Στη σημερινή συζήτηση στο συμβούλιο του Master Chef στο Star θα φανούν οι αδυναμίες οργάνωσης και πρακτικής σκέψης.

Το απαιτητικό μενού, που τους ζητήθηκε, οι ποσότητες σχεδόν 100 ατόμων, που έπρεπε να καλύψουν οι μπλε και οι κόκκινοι, θα φέρουν τις χαμένες λεπτομέρειες στην επιφάνεια.Διαβάστε παρακάτω….

Advertisement

Ατυχίες και αδυναμίες στα πιάτα θα στοιχίσουν σε μία από τις δύο ομάδες την νίκη. Οι κερδισμένοι θα απολαύσουν μια έξοδο με τον Γιάννη Αποστολάκη στα γνωστά Καραμανλίδικα στο κέντρο της Αθήνας.Οι χαμένοι θα μείνουν στην κουζίνα του MasterChef για να διεκδικήσουν την πολύτιμη ασυλία, ασυλία, που τους θέτει εκτός ψηφοφορίας για τη δοκιμασία αποχώρησης.

Δείτε το trailer :

Master Chef Spoiler: Πρόσωπο κλειδί μπαίνει στο παιχνίδι και αλλάζει τα πάντα!Ένα πρόσωπο έκπληξη θα εισβάλλει στο MasterChef και τα αποκάλυψε όλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day!H Σταματίνα ανέφερε στον αέρα της εκπομπής της ότι σύμφωνα με πληροφορίες της στα επόμενα επεισόδια θα δούμε έναν σεφ στο ριάλιτι μαγειρικής, ο οποίος ήταν και καλεσμένος της!

Η παρουσιάστρια ρώτησε τον καλεσμένο της: «Οι πληροφορίες μου λένε ότι πήγες και εσύ στο MasterChef. Είναι αλήθεια;». Και ο Ζαν Λουί Καψαλά αποκάλυψε: «Ναι πήγα στο Master Chef και το επεισόδιο θα το δείτε σε ένα μήνα. Εγώ έδειξα στους παίκτες γαλλική κουζίνα, τους δίδαξα γαλλική κουζίνα! Νόμιζα ότι θα βρω παιδάκια και βρήκα πραγματικούς μάγειρες που ο καθένας έχει την τεχνική του…»! Δείτε το σχετικό βίντεο…

Advertisement