Connect with us

Ζώδια

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/08

Published

on

Διάβασε την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ ♈

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε θέλουν… έτοιμο/η για όλα, ιδιαίτερα σε… Διάβασε περισσότερα

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε θέλουν προσανατολισμένο/η σε ζητήματα… Διάβασε περισσότερα

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε κάνουν να… τριγυρνάς σαν την σβούρα και να… Διάβασε περισσότερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον 2ο ηλιακό οίκο σου φέρνουν μια διακριτή οικονομική αστάθεια,… Διάβασε περισσότερα

ΛΕΩΝ ♌

Η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιό σου δεν φείδονται ούτε σε διασκεδάσεις, ούτε σε έρωτες…. Διάβασε περισσότερα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να διεκπεραιώσεις ποικίλες εργασίες,… Διάβασε περισσότερα

Advertisement

ΖΥΓΟΣ ♎

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνουν πιο κοντά σε φίλους/ες και… Διάβασε περισσότερα

Διαβάστε ακόμα:   Κώστας Λεφάκης: Αυτά είναι τα 2 τυχερά ζώδια του Μαΐου - Τα υπόλοιπα δυστυχώς θα έχουν προβλήματα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου, σου δίνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις… Διάβασε περισσότερα

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου πετάνε την… σκούφια τους για ταξίδια ή… Διάβασε περισσότερα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε θέλουν πιο «χαλαρό/η» σε σχέση με κανόνες ή… Διάβασε περισσότερα

Advertisement

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον 7ο ηλιακό οίκο σου αντικαθιστούν την συνήθη εγκεφαλική προσέγγισή… Διάβασε περισσότερα

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε παραπέμπουν σε ζητήματα που έχουν να… Διάβασε περισσότερα

Continue Reading

Ζώδια

Κώστας Λεφάκης: «Μια καλή εποχή ξεκινάει τώρα για τα αισθηματικά σας» – Τα ζώδια που θα σταθούν τυχερά στον έρωτα

Published

on

Τρίτη του Πάσχα σήμερα 7/5 και ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί τα δώδεκα ζώδια για το πώς θα εξελιχθεί αυτή η μέρα. Κάποιοι θα δουν την ψυχολογία τους να ανεβαίνει και άλλοι να πέφτει στα τάρταρα. Τι αλλάζει στον οικονομικό και τον ερωτικό τομέα;

Advertisement

Οι ημερήσιες 7/5 αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα φαίνεται να είναι ιδανική για την επίλυση ενός ζωτικού οικονομικού σας θέματος. Παράλληλα ασχοληθείτε με αγάπη με το σπίτι και την οικογένειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα μπορείτε να αναζητήσετε την συμβουλή ενός καλού φίλου. Εμπιστευτείτε τις απόψεις σας και πάρτε κάποιες αποφάσεις. Κάθε είδους επικοινωνία ευνοείται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα αντιμετωπίζετε τα σημερινά σας προβλήματα που έχουν αίσιο τέλος. Μην όμως επαναπαύεστε όμως στις δάφνες σας. Κέρδη στην δουλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να μην χαθείτε στις σκέψεις σας που δεν οδηγούν πουθενά. Οικογενειακά προβλήματα θα σας αγχώσουν και θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σας.

Διαβάστε ακόμα:   Θες να «παίξεις» τον Ταύρο στα δάχτυλα; Αυτά είναι τα «κουμπιά» του

ΛΕΩΝ

Μια ξαφνική γνωριμία μέσα σε αυτή την εβδομάδα μπορεί να φέρει έναν καινούργιο έρωτα. Προσπαθήστε να βγείτε και να διασκεδάσετε. Εύνοια στα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διεκδικείστε τα δικαιώματά σας και προσεγγίστε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Μια καλή εποχή ξεκινάει τώρα για τα αισθηματικά σας. μην την αφήσετε να πάει χαμένη.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα ασχολείστε με καθημερινά προβλήματα. Βάλτε σιγά -σιγά τα πράγματα στην θέση τους και τακτοποιείστε εκκρεμότητες στην δουλειά σας. Φανείτε όμως πιο προσεχτικοί στα οικονομικά σας ρίσκα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θετική τροπή παίρνουν κάποια οικογενειακά σας θέματα. Πολύ καλή μέρα για να ασχοληθείτε διακοσμητικά με το σπίτι σας. Κάντε σχέδια για το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ξαφνική συνάντηση μπορεί να αποβεί πολύ σημαντική. Διαφυλάξτε τα συμφέροντά σας από κακόβουλες ενέργειες. Εμπιστευτείτε τις καλές συμπτώσεις στην δουλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Advertisement

Αρκετά αγχωμένοι με τους άλλους γύρω σας προσπαθείτε να λύσετε τα προβλήματά σας πάση θυσία. Αποφύγετε συζητήσεις στο σπίτι σας, και διεκδικήστε μια χρηματοδότηση.

Διαβάστε ακόμα:   Κώστας Λεφάκης: Αυτά είναι τα 2 τυχερά ζώδια του Μαΐου - Τα υπόλοιπα δυστυχώς θα έχουν προβλήματα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άτομα που θα συναντήσετε σήμερα μπορεί να παίξουν κάποιο ρόλο στην ζωή σας. Ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας, και αναδιοργανώστε τον χώρο της δουλειάς σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες μπορεί να σας αγχώσουν σήμερα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δείχνει καλό. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές με ύποπτο περιεχόμενο.

Πηγή: elle.gr

Continue Reading

Ζώδια

Λίτσα Πατέρα – «Γυρίζει» ο τροχός για Ταύρους και 3 ακόμα ζώδια

Published

on

Η εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά μας είναι γεμάτη αλλαγές και στη πλειονότητα πολλοί είναι εκείνοι που θα χαμογελάσουν σε οικονομικά και ερωτικά.

Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη.

Advertisement

Η Λίτσα Πατέρα αναλύει τις αστρολογικές όψεις και προειδοποιεί τα 12 ζώδια.

Σήμερα, Τρίτη του Πάσχα (7/5) η Σελήνη είναι κενή πορείας στον Κριό. Θέματα επικοινωνίας ή κοινωνικών υποχρεώσεων μπορεί να ζητούν μεγάλο μερίδιο της ενέργειάς σας. Μη βιαστείτε να τα ολοκληρώσετε όλα με επιτυχία, απλά ξεκαθαρίστε τη θέση σας ότι θα κάνετε ό,τι μπορείτε μέχρι εκεί που μπορείτε.

Από την άλλη, η ευνοϊκή όψη Άρη-Πλούτωνα είναι ικανή να κινητοποιήσει εσώτερες δυνάμεις (οι οποίες όμως πρέπει να ελεγχθούν).

Ξυπνούν πολύ δυνατά συναισθήματα, θετικά και αρνητικά, για τις επόμενες ημέρες.

Ευνοούνται οι γεννημένοι: 21-23/1, 20-21/3, 21-23/5, 22-23/7 (με πολλή προσοχή), 22-24/8, 23-25/9 (με πολλή προσοχή για υπερβολές) και 22-24/11.

Τα 2 πιο «αγαπημένα ζώδια του σύμπαντος»

Advertisement

Ενώ κάθε ζώδιο είναι τυχερό με τον δικό του τρόπο, αυτά τα δύο ζώδια τείνουν να ζουν πραγματικά γοητευτικές ζωές. Όλα τα ζώδια έχουν μοναδικές ιδιότητες που τα κάνουν τυχερά και ξεχωριστά από μόνα τους. Ωστόσο, όσοι έχουν ευεγερτημένα ζώδια (ζώδια που διοικούνται από τον Δία ή την Αφροδίτη) μπορούν να θεωρηθούν ως επιπλέον τυχεροί ή ευλογημένοι – ή, όπως τους αποκαλεί η αστρολογία, είναι τα αγαπημένα του σύμπαντος γιατί αυτά τα οφέλη μπορούν να προσφέρουν μια επιπλέον ώθηση αυτοπεποίθησης και τύχης.

Διαβάστε ακόμα:   Θες να «παίξεις» τον Ταύρο στα δάχτυλα; Αυτά είναι τα «κουμπιά» του

Τα 2 ζώδια που είναι τα «αγαπημένα του σύμπαντος»

  • Ιχθύες
  • Τοξότης

Ιχθύες

Μάγος και μάντης, οι Ιχθύες είναι «οι αγαπημένοι του σύμπαντος» επειδή έχουν προσαρμοστεί και στα 12 μαθήματα του ζωδιακού κύκλου. Αυτό κάνει τον Ιχθύ τον πιο ενημερωμένο, πιο έτοιμο και με χρυσή καρδιά.
Η Αφροδίτη είναι εξυψωμένη στους Ιχθύς για κάποιο λόγο αφού υπάρχει μαγεία σε αυτή την τοποθέτηση. Ξέρει πώς να δίνει αγάπη άνευ όρων στους άλλους, υποθέτοντας ότι έχουν εξελιχθεί και ωριμάσει. Η πιο αγνή εκδήλωση του πώς θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι η αγάπη ενσαρκώνεται συνήθως από την Αφροδίτη στους Ιχθείς.

Είναι μια αγάπη που είναι συγχωρητική, υπομονετική, ευγενική και πρόθυμη να θυσιαστεί. Αλλά ο Δίας κυβερνά αυτό το ζώδιο στην παραδοσιακή αστρολογία και συνδιοργανώνεται από τον Ποσειδώνα στη σύγχρονη αστρολογία. Ο Δίας χαρίζει στους Ιχθύες την τύχη που χρειάζονται για να ξεπεράσουν τα πάντα. Η πίστη συνδέεται με τον Δία και παρόμοια με τον Τοξότη, ο Ιχθύς θα είναι αρκετά αισιόδοξος όταν πρόκειται για την πλοήγηση στα εμπόδια που του παρουσιάζονται.

