Connect with us

Ζώδια

Αυτόν τον τοξικό άνθρωπο πρέπει να αποβάλλεις από την ζωή σου το 2024

Published

on

Advertisement

Το 2024 πρέπει να είναι μια χρονιά αλλαγών για σένα! Ένα έτος κατά το οποίο θα είσαι ένας άλλος άνθρωπος, απαλλαγμένος/η από τοξικά πρόσωπα που σου έκαναν κακό και σε πηγαίναν πίσω. Δες τη ζωή σου με άλλο μάτι και δώσε προτεραιότητα σε σένα και στην καλή ψυχική σου υγεία. Μην αφήνεις κανέναν να σε βασανίζει και να σε χειραγωγεί. Πάρε το πάνω χέρι και διώξε κάθε αρνητική ενέργεια μακριά σου!

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Διώξε μακριά σου κάθε τοξικό άνθρωπο που κατηγορεί εσένα για τα λάθη του και δεν αναλαμβάνει ποτέ εκείνος τις δικές του ευθύνες για όσα έχουν γίνει ή του έχουν συμβεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν μιλάς και δεν σε «ακούνε», αν υπάρχει άτομο στην ζωή σου, είτε στην ερωτική είτε στην επαγγελματική, που δεν νοιάζεται για όσα έχεις να πεις, τότε θα πρέπει να πάρει άμεσα πόδι και να κόψεις κάθε επαφή και επικοινωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διώξε μακριά σου κάθε άνθρωπο που προσπαθεί να σε καταπιέσει, να σε επικρίνει και να σου επιβάλλει τα θέλω του και το πρόγραμμά του. Μπορείς να αποφασίζεις εσύ για τη μέρα σου και τη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νάρκισσοι ή βίαιοι χαρακτήρες που «τρέφονται» από τα δικά σου αισθήματα, πρέπει να φύγουν μακριά σου. Προστάτευσε τον εαυτό σου και ξαπόστειλέ τους μια για πάντα! Μείνε μόνο με αυτούς που σε εκτιμούν και σε σέβονται.

Διαβάστε ακόμα:   Κώστας Λεφάκης : Γεμάτες τσέπες με πολλά χρήματα - Καλά νέα για 4 ζώδια με τύχη

ΛΕΩΝ

Η ζήλια είναι πολύ άσχημο πράγμα και μπορεί να σου καταστρέψει τη ζωή. Αν έχεις λοιπόν δίπλα σου ανθρώπους που σε αντιμετωπίζουν με ζήλεια και κακία, τότε πρέπει άμεσα να απαλλαγείς από εκείνους για να γλιτώσεις. Είναι άκρως τοξικοί και «δηλητηριώδεις».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάθε κυνικός τύπος που προσπαθεί να σε κρατήσει πίσω, πρέπει να φύγει από την ζωή σου. Δώστου πόδι μια και καλή και βρες την υγειά σου.

ΖΥΓΟΣ

Πρόσεχε πολύ τις κριτικές που δέχεσαι και προσπάθησε να φιλτράρεις ποιος στις κάνει. Δεν είναι όλες με καλή πρόθεση. Αν υπάρχει κοντά σου άτομο που σου “τη λέει” συνέχεια και σε κριτικάρει με το παραμικρό για ό,τι κάνεις, πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα. Μην επιτρέπεις σε κανέναν να μειώνει τη χαρά σου και τις επιτυχίες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι εκ φύσεως ηγέτης. Παίρνεις αποφάσεις και πρωτοβουλίες. Αν γύρω σου έχεις ανθρώπους που συνέχεια σε επικρίνουν ή σε αμφισβητούν για όσα κάνεις, τότε καλό είναι να τους απομακρύνεις και να συνεχίσεις μόνος/η τον δρόμο που εσύ επιλέγεις να βαδίσεις. Σε κρατάνε πίσω και δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς.

Διαβάστε ακόμα:   Φοβερά νέα από τον Κώστα Λεφάκη - Πρώτοι μάγκες αυτά τα 3 ζώδια, τους χαμογελά η τύχη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κανένας εγωκεντρικός τύπος δεν πρέπει να έχει θέση στη ζωή σου. Κάνεις χατίρια, λες σε όλους “ναι” και δίνεις μεγάλη σημασία στους άλλους, αλλά ένας τύπος σαν αυτόν, δεν αξίζει την προσοχή σου και να είναι στη ζωή σου. Μην επιτρέπεις να σου «στραγγίζει» την ενέργεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Advertisement

Αν υπάρχει στην ζωή σου κάποιος που προσπαθεί να μειώσει εσένα και να υποβαθμίσει όσα έχεις πετύχει ως τώρα ή θα πετύχεις, τότε πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα από τη ζωή σου. Να πάει στον αγύριστο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ως άνθρωπος είσαι προχωρημένος και ανοιχτόμυαλος. Όμως, αν γύρω σου έχεις κάποιον/α που είναι κολλημένος/η στο παρελθόν και δεν δέχεται τίποτα νέο και διαφορετικό, τότε πρέπει να φάει άκυρο και να πάρει πόδι από τη ζωή σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα στη ζωή από την αχαριστία. Αν εσύ δίνεις και δίνεις και όσα κάνεις δεν αναγνωρίζονται και δεν παίρνεις την εκτίμηση που πρέπει, τότε θα πρέπει να κόψεις όλους τους δεσμούς με τους αχάριστους στην ζωή σου και να προχωρήσεις παρακάτω.

πηγη

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.