Connect with us

Ζώδια

Τραγωδία ο Αύγουστος γι’ αυτό το 1 ζώδιo: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Published

on

Advertisement

Η Άση Μπήλιου κάνει τις ερωτικές προβλέψεις για όλο το καλοκαίρι και ιδιαίτερα τον Αύγουστο και αναλύει ποια είναι τα ευνοϊκότερα διαστήματα για τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου.

Τι πρέπει να προσέξουν, τι να αποφύγουν, ποιες περίοδοι φέρνουν δυσκολίες, ποιοι θα γνωρίσουν νέους καλοκαιρινούς έρωτες, που θα αντέξουν στα πρωτοβρόχια και ποιοι θα έχουν επιστροφές από το παρελθόν.

Advertisement

Κριός: Είναι ένα καλοκαίρι που οι βασικές του όψεις, το μεγάλο πλαίσιο στο οποίο κινείστε, δεν είναι και το πιο ερωτικό. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας σας πολιορκούν. Ο έρωτας ανθίζει μεν αλλά τα πράγματα είναι πιο δύσβατα. Ο Ιούνιος κάπως θα έρθει να γλυκάνει το τοπίο σε μια περίοδο με άγχος για οικογενειακά και επαγγελματικά. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους βοηθά. Μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα στον Ιούνιο. Ο Ιούλιος είναι πιο ζόρικος στις σχέσεις. Σας βάζει σε δεύτερες σκέψεις για μια υπάρχουσα σχέση. Οι εκλείψεις του Ιουλίου κάνουν προτεραιότητα άλλα θέματα κι έτσι δεν είστε συγκεντρωμένοι στα ερωτικά σας. Το πιο ερωτικό διάστημα για σας είναι με την Αφροδίτη στον Λέοντα από 28 Ιουλίου μέχρι 20 Αυγούστου.

Ταύρος: Το φετινό καλοκαίρι δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο γενικά. Ο Ιούνιος δεν έχει σπουδαίες αλλαγές ούτε κινδύνους. Αισθηματικά είναι χαλαρός. Ξεκαθαρίσματα έρχονται τον Ιούλιο με τον Άρη στον Λέοντα. Είναι γενικά ένας μήνας που μπορεί να φέρει πιο τρυφερές στιγμές και τη δυνατότητα να ‘ρθείτε πιο κοντά στον σύντροφό σας. Μια επιστροφή από το παρελθόν, επίσης, μπορεί να υπάρξει. Ο Αύγουστος φέρνει πιο γλυκές συνθήκες στα ερωτικά σας. Το πιο ερωτικό διάστημα είναι από 21 Αυγούστου μέχρι 13 Σεπτεμβρίου.

Δίδυμος: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από 9 Ιουνίου θα φέρει εξωστρέφεια, διάθεση για φλερτ. Ο Ποσειδώνας μπερδεύει, όμως, λίγο τα πράγματα και μπορεί να έρθουν υπερβολές και ένας άκρατος συναισθηματισμός. Προσοχή μην επενδύσετε σε λάθος συντρόφους. Η Πανσέληνος στα μέσα του μήνα κάνουν περίεργο το τριήμερο στα θέματα εξέλιξης των συναισθηματικών. Το πιο ανέφελο κομμάτι του καλοκαιριού και ευοίωνο είναι από 28 Ιουλίου μέχρι 20 Αυγούστου. Εκμεταλλευτείτε το! Στο τέλος Αυγούστου υπάρχει ένα διάστημα που μια σχέση του καλοκαιριού θα φανεί πόσο μπορεί να αντέξει και αν θα συνεχιστεί το φθινόπωρο.

Διαβάστε ακόμα:   Οικονομικό πανδαιμόνιο από τη Λίτσα Πατέρα: «Φυσάνε» τον παρά Ζυγοί και άλλα 5 ζώδια

Καρκίνος: Δεν βοηθά πολύ στα ερωτικά ο Ιούνιος με Άρη σε αντίθεση με Κρόνο. Ενδεχομένως θα φέρει και αντιπαραθέσεις και θέματα που πρέπει να επιλύσετε για να φτιάξετε τις σχέσεις σας. Ο Ιούλιος είναι πιο βοηθητικός μήνας με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Στην έκλειψη του Ιουλίου μπορεί να έχετε μια καρμική γνωριμία. Από 19 Ιουλίου μέχρι αρχές Αυγούστου έρχονται επιστροφές από το παρελθόν -ή εσείς επιστρέφετε. Συμπαθητικό για νέες γνωριμίες είναι το διάστημα 21 Αυγούστου και μετά, μέχρι 13 Σεπτεμβρίου.

