την οικογένεια για να μην υπάρξουν εντάσεις και παράπονα.

Λέων Αγωνίζεστε πιο πολύ για τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας

Η ξεχωριστή Σύνοδος Δία και Ποσειδώνα ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σας υποθέσεων που αφορούν και άλλα άτομα ή πηγές. Ακούστε τη διαίσθηση σε ένα σημαντικό οικονομικό εγχείρημα. Προσέξτε όμως λάθη και υπερβολές, μία μυστική ερωτική σχέση απογειώνει και πυροδοτεί απόλυτα ρομαντικά συναισθήματα.

Εως τις 19 Απριλίου σάς απασχολούν μελλοντικά σχέδια και στόχοι, θέματα συμφωνιών, νομικών υποθέσεων ή ταξιδιών.

Παρθένος Οι σχέσεις στο κέντρο των γεγονότων

Η ξεχωριστή πλανητική συγκυρία επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων με τον σύντροφό σας ή μία σημαντική συνεργασία που αλλάζει και μπορεί να σας κάνει να ονειρεύεστε μία νέα πραγματικότητα. Οι γεννημένοι στα μέσα Σεπτεμβρίου να είστε πιο προσεκτικοί στην εξιδανίκευση και σε λάθος επιλογές.

Η Αφροδίτη γλυκαίνει τις σχέσεις. Ο Ερμής από τις 11 Απρίλη θα σας βοηθάει επικοινωνιακά σε συμφωνίες, εμπόριο, συζητήσεις και συναντήσεις, ταξίδια και αγοραπωλησίες. Αλλά ο Αρης από τις 15 δυναμώνει την ένταση, τον ανταγωνισμό και τις διαμάχες.

Ζυγός Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο αναμοχλεύει συναισθήματα και επιθυμίες αλλά και εντάσεις

Η σύνοδος Δία και Ποσειδώνα αφορά και αλλάζει την καθημερινότητά σας, τις σχέσεις σας στο εργασιακό περιβάλλον και σας δίνει μία ιδιαίτερη έμπνευση, για να δημιουργήσετε νέα δεδομένα πιο καλλιτεχνικά ή με μεγαλύτερη έμπνευση για πολλούς στον τομέα της δουλειάς

Με την Πανσέληνο θα αποφασίσετε με ποιους συντρόφους, συνεργάτες, συμμάχους ακόμα και δικούς σας ανθρώπους θα συνεχίσετε την πορεία σας. Προσοχή οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες.

Σκορπιός Ερωτας και δημιουργία!

Δίας και Ποσειδώνας δίνουν φτερά μέσα από τη δημιουργία μιας νέας ζωής, την έμπνευση και την τέχνη και έναν παραμυθένιο ρομαντικό έρωτα.

Ο Απρίλης δίνει πολλούς λόγους για να χαρείτε και ένας, ίσως ο πιο σημαντικός, είναι η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Ποσειδώνας στον οίκο του έρωτα, της τέχνης και της δημιουργίας, της χαράς, της ζωής και των παιδιών.

Στα μέσα Απριλίου η Πανσέληνος σας προκαλεί να διαχειριστείτε θέματα επικοινωνίας, μυστικών και παρασκηνιακών ενεργειών και σχέσεων με το περιβάλλον σας.

Τοξότης Το σπίτι και η οικογένεια σας απασχολούν

Ο Δίας, δικός σας κυβερνήτης, συναντά για μία μοναδική φορά τον Ποσειδώνα και ενεργοποιεί θέματα της οικογένειας, του σπιτιού και του χώρου σας, της επαγγελματικής στέγης δίνοντας μία ιδιαίτερη ευαισθησία και πολλά συναισθήματα για την οικογένειά σας ακόμα και τροφοδοτώντας την ανανέωση του πατρικού σας σπιτιού. Οι γεννημένοι στα μέσα Δεκέμβρη προσέξτε περισσότερο.

Προσπαθήστε να βελτιώσετε θέματα στέγης αλλά και οικογενειακών σχέσεων έως τις 14 του Απρίλη γιατί μετά ο Αρης θα προκαλέσει εντάσεις.

Αιγόκερως Η επικοινωνία, ένα ταξίδι, μία σημαντική ιδέα αλλάζουν τη ζωή σας

Μη διστάσετε να βγείτε προς τα έξω, να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας, να εκφραστείτε πιο δημιουργικά μαζί με άλλους ανθρώπους.

Θα αρχίσετε να νιώθετε ασφάλεια. Σταδιακά θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας με άτομα του περιβάλλοντος και θα μπορείτε πιο εύκολα να βρείτε κοινά σημεία. Προσέξτε οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών κοντά στην Πανσέληνο στις 16 σε θέματα καριέρας αλλά και φήμης.

