Connect with us

Ζώδια

23 Σεπτεμβρίου 2022 13:11

«Στις 24/09 η Αφροδίτη…» – H MagicFariel προειδοποιεί Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και…

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μέρες παλεύω με τα θηρία, ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, μοιράζει όντως εκπλήξεις,αμέτρητες και όχι δεν είναι καθόλου ευχάριστες, προς το παρόν! Πέρασα από σαράντα κύματα για να καταφέρω να γράψω κάτι λίγα για τα ερωτικά των ζωδίων, μιας που η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, τελευταίες ημέρες του μήνα, έχει όρεξη για κρυφά ραντεβουδάκια, είναι γεμάτη η ατζέντα της!

Το πρώτο ραντεβού ήταν με τον Ουρανό, στις 20/09! Η Γη κουνήθηκε, τραντάχτηκε το σύμπαν όλο, που λέει ο λόγος, μιας που απρόβλεπτα προέκυψαν συναντήσεις, τηλεφωνήματα, μαντάτα ίσως υπερβολικά εξωφρενικά; Τα ζώδια της Γης, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, ένιωσαν μια ένταση, στα ξαφνικά! Το ευχάριστο σενάριο είναι ένας έρωτας, μοιραίος, συγκλονιστικός, από εκείνους που μόνο στις ταινίες υπάρχουν! Το παράξενο σενάριο είναι τα ερωτικά καβγαδάκια, έτσι για το πικάντικο της ιστορίας. Τα μπουρίνια της ζωής που φτιάχνουν τα πάθη, εκείνα που χαράζουν τις ψυχές..

Στις 24/09 η Αφροδίτη έχει ραντεβού με τον Ποσειδώνα! Με το ζόρι παρακαλώ πολύ, μιας που θυμωμένη θα τον συναντήσει και εκείνος επειδή είναι άτιμος, θα φροντίσει να τη ζαλίσει τόσο πολύ, σε σημείο να ξεχάσει και το όνομά της. Να φανταστώ θα την πάει βαρκάδα, θα σηκώσει τίποτα κύματα και η Θεά αφού ψιλό «θαλασσοπνιχτεί» θα τη ξεβγάλει σε μια αμμουδιά.. πω πω πω! Αυτό και αν είναι εμπειρία ζωής! Οπότε μιας που την έσωσε, ας του δώσει ένα φιλάκι! Μέρα λοιπόν που ο έρωτας από τη μια θα φαντάζει σαν κάτι πέρα για πέρα μαγικό και από την άλλη πέρα για πέρα δραματικό! Θολωμένη η σκέψη για τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύες! Η αγάπη και το μίσος μια αιώνια διαμάχη μεταξύ των ερωτευμένων! Να μια ερωτική, δραματική ταινία μικρού μήκους για κάποιες ψυχές εκεί έξω! Καρδούλες και βελάκια.. αυτά κάνει ο έρωτας, μας επιστρέφει στα εφηβικά μας τα χρόνια!

Δυο μέρες μετά στις 26/09 έχει διπλό ραντεβού, μια με Ερμή και μια με τον Πλούτωνα! Μέρα πολύ περίεργη, τα συναισθήματα θα φουντώσουν, ο έρωτας θα χτυπήσει κόκκινο, όμως δε θα εκφραστεί σωστά και κάπως έτσι θα ξεκινήσουν τα παρατράγουδα! Φλερτ θα προκύψουν μεταξύ ατόμων που ίσως και να μην πρέπει, ακόμα μια καλή κουβέντα ή ένα χαμόγελο μπορούν να ληφθούν λανθασμένα, πάντως οι ζαβολιές και οι αταξίες έχουν την τιμητική τους. Μέρες που τα ζώδια της Γης, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι θα αποζητήσουν ένα πρόσωπο από το παρελθόν, μπορεί και να το συναντήσουν τυχαία, πολλά συναισθήματα ανακατεμένα, δίχως καμία λογική εξήγηση! Εδώ θα χρειαστεί γερό στομάχι, γερή ψυχή και δύναμη γενικώς, γιατί κάποιες σχέσεις μόνο την καταστροφή φέρνουν!

Και επειδή όλοι οι πλανήτες είναι ανάδρομοι, πλην της Αφροδίτης, ένα ταξίδι στο παρελθόν θα γίνει και αφορά κατά την ταπεινή μου άποψη όλους εμάς! Κάποιοι μπορεί να το περάσουν το γεγονός όπως τα ψιλά τα γράμματα, κάποιοι όμως θα πάθουν ντουβρουντζά! Κάποιοι έχουν ξεπεράσει τις παλιές αγάπες, κάποιοι ακόμα φλέγονται για αυτές, οπότε οτιδήποτε και αν συμβεί, έχει να μας φανερώσει πολλά και διάφορα.