Advertisement

Λέων: Από 9 Ιουνίου τα πράγματα γίνονται βοηθητικά σε σχέσεις, βέβαια περισσότερο σε φιλικές. Αυτοί μπορεί να βοηθήσουν να γνωρίσετε ερωτικά κάποιο πρόσωπο που ίσως σας κάνει κλικ. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι πολύ ερωτικό για σας. Ο Ιούνιος έχει, όμως, πολλά μπερδέματα και θέλει προσοχή. Το πιο «καυτό» διάστημα εκτείνεται από 28 Ιουλίου μέχρι 20 Αυγούστου με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σε τρίγωνο (ωραίο) με τον Δία. Ερωτευτείτε, κάντε νέες γνωριμίες, φτιάξτε τη σχέση με τον σύντροφό σας.

Παρθένος: Ο Ιούνιος μπορεί να είναι από αδιάφορος μέχρι και «μπερδεμένος». Η Αφροδίτη στους Διδύμους δε βοηθά να ξεκαθαρίσουν στο μυαλό σας οι σχέσεις. Ναι, κάντε γνωριμίες αλλά μην επενδύσετε. Ο Ιούλιος μπορεί να φέρει αναπάντεχες γνωριμίες, είναι και η έκλειψη στις 17 του μήνα στα ερωτικά σας. Μέσα στις εκλείψεις, λόγω ρευστότητας, τα πράγματα είναι περίεργα για νέες γνωριμίες. Επιστροφή από το παρελθόν παίζει δυνατά. Τέλος Αυγούστου και μετά είναι ένα δυνατό διάστημα για τα ερωτικά σας.

Ζυγός: Ο Ιούνιος ευνοεί τις γνωριμίες σε ταξίδια, σε χώρους σπουδών. Απλά δεν υπάρχουν εγγυήσεις μακροβιότητας τον Ιούνιο. Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας με αναταραχές για σας, κυκλοθυμία αρκετή. Προτεραιότητα είναι η καριέρα σας περισσότερο. Από τις 28 Ιουλίου μέχρι 20 Αυγούστου είναι ένα ωραίο ερωτικό διάστημα για σας.

Σκορπιός: Ο Ιούνιος είναι ένας ερωτικός μήνας, με διάθεση πειραματισμού. Είναι γενικά ένα περίεργο καλοκαίρι. Ο Ιούλιος έχει εκλείψεις, ανάδρομο Ερμή και οι νέες γνωριμίες δεν ευνοούνται -ή τουλάχιστον δε θα κρατήσουν. Ο Αύγουστος πιο βοηθητικός για σας, ειδικά μετά τις 13 Αυγούστου. Προσφέρεται για νέες γνωριμίες, για σύσφιξη σχέσεων και μπορεί να καταλαγιάσει όλο αυτό του Ιουλίου. Οι μπόρες θα τελειώσουν.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 17/05/24 θα φέρει συναισθηματική και ψυχική ένταση

Τοξότης: Μεγαλύτερη κινητικότητα στο θέμα των σχέσεων με περισσότερες επιλογές για όσους είστε μόνοι. Θα υπάρξει, βέβαια, σύγχυση, ειδικά τον Ιούνιο. Από 28 Ιουλίου μέχρι 20 Αυγούστου το πιο γλυκό διάστημα για σας, τελειώνει και ο ανάδρομος Ερμής του Ιουλίου. Από 21 Αυγούστου και μετά, πιο προβληματικά τα πράγματα. Μια σχέση θα σας ζορίσει και θα δοκιμαστεί αν μπορεί να συνεχίσει. Νέες γνωριμίες δεν ευνοούνται ιδιαίτερα.

Αιγόκερως: Με τον Άρη απέναντί σας, οι σχέσεις θα δείξουν τον Ιούνιο αν αντέχουν. Και τον Ιούλιο θα συμβεί το ίδιο με τις εκλείψεις. Αυτό το καλοκαίρι είναι καθοριστικό για σας. Και για νέες γνωριμίες. Και για επανασυνδέσεις με τον ανάδρομο Ερμή τον Ιούλιο. Πιο γλυκές μέρες έρχονται μετά τις 13 Αυγούστου με θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σας.

Υδροχόος: Ξεκινά ένα ωραίο διάστημα, ειδικά για τους αδέσμευτους και τις αδέσμευτες. Η Αφροδίτη φέρνει καλή διάθεση και πολλές επιλογές. Ο Ποσειδώνας έχει να κάνει και με τον ρομαντισμό. Ο Ιούλιος με τον Άρη απέναντί σας είναι ένας μήνας με δεύτερες σκέψεις και επιστροφές από το παρελθόν. Είναι, επίσης, ένας μήνας που μπορεί να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σε ταλαιπωρημένες σκέψεις. Το πιο ανέφελο και ερωτικό διάστημα είναι από 28 Ιουλίου μέχρι 20 Αυγούστου με την Αφροδίτη απέναντί σας.

