Connect with us

Ζώδια

28 Νοεμβρίου 2023 22:09

Χωρισμοί σοκ για 3 ζώδια – Στο χείλος του γκρεμού Τοξότες, Δίδυμοι και… Πανσέληνος που «σκοτώνει» τον έρωτα:

Προβλέψεις για τα ερωτικά: Ήδη από Δευτέρα με την Πανσέληνο ερχόμαστε όλοι αντιμέτωποι με σκληρές αλήθειες, όμως μόνο οι Τοξότες, οι Δίδυμοι, οι Κριοί και οι Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου θα επηρεαστούν ως προς τα ερωτικά τους. Πλέον κατανοείτε τις βαθύτερες σας ανάγκες και ‘διώχνετε’ τους ανθρώπους που αποδεικνύονται τοξικοί.

Περισσότερες απομακρύνσεις φέρνει η Τετάρτη για τους Ταύρους και τους Τοξότες αυστηρά του 1ου δεκαημέρου, εξαιτίας της χιαστί μεταξύ Ηλίου και Δία και πιο συγκεκριμένα στις μοίρες από 6ο ως 8ο του εκάστοτε ζωδίου. Την ίδια στιγμή παρατηρείται και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Νότιο Δεσμό, επομένως Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες του Γ’ δεκαημέρου μπορούν να αναμένουν κάποιες καρμικές εμπειρίες γεμάτες προκλήσεις στα ερωτικά τους.

Καλό μήνα με ερωτηματικό λένε οι Τοξότες του 1ου δεκαημέρου και συγκεκριμένα μεταξύ 7ο ως και 9ο μοιρών και μαζί τους οι Κριοί του 3ου δεκαημέρου σε μοίρες 22ο μέχρι 24ο, με πάθη και καβγαδάκια την Παρασκευή, εξαιτίας του ενάμισι τετραγώνου μεταξύ Ηλίου και Βορείου Δεσμού. Πιο ώριμα αρχίζουν και σκέπτονται οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι, οι Ιχθείς και οι Παρθένοι στα ερωτικά τους, χάρη στην είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω την ίδια ημέρα.

Το Σάββατο είναι μία ιδανική ημέρα για συζητήσεις, φλερτ και γενικότερη ερωτική προσέγγιση. Το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου ευνοεί κυρίως για τους Καρκίνους, τους Παρθένους, τους Αιγόκερους και τους Ιχθείς των πρώτων ημερών, δηλαδή σε μοίρες 0 ο – 2ο. Τέλος, η εβδομάδα κλείνει με πάρα πολύ πάθος, λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα. Ζυγοί, Αιγόκεροι, Κριοί, Καρκίνοι, Ιχθείς, Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για έρωτα και πόλεμο ταυτόχρονα!

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Ζώδια: Κριός

Κριέ, προφανώς και μέσα στην εβδομάδα θα έχεις σκαμπανεβάσματα στην διάθεσή σου. Αυτό θα επηρεάσει αισθητά και την αισθηματική σου ζωή με λίγες εντάσεις, αλλά και πάθη. Εφόσον χειριστείς δημιουργικά την μεγάλη εσωτερική σου ενέργεια, θα μπορέσεις να προβάλλεις στο ταίρι ή στον άνθρωπο που θέλεις να κερδίσεις ότι είσαι μία πολύ δυναμική προσωπικότητα που ξέρει καλά τι θέλει. Με αυτό τον τρόπο γίνεσαι πιο διεκδικητικός, χωρίς να σου κάνει κουμάντο το αστείρευτο πάθος που είναι θαμμένο μέσα σου. Προτίμησε τη Δευτέρα να κάνεις μία σημαντική ενέργεια κι απόφυγε την Κυριακή. Η Τρίτη μπορεί να σου δώσει μία μοιραία γνωριμία ή εξέλιξη με το ταίρι σου.

Ζώδια: Ταύρος

Αγαπημένε Ταύρε μείνε δυνατός και ψύχραιμος. Αναμένονται αρκετές παρεξηγήσεις κι ασυνεννοησίες με το ταίρι σου ή σε γενικότερο επίπεδο στον τομέα του φλερτ, με αποτέλεσμα να επέλθουν απομακρύνσεις. Δείξε κατανόηση προς την άλλη πλευρά και πίστεψε πως δεν σκεφτόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο. Πολλές φορές, τα πράγματα που εμείς λαμβάνουμε ως δεδομένα κι αυτονόητα, είναι ασύλληπτα για τους άλλους. Οπότε, δεν πειράζει αν ξέχασε τη γιορτή σου, ή δεν σε κάλεσε τη στιγμή του το είχες ανάγκη. Δώσε τόπο στην οργή, απόφυγε τις εντάσεις την Τετάρτη και όλα θα προχωρήσουν ομαλά. Προτίμησε το Σάββατο να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά.

