Άπειρα μπράβο!

Μια υπέροχη φωτογραφία και ένα μήνυμα που τσακίζει κόκαλα ανέβασε η Σμαράγδα Καρύδη για τον Φώτη, το γάτο της που μια ασθένεια όταν ήταν μωρό τον άφησε τυφλό!

Ο Φώτης είναι ο γάτος της Σμαράδας και του Θοδωρή Αθερίδη και όπως λέει η ίδια του έχει μεγάλη αδυναμία παρόλο που είναι κατάμαυρος και στις περισσότερες φωτογραφίες… δεν φαίμεται καν! Διαβάστε παρακάτω…

Advertisement

«Σελφι με το Φώτη Δεν έχει μάτια και φωτογένεια.
Δεν τον ανεβάζω συχνά γιατί όχι απλώς δεν έχει φωτογένεια, αλλά συνήθως στις φωτογραφίες δε φαίνεται καν περί τίνος πρόκειται. Είναι κατάμαυρος δεν έχει και μάτια δε καταλαβαινεις που αρχιζει και που τελειώνει. Στις φωτογραφίες μοιάζει σαν να κρατάω ένα μαύρο γούνινο μαξιλάρι ή σαν να χω αφήσει ένα μαύρο μπουφάν στον καναπέ.

Όμως είναι ο πιο χαρούμενος, ο πιο έξυπνος, ο πιο τρυφερός,ο πιο προσαρμοστικός γάτος που είχα ποτέ. Δε γκρινιάζει, δε θυμώνει, δεν απαιτεί και θέλει μόνο αγκαλιές.

Τα μάτια του τα έχασε μωρό λίγο πριν τον βρούμε από κάτι αρρώστιες που παθαίνουν τα γατιά του δρόμου αλλά δεν τον νοιάζει γιατί τα κάνει όλα μόνος του, δεν τον βοηθάει κανείς σε τίποτα συν του ότι νομίζω πιστεύει ότι κανείς μας δε βλέπει κι ότι ο κόσμος είναι ένα σκοτεινό ζεστό μέρος γεμάτο μυρωδιές, ήχους, μουσική, χάδια και γλυψιές από μεγαλόσωμα Λαμπραντορ. Μην τον λυπάστε περνάει τέλεια τη ζωή του.

Απλώς δε βγαίνει καλός στις σελφι. Αλλά ευτυχώς δε μπορεί να το δει» έγραψε η ηθοποιός για τον γάτο της κερδίζοντας τον σεβασμό ας! Δείτε την ανάρτησή της: