Connect with us

Ζώδια

19 Σεπτεμβρίου 2022 16:08

Αστρολογικό Ημερολόγιο Οκτωβρίου 2022

Οκτώβριος 2022, ένας προκλητικός μήνας όπου βγαίνουν τα «μαχαίρια» διαξιφισμού σε πολλές σχέσεις, συνεργασίες ή και σε «διπλωματικές» επαφές, ενώ με την Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό έρχεται και αναγκαστικό κλείσιμο κύκλων, αλλά και μοιραία γεγονότα! Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού συνεχίζει να ασκεί  τις «δονήσεις» ότι βρισκόμαστε σε αλλαγής πορείας και αποσταθεροποίησης, ενώ ο Άρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του…..

Στο συγκεκριμένο άρθρο μπορείς να διαβάσεις μέρα προς μέρα όλες τις αστρολογικές τάσεις του μήνα

Σάββατο, 1 Οκτώβριος 2022 : Ο Μήνας ξεκινά με την διάθεση να το ρίξουμε έξω και να κάνουμε τις υπερβολές μας. Η αντίθεση της Αφροδίτης από το Ζυγό με τον Δία από τον Κριό, προσφέρει ευκαιρίες για έρωτα, διασκέδαση, τόλμη… Φρένο θα πρέπει να μπουν στις επιπολαιότητες και στις απερίσκεπτες αγορές. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου!


Κυριακή, 2 Οκτώβριος 2022
: Ο Ερμής σήμερα επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο της Παρθένου και σταδιακά αποκαθίσταται το επικοινωνιακό κλίμα και μπορούμε να δρομολογήσουμε να προχωρήσουν  όλα όσα έμειναν πίσω τις περασμένες 20 ημέρες!


Δευτέρα, 3 Οκτώβριος 2022:
  Η εβδομάδα μας ξεκινά με την Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω να στρέφει το ενδιαφέρον μας στους πρακτικούς τομείς της ζωής μας. Η λογική υπερτερεί του συναισθήματος ενώ οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για οργάνωση. Τις απογευματινές ώρες δέχονται εκπλήξεις οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου!


Τρίτη, 4 Οκτώβριος 2022:
 Μέρα απαιτητική και με ευθύνες, όμως έχουμε την ευκαιρία να κλείσουμε υποθέσεις που χτες, ή ακόμα και εκκρεμότητες και στην συνέχεια από τις 12:20 το μεσημέρι να έχουμε περισσότερα περιθώρια ελευθερίας αλλά και κοινωνικοποίησης!


Τετάρτη, 5 Οκτώβριος 2022:
  Μέρα δύσκολη και απαιτητική, με συλλογικά γεγονότα που πιέζουν, αλλά και συναισθηματικές ανατροπές αλλά και απογοητεύσεις, κυρίως για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς,  Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου!


Πέμπτη, 6 Οκτώβριος 2022:
  Η Σελήνη σήμερα ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Υδροχόου κάνοντας το πέρασμά της κατά τις μεσημεριανές ώρες στο ζώδιο του Ιχθύ, χαλαρώνοντας το κλίμα της ημέρας μας. Η μέρα ξεκινά με δράση και ενεργοποίηση ενώ ολοκληρώνεται με συναισθηματισμό και ευαισθησία!


Παρασκευή, 7 Οκτώβριος 2022:
 Ο Ερμής από την Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και οι επικοινωνίες μας έχουν βάθος και ουσία! Η ισχυρή μνήμη, η διεισδυτικότητα και η επικέντρωση του νου μπορούν να μας βοηθήσουν να λύσουμε δύσκολους γρίφους της ζωής! Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!


Σάββατο, 8 Οκτώβριος 2022:
  Το Σάββατο ξημερώνει με την σύνοδο Σελήνης Ποσειδώνα και οι διαθέσεις είναι πιο νωχελικές, ας δώσουμε όμως προσοχή στα όνειρα που είχαμε από το περασμένο βράδυ αλλά και στην φωνή της διαίσθησης που αποτελεί έναν καλό οδηγό! Το Σάββατόβραδο με την Σελήνη στον Κριό κερδισμένοι και πιο κεφάτοι θα είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου!


