Connect with us

Ζώδια

«Χρυσό» 6μηνο από την Λίτσα Πατέρα: «Ποτάμι» το χρήμα για Καρκίνους, Σκορπιούς και 3 ακόμα ζώδια (video)

Published

on

Advertisement

Μία ανάσα βρισκόμαστε για να αποχαιρετήσουμε το 2023 και να υποδεχτούμε το 2024. Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Αθηνά Βαγενά για τον Ιανουάριο του 2024.

Advertisement

Σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα, η νέα χρονιά θα φαίνεται να δείχνει ένα πονηρό πρόσωπο, αφού από την μία φέρνει δυσκολίες και την ίδια στιγμή μοιράζει χαρές.

Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τον Ιούνιο του 2024 ευνοεί τα οικονομικά για Ταύρους, Καρκίνους, Αιγόκερους, Ιχθύες και Σκορπιούς.

Οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα

9 ημερομηνίες SOS για τα ζώδια που θα δυσκολευτούν τον Ιανουάριο – Βραχνάς για Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους και 1 ακόμη ζώδιο

9 ημερομηνίες SOS για τα ζώδια που θα δυσκολευτούν τον Ιανουάριο. Βραχνάς για Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους και 1 ακόμη ζώδιο.

Ποιες είναι οι SOS ημερομηνίες του Γενάρη και ποιοι πρόκειται να δυσκολευτούν περισσότερο; Διάβασε παρακάτω και ενημερώσου! Μην ξεχνάς να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου, πέρα από το ζώδιό σου.

1 Ιανουαρίου: τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου

Κάποιοι βιώνουν έναν έρωτα μετ’ εμποδίων. Η όψη αυτή προκαλεί ασυνεννοησίες, συναισθηματική αποστασιοποίηση και ρίξεις. Στα οικονομικά, υποδηλώνει δυσκολίες, καθώς και την καταβολή υπερβολικής προσπάθειας για να βγάλουμε χρήματα. Η όψη αυτή επηρεάζει: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του Α’ δεκαημέρου

6 Ιανουαρίου: τετράγωνο Ηλίου – Χείρωνα

Πληγωμένη αξιοπρέπεια σημαίνει το τετράγωνο Ηλίου και Χείρωνα, συμβολίζοντας έναν άνθρωπο που δεν είναι αυτό που πραγματικά θα ήθελε να γινόταν. Παρατηρείται μία δυσκολία αυτοέκφρασης κι ένα ανικανοποίητο ως προς αυτά που θα θέλαμε να είχαμε καταφέρει. Επηρεάζει: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του Β’ δεκαημέρου.

Διαβάστε ακόμα:   Ευτυχία και τύχη από την Λίτσα Πατέρα: «Χρυσές» εποχές εάν ανήκετε σε αυτά τα τρία ζώδια

11 Ιανουαρίου: τετράγωνο Ηλίου και Βορείου Δεσμού

Μοιραία εμπόδια φέρει η παραπάνω όψη, μιας και η επιρροή των Σεληνιακών Δεσμών είναι πάντα πολύ δυνατή. Παράλληλα, προκαλεί οικογενειακές εντάσεις ή αψιμαχίες με ομάδες ανθρώπων. Το θετικό είναι ότι μέσα από δυσκολίες κινητοποιούμαστε να δράσουμε, ξεφεύγοντας από τα συνήθη, μα τοξικά μοτίβα μας. Επηρεάζει: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του Β’ και Γ’ δεκαημέρου.

19 Ιανουαρίου: τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα

Ερωτικές απογοητεύσεις, καθυστερήσεις κι εμπόδια συμβολίζει η παραπάνω όψη. Σα να μην έφτανε αυτό, οι επιλογές μας στα οικονομικά είναι… επιεικώς απαράδεκτες! Με απλά λόγια, εκείνη την ημέρα καλό είναι να αποφευχθούν οι σημαντικές αποφάσεις. Επηρεάζει: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του Γ’ δεκαημέρου

20 Ιανουαρίου: σύνοδος Ηλίου – Πλούτωνα

Advertisement

Είναι μία όψη ‘δίκοπο μαχαίρι’. Αφενός προσφέρει επιτυχίες και αυξάνει τη γοητεία κι ευφράδεια όσων επηρεάζει. Αφετέρου, προσθέτει εμμονές και ‘ζαλίζει’ το μυαλό με ζητήματα επιτυχίας, ελέγχου και κατακτήσεων. Επηρεάζει: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του Γ’ δεκαημέρου.

25 Ιανουαρίου: τετράγωνο Άρη – Χείρωνα

Αντιμέτωποι με ατυχείς καταστάσεις ερχόμαστε την ημέρα της παραπάνω όψης. Πληγώνουμε, πληγωνόμαστε, ακόμη κι αν αυτό δεν είναι κάτι που σκοπεύουμε, ενώ πιθανή είναι η δημιουργία ψυχικών τραυμάτων σε όσους δεν προστατευθούν επαρκώς. Αφορά: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του Β’ δεκαημέρου.

Διαβάστε ακόμα:   «Θύελλα» χρημάτων από τη Βίκυ Παγιατάκη: Τα 3 ζώδια που θα δουν τις τσέπες τους να... παραγεμίζουν

26 Ιανουαρίου: τετράγωνο Ερμή – Χείρωνα

Με ατυχείς καταστάσεις ερχόμαστε αντιμέτωποι, οι οποίες προκαλούν συναισθήματα όπως αμηχανία, ντροπή, λύπη κ.λπ. Ανταλλάζουμε βαριές κουβέντες που δεν εννοούμε στην πραγματικότητα, ενώ παρερμηνεύουμε με αρνητική χροιά όσα μας λένε, εξαιτίας κάποιων δικών μας ανασφαλειών. Επηρεάζει: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του Β’ δεκαημέρου.

27 Ιανουαρίου: σύνοδος Ερμή – Άρη

Λάθη βιασύνης πρόκειται να κάνουμε κατά τη διάρκεια της παρούσας ημέρας. Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός και η υπερβολική έκκριση αδρεναλίνης μας ωθούν να υπερεκτιμήσουμε τις δυνάμεις μας. Είμαστε περισσότερο επιρρεπείς στα μικροατυχήματα, οπότε καλό είναι οι κινήσεις και τα λόγια μας να γίνουν λίγο πιο απαλά.. Επηρεάζει: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του Β’ δεκαημέρου.

28 Ιανουαρίου: τετράγωνο Άρη – Βορείου Δεσμού

Εντάσεις με παρέες, ομάδες ανθρώπων ή την οικογένεια βιώνουμε εκείνο το διάστημα. Σε αρκετές περιπτώσεις, πολλοί θα υπερεκτιμήσουμε τις δυνατότητές μας, προχωρώντας σε κάποιες λάθος επιλογές. Το θετικό είναι ότι εξωτερικοί παράγοντες μας κινητοποιούν να δράσουμε αναλόγως, ώστε να ξεφύγουμε από προβλήματα. Επηρεάζει: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του Β’ δεκαημέρου.

Πηγήoroskopos.gr

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.