Connect with us

Celebrities

Πέτρος Κωστόπουλος: Οι κούκλες κόρες του μεγάλωσαν και το «έριξαν έξω» στη Μύκονο..

Published

on

Μετά τις διακοπές στο εξοχικό της μητέρας τους στην Πάτμο, η Αμαλία και η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου έφυγαν για το νησί των ανέμων, όπου βρίσκεται και φέτος το καλοκαίρι ο πατέρας του Πέτρος Κωστόπουλος. Οι τρεις τους μάλιστα, απόλαυσαν τις βουτιές τους στα γαλανά νερά της Μυκόνου και ανέβασαν στα social media αγαπημένα στιγμιότυπα από τις οικογενειακές διακοπές τους.

Advertisement

«We are family forever (θα είμαστε για πάντα οικογένεια)…Τι πατέρας τους έλαχε και σε αυτά… Δεν φταίνε», έγραψε με μια δόση χιούμορ στο προφίλ του ο Πέτρος Κωστόπουλος και ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τα δυο κορίτσια του.

Και επειδή η Μύκονος δεν έχει να προσφέρει μόνο βουτιές και χαλάρωση, αλλά και νυχτερινή ζωή, πατέρας και κόρες βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην παραλία της Φτελιάς και στο Live του συγκροτήματος «Adriatique», όπου διασκέδασαν ως αργά το βράδυ!

Advertisement

Αμαλία και αλεξάνδρα Κωστοπούλου εν δράσει!

Πηγή : tlife.gr

Continue Reading

Celebrities

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Οι διάσημοι καλεσμένοι, οι 7 νονοί και το φόρεμα της μαμάς που έκλεψε τις εντυπώσεις

Published

on

Λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα στην Αγία Άννα στον Πλατύ Γιαλό στη Μύκονο, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βάφτισαν τις κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα.

Advertisement

Το ζευγάρι εδώ και καιρό έκανε όλες τις προετοιμασίες για τη σημερινή ιδιαίτερη ημέρα. Στο γραφικό εκκλησάκι στο νησί των ανέμων, η διακόσμηση φυσικά κυμάνθηκε στις αποχρώσεις του ροζ με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας.

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Η λαμπερή βάφτιση των διδύμων στη Μύκονο

Νονοί τη μικρής Φιλίππα είναι ο γνωστός ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη, ενώ της Αριάνας, η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη και ο Γιώργος Καμπουρίδης.

Η Χριστίνα Μπόμπα ξεχώρισε με το εντυπωσιακό της φόρεμα. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Γιώργος Μαυρίδης, με τον οποίο ο Σάκης Τανιμανίδης πριν χρόνια παρουσιάζε την ταξιωτική εκπομπή «World Party» βάζοντας τέλος στη φημολογία για την κόντρα τους.

Αυτήν την ώρα όλοι οι καλεσμένοι βρίσκονται στη δεξίωση σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.

Advertisement

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Continue Reading

Celebrities

Μαρία Μπεκατώρου: Τα Φάρμακα, το άδικο Τέλος, το Πρόβλημα Υγείας και τα 6 Χρόνια Προσπάθειας

Published

on

Μαρία Μπεκατώρου: Για τις προσπάθειες της να κάνει παιδί, για την προσωπική της ζωή, το ενδεχόμενο υιοθεσίας αλλά και την απώλεια που την συγκλόνισε, μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου.

Advertisement

Η συνέντευξη της Μαρίας Μπεκατώρου είχε συγκλονιστικές εξομολογήσεις και αποκαλύψεις που αφορούν την προσωπική της ζωή, θέματα για τα οποία μιλά για πρώτη φορά η παρουσιάστρια, ενώ αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στα «Καρντάσιανς» μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Δημήτρη Σταρόβα.Η συνέντευξη της Μαρίας Μπεκατώρου έγινε στο Down Town.«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν…

το τέλος του μπαμπά μου. Ήταν κάτι που άλλαξε τη ζωή μου. Η αρρώστια του κράτησε δυο χρόνια. Αρρώστησε το 2011 και πέθανε το 2013.

Όταν μου είπε ο γιατρός ότι ο πατέρας μου έχει έξι μήνες ζωής, ενώ μια εβδομάδα πριν κανονίζαμε τις διακοπές μας στην Κεφαλλονιά, ήταν ένα τεράστιο σοκ», ανέφερε η Μπεκατώρου.