Υδροχόος Οι μέρες της πίεσης και του άγχους καταλαγιάζουν

Σας απασχολούν οικονομικές υποθέσεις και ψάχνετε πιο δημιουργικούς τρόπους εσόδων για να νιώσετε ικανοποίηση και ασφάλεια. Οι καλλιτέχνες αλλά και οι υπόλοιποι επαγγελματίες, αν βάλετε την έμπνευση και τη δημιουργικότητά στη ζωή σας, θα κερδίσετε πολλά.

Οι μέρες της έντασης καταλαγιάζουν από τις 15 Απριλίου. Μαζί με την πανσέληνο φωτίζονται μελλοντικά όνειρα και στόχοι σας, ταξίδια και νομικές υποθέσεις αλλά θα πρέπει πάλι να προσέξετε μυστικά και το παρασκήνιο.

Ιχθύες Κάτι καινούργιο γεννιέται, προστατεύστε το!

Στο δικό σας ζώδιο γίνεται η μεγάλη σύνοδος Δία και Ποσειδώνα.

Το όραμα για να δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες στην επαγγελματική σας πορεία ή ένας σημαντικός κοινωνικός στόχος θα φέρουν την αναγνώριση. Ενας γάμος μπορεί να καρποφορήσει με αφετηρία αυτές τις ημέρες.

Αρχίζετε να βλέπετε το φωτεινό πρόσωπο της άνοιξης και ακτινοβολείτε γοητεία, δημιουργικότητα, έμπνευση και ευκαιρίες

INFO

Η νέα βδομάδα φέρνει μια δυνατή και απόλυτα συναισθηματική και δημιουργική ενέργεια για όλη την ανθρωπότητα και στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά σε έναν συγκεκριμένο τομέα ζωής και δράσης που θα αναλύσουμε για τα 12 ζώδια. Γεννιέται μία εμπνευσμένη γενιά μεγάλων καλλιτεχνών, οραματιστών, μεγάλων δασκάλων και πνευματικών ή θρησκευτικών ηγετών και πολιτικών. Νέα κινήματα στην τέχνη, την πολιτική και την πνευματική ζωή θα γεννηθούν με έντονη ευαισθησία, έμπνευση και φαντασία.

16 Απριλίου στις 21:55 η κορύφωση της Πανσέληνου στην 26ο μοίρα Ζυγού-Κριού. Η Πανσέληνος στις 16 Απριλίου και 3 μέρες πριν και μετά θα λειτουργήσει αποκαλυπτικά σε μυστικά και σκάνδαλα αλλά και θα δώσει τέλος σε τοξικά συναισθήματα και σχέσεις που είχαν φτάσει σε παρακμή. Το μήνυμά της: Αναζήτησε την ολοκλήρωση μέσα από την ισορροπία ανάμεσα στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες και τα θέλω των σημαντικών άλλων της ζωής σου. Παγκόσμια θα γίνουν αποκαλύψεις και σκάνδαλα στην πολιτική ζωή και την καλλιτεχνική σκηνή – ισχυρή ανατρεπτική επιρροή για τον Γουίλ Σμιθ και για την εξέλιξη του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας, θα υπάρξει αποκάλυψη και κίνδυνος ρήξης συμμαχιών κρατών και κομμάτων.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς, στο ζώδιο του Δία και του Ποσειδώνα, δυναμώνει την ενέργεια της αγάπης και της ειρήνης, εμπνέει την τέχνη για να ξαναφέρνει την αρμονία σε όλες τις πτυχές της ζωής.
Ο Ηλιος για λίγο ακόμα στον Κριό δίνει τόλμη, θάρρος, πάθος αλλά και εγωισμό και μάχες.

Ο πλανήτης του ερωτισμού αλλά και του πολέμου, ο Αρης, στις 15 Απριλίου αφήνει τον Υδροχόο και ακολουθεί την αιώνια αγαπημένη του Αφροδίτη στους Ιχθύς καταλαγιάζοντας τον εγωισμό και τη σύγκρουση. Εύκολα θα μπερδεύεται και θα επηρεάζεται στα θέλω και τη δράση του σαν άλλος Δον Κιχώτης, ονειροπόλος και οραματιστής, αλλά αποδυναμωμένος.
Σύμφωνα με το ελεύθερο τύπο, ο παιχνιδιάρης Ερμής από τις 11 έως τις 29 Απρίλη θα είναι στον Ταύρο και το πείσμα θα κυριαρχεί στην επικοινωνία όπως και η ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα.

Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr

Δυο λόγια για τη Μάρι

Είναι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική Αστρολογία, σύμβουλος ενεργειακών τεχνικών και Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Κέντρο της εργασίας της είναι ο Άνθρωπος και η αισιόδοξη αντιμετώπιση της ζωής! Από το 2014 εργάζεται στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, ενώ πρόσφατα δημιούργησε το προσωπικό της site marigiova.gr .

πηγη

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.