Connect with us

MasterChef

Masterchef: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της Σπυριδούλας!

Published

on

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη είναι ένα κορίτσι που ξεχώρισε με την προσωπικότητα και τις ατάκες της από τις αρχές του φετινού Master Chef. Σε επεισόδιο αποκάλυψε πώς παντρεύεται το καλοκαίρι που μας έρχεται με τον επί χρόνια σύντροφο της Αποστόλη.Η 25χρονη που συμμετείχε στην κόκκινη ομάδα, η οποία κέρδισε σε δοκιμασία , απόλαυσε μαζί με τους συμπαίκτες της ένα ξεχωριστό δείπνο σε εστιατόριο με τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη.

Advertisement

Και ενώ κάθονταν όλοι στο τραπέζι και γνωρίζονταν, η Σπυριδούλα θέλησε να καλέσει τους παρευρισκόμενους στο γάμο της που θα γίνει στις 7 Ιουνίου.Συγκεκριμένα είπε:«Θα σου πω ότι παντρεύομαι και ότι είσαι καλεσμένος 7 Ιουνίου στον γάμο μου. Και εσύ. Και όλοι οι άλλοι.» Στη συνέχεια οι συμπαίκτες της την πείραξαν λέγοντας της «Να πεις κάτι σίγουρο» και τότε η νεαρή σεφ έδειξε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της και είπε: «Είναι σίγουρο».

Δείτε πώς ανακοίνωσε ότι παντρεύεται:

Advertisement

Στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η Σπυριδούλα και ο σύντροφος της Αποστόλης μοιράζονται πολλές κοινές φωτογραφίες που αποκαλύπτουν ότι είναι ένα πολύ ταιριαστό και πολύ αγαπημένο ζευγάρι.Δες τις φωτογραφίες :

Continue Reading

MasterChef

Απίστευτα ποσά. Τόσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ παίρνουν οι κριτές του MasterChef για 4 μήνες ριάλιτι

Published

on

Μπορεί το MasterChef να μην αποτελεί θέμα συζήτησης την τηλεοπτική σεζόν που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο -καθώς θα επιστρέψει σε μερικούς μήνες από σήμερα- οι συζητήσεις περί οικονομικών, όμως, έχουν αρχίσει για τα καλά.

Στον νέο κύκλο, δεν αναμένεται να αλλάξουν πολλά, μιας και οι τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής παραμένουν στα πόστα τους, με τη μεταξύ τους χημεία να έχει ικανοποιήσει απόλυτα το Star.

Advertisement

Αυτό που αλλάζει είναι σίγουρα το οικονομικό, καθώς οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος βλέπουν την αμοιβή τους να αυξάνεται με κάθε νέα σεζόν.

Με πόσα χρήματα, όμως, αμείβονται;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη για την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», φέτος οι τέσσερις γνωστοί σεφ θα λάβουν από 60.000 ευρώ έως 80.000 ευρώ έκαστος για τους τέσσερις μήνες τηλεοπτικής παρουσίας. Όπως φαίνεται, δηλαδή, ο καθένας κάνει διαφορετική συμφωνία με την παραγωγή.

Αν σκεφτούμε, πάντως, τα νούμερα τηλεθέασης, το κανάλι δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα με τα εν λόγω ποσά…

Continue Reading

MasterChef

Σωτήρης Κοντιζάς: Η τρυφερή φωτογραφία με τον ενός έτους γιο του

Published

on

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον διαγωνισμό μαγειρικής του STAR «MasterChef». Μάλιστα, ο ένας εκ των τριών κριτών, κατάφερε σε χρόνο – ρεκόρ να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός.

Αν και απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου, προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογένεια του. Ωστόσο, το μεσημέρι του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου, ο δημοφιλής σεφ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία με τον ενός έτους γιο του.

Advertisement

Πατέρας και γιος βρίσκονται στο Ζάππειο Μέγαρο όπου πραγματοποιείται το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ και από ότι φαίνεται ο γιος του έχει έναν… σημαντικό ρόλο. «Ο προσωπικός μου μίνι υποβολέας. Φοβερός επαγγελματίας. Με ευφράδεια λόγου (μαμά μπαμπά) και πολύ αυτόνομος (ακόμα θηλάζει) #tasteofathens» έγραψε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Πηγή : fthis.gr

Continue Reading

MasterChef

Ο «Κρατς» άλλαξε… [εικόνες]

Published

on

Την αναγνωρισιμότητά του απολαμβάνει ο Χρήστος Μπάρκας μετά την έξοδό του από το σπίτι του MasterChef.

Αποτελώντας τον δημοφιλέστερο παίκτη του τελευταίου κύκλου, ο αγαπημένος όλων «Κρατς» πλησιάζει τους 60.000 followers, με τους περισσότερους εξ’ αυτών να είναι γυναίκες.

Ο ίδιος, φρόντισε να τους χαρίσει δύο διαφορετικές λήψεις στις οποίες απεικονίζεται με νέο look στα μαλλιά, ημίγυμvoς και ξαπλωμένος στο γκαζόν να παίζει με τον σκύλο του, με τα likes να πέφτουν βροχή.

Advertisement

Τι ανέβασε αυτή τη φορά και για ποιο λόγο έκανε το γυναικείο κοινό να… παραληρεί;

Δείτε τις χαρακτηριστικές λήψεις παρακάτω:

πηγη: menshouse.gr

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.