Connect with us

Ζώδια

«Ελεύθερη πτώση» από Βάσια Μαυράκη: Κίνδυνοι για Λέοντες, Αιγόκερους και…

Published

on

Η Βάσια Μαυράκη για ακόμη μια φορά προειδοποιεί τα ζώδια, τονίζοντας πως ο Ήλιος στον Ζυγό θα φέρει κινδύνους σε Λέοντες, Αιγόκερους, ωστόσο θα επέλθει στο τέλος η πολυπόθητη ισορροπία. Παράλληλα, δείτε ποια ζώδια προειδοποιεί ο Κώστας Λεφάκης.

Δείτε τις προβλέψεις της Βάσιας Μαυράκη

Ποια είναι η ιδανική δουλειά για κάθε ζώδιο;

Κριός

Η κρυφή δύναμη των Κριών είναι το να συμβουλεύουν τους άλλους. Συχνά αυτό μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με την ανάγκη τους να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής των άλλων. Με τον καιρό, ωστόσο, ανακαλύπτουν ότι εκεί βρίσκεται η απόλυτη δύναμη. Άλλωστε το να μην βρίσκεσαι συνεχώς στο προσκήνιο, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις όσα θέλεις και να θριαμβεύσεις.

Ταύρος

Γεννημένοι επιχειρηματίες, οι Ταύροι θριαμβεύουν στο δημιουργικό ή στον οικονομικό τομέα. Ξέρουν πώς να επενδύουν και αναλαμβάνουν δουλειές που θα αποφέρουν τα περισσότερα χρήματα, με τη λιγότερη δυνατή εργασία. Το να εργάζονται πιο έξυπνα και να διαχειρίζονται χρήματα είναι το ταλέντο τους.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι ως επικοινωνιακά παιδιά του Ερμή, είναι πολύ καλοί σε ό,τι έχει να κάνει με την πώληση. Χρησιμοποιούν τις ικανότητές τους για να κατανοήσουν τι χρειάζονται οι άνθρωποι αλλά και να τους δημιουργούν νέες ανάγκες. Το να μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να βρουν πράγματα που θα τους διευκολύνουν με οποιοδήποτε τρόπο, τους κάνει χαρούμενους καθώς βλέπουν το καλό που κάνουν.

Καρκίνος

Οι επαγγελματικοί στόχοι των Καρκίνων φτάνουν ψηλά λόγω της ευγενικής τους φύσης. Το να είναι αρχηγοί μιας ομάδας ή να βρίσκονται σε θέση εξουσίας τους ταιριάζει πολύ. Κάθε δουλειά που απαιτεί ισορροπία λογικής και μεγάλης καρδιάς, είναι ιδανική για αυτούς.

Διαβάστε ακόμα:   Η «άτακτη» Αφροδίτη από τον Ταύρο αλλάζει όλο το σκηνικό στα οικονομικά και τα ερωτικά για 4 ζώδια! By MagicF’Ariel...

Λέων

Οι Λέοντες κλίνουν περισσότερο προς τη δημιουργική πλευρά της ζωής. Οτιδήποτε έχει να κάνει με μουσική, κινηματογράφο, μόδα κ.λπ. είναι το πεδίο τους. Η επιλογή μιας δουλειάς που τους δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τα δημιουργικά τους χαρίσματα και τα ταλέντα τους, θα τους κάνει πραγματικά ευτυχισμένους.

Βάλτε το... στα πόδια: Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις δουλειά; Αυτή είναι η ιδανική ανάλογα με το ζώδιό σου

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι υπέροχοι σε δουλειές που απαιτούν πολλή οργάνωση, γραφή και αγάπη για τη λεπτομέρεια. Επίσης δουλειές που απαιτούν ένα σύνολο δεξιοτήτων και αναλυτικής κρίσης, μπορεί να φέρουν μακροπρόθεσμη σταθερότητα στην επαγγελματική τους ζωή.