Όπως είπε η ίδια, ο μπαμπάς της ήταν ο άνθρωπος που δεν μπορούσε να φανταστεί τη ζωή του χωρίς αυτό και το χειρότερο είπε πως ήταν ότι δεν θα μπορούσε να πει ξανά τη λέξη «μπαμπάς».

«Προσπαθώ έξι χρόνια να κάνω παιδί»

Η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε πως εδώ και έξι χρόνια προσπαθεί να αποκτήσει παιδί. Και φυσικά την έχει πάρει από κάτω, ενώ μίλησε και για το πόσο σημαντικό είναι να έχεις έναν καλό σύντροφο δίπλα σου.

Φυσικά και υπήρξε περίοδος που με πήρε από κάτω. Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει και ο σύντροφος που έχεις. Το έχω πει και σε μια φίλη μου. Τι προτιμάς να έχεις; Ένα παιδί ή έναν καλό σύντροφο; Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που το ζευγάρι απομακρύνεται

Η παρουσιάστρια μίλησε για μια δύσκολη διαδικασία, καθώς η γυναίκα παίρνει τα φάρμακά της, οι ορμόνες δημιουργούν νεύρα, ψυχολογικές διακυμάνσεις και ο άντρας σου πρέπει να μπορεί να το αντέξει όλο αυτό.

Advertisement

«Παίρνεις φάρμακα, έχεις ζαλάδες, κάνεις ενέσεις, μπορεί να παχαίνεις, μπορεί να νιώθεις δυσφορία, μπορεί να πεινάς, να αηδιάζεις, μπορεί όλα αυτά να σου συμβαίνουν ταυτόχρονα.

Δεν είναι εύκολη διαδικασία», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως τώρα πλέον, δεν κάνει τίποτα θέλει απλώς να ξεκουράσει το μυαλό και το σώμα της μετά από 6 χρόνια.

Πηγή: gossiplife.gr

Continue Reading

Celebrities

21 Λόγοι που Αγαπάμε τον Κιάνου Ριβς, τον Καλύτερο Τύπο στο Χόλιγουντ

Published

on

1. Έδωσε τα 50 από τα 70 εκατομμύρια δολάρια της αμοιβής του για την τριλογία Matrix στους τεχνικούς εφέ και τους μακιγιέρ, λέγοντας “Τα χρήματα είναι το τελευταίο που σκέφτομαι. Θα μπορούσα να ζήσω με όσα ήδη έχω για τους επόμενους μερικούς αιώνες.” Επιπλέον, ο Κιάνου έδωσε στην ομάδα των 12 κασκαντέρ ως δώρο μια Harley Davidson μηχανή.

Advertisement

2. Ενώ παίζει ένα σκληρό άτομο με αυτοπεποίθηση σε πολλές ταινίες, οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ότι η προσωπική του ζωή είναι γεμάτη τραγωδίες. Ο πατέρας του τους εγκατέλειψε, ο καλύτερος του φίλος ο River Pheonix, πέθανε το 1993, και η αδερφή του διαγνώστηκε με λευχαιμία. Πέρασε χρόνια και ξόδεψε 5 εκατομμύρια δολάρια για τη θεραπεία της.

3. Το μικρό του όνομα σημαίνει «δροσερό αεράκι πάνω από τα βουνά» στα Χαβανέζικα.

4. Τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, ο ατζέντης του πίστευε ότι το όνομά του ήταν πολύ εξωτικό. Σε μερικές ταινίες αναφέρεται ως K.C. Reeves, Norman Kreeves ή Chuck Spadina.

5. Δε τον απασχολεί το εισόδημά του. Δέχτηκε να αμοιφθεί λιγότερο στους Αντικαταστάτες (90%) και στον Δικηγόρο του Διαβόλου (2 εκατομμύρια δολάρια), ώστε ο Gene Hackman και ο Al Pacino να συμμετέχουν σε κάθε ταινία.

6. Είναι αφοσιωμένος. Στη τριλογία Matrix έμαθε πάνω από 200 κινήσεις πολεμικών τεχνών.

7. Ξέρει πως να ζήσει καλά. Όταν το ρώτησαν το 1995 τι πιστεύει ότι είναι το ιδανικό για την ευτυχία, απάντησε “Να είμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι με τη σύντροφό μου, να καβαλάω τη μηχανή μου, να κάνω αθλήματα, χαρούμενες στιγμές με φίλους, συζητήσεις, να ξαναζώ το παρελθόν με φίλους, οικογένεια με κρασί και καλό φαγητό, ενέργεια και λαχτάρα για ζωή. Μου αρέσει να βρίσκομαι στην έρημο, στη φύση, σε ασυνήθιστα μέρη στη φύση, ψηλά σε ένα δέντρο ή στη λάσπη, να κάνω παρέα με τους φίλους μου και τις αδερφές μου.”

