Connect with us

Ζώδια

12 Μαρτίου 2023 16:04

Άξαφνες δυσάρεστες εξελίξεις από την Λίτσα Πατέρα: «SOS» για Καρκίνους, Τοξότες και…

Τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας (12/3) έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Λίτσα Πατέρα, όπως κάθε μέρα ενημερώνοντας για τις εξελίξεις στις ζωές του κάθε ζωδίου το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου.

Φέρονται παιδιάστικα: Αυτά είναι τα 4 πιο ανώριμα ζώδια που υπάρχουν

Όπως πιθανότατα θα έχεις ανακαλύψει μέχρι τώρα, η ηλικία δεν συσχετίζεται πάντα με την ωριμότητα. Υπάρχουν έφηβοι που είναι εξίσου ώριμοι με 30αρηδες, ενώ την ίδια στιγμή, υπάρχουν ενήλικες, που συμπεριφέρονται σαν να είναι ακόμα στο γυμνάσιο. Και όχι απαραίτητα με καλό τρόπο.

Ενώ υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το επίπεδο ωριμότητας κάποιου, τα γενέθλιά του μπορούν επίσης να πουν πολλά για το πόσο ώριμο είναι ένα άτομο. Γνωρίζοντας ποια ζώδια είναι τα πιο ανώριμα, μπορεί να σε βοηθήσει να πλοηγηθείς καλύτερα στις σχέσεις της ζωή σου.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να δείξεις ανωριμότητα, όπως το να είσαι ανεύθυνος ή εγωκεντρικός. Τα πιο ανώριμα ζώδια δείχνουν αυτό το κομμάτι του εαυτού τους με διαφορετικούς τρόπους. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις ποια είναι τα τέσσερα πιο ανώριμα ζώδια της αστρολογικής παρέας.

Τα 4 πιο ανώριμα ζώδια

Κριός

Ο Κριός θεωρείται «το μωρό του ζωδιακού κύκλου», επειδή είναι το πρώτο ζώδιο. Κυβερνούμενος από τον Άρη, ο Κριός είναι πολύ παθιασμένος, προσανατολισμένος στη δράση και θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να κάνει τα πράγματα να συμβούν. Ωστόσο, τα πάντα έχουν να κάνουν με τον εαυτό του και έχει την τάση να βάζει τις προσωπικές του ανάγκες, πάνω από από οτιδήποτε και οποιονδήποτε άλλο. Οι ενέργειες και οι εκρήξεις του, τείνουν να προκαλούν πολλή φασαρία. Οι Κριοί είναι πεισματάρηδες και μπορεί να συμπεριφέρονται σαν μωρά αν δεν συμφωνούν μαζί σου. Είναι επίσης πολύ ανταγωνιστικοί και δεν ξέρουν να χάνουν. Ευτυχώς (για όλους) το ξεπερνάνε γρήγορα και ξανά προς τη δόξα τραβούν.

Δίδυμοι

Ως ζώδιο που αντιπροσωπεύεται από τον αστερισμό των Διδύμων, μιλάμε για άτομα με δύο προσωπικότητες που αλλάζουν ανάλογα με την κατάσταση ή τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω τους. Το ανοιχτό και ευέλικτο μυαλό των Διδύμων, μπορεί να δει οποιοδήποτε σενάριο από διάφορες οπτικές γωνίες, γεγονός που τους κάνει πολύ στοχαστικούς και διανοητικούς. Ταυτόχρονα, οι Δίδυμοι είναι πολύ διασκεδαστικοί. Προτιμούν να κρατούν τα πράγματα ανάλαφρα και παιχνιδιάρικα, είτε πρόκειται για συζητήσεις που κάνουν, είτε για σχέσεις. Εξαιτίας αυτού, είναι εύκολο για αυτούς να φαίνονται ανώριμοι, ειδικά στα πιο σοβαρά ζώδια.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι μπορεί να φαίνονται ότι τα έχουν όλα όμορφα και τακτοποιημένα στη ζωή τους, ότι λατρεύουν να φροντίζουν τους άλλους, ωστόσο, είναι πολύ καλοί στο να προσποιούνται. Είναι εξαιρετικά ευαίσθητα ζώδια και τείνουν να ενεργούν με βάση τα συναισθήματά τους. Εάν δεν κλαίνε σπαραχτικά, πιθανότατα κλείνονται στο δωμάτιό τους χωρίς να μιλάνε σε κανέναν. Ο παθητικό-επιθετικός τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικός για τα πιο ώριμα ζώδια, τα οποία έχουν την ικανότητα να βλέπουν τα πράγματα πιο αντικειμενικά.

Λέων

Ο Λέων είναι ένα άλλο ζώδιο που αγαπά τη διασκέδαση και δεν του αρέσει να παίρνει τα πράγματα πολύ στα σοβαρά. Στα λιοντάρια του ζωδιακού κύκλου, αρέσει να έχουν όλη την προσοχή πάνω τους και απολαμβάνουν να τους φροντίζουν οι άλλοι. Με τον τυπικό τρόπο των ζωδίων της φωτιάς, ενεργούν χωρίς σκέψη, κάτι που μπορεί να τους βάλει σε μπελάδες. Αγαπούν το δράμα και τείνουν να είναι και οι ίδιοι λίγο μελοδραματικοί. Ο κόσμος είναι η σκηνή τους και αυτοί είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές. Οι Λέοντες είναι πολύ ευγενικοί, γενναιόδωροι και πιστοί. Ωστόσο, μπορεί να είναι λίγο υπερβολικοί στη διαχείριση φιλικών και οικογενειακών ζητημάτων.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.