Ζυγός

Οι Ζυγοί επιθυμούν να προσφέρουν στον κόσμο σε πνευματικό και ψυχικό επίπεδο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έλκονται από επαγγέλματα στα οποία μπορούν να φροντίζουν και να προσφέρουν τους γύρω. Οι Ζυγοί μπορούν να κάνουν λαμπρή καριέρα στη βιομηχανία υπηρεσιών τροφίμων, στον τομέα της τέχνης, στη φιλανθρωπία ή στη βιομηχανία μόδας, φτιάχνοντας ρούχα για όσους το έχουν ανάγκη.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι από τη φύση τους διαισθητικοί και φιλομαθείς. Κάθε πεδίο που τους επιτρέπει να σκάψουν βαθιά και να ανακαλύψουν την ουσία του θέματος θα ικανοποιήσει την έμφυτη περιέργειά τους. Οι Σκορπιοί είναι ευτυχισμένοι δημοσιογράφοι, ψυχολόγοι και γενικά σε δουλειές που τους επιτρέπουν να δουν τη ζωή από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Διαβάστε ακόμα:   «Γολγοθάς» και μετά το Πάσχα από τη Βίκυ Παγιατάκη: Σε οικονομική δυσπραγία Καρκίνοι και άλλα 4 ζώδια

Τοξότης

Οι περιπετειώδεις Τοξότες, είναι ευτυχισμένοι όταν η δουλειά τους συνδυάζει ταξίδια, επαφή με τον κόσμο ή/ και μουσική. Από την άλλη δεν είναι καθόλου απίθανη μια πορεία στην πολιτική, καθώς είναι πάντα σε θέση να λένε τις απόψεις τους, καταφέρνοντας να κερδίσουν την προσοχή των άλλων.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι σκληρά καρύδια σε ό,τι έχει να κάνει με την καριέρα τους. Όμως, είναι πάντα δίκαιοι. Όσον αφορά την επαγγελματική πορεία που θα επιλέξουν, είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσουν κάποιο επάγγελμα σε σχέση με την κοινωνική εργασία, τη νομική ή την φιλανθρωπία σε κάποιο διοικητικό πόστο.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι δότες και θεραπευτές. Γι’ αυτό είναι από τα ζώδια που έλκονται από καριέρες που τους επιτρέπουν να χρησιμοποιούν τις ικανότητές τους και να βοηθούν τους άλλους. Η αλλαγή του κόσμου μέσω της βοήθειας των ανθρώπων θα φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό τους και θα κάνει τους Υδροχόους να ευδοκιμήσουν και σε επαγγελματικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι διαβόητοι για τα καλλιτεχνικά τους χαρίσματα, ωστόσο είναι εξίσου ταλαντούχοι σε εκπαιδευτικά επαγγέλματα. Ο τρόπος που εξηγούν τα πράγματα, όχι μόνο βοηθά τους ανθρώπους να εξελιχθούν στις σπουδές τους, αλλά τους ανοίγει έναν εντελώς νέο τρόπο σκέψης και επεξεργασίας πληροφοριών.

Continue Reading

Ζώδια

Θες να «παίξεις» τον Ταύρο στα δάχτυλα; Αυτά είναι τα «κουμπιά» του

Published

on

Υπάρχουν όμως και δύο κουμπιά, που αν τα πατήσεις, έστω και χωρίς κακή πρόθεση, θα ξυπνήσεις το ζώο μέσα του κι αυτό, δεν είναι καλό!

Advertisement

Τα καλά κουμπιά!

  • Μίλα του ήπια, σαν να μιλάς με παιδί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα του μιλάς, λες κι είναι ηλίθιος. Θέλει γλύκα στην προσέγγιση του, ο Ταύρος (κι ο Καρκίνος, θα προσθέσω εγώ), για να ανταποκριθεί και να σου δώσει σημασία.
  • Ζήτα του ό,τι θέλεις, αρκεί να μην τον πιέσεις. Εκεί πρόσεξε, γιατί έχουμε θέμα. Αν του ζητήσεις κάτι, το αφήσεις, δεν το κάνει και το επαναλάβεις με τρόπο ήπιο κι απλώς αναφορικό, κι ουχί δεικτικό ή επιθετικό, τότε ναι, θα το κάνει!
  • Παιδιά, πάμε στα βασικά: έχεις Ταύρο απέναντί σου. Τάϊσέ τον, πότισε τον, άστον να χαλαρώσει, κάνε του μασαζάκι, πήγαινέ τον για ψώνια (αν είναι γυναίκα), μην τον πας για ψώνια (αν είναι άντρας), άστον να ξεκουραστεί, δώσε βάση στο ερωτικό κομμάτι (μην γίνω γραφική κι ακατάλληλη, κατάλαβες τώρα) και θα σε κάνει Βασίλισσα ή Βασιλιά!
Διαβάστε ακόμα:   Λαμπρή γεμάτη χρήμα από τον Κώστα Λεφάκη: Ξετυλίγουν το δώρο Ταύροι και άλλα 2 ζώδια!