Advertisement

Ιχθείς: Ο Ιούνιος δεν είναι το καλύτερό σας με την Αφροδίτη στους Διδύμους. Δεν ευνοούνται νέες καλές γνωριμίες. Σχέσεις που δε σας ταιριάζουν μπορεί να έρθουν τώρα. Δεν είναι μήνας για να επενδύσετε συναισθηματικά. Ο Ποσειδώνας τείνει να μπερδεύει τα πράγματα και να νομίζεις ότι κάτι είναι ιδανικό. Ο Ιούλιος δίνει ευκαιρίες στον έρωτα. Γενικά, όμως, είναι βαρύς μήνας με εκλείψεις και ανάδρομο Ερμή. Πιο ευνοϊκά τα πράγματα για σας, βέβαια, συγκριτικά με άλλους. Δεν κάνετε και πάρτι τον Ιούλιο αλλά είστε καλύτερα από άλλους. Ανατροπές, καρμικοί έρωτες και σχέσεις που σας ταράζουν έρχονται από 20 Αυγούστου μέχρι 13 Σεπτεμβρίου.

πηγη: true.gr

Advertisement

Ζώδια

Σμάρω Σωτηράκη: Η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει χρήμα με τη σέσουλα – Ευτυχία για 3 ζώδια

Published

on

Advertisement

Τα ζώδια σήμερα 16 Μαΐου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Advertisement

Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή – Δημιουργικά επικοινωνιακά ανοίγμα

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να οργανωθούν καλύτερα τα πλάνα, είτε αυτά έχουν να κάνουν με επαγγελματικά ζητήματα, είτε με αισθηματικές υποθέσεις. Ανοίγματα θα υπάρξουν για διεκπεραιώσεις και τακτοποιήσεις, έμφαση θα πρέπει να δοθεί σε θέματα οικονομικής φύσης. Το κλειδί της επιτυχίας θα είναι ο προγραμματισμός, όσο πιο συντονισμένες θα είναι οι ενέργειες τόσο πιο άμεσο και δημιουργικό θα είναι το αποτέλεσμα.

Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα έχουν το άνοιγμα να συζητήσουν για θέματα μελλοντικής εξέλιξης, οι βλέψεις θα είναι σταθερές και σοβαρές. Οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η αυστηρότητα, οι απαιτητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να κινηθούν με χαλαρότητα και συγκαταβατική διάθεση.

Διαβάστε ακόμα:   Οικονομικό πανδαιμόνιο από τη Λίτσα Πατέρα: «Φυσάνε» τον παρά Ζυγοί και άλλα 5 ζώδια

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή είναι μία θετική όψη, θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα, λύσεις θα βρεθούν σε ζητήματα που δημιουργούν άγχος και προβληματισμό. Ο τρόπος σκέψης θα είναι θετικός, αντικειμενικός και ευρηματικός, οι συζητήσεις θα έχουν άμεσο αποτέλεσμα.

Advertisement

Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, διακανονισμούς, διαπραγματεύσεις, φεύγει η αδιαλλαξία, θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και δημιουργικό αποτέλεσμα. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Στις συζητήσεις τα λόγια θα έχουν ειλικρίνεια και σαφήνεια, θα τηρηθούν οι υποσχέσεις που θα δοθούν.

πηγη

Advertisement
Continue Reading

Ζώδια

Κώστας Λεφάκης : Το πιο κρίσιμο σταυροδρόμι πλησιάζει για Ζυγούς και άλλα 4 ζώδια

Published

on

Advertisement

Ο Κώστας Λεφάκης μας φέρνει μπροστά σε κρίσιμα σταυροδρόμια στις επόμενες ώρες, τονίζοντας πως οι πιο σημαντικές ώρες πλησιάζουν για ορισμένα ζώδια πολύ σύντομα.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, η Σελήνη σε τετράγωνο με Ήλιο, Αφροδίτη, Δία και Ουρανό, σημαίνει πως το ανθρώπινο συναίσθημα δοκιμάζεται από αιφνίδια περιστατικά με ψυχολογικές συνέπειες, με τη Σμάρω Σωτηράκη επίσης να είναι αισιόδοξη.

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Από εσάς απαιτείται οργάνωση και συνέπεια στις υποχρεώσεις. Μη σπαταλάτε ασυλλόγιστα το δυναμικό, το χρόνο και τα ταλέντα που διαθέτετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Εκμεταλλευτείτε τις πλανητικές διελεύσεις αυτών των ημερών και παρακολουθήστε αυτά που λέγονται και κυρίως αυτά που γίνονται στο περιβάλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι απαραίτητο να βελτιώσετε αισθητά τη διάθεση, και τη θέση σας απέναντι στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Αξιοποιήστε το χώρο σας και βελτιώστε την καθημερινότητα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυναμικά και ευχάριστα συνεχίζει για σας αυτή η βδομάδα, καθώς δημιουργεί νέες προοπτικές στις φιλίες ή στις συλλογικές σας δραστηριότητες.

