Connect with us

Ζώδια

30 μέρες «πνιγμένοι» στο χρυσάφι Ταύροι και άλλα 2 ζώδια: Θα βέξει χρήμα αυτό το μήνα, έτσι λένε τα Άστρα

Published

on

Advertisement

Κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου θα υπάρξουν μερικές αξιοσημείωτες διελεύσεις, όπως η ορθόδρομη πορεία του Ερμή την 1η Ιανουαρίου και η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω στις 4 Ιανουαρίου. Ο Ήλιος θα εισέλθει στο ζώδιο του Υδροχόου στις 23 του μήνα, δίνοντας στα σταθερά ζώδια περισσότερη ώθηση για να παραμείνουν μπροστά και να τροφοδοτήσουν τη φιλόδοξη πλευρά τους.

Advertisement

Τέλος, η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 23 του μήνα, επιτρέποντας στα ζώδια της Γης να είναι πιο παραγωγικά.

Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους τον Ιανουάριο – και εδώ αναλυτικές προβλέψεις για όλον τον μήνα.

Ταύρος

Εισέρχεστε σε μια νέα εποχή και όλοι βλέπουν την ανάπτυξη και την αλλαγή. Το να αγκαλιάσετε την καλλιτεχνική σας πλευρά θα μπορούσε να είναι ευεργετικό αυτό το διάστημα, καθώς αποδέχεστε χωρίς κριτήρια αυτό που πραγματικά είστε. Με τον Δία ακόμα στο ζώδιό σας, αυτή είναι η περίοδος που μπορείτε να συνεχίσετε στο δρόμο της επέκτασης και της ανάπτυξης. Ο Κρόνος στον Υδροχόο επηρεάζε το ζώδιό σας από τις αρχές του 2023 και οι γνώσεις που αποκτήσατε έκτοτε σας επέτρεψαν να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις με διαφορετική νοοτροπία. Ο Δίας θέλει να είστε πιο ανοιχτές στο να βιώσετε νέα έμπειρίες και να εκτιμήσετε όσα μάθατε μέχρι τώρα στη ζωή.

Διαβάστε ακόμα:   Χρυσό φινάλε Ιουλίου γι' αυτά τα 3 ζώδια - Εβδομαδιαίες (21-28/07) από τον Χρίστο Ντούβλη

Παρθένος

Ο Ιανουάριος θα σας χαρίσει αφθονία και πολύ χρόνο για να προβληματιστείτε σχετικά με την αυτοφροντίδα και την αγάπη. Ο Κρόνος αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τις σχέσεις και σας μαθαίνει να αγαπάτε πολύ περισσότερο τον εαυτό σας. Ο μήνας ξεκινά με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη, βοηθώντας σας να αποκτήσετε ηρεμία και χαρά από το σπίτι. Στη δουλειά σας, ούσες κοντά στους συναδέλφους και τους φίλους σας, θα αποδείξετε ότι μπορείτε να δώσετε ουσιαστικές λύσεις. Οι άνθρωποι θα σέβονται το εργασιακό σας ήθος κατά τη διάρκεια αυτών των διελεύσεων, ειδικά όταν η Αφροδίτη εισέλθει στον Αιγόκερω στις 23 του μήνα. Ο Δίας στον Ταύρο, θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τις γνώσεις σας σε οτιδήποτε σας παθιάζει. Θα μπορούσε να είναι αυτή μια γόνιμη περίοδος για να ακολουθήσετε ένα πτυχίο ή να επικεντρωθείτε στην ολοκλήρωση ενός τρέχοντος πτυχίου.

Υδροχόος

Advertisement

Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας μεταμόρφωσης για όλα τα σταθερά ζώδια που θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε την πορεία σας προς την αυτογνωσία. Ο Ήλιος στο ζώδιό σας αργότερα μέσα στον μήνα αντανακλά την έναρξη ενός νέου κύκλου, μαζί με τα γενέθλιά σας. Θα μπορούσε να είναι ένας μήνας όπου θα εκτιμήσετε την επιτυχία σας και τον εαυτό σας. Η επίτευξη αυτής της ισορροπίας μεταξύ εργασίας και σπιτιού γίνεται ευκολότερη μέχρι τον Μάιο. Η εποχή του Υδροχόου θα σας επιτρέψει να εργαστείτε με ρυθμούς που θα σας φαίνονται διαχειρίσιμοι και λιγότερο αγχωτικοί σε σύγκριση με πέρυσι, όταν ο Κρόνος βρισκόταν στον Υδροχόο. Αισθάνεστε ότι σας υποστηρίζουν και σας εκτιμούν οι συνεργάτες και οι φίλοι.

Διαβάστε ακόμα:   "Μαύρος" Αύγουστος 2024 γι' αυτά τα ζώδια .Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα

πηγη

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.