Η Αφροδίτη και τα κρυφά της τα ραντεβουδάκια..
Και εμείς χορεύουμε γύρω από τη φωτιά.. αλλά και μέσα σε αυτή..! 🔥Κριός
Ξεκινάμε από το γεγονός πως ο Σεπτέμβρης αστρολογικά δεν είναι και ο πιο ερωτικός μήνας για τους Κριούς. Από τη μια ο ανάδρομος Δίας στο ζώδιό σας και από την άλλη ο ανάδρομος Ερμής, η προσοχή σας είναι όλη στραμμένη στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Όμως η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, έχει σκοπό προς τα τέλη του μήνα κυρίως, να σας αναστατώσει γλυκά, μιας που έχει μυστικό, παράνομο, ραντεβού με τον Πλούτωνα. Οι δεσμευμένοι αν έχετε παραπονάκια από το σύντροφό σας, να του τα πείτε έξω από τα δόντια. Αν κάνετε το λάθος, να το ρίξετε στο κουτσομπολιό, τότε τα νέα τρέχουν και φτάνουν στον προορισμό εντελώς αλλοιωμένα! Ο ανάδρομος Ερμής σας ταξιδεύει στο ερωτικό σας το παρελθόν, για λόγους καθαρά εγωιστικούς, κυρίως αν είστε ακόμα μόνοι και γυρεύετε απεγνωσμένα τη συντροφικότητα. Γύρω στις 26/09 ένα φλερτ σας αναστατώνει στα κρυφά! Ένα χαμόγελο είναι αρκετό για να πάρετε φωτιά!Ταύρος
Στα τυχερά ζώδια των ημερών οι Ταύροι, μιας που η Αφροδίτη έχει τρία μαγικά ραντεβού, με τον Ουρανό, με τον Ποσειδώνα και τέλος με τον Πλούτωνα! Απρόβλεπτοι, φανταστικοί, γεμάτοι από πάθος έρωτες, είναι στα προσεχές! Από τις 20/09 μέχρι και τα τέλη του Σεπτέμβρη, τα συναισθηματικά γεγονότα, διαδέχονται το ένα το άλλο, οπότε κανένα Ταυράκι δε θα βαρεθεί, όπως φαίνεται! Η έκπληξη είναι σίγουρη, είτε υπάρχει σύντροφος, είτε όχι. Όσο πιο ανεξάρτητοι, δυναμικοί, ατρόμητοι δείχνετε, άλλο τόσο σας ερωτεύονται! Όσο ασχολείστε με δραστηριότητες που σας φτιάχνουν το κέφι, άλλο τόσο λάμπετε, είναι ένας τρόπος να προσελκύσετε ακόμα και την πιο ζόρικη ύπαρξη! Απρόβλεπτα μηνύματα, ονειρεμένες σκέψεις και πολύ πάθος, έχει το αστρολογικό μενού των ημερών. Ο ανάδρομος Ερμής δεν επιτρέπει νέες αφίξεις, αλλά μόνο παλιές και αν αληθινά αξίζουν! Η Αφροδίτη με τον Ερμή σας ξεγελούν ερωτικά. Κάποιος θέλει πολύ να σας σκανταλίσει. Άτιμο!

Δίδυμος
Το σύμπαν τις τελευταίες ημέρες του Σεπτέμβρη σας δημιουργεί υπαρξιακά θεματάκια, στον ερωτικό τομέα. Ο ανάδρομος Ερμής είναι η αιτία που το μυαλό σας ξαφνικά ταξιδεύει συνεχώς σε σχέσεις που είχατε μια φορά και έναν καιρό, στο τι δεν πήγε σωστά, γιατί δεν παντρευτήκατε ή γιατί χωρίσατε αργότερα, πονοκεφαλιάζετε και στεναχωριέστε, αλλά τις απαντήσεις που γυρεύετε θα τις λάβετε, σας αρέσει, δε σας αρέσει. Η Αφροδίτη στις 24/09 έχει ραντεβού με τον Ποσειδώνα, οπότε όσο να’ναι το φόντο θα είναι ρομαντικό από μόνο του, εσείς απλά ας έχετε ύφος γλυκό και ήρεμο. Οτιδήποτε σας προβληματίζει, έχετε το ελεύθερο από το σύμπαν, για να το συζητήσετε με το ταίρι σας από τις 24/09 μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη. Σε μια πρόταση γάμου, μην τρομάξετε, επειδή κάποτε, κάποιος σας πλήγωσε και σας απογοήτευσε. Οι ελεύθεροι να φλερτάρετε μεν, αλλά μέχρι εκεί δε! Ερευνήστε πριν ενδώσετε! Ο ανάδρομος Ερμής προκαλεί σύγχυση στην καρδιά της Αφροδίτης!