Τα κακά κουμπιά (που δεν πρέπει να πατήσεις ποτέ)

  • Όταν λες κάτι σε Ταύρο, το δέχεται ως αληθές. Όχι γιατί είναι αφελής, αλλά γιατί σε εμπιστεύεται. Κάνε ότι δεν κρατάς το λόγο σου, ότι δεν ισχύει αυτό που του είπες, ή ότι δεν κάνεις αυτό που είπες ότι θα κάνεις και θα δεις πώς θα αλλάξει η στάση του απέναντί σου. Θα το αφήσει να περάσει μια-δυο φορές. Μετά, η εμπιστοσύνη του θα χαθεί και τέλος
  • Μην κάνεις ψυχολογικό πόλεμο σε Ταύρο. Μην προσπαθήσεις να τον «σπάσεις», κάνοντας του μικρές και συχνές επιθέσεις, προσπαθώντας να βγάλεις τον τρόπο που κάνει τα πράγματα που κάνει, λάθος. Απλώς, θα χάσεις το χρόνο σου: θα σε βάλει απέναντί του και στο τέλος, θα περάσει κι από πάνω σου σαν οδοστρωτήρας!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

πηγη

Continue Reading

Ζώδια

«Γολγοθάς» και μετά το Πάσχα από τη Βίκυ Παγιατάκη: Σε οικονομική δυσπραγία Καρκίνοι και άλλα 4 ζώδια

Published

on

Η Βίκυ Παγιατάκη αναφέρθηκε στο ποια ζώδια θα βρουν κέρδη μπροστά τους και ποια θα βρεθούν σε δυσπραγία, φέρνοντας ανάμεικτα συναισθήματα με τις προβλέψεις της, στην επιστροφή της στον αέρα μετά το Πάσχα.

Advertisement

Η γνωστή αστρολόγος έδωσε εκ νέου τις δικές της συμβουλές μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη», αναφερόμενη με λεπτομέρειες στο τι πρέπει να περιμένουμε, με τον Κώστα Λεφάκη να αφήνει… σχεδόν κατάρα.

Οι προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη

  • Κριός: Με οργάνωση και μέτρο για το κέρδος και την ευχαρίστηση
  • Ταύρος: Τώρα είναι η μεγάλη ώρα. Ντου από παντού
  • Δίδυμοι: Αναδιοργάνωση, νέοι στόχοι και δράση παντού
  • Καρκίνος: Οι δυσκολίες δεν έχουν τελειώσει, αλλά σήμερα είναι λιγότερες
  • Λέων: Με δυο θετικά αλλά και δυο δύσκολα σήμερα
  • Παρθένος: Όλα τώρα, όλα και σήμερα που ο άνεμος είναι ούριος
  • Ζυγός: Ο Μάιος είναι απαιτητικός αλλά σήμερα και αύριο…
  • Σκορπιός: Το «μπαλάκι» τώρα βρίσκεται στους άλλους. Ποιοι είναι αυτοί;
  • Τοξότης: Με περισσότερα «ατού» στην πρώτη εβδομάδα του Μαΐου
  • Αιγόκερως: Κούραση ναι αλλά υπάρχουν και αρκετά θετικά και σήμερα
  • Υδροχόος: Το σπίτι, οι χώροι, οι συγγενείς και οι υποχρεώσεις
  • Ιχθύες: Επαφές, παρουσία παντού και ένα κάποιο «κέρδος»
Διαβάστε ακόμα:   «Κατάρα» από τον Κώστα Λεφάκη: Οικονομική τραγωδία για Ιχθείς και άλλα 3 ζώδια
Advertisement