Κυριακή, 9 Οκτώβριος 2022:
 Σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού με την συμμετοχή του Κρόνου! Οι παρορμητικές αντιδράσεις είναι έκδηλες, όμως μέσω των εξελίξεων αυτού του φεγγαριού θα κορυφωθούν και θα ολοκληρωθούν καταστάσεις που θα μας οδηγήσουν σε μία πιο σταθερή πορεία! Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου!


Δευτέρα, 10 Οκτώβριος 2022:
 Η εβδομάδα μας ξεκινά με γκρίνιες, παράπονα, νεύρα αλλά και τάσεις κυριαρχίας! Οι απόλυτες διαθέσεις οδηγούν στα άκρα τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου!


Τρίτη, 11 Οκτώβριος 2022:
 Ο Ερμής σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ζυγού και οι επικοινωνίες μας αποκτούν περισσότερο γλυκύτητα και διπλωματία! Οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες μπαίνετε σε περίοδο εύνοιας σε γνωριμίες, επαφές, συμφωνίες.


Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2022:
 Με το σημερινό τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνου μπορούμε με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και οργάνωση, να δώσουμε λύσεις σε σημαντικά ζητήματα της ζωής μας. Ευνοούνται οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 2ου δεκαημέρου! Αποφυγή σε λάθη, αίσθημα αδυναμίας και κούραση έχουν οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!


Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2022:
 Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο των Διδύμων μας προτρέπει για επικοινωνία και εξωστρέφεια! Το εξάγωνό της με τον Δία προσφέρει ευκαιρίες ανανέωσης και ευδαιμονίας ενώ το τρίγωνό της με τον Ερμή μας παρακινεί για ενδιαφέρουσες διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Ευνοούνται οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου!


Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2022:
  Μέρα κατάλληλη για την σταθεροποίηση σχέσεων, οικονομικών αλλά και δημιουργικών σχεδίων! Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου μπορούμε να βάλουμε τα θεμέλια εκείνα για να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας. Ευνοούνται οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 2ου δεκαημέρου!


Σάββατο, 15 Οκτώβριος 2022:
  Αυτή την ημέρα χρειάζεται να κατευνάσουμε την παρορμητικότητα και τη νευρικότητα που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη! Ως το μεσημέρι θα υπάρξουν γεγονότα που θα προκαλέσουν εκνευρισμό σε Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!


Κυριακή, 16 Οκτώβριος 2022:
  Αυτή την Κυριακή με την Σελήνη από τον Καρκίνο επικεντρωνόμαστε πολύ περισσότερο στην οικογένεια και στις προσωπικές μας υποθέσεις. Δεν λείπουν οι γκρίνιες και τα παράπονα, προσοχή στις συναισθηματικές υπερβολές οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου!


Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2022:
 Η εβδομάδα μας ξεκινά με συναισθηματική ένταση και υπερβολή, ενώ κάποιες προκλήσεις και δοκιμασίες στον έρωτα και στα οικονομικά μας γεμίζουν με έντονο στρες! Πιο ζορισμένοι αυτή την ημέρα βρίσκονται οι Ζυγοί και οι Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!


Τρίτη, 18 Οκτώβριος 2022:
 Το σημερινό τρίγωνο Ήλιου – Άρη μας προτρέπει για δράση! Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός μας ωθούν να προχωρήσουμε επιτυχώς στα σχέδιά μας. Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι οι Δίδυμο, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου!


Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2022:
 Με το σημερινό τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη υπάρχουν ένθερμες εξελίξεις στα αισθηματικά ιδιαίτερα των Διδύμων, Ζυγών, Υδροχόων και των Κριών , Λεόντων, Τοξοτών του 3ου δεκαημέρου. Δεν λείπει όμως αυτή την ημέρα η απολυτότητα, η σκληρότητα και οι χειριστικές εξουσιαστικές διαθέσεις ως απόρροια του τετραγώνου Ήλιου – Πλούτωνα!


Πέμπτη, 20 Οκτώβριος 2022:
  Μέρα πάθους και ερωτισμού αυτή η Πέμπτη, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα να διεγείρει τις επιθυμίες, αλλά και τα σκάνδαλα και τις δόλιες απάτες. Προσοχή χρειάζεται αυτή την ημέρα οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!


