Συγκλονισμένο εξακολουθεί να παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση του τροχαίου με εγκατάλειψη στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα της Κυριακής…
στο οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο νέα παιδιά, ο 26χρονος Σοκόλ και η 23χρονη Βερόνικα.

Advertisement

Πώς έγινε το τροχαίο
Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής (09/09), σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η μηχανή που οδηγούσε ο Σοκόλ, αλβανικής καταγωγής, μπήκε ανάποδα στην οδό Αγίου Μελετίου στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Εκείνη την ώρα ένα μαύρο αυτοκίνητο κινούνταν στην ίδια οδό με μεγάλη ταχύτητα. Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρή, με τους δύο νέους να εκτοξεύονται στο έδαφος.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, όπως υποστήριξαν στην Αστυνομία οι μάρτυρες, ανέπτυξε ταχύτητα κα εξαφανίστηκε από τον τόπο του τροχαίου, αφήνοντας αιμόφυρτα στο έδαφος τα δύο παιδιά.

Ο άτυχος νέος πέθανε ακαριαία, ενώ η 23χρονη Βερόνικα ξεψύχησε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Ψάχνουν τις κάμερες της περιοχής
Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση πραγματοποιούν έρευνες στην περιοχή και συλλέγουν στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας, ώστε να εξακριβώσουν εάν η μοτοσυκλέτα κινούνταν ανάποδα στην Αγίου Μελετίου και την ύπαρξη του μαύρου αυτοκινήτου.

Αυτόπτης μάρτυρας έδωσε στους άνδρες της Τροχαίας τον αριθμό της πινακίδας ενός αυτοκινήτου. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο αλλά δεν προέκυψε εμπλοκή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου στο τροχαίο.

Οι οικογένειες τους απευθύνουν έκκληση σε όποιον έχει δει ή έχει ακούσει κάτι να καταθέσει στις αρχές για να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Ποιοι ήταν οι άτυχοι νέοι
Τα δύο άτυχα παιδιά ήταν ζευγάρι στη ζωή. Ο Σοκόλ δούλευε ως ντελιβεράς για να βγάζει τα προς το ζην, ενώ η Βερόνικα ήταν στο τρίτο έτος των ΤΕΙ μικροβιολογίας. Όπως λένε οι φίλοι τους ήταν πολύ ευτυχισμένοι κι έκαναν όνειρα για την κοινή ζωή τους.

Advertisement