Διαβάστε ακόμα:   Κώστας Λεφάκης: Αυτά είναι τα 2 τυχερά ζώδια του Μαΐου - Τα υπόλοιπα δυστυχώς θα έχουν προβλήματα

Οι Ιχθύες μπορούν να κάνουν σχέδια και να αναπτύξουν την υπομονή που απαιτείται για να παραμείνουν μπροστά και οργανωμένοι για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ένα πρωτοποριακό ζώδιο της φωτιάς που δεν φοβάται να σπάσει τα όρια. Αντικατοπτρίζουν τα ιδανικά του Δία, αναζητώντας συνεχώς την προσωπική ανάπτυξη. Είναι ένα ζώδιο που αντιπροσωπεύει την περιπέτεια, τα ταξίδια και τη φιλοσοφία για κάποιο λόγο γιατί στόχος αυτού του ζωδίου είναι η επέκταση, η απόκτηση γνώσης και η σύνδεση.

Μέρος αυτού που κάνει τον Τοξότη το αγαπημένο του σύμπαντος είναι ότι αυτό το ζώδιο δεν θα δεχτεί την ήττα. Άλλωστε, το ζώδιο που βρίσκεται μπροστά τους είναι ο Σκορπιός και το επόμενο είναι ο Αιγόκερως, δύο επίμονα και φιλόδοξα ζώδια που οδηγούνται από τα επιτεύγματα. Ο Σκορπιός είναι ο πολεμιστής ενώ ο Αιγόκερως ο επίμονος καπετάνιος. Εν τω μεταξύ, ο Τοξότης έχει υιοθετήσει και τα δύο καλύτερα χαρακτηριστικά τους και η σύντηξη παράγει αυτό το μοναδικό ζώδιο. Ο Τοξότης θα κοιτάξει προς την ελπίδα την εποχή των δυσκολιών. Ξέρουν ότι μπορούν να ξεπεράσουν τα πάντα γιατί έχουν μεγάλη πίστη στο σύμπαν ή στον εαυτό τους.

πηγη

Continue Reading

Ζώδια

Θες να «παίξεις» τον Ταύρο στα δάχτυλα; Αυτά είναι τα «κουμπιά» του

Published

on

Υπάρχουν όμως και δύο κουμπιά, που αν τα πατήσεις, έστω και χωρίς κακή πρόθεση, θα ξυπνήσεις το ζώο μέσα του κι αυτό, δεν είναι καλό!

Advertisement

Τα καλά κουμπιά!

  • Μίλα του ήπια, σαν να μιλάς με παιδί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα του μιλάς, λες κι είναι ηλίθιος. Θέλει γλύκα στην προσέγγιση του, ο Ταύρος (κι ο Καρκίνος, θα προσθέσω εγώ), για να ανταποκριθεί και να σου δώσει σημασία.
  • Ζήτα του ό,τι θέλεις, αρκεί να μην τον πιέσεις. Εκεί πρόσεξε, γιατί έχουμε θέμα. Αν του ζητήσεις κάτι, το αφήσεις, δεν το κάνει και το επαναλάβεις με τρόπο ήπιο κι απλώς αναφορικό, κι ουχί δεικτικό ή επιθετικό, τότε ναι, θα το κάνει!
  • Παιδιά, πάμε στα βασικά: έχεις Ταύρο απέναντί σου. Τάϊσέ τον, πότισε τον, άστον να χαλαρώσει, κάνε του μασαζάκι, πήγαινέ τον για ψώνια (αν είναι γυναίκα), μην τον πας για ψώνια (αν είναι άντρας), άστον να ξεκουραστεί, δώσε βάση στο ερωτικό κομμάτι (μην γίνω γραφική κι ακατάλληλη, κατάλαβες τώρα) και θα σε κάνει Βασίλισσα ή Βασιλιά!
Διαβάστε ακόμα:   Λίτσα Πατέρα - «Γυρίζει» ο τροχός για Ταύρους και 3 ακόμα ζώδια

Τα κακά κουμπιά (που δεν πρέπει να πατήσεις ποτέ)

  • Όταν λες κάτι σε Ταύρο, το δέχεται ως αληθές. Όχι γιατί είναι αφελής, αλλά γιατί σε εμπιστεύεται. Κάνε ότι δεν κρατάς το λόγο σου, ότι δεν ισχύει αυτό που του είπες, ή ότι δεν κάνεις αυτό που είπες ότι θα κάνεις και θα δεις πώς θα αλλάξει η στάση του απέναντί σου. Θα το αφήσει να περάσει μια-δυο φορές. Μετά, η εμπιστοσύνη του θα χαθεί και τέλος
  • Μην κάνεις ψυχολογικό πόλεμο σε Ταύρο. Μην προσπαθήσεις να τον «σπάσεις», κάνοντας του μικρές και συχνές επιθέσεις, προσπαθώντας να βγάλεις τον τρόπο που κάνει τα πράγματα που κάνει, λάθος. Απλώς, θα χάσεις το χρόνο σου: θα σε βάλει απέναντί του και στο τέλος, θα περάσει κι από πάνω σου σαν οδοστρωτήρας!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

πηγη

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.