Connect with us

Ζώδια

8 Μαρτίου 2023 17:30

Άση Μπήλιου: Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, Η Σελήνη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη

Η Σελήνη από την Παρθένο θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη, αντίθεσης με τον Ποσειδώνα και κατόπιν τριγώνου με τον Πλούτωνα, δίνοντας περισσότερη ένταση τις πρωινές ώρες μέχρι το απόγευμα στις 16:44 που θα περάσει στον Ζυγό. Στο υπόλοιπο της μέρας από τον Ζυγό μας κάνει πιο παρορμητικούς στη δράση μας, αλλά και πιο θετικούς στο να συνεργαστούμε με τους άλλους και γενικά να συνεννοηθούμε και να επικοινωνήσουμε. Τα ζώδια του αέρα θα έχουν μια θετικότερη μέρα από το απόγευμα κι έπειτα.

ΚΡΙΟΣ

Το πρωί ολοκληρώνονται οι όψεις της Σελήνης από την Παρθένο δημιουργώντας περισσότερη ένταση στην καθημερινότητα σας κι ένα απαιτητικό πρόγραμμα στη δουλειά. Στην πορεία η Σελήνη παίρνει θέση απέναντι σας στο ζώδιο του Ζυγού και προτεραιότητα σας γίνεται μια σχέση ή μια συνεργασία. Ίσως όμως νιώθετε ότι η άλλη πλευρά σας πιέζει λίγο περισσότερο. Μην αντιδράσετε σπασμωδικά, πάρτε τον χρόνο σας, αλλά προσπαθήστε να κατανοήσετε και τις απόψεις των άλλων. Από την άλλη, μπορεί τα θέματα του συντρόφου ή ενός συνεργάτη σας να σας απασχολούν κάπως πιο πολύ σήμερα ή να απευθύνονται σε σας για λύσεις. Το μαγικό είναι ότι πραγματικά μπορεί να προσφέρετε καλές συμβουλές σήμερα και στο τέλος να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Καλή μέρα για να διαπραγματευτείτε ή να δείτε στη λεπτομέρεια τους ζητήματα μιας επαγγελματικής συμφωνίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πρωί μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση σχετικά με θέματα της καθημερινότητας σας και πώς θα τα διαχειριστείτε, αλλά το τελικό τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις. Στην πορεία η Σελήνη προχωρά στον Ζυγό και εστιάζει την προσοχή σας στις υποχρεώσεις και κυρίως στα θέματα της δουλειάς, έτσι από το μεσημέρι κι έπειτα είστε έτοιμοι να επωμιστείτε αρκετές ευθύνες. Πιθανώς να υπάρχει όμως νωρίς το πρωί κάποια επαγγελματική ένταση ή διαφωνία που θα σας ταλαιπωρήσει λίγο, αλλά μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχει βρεθεί μια ικανοποιητική λύση! Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αξιοποιήστε πιο έξυπνα τον χρόνο σας στην καθημερινότητα σας, ώστε να σας μένει χρόνος για να φροντίζετε τον εαυτό σας και να μην τρέχετε σαν τρελοί να προλάβετε. Είναι σημαντικό να ξεκινάτε τη μέρα σας με ηρεμία και όχι με φρενίτιδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά κάπως άκεφα και με μεγαλύτερη πίεση ή εκνευρισμό, αλλά στην πορεία διορθώνεται η κατάσταση, καθώς η Σελήνη από τον φιλικό σας Ζυγό ξυπνά μέσα σας τις επιθυμίες καλοπέρασης, την ανάγκη να μοιραστείτε με τους άλλους όχι μόνο τα προβλήματα, τα άγχη και τις υποχρεώσεις, αλλά και κάποιες ώρες πιο χαλαρές που θα σας δώσουν έμπνευση μάλιστα να προχωρήσετε με όλα τα υπόλοιπα που «πρέπει» στην καθημερινότητα σας. Είναι το ιδανικό βράδυ για την ερωτική σας ζωή, για να φλερτάρετε, να σχεδιάσετε κάτι χαλαρό με φίλους ή να χαρείτε περισσότερο με τα παιδιά σας. Ακόμη κι αν δεν έχετε προγραμματίσει κάτι, μπορεί να προκύψει ξαφνικά μια πρόσκληση, που αν την αποδεχτείτε θα περάσετε υπέροχα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πρωί μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία ή στις μετακινήσεις σας. Καθώς η Σελήνη από το μεσημέρι προχωρά στον Ζυγό ξυπνούν και οι έγνοιες και οι υποχρεώσεις προς τους άλλους, αλλά και κάποιες ανασφάλειες. Κάποιο οικογενειακό θέμα μπορεί να σας προβληματίσει. Κάποιοι μπορεί να ψάχνετε να βρείτε λύσεις σε θέματα οικογενειακά ή να είστε σε φάση επιδιορθώσεων ή ανακαίνισης στο σπίτι. Όμως τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Μην βιάζεστε και πιέζετε υπερβολικά τον εαυτό σας. Αρκετά κουραστική η σημερινή μέρα και στο μέτωπο της δουλειάς, αλλά και με αποτελέσματα που στο τέλος σας αφήνουν ικανοποιημένους.

