Τα πάνω κάτω στον Άγιο Δομίνικο!

Μπορεί την περασμένη εβδομάδα οι παίκτες να κέρδισαν ένα τεράστιο έπαθλο, αυτό της επικοινωνίας όπου και Μαχητές και Διάσημοι είδαν τους γονείς τους από κοντά, ωστόσο ο στόχος παραμένει ίδιος!

Διαβάστε παρακάτω…

Advertisement

Διάσημοι και Μαχητές δεν τα βάζουν κάτω και σήμερα θέλουν να κερδίσουν την επικοινωνία, όμως… ένας μόνο θα τα καταφέρει. Μπορεί αγωνιστικά οι Διάσημοι να έχουν δείξει ότι πλέον είναι πιο δυνατοί ωστόσο, η ψυχολογική πίεση παίκτριας μπορεί να φέρει ανατροπές.

Όπως σας αποκάλυψε το Youweekly.gr με αποκλειστικό ρεπορτάζ από Άγιο Δομίνικο, παίκτρια από την ομάδα των Διάσημων ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς και η παραγωγή της έχει δώσει χρόνο να το σκεφτεί μέχρι τότε όλα είναι μετέωρα!

Το Clickmag, από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Σήμερα έχουμε έπαθλο επικοινωνίας και το Clickmag σας έχει από νωρίς το πρωί την Διαρροή!

Advertisement

Ποιος κερδίζει και θα μιλήσει στο τηλέφωνο με άτομα της οικογένειάς του; Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίσετε παρακάτω γιατί ακολουθεί διαρροή!

Απόψε λοιπόν γίνεται η ανατροπή και οι Μαχητές θα κάνουν την έκπληξη!

Τι και αν μετρούν σερί ήττες από τους Διασήμους σήμερα θα φέρουν τα πάνω κάτω και θα καταφέρουν να μιλήσουν στο τηλέφωνο με άτομα της οικογένειας τους!