Connect with us

Ζώδια

28 Αυγούστου 2019 10:54

Η Άντα Λεούση προειδοποιεί! Δύσκολη μέρα για αυτά τα 2 ζώδια!

Η Άντα Λεούση προειδοποιεί για τη δύσκολη μέρα των ζωδίων στα οικονομικά τους θέματα! Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις από την διάσημη αστρολόγο!
Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; Δείτε ακόμα: Ποια είναι τα ζώδια που θα γίνουν ζευγάρι φέτος το Σεπτέμβριο;

ΚΡΙΟΣ: Για να αποφύγετε περαιτέρω προβλήματα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Στηριχθείτε πρώτα στις δικές σας δυνάμεις και μετά στη συμπαράσταση των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ: Ελέγξτε τον ενθουσιασμό σας γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη. Εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες σας δοθούν, γιατί μπορεί να παρατηρηθεί κινητικότητα στο πορτοφόλι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε με ευγενικό τρόπο μια δύσκολη κατάσταση. Ένα φιλικό πρόσωπο θα παίξει καταλυτικό τρόπο σε μια συζήτηση που θα έχετε με το σύντροφο σας. 9 + 1 πράγματα που μόνο με έναν Δίδυμο μπορείς να ζήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:: Τολμήστε μια υγιή ανανέωση στην ερωτική ζωή και αντιμετωπίστε την με νέο πνεύμα. Τα επαγγελματικά σας ζητήματα αρχίζουν να σας αποδίδουν αυτά που περιμένατε εδώ και καιρό.

Διαβάστε ακόμα:   Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/09

ΛΕΩΝ: Αντιμετωπίστε τα «μαχαιρώματα» που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο με ευπρέπεια και ανωτερότητα. Γίνετε πιο ανεξάρτητοι στη ζωή σας γιατί δε χρειάζεται να λογοδοτείτε για κάθε σας κίνηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε με κάθε τρόπο παιχνίδια εξουσίας που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Αναλάβετε τις ευθύνες σε υποθέσεις που εκκρεμούν και μην αλλάζετε τις μεθόδους που λειτουργείτε.

ΖΥΓΟΣ: Απεμπλακείτε από καταστάσεις που θα σας αποσπάσουν από τα καθήκοντά σας. Μην αφήσετε τις απαιτήσεις των άλλων, να επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μόνο αν καθίσετε και τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας, θα δείτε ξεκάθαρα τι έχει συμβεί. Προχωρήστε σε αναθεωρήσεις σωστές που θα αφορούν τα επαγγελματικά σας θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπείτε στην ενεργό δράση και ασχοληθείτε με απόλυτη μυστικότητα στα μακρόπνοα σχέδιά σας. Η μέρα έχει αρκετές παγίδες γι’ αυτό κρατηθείτε μακριά από κάθε λογής αδικαιολόγητο εγωισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μετρήστε σωστά τις αξίες της ζωής και μετά καταστρώστε το δικό σας πρόγραμμα αναλόγως. Ζητήσετε από άτομα που συνδέεστε με κάποιο τρόπο μαζί τους, να πράξουν όπως εσείς.

Διαβάστε ακόμα:   Η λίστα με τις οκτώ αποδείξεις ότι οι Τοξότες είναι τα καλύτερα, τα πιο Χαρούμενα, τα πιο Διασκεδαστικά παιδιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα και αν έχετε να αντιμετωπίσετε μεγάλες δυσκολίες, θα τα καταφέρετε. Το μυαλό σας θα συνεργαστεί άριστα με τη διαίσθησή σας και έτσι το αποτέλεσμα, θα είναι κάτι παραπάνω από καλύτερο.

ΙΧΘΥΣ: Δώστε έμφαση στα έντονα συναισθήματά σας, δείχνοντας τις ουσιαστικές σας ανάγκες. Σχηματίστε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς, που ή με ποιους, θα συνεργαστείτε ή θα συμπορευτείτε.

Πηγη

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.