Καρκίνος
Πολύ μυστήρια είναι η Αφροδίτη στην περίπτωση τη δική σας, προφανώς ανήκετε και εσείς στους τυχερούς της παρέας, αλλά όπως φαίνεται θα αργήσετε να το διαπιστώσετε! Τα ραντεβού της με τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, έχουν σκοπό να βελτιώσουν την ερωτική σας τη ζωή, είτε υπάρχει σύντροφος, είτε όχι! Γεμάτη η ατζέντα σας τις τελευταίες ημέρες του Σεπτέμβρη, προσκλήσεις, ταξιδάκια, βόλτες, είτε αγκαζέ, είτε μονάχοι. Απρόβλεπτα θα συμβούν όλα αυτά, σε πολύ ρομαντικό κλίμα με μια έκπληξη φοβερή και τρομερή για το τέλος. Ανεξάρτητα από τα προβλήματα της καθημερινότητας, όσο ανέμελοι και ανάλαφροι δείχνετε, άλλο τόσο γοητεύετε το πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή σας. Ο ανάδρομος Ερμής έχει σκοπό να σας εμφανίσει μαγικά μια ύπαρξη από το παρελθόν, κυρίως για την αναστάτωση, με σκοπό να σας ταρακουνήσει συναισθηματικά! Την έκπληξη βαστά στα χέρια του ο Πλούτωνας, μιας που θέλει απεγνωσμένα να σας κάνει προξενιό!

Λέων
Καλπάζει η φαντασία σας και όχι σε ευχάριστα μονοπάτια, μιας που οι ανάδρομοι πλανήτες του σύμπαντος, σας τρελαίνουν το μυαλό και τη ψυχή! Μπορεί όλα να βαίνουν καλώς, όμως με αυτά που σκέφτεστε ή φαντάζεστε, δημιουργείτε καταστάσεις από το πουθενά! Λάθη πάντα γίνονται και όλοι κάνουμε, οπότε μήπως να τα ξεπεράσετε επιτέλους, κυρίως οι δεσμευμένοι της παρέας; Ο ανάδρομος Ερμής σας ταξιδεύει σε ένα παρελθόν που θέλετε απεγνωσμένα να ξεχάσετε και να ξεπεράσετε, όμως αν υπάρχουν ακόμα ανοιχτές πληγές, ποιος ο λόγος να τις γρατζουνάτε; Η Αφροδίτη την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη θέλει να ξεπροβάλλετε την ερωτική και παθιάρικη πλευρά σας, κυρίως απέναντι στο σύντροφό σας. Το τι σας συνέβη μια φορά και έναν καιρό, πάει και τελείωσε. Το φλερτ είναι ωραίο, όταν ο Ποσειδώνας φτιάχνει το παραμύθι και ο Πλούτωνας φέρνει το πάθος. Η ανεμελιά και τα αυθόρμητα αποτελούν βασικά συστατικά του έρωτα!

Παρθένος
Όπως και να έχει η Αφροδίτη θέλει οπωσδήποτε να φτιάξετε μια βαλιτσούλα και να πάτε κάπου μακριά για τις τελευταίες ημέρες του Σεπτέμβρη, είτε αγκαζέ με το ταίρι σας, είτε παρέα με τα φιλαράκια σας. Είναι ιδανικές ημέρες για να τις αφιερώσετε στα ερωτικά σας τα ζητήματα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, έχει όλη την καλή τη διάθεση, να σας βοηθήσει σε θέματα συναισθηματικά. Τα ραντεβουδάκια της όμως, κυρίως με τον Ποσειδώνα στις 24/09, θολώνουν κάπως τις σκέψεις σας και εκεί που ονειρεύεστε αγάπες και λουλούδια, ξαφνικά φαντάζεστε δράκους, συνεπώς η συμπεριφορά σας είναι μια κρύο και μια ζέστη. Το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση είναι να βρείτε ανταπόκριση από το μέτωπο, δηλαδή αμοιβαία συναισθήματα, αμοιβαίος ενθουσιασμός. Το σενάριο κάποιοι Παρθένοι να γίνετε κακά παιδιά, είναι μεγάλο, ξαφνικά να προτιμήσετε τα ψεματάκια, ακόμα και τη φυγή! Ένα αξέχαστο φλερτ είναι η έκπληξη του σύμπαντος. Άγνωστη η κατάληξη αλλά why not..?