Διαβάστε ακόμα:   Οικονομικό πανδαιμόνιο από τη Λίτσα Πατέρα: «Φυσάνε» τον παρά Ζυγοί και άλλα 5 ζώδια

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να βελτιώσετε άμεσα τις συνθήκες που επικρατούν, αποφύγετε όμως τα παιχνίδια με την τύχη. Φροντίστε περισσότερο την ψυχική και τη σωματική σας υγεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έμφαση στις εξελίξεις, που έχει δοθεί το τελευταίο διάστημα στον τομέα των προσωπικών και των επαγγελματικών σχέσεων κορυφώνεται. Πάρτε καθοριστικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Advertisement

Η περίοδος αυτή στο μεσοδιάστημα του Μαΐου, φαίνεται να είναι καθοριστική για την εξέλιξη μιας επαγγελματικής, οικογενειακής, αλλά και οικονομικής υπόθεσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετές μετακινήσεις, επαφές με χρήσιμους ανθρώπους, αλλά και ταξίδια προβλέπονται αυτό το διάστημα κάτω από την επίδραση του Ερμή που περνά στον Ταύρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τώρα αξιοποιήστε τις επαγγελματικές σας γνωριμίες για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τις επιδιώξεις σας. Αισθηματικά ευνοούνται οι ελεύθεροι

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεχασμένες υποθέσεις ενεργοποιούνται ξανά και ζητούν λύσεις ή διασαφηνίσεις, ήρθε η στιγμή να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Κάντε σωστή χρήση της επικοινωνίας και του λόγου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:   Σμάρω Σωτηράκη: Η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει χρήμα με τη σέσουλα - Ευτυχία για 3 ζώδια

Παρόλο που ο Μάιος σας έχει φανεί δύσκολος μέχρι τώρα, σας βοηθά να επανατοποθετήσετε σωστά τους γενικούς σας στόχους.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής ενεργοποιεί τη λογική και τις διαθέσεις σας και σας βοηθά να μελετήσετε τις λεπτομέρειες, και να αξιολογήσετε τα δεδομένα προκειμένου να κατασταλάξετε στα μελλοντικά σας σχέδια.

Πηγή: Elle.gr

Advertisement
Continue Reading

Ζώδια

«Αρμαγεδδών» εξελίξεων από τη Λίτσα Πατέρα: Μπροστά σε μεγάλες αλλαγές Λέοντες και άλλα 5 ζώδια

Published

on

Advertisement

Η Λίτσα Πατέρα βλέπει τις εξελίξεις να έρχονται για αρκετά ζώδια και τις αλλαγές να είναι σπουδαίες μέσα στα επόμενα 24ωρα, με την αστρολόγο να εκφράζει την ανάγκη να μας προειδοποιήσει να προσέξουμε στις κινήσεις, που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε.

Advertisement

Η ίδια, αναλύοντας τα άστρα μετά την αισιόδοξη πρόβλεψη της Βίκυς Παγιατάκη, ανέφερε πως πολλά διαφορετικά πράγματα συμβαίνουν στις ζωές μας με απρόβλεπτα γεγονότα. Ο Ήλιος έως πρόσφατα, όπως ανέφερε, συναντούσε τον Ουρανό, αλλά με τον Δία φαινόταν όλα να έρχονται σε μια ισορροπία στον κόσμο.

Οι εξελίξεις για όλα τα ζώδια στις επόμενες ώρες

Από τη στιγμή, όμως, που ο Δίας φεύγει από την όψη αυτή τα πράγματα γίνονται αρκετά διαφορετικά. Μεγάλη αλλαγή θα έρθει, δε, στις 16 Ιουλίου 2024, όταν ο Άρης θα κάνει όψη με τον Ουρανό και είναι πολλά αυτά, που οφείλουμε να περιμένουμε ιδιαίτερα σε αυτή την ημερομηνία.

Αμέσως μετά, η Λίτσα Πατέρα ανέλυσε για κάθε ζώδιο ξεχωριστά το τι εξελίξεις το περιμένουν, σχολιάζοντας τα επικείμενα γεγονότα σε όλα τα «μέτωπα».

Διαβάστε ακόμα:   «Παχιές αγελάδες» από τον Κώστα Λεφάκη: Σε οικονομικό ντελίριο Δίδυμοι και άλλα 4 ζώδια

Δείτε τις προβλέψεις της :

Advertisement

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.