ΛΕΩΝ

Το πρωί μπορεί να νιώθετε πιο πιεσμένοι με τα πρακτικά θέματα της δουλειάς σας ή μπορεί να υπάρχει κι ένα πιεστικό θέμα στα οικονομικά. Στην πορεία από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη διατρέχει τον Ζυγό, έτσι είναι πολύ πιθανό να είναι φορτωμένο το πρόγραμμα σας με συζητήσεις, συσκέψεις, διαπραγματεύσεις, επαφές και να είστε στο τρέξιμο όλη μέρα. Άλλωστε είναι και τομείς που ευνοείστε περισσότερο σήμερα, οπότε αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω και να μην αναβάλλετε ό,τι μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Αν έχετε κάποια δύσκολη συζήτηση να κάνετε, προτιμήστε τις «δύσκολες» επαφές να τις προγραμματίσετε σήμερα το απόγευμα αν μπορείτε και μην τις αφήσετε για το τέλος της εβδομάδας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πρωί η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο σας σχηματίζοντας αρκετά απαιτητικές όψεις. Έτσι το πρωί ίσως να μην βρίσκετε μια ορατή λύση σε ένα θέμα που σας απασχολεί έντονα. Με το να πιεστείτε και να πιέσετε δεν θα βγάλει κάπου όμως. Μόλις λίγο ξεκολλήσετε από το πρόβλημα, θα βρεθεί λύση. Με τη Σελήνη στον Ζυγό στην πορεία της μέρας από το μεσημέρι κι έπειτα τα πρακτικά θέματα μιας συνεργασίας ή μιας σχέσης μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο. Ακόμη τα οικονομικά μπορεί να σας αγχώσουν. Ή ίσως να ασχολείστε περισσότερο με τα έσοδα και τα έξοδα, προκειμένου να βγάλετε μια άκρη με τις υποχρεώσεις σας. Φυσικά καλό είναι να αποφύγετε και τα παρορμητικά έξοδα. Μελετήστε καλά τις αγορές σας. Βέβαια η σημερινή μέρα μπορεί να κρύβει και μια θετική έκπληξη, την ευκαιρία να μιλήσετε για μια οικονομική συνεργασία που μπορεί να σας αποφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Κάπως ράθυμα ξεκινά η μέρα και ίσως να μην έχετε πολλά κέφια το πρωί, σκεπτόμενοι όλες τις υποχρεώσεις που έχετε. Στην πορεία, η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας και η μέρα σας τρέχει σε πιο γρήγορους ρυθμούς, αλλά δημιουργεί και μεγαλύτερες ευαισθησίες. Όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο μας μέσα στον μήνα είναι οι μέρες που τείνουμε να παίρνουμε τα πάντα προσωπικά και μερικές φορές να υπερβάλλουμε στις αντιδράσεις μας. Θα σας απασχολήσουν θέματα σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών, αλλά η Σελήνη δεν σχηματίζει αρνητικές όψεις κι είναι μια σχετικά ήπια μέρα για σας που θα έχετε καλά αποτελέσματα σε αυτά που πρέπει να κάνετε. Όμως σήμερα βρείτε χρόνο και για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας ή να χαλαρώσετε κάνοντας κάτι που σας διασκεδάζει τις βραδινές ώρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα ξεκινά με λίγο περισσότερο άγχος και ίσως χρειαστεί να είστε λίγο πιο ψύχραιμοι κι ευέλικτοι για να διαχειριστείτε ό,τι προκύπτει. Στην πορεία της περνώντας στον Ζυγό σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στη δουλειά ή την οικογένεια. Μην το παρακάνετε με τη δουλειά και προσπαθήστε να διατηρείτε μια πιο επιφυλακτική στάση με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Ούτως ή άλλως είστε από τη φύση σας πιο καχύποπτοι με νέα άτομα, αλλά ίσως πρέπει σήμερα να είστε απλώς πιο παρατηρητικοί στις συμπεριφορές των άλλων. Η Σελήνη στον Ζυγό όμως βάζει φωτιά και στις τάσεις φυγής σας ή μπορεί να δημιουργεί μια παρασκηνιακή κατάσταση. Αν έχετε μυστικές συζητήσεις και επαφές είναι θετική μέρα για να τις προωθήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση και υποχρεώσεις στη δουλειά. Στην πορεία η Σελήνη περνά στον Ζυγό και χρωματίζει με πιο ευχάριστα χρώματα τη διάθεση σας και σας δίνει την ευκαιρία επαφής με φίλους και συνεργάτες. Μπορεί να κανονίσετε μια συνάντηση, να συζητήσετε την περίπτωση μιας συνεργασίας ή να σκεφτείτε με κάποιο φίλο να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε κάτι από κοινού. