Το έλα να δεις έγινε λίγο μετά το συμβούλιο στο Survivor όπου άλλαξαν οριστικά οι ομάδες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πηγές μας, μετά την αλλαγή ήρθε μεγάλη αναστάτωση. Αρχικά για όσους δεν είδαν να σας θυμίσουμε πως έχουν διαμορφωθεί οι ομάδες.

Διαβάστε παρακάτω…Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Ηλίας Γκότσης, ως οι πιο δυνατοί παίκτες των ομάδων, διάλεξαν εκείνοι πως θα διαμορφωθούν οι “νέοι” Μαχητές και Διάσημοι! Την πρώτη επιλογή έκανε ο Γκότσης, ο οποίος με κίνηση ματ πήρε την Σαλταφερίδου, καθώς έπρεπε να διαλέξει αναγκαστικά έναν παίκτη από τους Διάσημους και ήθελε να προλάβει μία δυνατή παίκτρια καθώς ήξερε ότι, η Δαλάκα αντίστοιχα θα διάλεγε την Μελίνα για να του κοψει την φόρα, όπως κι έγινε.

Οι ομάδες λοιπόν έχουν διαμορφωθεί ως εξής! Μαχητές: Ροδάνθη, Παπαργυρόπουλος, Αγόρου, Γκότσης, Σαλταφερίδου, Ντάρια, Θεοδώρου.

Διάσημοι: Τσεπάνης, Μελίνα, Βιργινία, Δαλάκα, Μουρούτσος, Τσίλης, Γιακουμάτος.

Μετά λοιπόν από την διαμόρφωση αυτή επικράτησε ένα πολύ έντονο επεισόδιο, αρχικά με την Κατερίνα Δαλάκα και την Εύη Σαλταφερίδου καθώς όπως μεταφέρει άνθρωπος της παραγωγής στο Youweekly.gr, η Εύη παρεξηγήθηκε με την Κατερίνα όταν είπε ότι για τον μόνο παίκτη που μετάνιωσε που δεν “πρόλαβε” να τον πάρει είναι ο Νικόλας Αγόρου αφήνοντας έξω την Εύη με την οποία είναι φίλες.

\

Αυτό ξεκίνησε, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr, όταν ανακοινώθηκε αυτή η αλλαγή στους παίκτες και έκλεισαν προσωρινά οι κάμερες, οι Κατερίνα είχε συνεννοηθεί με την Εύη πως ότι και να γίνει θα φροντίσουν να είναι στην ίδια ομάδα, χωρίς να υπολογίσουν όμως το σχέδιο του Ηλίας Γκότση να σπάσει το team. Αυτό από μόνο του δημιούργησε ένταση η οποία πιστεύουμε ότι δεν θα είναι μόνιμη σε καμία περίπτωση. Η Εύη Σαλταφερίδου όπως αναφέρουν οι ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες μας, ίσως είναι η παίκτρια που στεναχωρέθηκε περισσότερο από όλους! “Δεν μιλιόταν καν όταν έφυγε, ούτε καν στους ανθρώπους που τους βοηθάνε από την παραγωγή! Αυτό σίγουρα θα φέρει αντιδράσεις! Για τις οικειοθελείς αποχωρήσεις φοβόμαστε γιατί ήδη είναι πολύ πιεσμένοι και το γεγονός ότι κάποιοι έχασαν την παρέα τους και πρέπει να είναι αντίπαλοι με κάποιους που ήταν φίλοι, αυτό θα τους πιέσει παραπάνω, αλλά ελπίζουμε να το αποφύγουμε αυτό!”, αναφέρει χαρακτηριστικά στο youweekly.gr άνθρωπος της παραγωγής.

Άλλη μία έντονη αντίδραση είχαμε με τον Νικόλα Αγόρου, ο οποίος, παρά που όλοι έδειχναν ότι τον θέλουν στην ομάδα τους, αφήνοντας τον ταυτόχρονα τελευταία επιλογή, παρεξηγήθηκε πολύ. Βέβαια, το περιστατικό αυτό και την ενόχληση αυτή σας την είχαμε γράψει από χθες στο youweekly.gr πριν καν ξεκινήσει το επεισόδιο. Ο ίδιος στα παρασκήνια, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr, απομονώθηκε και δεν ήθελε να μιλάει σε κανέναν καθώς δεν πόνταραν πάνω του για το αγωνιστικό κομμάτι και ότι είναι ένας καλός και πολύτιμος παίκτης για μία ομάδα. Λίγο αργότερα ο Νικόλας πήγε στο νοσοκομείο μετά από έντονους πόνους στο στομάχι και πολλοί θεώρησαν ότι το έπαθε από την στεναχώρια του. Η αλήθεια είναι πως αυτό που του συμβαίνει είναι διατροφική διαταραχή…

Έρχονται πολλά να ξέρετε… Και θα δούμε ένα πισώπλατο μαχαίρωμα που δεν θα περιμένει κανείς και στην ασυλία… έρχεται μεγάλη ανατροπή!

Πηγη