Τρομερό παρασκήνιο!

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, οικογένεια, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, τον Σωκράτη Κόκκαλη Junior, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών, το Σάββατο 14 Ιουλίου.Λίγο πριν την έναρξη της εξοδίου ακολουθίας έφτασαν στον Μητροπολιτικό Ναό, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο επιχειρηματίας, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρώην υπουργός, Κώστας Λαλιώτης, η δημοσιογράφος, Έλλη Στάη, ο ποινικολόγος, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, καθώς και πολλοί πρώην παίκτες και προπονητές του Ολυμπιακού. Διαβάστε παρακάτω…

AdvertisementΜε ανακοίνωσή της, η οικογένεια Κόκκαλη «ευχαριστεί θερμά για το μεγάλο και συγκινητικό κύμα συμπαράστασης» στο πένθος της για το θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη.

«Η έκφραση της αγάπης από το οικογενειακό, το στενό και ευρύτερο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς και τα μηνύματα από όλη την κοινωνία μας δίνουν δύναμη τη δύσκολη αυτή ώρα και τιμούν την προσωπικότητα και τη μνήμη του αγαπημένου μας γιου και αδερφού».

Επιθυμία της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στο «Μαζί για το Παιδί», και στον οργανισμό «ΕΛΙΖΑ»

Τι εξόργισε την οικογένεια – Τα καραγκιοζιλίκια από αυτούς που δεν έπρεπε να είναι εκεί

Όσο κι αν φανεί απίστευτο ,είναι πραγματικό. Αποκαλύπτει το vanda’s blog στο Youweekly.gr ότι στην κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη εμφανίστηκαν άνθρωποι που απολύτως καμία σχέση δεν είχαν με την οικογένεια Κόκκαλη.

Εμφανίστηκαν άνθρωποι ,κυριολεκτικά μαϊντανοί για να διαφημίσουν τους εαυτούς τους και όχι από πραγματικό ενδιαφέρον και θλίψη για την οικογένεια Κόκκαλη. Μάλιστα όπως λένε άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό οικογενειακό κύκλο εμφανίστηκαν και άνθρωποι που όχι μόνο δεν είχαν καθόλου κοντινή και φιλική σχέση με την οικογένεια Κόκκαλη,αλλά είχα συγκρουστεί και ανελέητα μαζί τους στο πολύ κοντινό παρελθόν.

Advertisement

Εμφανίστηκαν άνθρωποι στην κηδεία του παιδιού ( που έχουν αναμείξει το όνομα τους σε σκάνδαλα)που η οικογένεια Κόκκαλη είχε ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως δεν θέλουν να έχουν καμία επαφή τα μέλη της οικογένειας με τους συγκεκριμένους.

Μαλιστα ο Σωκράτης Κόκκαλης ο πρεσβύτερος είχε ξεκαθαρίσει ότι κάποιοι από αυτούς που ήταν στην κηδεία δεν ήθελε να έχουν καμία σχέση φιλική η άλλη με το παιδί του που τόσο άδικα χάθηκε στην Αμερική. Φανταστείτε λοιπόν τους στενους συγγενής του Σωκράτη Κόκκαλη junior που έπρεπε χθες να χαιρετάνε όλους αυτούς τους ανθρώπους που στην πραγματικότητα δεν θέλουν να τους βλέπουν μπροστά στα μάτια τους.

Μάλιστα γι’ αυτό το λόγο η οικογένεια Κόκκαλη είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι η κηδεία θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ήθελαν από την οικογένεια Κόκκαλη όλοι να σεβαστούν αυτή τους την επιθυμία κάτι που φυσικά δεν έγινε.