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα πιο άνετο απόγευμα για σας και μπορείτε να το αξιοποιήσετε για όλα όσα χρειάζεστε λίγη εύνοια από την τύχη και κυρίως στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες. Εξαιρετική μέρα κυρίως μετά το απόγευμα για συλλογική δουλειά και για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας ή να προτείνετε κάτι στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πρωί ίσως είναι δύσκολο να εγκαταλείψετε το κρεβάτι σας για να πάτε στη δουλειά ή να φέρετε εις πέρας τις πολλές υποχρεώσεις σας. Στην πορεία όμως, θα χρειαστεί να επικεντρωθείτε περισσότερο σε θέματα εργασίας και να ασχοληθείτε πώς θα βελτιώσετε την αποδοτικότητα σας και να ενισχύσετε τον τομέα της καριέρας. Καλώς ή κακώς όταν η Σελήνη βρίσκεται στα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή στον Κριό, τον Καρκίνο, τον Ζυγό, τον Αιγόκερω, είναι πιο έντονες μέρες για σας με εξελίξεις, αλλά τουλάχιστον σήμερα αυτές οι εξελίξεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές και να έχουν κι ένα θετικό αντίκτυπο και για το πορτοφόλι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις πρωινές ώρες θα έχετε μεγαλύτερη πίεση ή ίσως και ψυχολογικά θα νιώθετε λίγο πιο ανήσυχοι. Από το μεσημέρι κι έπειτα η ατμόσφαιρα αλλάζει και καθώς η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό σε ένα περιβάλλον φιλικό προς το ζώδιο σας και ιδιαίτερα δυναμικό, η μέρα γίνεται πιο εποικοδομητική για επαγγελματικά, σπουδές, οικονομικά. Ενδεχομένως να έχετε κι εσείς διάθεση πειραματισμού, ενώ πιθανώς να ασχοληθείτε με ένα πλάνο που αφορά το άμεσο μέλλον. Όπως και να έχει, θα είστε αρκετά πιο αισιόδοξοι, ακόμη κι αν δεν έχει αλλάξει κάτι στις συνθήκες που να συνηγορεί σε μια τέτοια αλλαγή διάθεσης. Τα οφέλη όμως της σημερινής μέρας μπορεί να σχετίζονται με ένα καλύτερο αύριο κι αυτό φτάνει για να χαμογελάτε. Επιδιώξετε σοβαρές συζητήσεις, εκκινήσεις, συσκέψεις, διαπραγματεύσεις να τα προγραμματίσετε για σήμερα μετά το μεσημέρι.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα ξεκινά με διάφορες σκέψεις ίσως και μια αγωνία, γιατί δεν βρίσκετε μια αποτελεσματική λύση σε κάτι που σας απασχολεί. Πιθανώς να υπάρχει ένα δημιουργικό άγχος για τη δουλειά ή τα οικονομικά σας. Μην πιέζεστε όμως, γιατί στην πορεία θα καταφέρετε πιο εύκολα να βρείτε λύσεις. Η Σελήνη από τον Ζυγό μετά το μεσημέρι στρέφει την προσοχή σας σε κάποια ζητήματα οικονομικά που σας ασκούν πίεση σε σχέση με το μέλλον μιας συνεργασίας. Μην βιαστείτε να αποφασίσετε ή να αποκλείσετε κάτι. Δείτε όλες τις παραμέτρους, ζυγίστε καλά τα πράγματα και αποφασίζετε πια έχοντας όλα τα δεδομένα στο χέρι. Η μέρα μπορεί να κλείσει με μια θετική είδηση ειδικά για σας. Μην ξεχνάτε μέσα σε όλα τα απαιτητικά να δίνετε στον εαυτό σας και την «άδεια» να χαλαρώσει λίγο, να κάνει κάτι δημιουργικό ή απλά να ξεκουραστεί.

πηγη

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.