Continue Reading

Ζώδια

«Κατάρα» από τον Κώστα Λεφάκη: Οικονομική τραγωδία για Ιχθείς και άλλα 3 ζώδια

Published

on

Ο Κώστας Λεφάκης αναφέρθηκε στις δυσκολίες, που αναμένεται να βιώσουν ορισμένα ζώδια στις επόμενες ώρες, τονίζοντας πως καλό είναι να μην επαναπαυόμαστε στις δάφνες μας.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο μπορεί να σημαίνει ευστοχία στις προσπάθειες και ολοκλήρωση σχεδίων, όμως τα προβλήματα δε θα λείψουν, με την Άση Μπήλιου να φέρνει κατάνυξη χρήματος.

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα φαίνεται να είναι ιδανική για την επίλυση ενός ζωτικού οικονομικού σας θέματος. Παράλληλα ασχοληθείτε με αγάπη με το σπίτι και την οικογένειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα μπορείτε να αναζητήσετε την συμβουλή ενός καλού φίλου. Εμπιστευτείτε τις απόψεις σας και πάρτε κάποιες αποφάσεις. Κάθε είδους επικοινωνία ευνοείται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα αντιμετωπίζετε τα σημερινά σας προβλήματα που έχουν αίσιο τέλος. Μην όμως επαναπαύεστε όμως στις δάφνες σας. Κέρδη στην δουλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να μην χαθείτε στις σκέψεις σας που δεν οδηγούν πουθενά. Οικογενειακά προβλήματα θα σας αγχώσουν και θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σας.

Διαβάστε ακόμα:   Οικονομική «κατραπακιά» μετά το Πάσχα από τον Κώστα Λεφάκη: Κρίσιμες στιγμές για Καρκίνους και άλλα 3 ζώδια

ΛΕΩΝ

Μια ξαφνική γνωριμία μέσα σε αυτή την εβδομάδα μπορεί να φέρει έναν καινούργιο έρωτα. Προσπαθήστε να βγείτε και να διασκεδάσετε. Εύνοια στα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διεκδικείστε τα δικαιώματά σας και προσεγγίστε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Μια καλή εποχή ξεκινάει τώρα για τα αισθηματικά σας. μην την αφήσετε να πάει χαμένη.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα ασχολείστε με καθημερινά προβλήματα. Βάλτε σιγά -σιγά τα πράγματα στην θέση τους και τακτοποιείστε εκκρεμότητες στην δουλειά σας. Φανείτε όμως πιο προσεχτικοί στα οικονομικά σας ρίσκα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θετική τροπή παίρνουν κάποια οικογενειακά σας θέματα. Πολύ καλή μέρα για να ασχοληθείτε διακοσμητικά με το σπίτι σας. Κάντε σχέδια για το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisement

Μια ξαφνική συνάντηση μπορεί να αποβεί πολύ σημαντική. Διαφυλάξτε τα συμφέροντά σας από κακόβουλες ενέργειες. Εμπιστευτείτε τις καλές συμπτώσεις στην δουλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά αγχωμένοι με τους άλλους γύρω σας προσπαθείτε να λύσετε τα προβλήματά σας πάση θυσία. Αποφύγετε συζητήσεις στο σπίτι σας, και διεκδικήστε μια χρηματοδότηση.

Διαβάστε ακόμα:   Κώστας Λεφάκης: «Ανήμερα Πάσχα κάποια θέματα σας δυσκολεύουν...» - Ποια ζώδια θα κακοπεράσουν

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άτομα που θα συναντήσετε σήμερα μπορεί να παίξουν κάποιο ρόλο στην ζωή σας. Ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας, και αναδιοργανώστε τον χώρο της δουλειάς σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες μπορεί να σας αγχώσουν σήμερα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δείχνει καλό. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές με ύποπτο περιεχόμενο.

Πηγή: Elle.gr

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.