Ζυγός
Ο ανάδρομος Ερμής είναι η αιτία που ξαφνικά αναπολείτε εκείνο το χθες! Είναι μέρες μοναχικές, αλλά πολύ μυστήριες, μιας που πάντα αποζητάτε αγκαλιές, χάδια και φιλιά, γιατί αλλιώς η ζωή σας δεν έχει κάποιο νόημα. Η Αφροδίτη πάνω στην προσπάθειά της να σας βοηθήσει, καταφέρνει τούτη τη φορά, κάτι το πολύ περίεργο! Οι δεσμευμένοι της παρέας, αποζητάτε με άσχημο τρόπο επιβεβαίωση, οι λέξεις είναι πολύ πρόχειρες μπροστά στις πράξεις και αν αυτό συμβαίνει συνέχεια, σίγουρα έχει κουράσει και κατά πάσα πιθανότητα τα αποτελέσματα να είναι εντελώς αντίθετα από τα επιθυμητά. Δηλαδή ίσως και να φτάσει ο κόμπος στο χτένι και να χρειαστεί να πείτε το αντίο, κάτι που σίγουρα δεν ταιριάζει στο «είναι» σας. Το ραντεβού της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 26/09 είναι το κερασάκι στην τούρτα! Αποζητάτε το πάθος σε κάθε περίπτωση, ίσως και να μπλέξετε με κακές παρέες, ίσως να τρέξετε σε εκείνη την απαγορευμένη αγκαλιά προκειμένου να ικανοποιήσετε το «εγώ» σας!

Σκορπιός
Όπως φαίνεται οτιδήποτε συμβαίνει στο σύμπαν, σας επηρεάζει άμεσα. Οι αταξίες της Αφροδίτης σας αναστατώνουν από τη μια ευχάριστα, από την άλλη όμως τονίζουν το Σκορπίσιο ταπεραμέντο σας! Το πρώτο της ραντεβού σας ξύπνησε από τον λήθαργο. Το δεύτερο στις 24/09 με τον Ποσειδώνα, φέρνει έναν αέρα ρομαντικό, θα το κάνετε εκείνο το πρώτο βήμα, θα στείλετε τα μηνυματάκια σας, προκειμένου οι νύχτες σας να αποκτήσουν ένα φλογερό νόημα. Ρίχνετε άδεια για να πιάσετε γεμάτα. Ξεσηκώνετε διάφορες υπάρξεις και επιλέγετε την καλύτερη. Ένα παιχνιδάκι που ναι με φανερώνει το πόσο αρέσετε, όμως στο τέλος αφήνει μια πικρία στο χειλάκι του άλλου, δε λέτε; Αρκετοί Σκορπιοί γυρεύετε έναν άπιαστο έρωτα, ο Πλούτωνας σε λίγες μέρες μπορεί να σας τον προσφέρει στο πιάτο. Όσο βασανίζεστε για εκείνο το απραγματοποίητο όνειρο, δε βλέπετε μπροστά σας, υπάρχει κάποιος που σας φλερτάρει με σήματα Μορς. Μη βιαστείτε σε θέματα συντροφικότητας. Κάτι καλό έρχεται..

Τοξότης
Ότι κάνει η Αφροδίτη τις μέρες αυτές, σας πιάνει μπαμ καρά μπαμ! Είστε απρόβλεπτοι, ρομαντικοί και απίστευτα εκδηλωτικοί σε ερωτικό επίπεδο! Τυχερός ο σύντροφός σας, αν και μπορεί να ξαφνιαστεί από την τόση αγάπη που του δείχνετε στα ξαφνικά! Στις 24/09 η Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα, όχι και τόσο ευχάριστα, συνεπώς μπορεί ξαφνικά να χάσετε τα αυγά και τα πασχάλια, μιας που οι επιθυμίες σας θα είναι έντονες και θα χρειαστεί να αλλάξετε πολλές από τις προτεραιότητές σας. Αρκετοί ξεδίνετε δημιουργικά, αλλά ποιος καλλιτέχνης δεν εμπνεύστηκε από τον έρωτα; Ο Ποσειδώνας φέρνει τους πειρασμούς και ο Πλούτωνας το πάθος, συνεπώς μέχρι και τα τέλη του μήνα, οι ελεύθεροι της παρέας, θα μπείτε δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα, θα «κυνηγήσετε» το θήραμά σας, θα απολαύσετε τις νίκες σας. Είναι η εποχή σας από όλες τις απόψεις, έχετε απίστευτη διάθεση να βολτάρετε, είστε πιο θετικοί στις νέες γνωριμίες και με τις ευχές του Πλούτωνα, ζαβολιές μυρίζομαι..!!!