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

8. Έπαιζε κατά καιρούς αγώνες και για διάστημα 10 ετών έπαιζε χόκεϊ με αγνώστους που τύχαινε να γνωρίσει στο δρόμο μια μέρα.

9. Έχει αίσθηση του χιούμορ για το meme με τον Λυπημένο Κιάνου, λέγοντας “Η πρώτη μου εμπειρία με τα memes ήταν ο Λυπημένος Κιάνου, και μου φάνηκε πολύ αστείο!”

10. Δανείστηκε μια χαρακτηριστική κίνηση του Bruce Lee, τρίβοντας τη μύτη του με τον αντίχειρα και τον δείκτη.

11. Ενώ ζούσε στο Τορόντο, ο Ριβς πήγε σε τέσσερα λύκεια σε διάστημα πέντε ετών και μια φορά πήρε και αποβολή. Είχε πει για την αποβολή του: «Έκανα αρκετή φασαρία και άνοιγα το στόμα μου αρκετά συχνά. Δεν ήμουν ο πιο έξυπνος στο σχολείο. Μάλλον έμπλεκα στα πόδια τους.”

12. Η Αγγλίδα μητέρα του, η Patricia Taylor, σχεδίαζε κοστούμια για ροκ σταρ, όπως ο Alice Cooper.

13. Ισχυρίζεται ότι είδε ένα φάντασμα όταν ήταν παιδί, λέγοντας “Θυμάμαι να κοιτάζω αυτό το κοστούμι που δεν είχε σώμα ή πόδια και μπήκε στο δωμάτιο, και στη συνέχεια εξαφανίστηλε. Η στολή ήταν γυναικεία και λευκή και έμοιαζε με τη νταντά μου, που ήταν το ίδιο σοκαρισμένη με μένα. Δε μπορούσα να κοιμηθώ μετά με τίποτα.”

14. Στις αρχές της ανόδου της καριέρας του, ο Ριβς προτιμούσε να ζει στο ενοίκιο και σε ξενοδοχεία. Το 2003 αγόρασε το πρώτο του σπίτι στο Hollywood Hills. Έκτοτε έχει αγοράσει ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη στο Central Park West.

Advertisement

15. Στο λύκειο, ο Ριβς δεν ενδιαφερόταν για τα μαθήματα, αλλά είχε ενδιαφέρον στο χόκεϊ πάγου. Ως τερματοφύλακας της ομάδας, είχε το παρατσούκλι «Ο Τοίχος».

16. Ο Κιάνου Ριβς γιόρτασε τα 46α του γενέθλια με ένα κεκάκι για τον εαυτό του έξω από μια αποθήκη, και αν οι θαυμαστές του σταματούσαν για φωτογραφίες, ευχαρίστως δεχόταν.

17. Το 1991, άρχισε να παίζει μπάσο για το grunge συγκρότημα Dogstar. Το συγκρότημα δεν υπάρχει πια, η μουσική όμως παραμένη ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του. Το 1995 το συγκρότημα Dogstar έκανε άνοιγμα σε συναυλία του Bon Jovi στην Αυστραλία και το 1999 το συγκρότημα έπαιξε στο διάσημο μουσικό φεστιβάλ Glastonbury.

18/21. Despite having dyslexia, Keanu loves books and is a voracious reader.

19. Ο πατέρας του Ριβς πήρε απολυτήριο λυκείου όσο βρισκόταν στη φυλακή για πώληση ηρωϊνης στο Διεθνές Αεροδρόμιο Hilo της Χαβάης.

20. Στον Κιάνου αρχικά είχε προσφερθεί ο ρόλος που τελικά πήρε ο Βαλ Κίλμερ για την ταινία Ένταση, και προτίμησε να παίξει τον Άμλετ σε θέατρο με 789 θέσεις στη Manitoba, επαρχία του Καναδά.

21. Η τραγωδία χτύπησε τον Κιάνου Ριβς το Δεκέμβριο του 1999. Η φίλη του Κιάνου, η Jennifer Syme, γέννησε πρόωρα τη κόρη τους, την Ava Archer Syme-Reeves. 18 μήνες αργότερα, η Syme πέθανε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Ήταν η μόνη επιβάτιδα του οχήματος τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.