Μια ανάσα πριν την έναρξη είναι το Nomads 2!

Το μεγάλο όπλο του ΑΝΤ1 για φέτος έχει ριχτεί στην αρένα και ο σταθμός δεν θέλει να αφήσει τίποτα στην τύχη! Διαβάστε παρακάτω…

Advertisement


Το project είναι καλά μελετημένο και οι… ομοιότητες αλά Survivor είναι εμφανείς! 2 παρουσιαστές, 2 ομάδες και πολύ δράση!

Ποιες είναι όμως οι διαφορές που… θα κάνουν τη διαφορά; Τα πρώτα ζουμερά details τα έδωσε ο Σάββας Πούμπουρας στις κοινές του δηλώσεις με τον Γιώργο Λέντζα πριν αναχωρήσει από το Ελ. Βενιζέλος!

«Φέτος στο Nomads θα γίνει χαμός, Όπως καταλαβαίνεις, άλλα πράγματα, άλλο νησί, άλλα δεδομένα, άλλες ομάδες, γενικά θα έχουμε θέμα. Θα είναι κάτι ανατρεπτικό για παιχνίδι επιβίωσης», είπε ο Σάββας Πούμπουρας και συμπλήρωσε: «Θα είναι live η αποχώρηση και το συμβούλιο. Θα είναι όλα τέλεια». Οι υπεύθυνοι πιστεύουν πολύ όλο το στήσιμο και για αυτό δεν έδωσαν την παρουσίαση στον Γρηγόρη! Ήθελαν ένα άφθαρτο πρόσωπο (Βλέπε Λέντζα που γνωρίσαμε στo World Party) και έναν έμπειρο γόη (Βλέπε Πούμπουρα) και το βρήκαν!

Advertisement

Το Survivor 2 πέρσι κούρασε και εκεί βρήκε κενό ο σταθμός του Αμαρουσίου για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό! Το αν τελικά το βρήκε ή θα πάει άπατο; Μόνο το κοινό θα το κρίνει…