Αιγόκερως
Όπως φαίνεται είναι μέρες πολύ μυστήριες που θα ανεβάσετε θερμοκρασία γενικώς! Σε απίστευτα ρομαντική διάθεση σας βάζει η Αφροδίτη με τα ραντεβουδάκια της, υπάρχει καλό σενάριο και ύποπτο..σενάριο, μιας που μόλις πέσουν οι άμυνες σας, θα πέσουν και οι μάσκες και μετά το χάος! Και επειδή οι πλανήτες είναι ανάδρομοι, το παρελθόν σας μπερδεύεται με το παρόν και έχουν τα φόντα να σας χαλάσουν το μέλλον, αν το επιτρέψετε! Ο Πλούτωνας μπορεί να σας δώσει αυτό που θέλετε σε ερωτικό επίπεδο, όμως μόνο αν έχετε κούτελο καθαρό! Εννοείται πως οι μέρες αυτές δεν είναι ιδανικές για νέες γνωριμίες, αλλά είναι για εκείνες τις παλιές. Και αν υπάρχουν απωθημένα, τότε η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας στις 26/09 θα σας ανάψουν φωτιές και η λογική πηγαίνει περίπατο, μιας που τα πάθη έχουν την τιμητική τους! Το νου σας μη χαλάσετε μια σχέση ζωής για μια στιγμή αδυναμίας! Ο Πλούτωνας σας έχει βάλει στο μάτι. Μακριά από περιπέτειες και αταξίες!

Υδροχόος
Ως απρόβλεπτοι χαρακτήρες, σα να αντλείτε ενέργεια από το σύμπαν, από τις επιρροές του και ξαφνικά τη βλέπετε πολύ ρομαντικά τις μέρες αυτές! Ζεσταίνεται η καρδιά σας, αποκτάει χρώμα ροζ! Αυτό και αν είναι θαύμα. Τα ραντεβουδάκια της Αφροδίτης με τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, σας δημιουργούν έντονα την επιθυμία της συντροφικότητας, όμως έφτασε ο καιρός εσείς να την αποζητήσετε, εσείς να κάνετε το πρώτο βήμα. Στην περίπτωση τη δική σας, ο επιμένων νικά, οπότε μοιράστε εκπλήξεις, που φτιάχνουν χαμόγελα! Και οι τρεις αυτοί πλανήτες είναι ανάδρομοι, έχετε και τον Κρόνο ανάδρομο, συνεπώς επιδιώκετε συναντήσεις με υπάρξεις από το παρελθόν. Αποζητάτε επιβεβαίωση, ή όντως γυρεύετε εκείνον τον έρωτα το μαγικό;;; Τι έχει ξωμείνει πίσω ως απωθημένο; Σκαλίζετε εκείνο το μυστικό σεντούκι της καρδιάς σας. Τι θα βρείτε; Αναμνήσεις, όμορφες στιγμές, μια παλιά φωτογραφία; Συναισθήματα σας κυριεύουν..!

Ιχθύες
Ιδιαίτερα ευαίσθητοι γίνεστε τις μέρες αυτές. Θέλετε να σας αγαπούν στο φουλ, να όμως που δε μπορεί να συμβεί αυτό, γεγονός που σας προκαλεί υπαρξιακά προβλήματα και ερωτικά μπερδέματα. Η Αφροδίτη έχει παράξενα ραντεβουδάκια, οπότε φυσιολογικό από τη μια να τρελαίνεστε και από την άλλη να αποζητάτε το ακατόρθωτο! Το ραντεβού της με τον Ουρανό σας έβγαλε μια νευρικότητα, αντιδράσατε, επαναστατήσατε, να όμως που στις 24/09 το ραντεβού της με τον Ποσειδώνα θα σας φτάσει στο άλλο άκρο! Παίζει να ζητήσετε και τα ρέστα μετά το μπάχαλο, να πέσετε στα πατώματα για μια συγχώρεση, άλλοι άνθρωποι λέμε! Θα σας έλεγα να μη ζορίσετε τις καταστάσεις, κυρίως αν δε ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας και τα αληθινά σας συναισθήματα. Ο Πλούτωνας φουντώνει το πάθος σας για μια ύπαρξη που σας αντιστέκεται. Όποιος παίζει με τη φωτιά καίγεται, να το θυμάστε αυτό, ανεξάρτητα αν η Αφροδίτη επιμένει να σας προκαλεί με τα νάζια της!

magicfariel

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.