Το δικό τους θρίλερ ζουν οι άνθρωποι στις πληγείσες περιοχές που αναζητούν αγαπημένα τους πρόσωπα που έχασαν στην προσπάθειά τους να σωθούν από την πύρινη λαίλαπα.

Ανάμεσα στους αγνοούμενους όπως σας είχαμε ενημερώσει είναι και η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη με τον σύζυγό της. Πολλοί συνάδελφοί της πόσταραν φωτογραφία της ηθοποιού στο facebook και ζητούσαν πληροφορίες μήπως την είδαν κάπου.

«Αγνοείται η συνάδελφος Χρύσα Σπηλιώτη. Όλοι οι συνάδελφοι ευχόμαστε να είναι καλά», έγραψε ο Νίκος Καραγιώργης.

Advertisement

«Ρε παιδιά συγγνώμη για τον πανικό αλλά κοντεύω να τρελαθώ.Ξέρει κανείς κάτι για την Χρύσα Σπηλιώτη; Είμαι μακριά και δεν έχω επαφή και μόλις τώρα έμαθα ότι αγνοείται και πάει να μου στρίψει. Συγγνώμη για τον πανικό… περιμένω με αγωνία», έγραψε ο Ευδόκιμος Τσολακίδης.

«Αγαπημένη μου φίλη εύχομαι να βρεθείς…..μεσα στην τραγωδία των ημερών ελπίζω κάπου να είσαι…. δεν θα αντέξουμε να μην βρεθείς», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Με τη Ράνια Παπαδάκου να εύχεται να έχουν σύντομα καλά νέα: «Μακάρι να έχουμε ευχάριστα νέα σύντομα! Είναι πέρα από την τρέλα όλο αυτό…».

«Δεν βρέθηκε το κορίτσι ακόμα; Χριστέ μου!», έγραψε σχόλιο ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Ανησυχώ», ήταν το μόνο που έγραψε φανερά φοβισμένη η Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου. «Σπύρο μου έτσι όπως το ανέβασες νόμισα ότι είσαι μαζί με την Χρύσα…. Αχ όλα να πάνε καλά…όλοι μας ανταλλάζουμε πληροφορίες… Μακάρι να μην είναι αλήθεια…», σχολίασε η Βέρα Κρούσκα.