Τι σας έχω… μωρέ τι σας έχω πάλι εδώ στο Youweekly.gr και στο Dimis Blog.

Ένα έπαθλο που θα ταράξει πάρα πολύ Μαχητές και Διάσημους και σίγουρα… θα τους φορτίσει πάρα πολύ ψυχολογικά! Διαβάστε παρακάτω…

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες  που μοιράζομαι μαζί σας μέσα από το Dimis Blog, οι γονείς των παικτών ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο.
Συγκεκριμένα το έπαθλο επικοινωνίας, θα ξεπεράσει τα φυσιολογικά πλαίσια και θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει.

Η νικήτρια ομάδα θα δει από κοντά τους γονείς της. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες  αναφέρουν πως, αρχικά η ομάδα που θα κερδίσει θα δει σε τάμπλετ το ξενοδοχείο που θα μείνει η οικογένεια της ενώ άλλη ημέρα, θα συναντήσουν τους γονείς τους από κοντά…
Ήδη μάλιστα οι οικογένειες της νικήτριας ομάδας έχουν ενημερωθεί από την παραγωγή για να ετοιμαστούν να πάνε στο αεροδρόμιο.

Δεν θέλω να γίνω κακιά… αλλά ξέρω ήδη ποια ομάδα το κέρδισε όμως, θα σας το αφήσω για αύριο το πρωί που είναι η ημέρα που αγωνίζονται Μαχητές και Διάσημοι για το συγκεκριμένο αγώνισμα! Μείνετε συντονισμένοι! Προβλέπεται πολύ πολύ κλάμα.. και λογικό!

Πηγη