Ζώδια: Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η εβδομάδα κρύβει κάρμα για εσένα! Κάθε ζόρι για καλό! Πρόκειται για μία στιγμή μεγάλων αποκαλύψεων και συνειδητοποιήσεων. Τι εννοώ; Αυτή η περίοδος σου ανοίγει τα μάτια μέσα από λίγα εμπόδια. Έτσι, καταλαβαίνεις τι πραγματικά θέλεις από την προσωπική σου ζωή, καθώς και ποιος άνθρωπος είναι όντως ικανός να σου το προσφέρει. Από την Δευτέρα κιόλας, κάνεις μέσα σου ξεκαθαρίσματα, απομακρύνοντας ανθρώπους που σε προσεγγίζουν, αλλά οι προθέσεις τους δεν φαίνονται αγνές. Ακόμη κι αν δεν έχεις καταλάβει τις προθέσεις τους, το σύμπαν θα σου τους στερήσει από μόνο του ή θα σε φέρει σε διαμάχη μαζί τους. Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε αδέσμευτος, προτίμησε το Σάββατο να φλερτάρεις ή να κάνεις ερωτικές κουβεντούλες.

Ζώδια: Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, είσαι από τους τυχερούς της εβδομάδας, εφόσον προβλέπονται έρωτες, πάθη, γνωριμίες ή αν είσαι σε σχέση μπορείς να την αναθερμάνεις! Η πλειοψηφία των όψεων που επιδρά στο ζώδιό σου είναι θετικές, ενώ ο Ερμής στον Αιγόκερω σε βοηθά να πλησιάσεις το άτομο που έχεις στην καρδιά σου πιο ώριμα, αποφασιστικά και στρατηγικά, καθ’ όλη τη διάρκεια της συγκεκριμένης περιόδου. Το Παρασκευοσαββατοκύριακό σου αναμένεται υπέροχο, όμως απαιτείται λίγη παραπάνω προσοχή στα καβγαδάκια κατά την Κυριακή. Η ευνοϊκότερη ημέρα για ένα νέο φλερτ ή όμορφες στιγμές με τον υπάρχοντα δεσμό σου, θεωρείται το Σάββατο.

Ζώδια: Λέων

Λέοντά μου, πολλά πάνω και κάτω έρχονται, οπότε κρατήσου! Η εβδομάδα κρύβει καρμικές εξελίξεις, όπως ένας νέος έρωτας που θα σου διδάξει ένα σωρό πράγματα, ή γεγονότα εντός της σχέσης σου τα οποία σε ωθούν τα κατανοήσεις την φύση της καλύτερα. Δείξε πίστη στο σύμπαν, διότι πραγματικά, δουλεύει για εσένα αυτή τη στιγμή, βασιλιά μου! Οποιοσδήποτε έρθει ή φύγει από τη ζωή σου, θα είναι αποκλειστικά και μόνο για το δικό σου καλό. Ήδη θα δεις έναν σεβαστό αριθμό ξεκαθαρισμάτων από Δευτέρα κιόλας. Δεν αποκλείεται με την σχέση σου να ανταλλάξετε σκληρές κουβέντες, αλλά εν τέλει να έρθετε πιο κοντά, κατανοώντας ο ένας περισσότερα για τον άλλο.

Ζώδια: Παρθένος

Παρθένε, μπορεί να δεις λίγα ‘ζόρια’ μέσα στη συγκεκριμένη εβδομάδα, αλλά εν τέλει ο Ερμής από τον Αιγόκερω θα σε αποζημιώσει με τον καλύτερο τρόπο! Η περίοδος αυτή για εσένα ξεκινά ελαφρώς δύσκολα, με παρεξηγήσεις, απομακρύνσεις κι εμπόδια στα ερωτικά, όμως από Παρασκευή κι έπειτα ο τρόπος σκέψης σου αλλάζει. Γίνεται περισσότερο δημιουργικός και είναι επόμενο να δεις κάποιες καταστάσεις με άλλο μάτι. Τα τέλη της εβδομάδας σου χαρίζουν πνευματική διαύγεια, ωριμότητα και ευκαιρίες να γοητεύσεις και να φλερτάρεις. Λίγη προσοχή, μόνο, δώσε σε τυχόν εξιδανικεύσεις που έχεις την τάση να κάνεις το τελευταίο διάστημα. Αξιολόγησε προσεκτικά τους ανθρώπους που σε πλησιάζουν.

Ζώδια: Ζυγός

Ζυγέ μου, μία εβδομάδα γεμάτη κάρμα πλησιάζει κι εσύ φαίνεται να πρωταγωνιστείς! Ήδη από Δευτέρα έχεις τη δυνατότητα δυναμικών εξελίξεων, όπως έναν καινούριο έρωτα, ένα φλερτ ή την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το δεσμό σου. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα, αποφεύγοντας τα μεγάλα λόγια κατά την Πέμπτη. Εκείνη η μέρα αποτελεί σημαντική πρόκληση για το ζώδιό σου, γιατί οι ασυνεννοησίες δεν λείπουν. Ακόμη κι αν υπάρξει μία αποστασιοποίηση με τον σημαντικότερο άνθρωπό σου, μην το βάλεις κάτω. Προσπάθησε να επαναφέρεις την ρήξη μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ζώδια: Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η τρέχουσα εβδομάδα είναι σχεδόν αδιάφορη. Για κάποιο λόγο, φαίνεται ότι θέτεις διαφορετικές προτεραιότητες, αφήνοντας πίσω την ερωτική σου ζωή. Σου δίνω κάθε δίκιο, γιατί η συγκεκριμένη εβδομάδα θα σου φέρει λίγους προβληματισμούς, άρα είναι πιθανό να εκφραστούν αρνητικά στα αισθηματικά σου, μέσα από ένα ασυνείδητο αυτό-σαμποτάζ. Πάντως, η Παρασκευή και το Σάββατο σου χαρίζουν ευκαιρίες θετικών εξελίξεων και σε φέρνουν σε επαφή με πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Τα λόγια σου πλέον είναι ακόμη πιο μετρημένα, στοιχείο που σε κάνει ακόμη πιο μυστήριο και γοητευτικό!