Παρασκευή, 21 Οκτώβριος 2022:
 Μέρα ουδέτερη σε εξελίξεις και γεγονότα, με την Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου να μεγαλώνει το στρες αλλά να μας παρακινεί να ασχοληθούμε πολύ περισσότερο με θέματα ρουτίνας και καθημερινότητας!


Σάββατο, 22 Οκτώβριος 2022:
 Σήμερα πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης από την αναιρετική 29η μοίρα του Ζωδίου του  Ζυγού! Οι σχέσεις και οι συνεργασίες καθώς και η επίτευξη της ισορροπίας και αρμονίας αυτών, αποτελούν το βασικό μέλημα της ημέρας. Δεν λείπουν ωστόσο και αποφάσεις λήξεων και τερματισμού αυτών! Η επιρροή είναι πιο έντονη για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους των τελευταίων ημερών!


Κυριακή, 23 Οκτώβριος 2022:
 Το τρίγωνο του Ερμή με τον ανάδρομο Κρόνο μας βοηθά στην σταθεροποίηση σκέψεων, αποφάσεων συμφωνιών του χτες. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη κάνουν το πέρασμά τους στο ζώδιο του Σκορπιού και η ενέργεια γύρω μας, καθώς και οι επιθυμίες αποκτούν ένα πιο «σκοτεινό», «παθιασμένο» αλλά και μεταμορφωτικό ρυθμό!


Δευτέρα, 24 Οκτώβριος 2022:
 Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού να σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και σύνοδο με τον Ερμή, η μέρα είναι κατάλληλη για συζητήσεις αλλά και αποφάσεις που αφορούν την πορεία σχέσεων και συνεργασιών. Ευνοούνται οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου!


Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2022
: Σήμερα πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού, της οποίας η επιρροή είναι έντονη και καταλυτική για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου! Ιδανική μέρα για ενδοσκόπηση και κλείσιμο κύκλων!


Τετάρτη, 26 Οκτώβριος 2022:
 Μέρα εκρηκτική , έντονη και με αρκετές απογοητεύσεις. Η επιρροή της χθεσινής Ηλιακής Έκλειψης συνεχίζεται, ενώ οι δύσκολες γωνίες της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Ουρανό, επιβαρύνουν πολύ περισσότερο τις διαθέσεις των Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών, Υδροχόων του 2ου δεκαημέρου!

Πέμπτη, 27 Οκτώβριος 2022: Ο Ερμής από το Ζυγό σχηματίζει σήμερα τρίγωνο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Πλούτωνα! Ενώ προχωρούν με ταχύτητα φωτός οι επικοινωνίες μας, δεν λείπουν και τα σκάνδαλα αλλά και το παρασκήνιο. Πιο προσεχτικοί πρέπει να σταθούν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!

Παρασκευή, 28 Οκτώβριος 2022: Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες. Η μέρα της Εθνικής μας Επετείου ξεκινά με τον Δία να επιστρέφει και πάλι στο ζώδιο του Ιχθύ, προσφέροντας γενναιόδωρα τις ευεργεσίες του,  κυρίως στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς) και στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου!

Σάββατο, 29 Οκτώβριος 2022: Προσοχή στις γκάφες, στην βιασύνη, στα μπερδέματα και στις επιπολαιότητες , τα νεύρα θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας ιδιαίτερα για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείςι του 3ου δεκαημέρου!

Κυριακή, 30 Οκτώβριος 2022: Ο Άρης από σήμερα ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων και η ενέργειά μας στρέφεται πιο εσωτερικά! Χρειάζεται να είμαστε πιο προσεχτικοί στις δράσεις, στις αντιδράσεις μας αλλά και στα γεγονότα που θα διαδραματιστούν και θα μας αποσυντονίσουν!

Δευτέρα, 31 Οκτώβριος 2022: Μέρα κατάλληλη για να θέσουμε στόχους, να δούμε τις καταστάσεις γύρω μας πιο ρεαλιστικά, αλλά και να επιμείνουμε περισσότερο στην αναστήλωση των επαγγελματικών μας. Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!

πηγη

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.