Connect with us

Ζώδια

Καρκίνος: Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου

Published

on

Γενικά

Οι προσωπικές (sic) υποθέσεις σου έχουν τον πρώτο λόγο αυτόν τον μήνα, αλλά πριν…. κουτουπώσεις τον/την εκλεκτό/η της καρδιάς σου, κάνε του/της πρώτα μερικά τεστ αντοχής απέναντι στην γκρίνια σου, μην σου βγει αλλεργικό το παιδί κι ύστερα τρέχεις στους γιατρούς και τα ερωτοδικεία. Περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω στα «ερωτικά». Το δεύτερο και φλέγον μέτωπο έχει να κάνει με τα οικογενειακά σου κι εδώ το θέμα είναι πράγματι σοβαρό αφού είναι γνωστή η ευαισθησία σου σε ζητήματα εστίας και εστίασης.

Advertisement

Για όσο τουλάχιστον θα βρίσκεται ο Άρης στον Ζυγό (18/11) αυτό το μέτωπο είναι ανοικτό, το ίδιο και οι πιθανότητές σου να πάθεις «ντουβρουτζά» από μια ξαφνική καταδρομή των πεθερικών σου ή να πιάσεις στα πράσα τον/την καλό/η σου με τον/την κουμπάρο/α. Επιπρόσθετα, καλείσαι να διαχειριστείς μια άνω-κάτω κατάσταση στο σπιτικό σου με καλώδια να κρέμονται, σοβάδες να πέφτουν και τούβλα ανεξάρτητα- μεμονωμένα να σε κοιτούν χαμογελώντας. Α, παίζουν κι οι εξώσεις για να μην ξεχνιόμαστε.

Όμως έχεις κι εσύ το προνόμιό σου, που δεν είναι άλλο από το δικαίωμα σου στην τεμπελιά. Ο Δίας αλλά και η Αφροδίτη στον Τοξότη (μετά τις 2/11) σου εξασφαλίζουν ένα υπέροχο καθισιό, εκτός πια κι αν θες να βασανίζεσαι λύνοντας τα προβλήματα των άλλων. Ποιος σε πληρώνει για αυτό, ε; Κανείς, οπότε μόλις δεις τα ζόρια, πες «άντε γεια» κι ας είναι καλά το ταμείο ανεργίας, χώρια τα σπα που σε περιμένουν για κούρα και γνωριμίες. Μπορείς βέβαια να βγαίνεις και στα κανάλια, για μπούγιο και πάντα με το αζημίωτο.

Οικονομικά

Με κάποιον θαυμαστό τρόπο τα καταφέρνεις ακόμη κι όταν όλο το σύμπαν συνωμοτεί σε βάρος σου. Μου θυμίζεις την μάνα μου που πάντα είχε μόνον ένα πεντοχίλιαρο για να περνά το μήνα κι αυτό το μαγικό χαρτάκι κάθε βδομάδα ξαναγεννιόταν. Και χωρίς κλάψα, παρακαλώ, αυτό κι αν είναι θαύμα…

Λεφτά, λοιπόν, μπορεί να μην έχεις αλλά σίγουρα θα βρεις, είτε σκουπίζοντας τον τίμιο ιδρώτα σου, είτε με κανένα τζοκεράκι που θα σε ξελασπώσει. Μόνον συνεταιρισμούς μην κάνεις, εκτός κι αν θες να σου φάνε την περιουσία οι ανεπρόκοποι/ες.

Εpωτικά

Advertisement

Τζακ ποτ και στον έρωτα και ποιος σε πιάνει! Όργια θα κάνεις ή θα σου κάνουν –δεν έχει και τόση σημασία αρκεί να το ευχαριστηθείς. Για τρέχουσες σχέσεις βέβαια να μην μιλάμε καλύτερα, θεώρησέ τις ήδη παρελθόν κι αν σου γλιτώσει καμία από την Νέα Σελήνη και τον Άρη-Κρόνο, ανάθεσέ την στην Πανσέληνο της 12ης Νοεμβρίου. Λέπι δεν θα μείνει. Κατά τα άλλα είναι κι αυτός ο ανάδρομος Ερμής που όλο και κάτι από τα παλιά θα φέρει, το πραγματικό πάρτι όμως θα ξεκινήσει άμα τη αφίξει του Άρεως εις τον Σκορπιόν (19/11). Τότε θα στενάξουν οι σουμιέδες και θα κλάψουν οι μπεμπέδες.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.