Ζώδια: Τοξότης

Τοξότη μου, κρατήσου γερά! Έρχονται αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις σχετικά με κάθε τομέα της ζωής σου, συμπεριλαμβανομένων και των αισθηματικών. Γίνεσαι πιο ειλικρινής κι αποφασιστικός με αυτά που επιθυμείς, επομένως η τρέχουσα εβδομάδα σε ανακατευθύνει στον έρωτα. Προσεγγίζεις διαφορετικά το ταίρι σου ή τον άνθρωπο που κατέκτησε την καρδιά και την προσοχή σου. Θα χρειαστεί να καλλιεργήσεις περισσότερο την αυτοπεποίθησή σου, γιατί από την Παρασκευή και μετά οι γύρω σου θα έχουν την τάση να επηρεάζουν τη διάθεσή σου ευκολότερα, μέσα από κάποιες πράξεις τους που σε προβληματίζουν. Περιληπτικά, αναμένεται ένα διάστημα ξεκαθαρισμάτων, οπότε όποιος αποχωρήσει από την καθημερινότητά σου, θα είναι για το δικό σου καλό. Προτίμησε την Τετάρτη για νέες γνωριμίες.

Ζώδια: Αιγόκερως

Αιγόκερε, για εσένα η εβδομάδα είναι καλούτσικη. Μολονότι ξεκινά λιγάκι αδιάφορα και αργά, μετά την Τετάρτη θα παρατηρήσεις θετικές εξελίξεις. Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες στο αστρολογικό τοπίο που σου προσφέρουν καινούριες γνωριμίες, ερωτικές κουβεντούλες, καθώς και την δυνατότητα επίλυσης παρεξηγήσεων.

Επίλεξε το Σάββατο για να προσεγγίσεις ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο, αποκτώντας πλέον μεγαλύτερη έφεση στον λόγο, χάρη στον Ερμή που από το δικό σου ζώδιο σχηματίζει υπέροχη όψη με τον Κρόνο. Αυτό αποδεικνύει ότι ωριμάζεις ως προσωπικότητα και κατά συνέπεια δείχνεις πιο δυνατός, αξιόπιστος και αποφασιστικός προς τους γύρω σου.

Ζώδια: Υδροχόος

Αγαπημένε Υδροχόε, πέρα από κάποια μικρούτσικα καβγαδάκια που θα σου παρουσιάσει αυτή η εβδομάδα, δεν αναμένονται συνταρακτικές εξελίξεις. Σε γενικές γραμμές υπάρχει η ανάγκη σου να ζήσεις ερωτικές περιπέτειες και μπορείς να έλθεις σε επαφή με προσωπικότητες πρόθυμες να σου προσφέρουν κάτι τέτοιο. Αν είσαι σε σχέση, απλώς δείξε λίγη προσοχή κατά τα μέσα της εβδομάδος για τυχόν παρεξηγήσεις, όμως να ξέρεις πως ακόμη κι αυτές επιλύονται στα τέλη της. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω είναι σε θέση να σου προσφέρει δυνατότητες επανασύνδεσης ή ακόμη και κρυφών συναντήσεων.

Ζώδια: Ιχθείς

Ιχθύ μου, η εβδομάδα σου προσφέρει καλές και δύσκολες στιγμές. Η επιλογή για το πού θα επικεντρωθείς είναι ξεκάθαρα δική σου! Η περίοδος αυτή ξεκινά με λίγα εμπόδια στην δουλειά σου, όπου καλείσαι να την μεταφέρεις στον αισθηματικό σου κόσμο. Είσαι λιγάκι πιο αυστηρός με τον εαυτό σου και τους άλλους, όμως χαλαρώνεις από Παρασκευή κι έπειτα.

Η θετική όψη μεταξύ Ερμή και Κρόνου σου χαρίζει την απαραίτητη ωριμότητα να καταλάβεις τις βαθύτερες ανάγκες σου, να επικοινωνήσεις σωστά και να απαιτήσεις από τον άνθρωπό σου ή το φλερτ σου να βρείτε μία δίκαιη οδό. Σε περίπτωση που επέλθει κάποιος αποχωρισμός, να ξέρεις ότι το σύμπαν σου επιφυλάσσει καλύτερα πράγματα.

πηγη

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.