Connect with us

Ζώδια

Αυτά είναι τα 5 πιο ερωτικά ζώδια!

Published

on

Ο Κριός είναι ένας άντρας σκέτη φωτιά! Ορμητικός στο σ3ξ, πάντα… ετοιμοπόλεμος, με έντονη σεξουαλικότητα, ειδικός στο one night stand, εγγύηση, αν σου αρέσει το άγριο, παθιασμένο σεξ. Θα σε πλησιάσει με αυτοπεποίθηση, θα σε φλερτάρει επίμονα και πίστεψέ μας, με αυτόν τον τύπο, ισχύει το ό,τι βλέπεις… παίρνεις… και δυο και τρεις φορές, μέχρι να μείνεις ξέπνοη.

Advertisement

ΤΑΥΡΟΣ
Στιβαρός, σοβαρός, του αρέσει να μη λέει πολλά, αλλά οι πράξεις του είναι λαλίστατες. Να είσαι σίγουρη ότι στο κρεβάτι θα σε κάνει να παραμιλήσεις, να δεις αστεράκια, αφού θα σου βγάλει ένα μείγμα αισθησιασμού και αρρενωπότητας. Σήμα κατατεθέν του: το αργό σεξ, μεγάλης διάρκειας γιατί τα ωραία πράγματα πρέπει να έχεις το χρόνο να τα απολαύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκεί να σε κοιτάξει βαθιά μέσα στα μάτια, για να σου προκαλέσει ανατριχίλα, αλλά και σκέψεις κατάλληλες μόνο για άνω των 18. Έχει έντονο μαγνητισμό, απίστευτο ερωτισμό, πάθος και μια «βρωμιά» στο σ3ξ, υπενθυμίζοντάς σου ότι εδώ δε μιλάμε για ευγενή αισθήματα, αλλά για αρχέγονα ένστικτα. Δαγκωνιές, ρουφηξιές και σημάδια που δηλώνουν ότι ξεκάθαρα του ανήκεις είναι το στοιχείο που τον χαρακτηρίζει.

Διαβάστε ακόμα:   Θες να «παίξεις» τον Ταύρο στα δάχτυλα; Αυτά είναι τα «κουμπιά» του

ΛΕΩΝ

Ο… βασιλιάς υπόσχεται να σου φερθεί γενναιόδωρα και στο κρεβάτι, προσφέροντάς σου ευχαρίστηση διαρκείας και σεξ ερωτικό και παιχνιδιάρικο γιατί όσο να πεις αιλουροειδές είναι, ε, δε θα σε παίξει κι εσένα, όπως η γάτα με το ποντίκι, μέχρι να παραδοθείς στις ορέξεις του; Είπαμε, θέλει να ηγείται, αλλά, πίστεψέ μας, δε θα σε χαλάσει καθόλου. Μη σου πούμε ότι θα εγκαταλειφθείς πλήρως στα χέρια του!

Advertisement

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι μια κατηγορία μόνος του. Απλά, να σου πούμε ότι λέγεται (εμείς στο τσακ είμαστε να το πιστέψουμε) ότι εξ αιτίας του ότι είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού συγκεντρώνει στοιχεία από όλα τα άλλα ζώδια. Φαντάσου τον τώρα, πώς είναι σαν εραστής! Ένα κράμα ρομαντισμού, ερωτισμού, σαγήνης, αλλά αρρενωπότητας και πάθους, με μια essence διαστροφής, έτσι για να γίνει πιο πικάντικο το σ3ξ!

πηγη

Continue Reading

Ζώδια

Θες να «παίξεις» τον Ταύρο στα δάχτυλα; Αυτά είναι τα «κουμπιά» του

Published

on

Υπάρχουν όμως και δύο κουμπιά, που αν τα πατήσεις, έστω και χωρίς κακή πρόθεση, θα ξυπνήσεις το ζώο μέσα του κι αυτό, δεν είναι καλό!

Advertisement

Τα καλά κουμπιά!

  • Μίλα του ήπια, σαν να μιλάς με παιδί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα του μιλάς, λες κι είναι ηλίθιος. Θέλει γλύκα στην προσέγγιση του, ο Ταύρος (κι ο Καρκίνος, θα προσθέσω εγώ), για να ανταποκριθεί και να σου δώσει σημασία.
  • Ζήτα του ό,τι θέλεις, αρκεί να μην τον πιέσεις. Εκεί πρόσεξε, γιατί έχουμε θέμα. Αν του ζητήσεις κάτι, το αφήσεις, δεν το κάνει και το επαναλάβεις με τρόπο ήπιο κι απλώς αναφορικό, κι ουχί δεικτικό ή επιθετικό, τότε ναι, θα το κάνει!
  • Παιδιά, πάμε στα βασικά: έχεις Ταύρο απέναντί σου. Τάϊσέ τον, πότισε τον, άστον να χαλαρώσει, κάνε του μασαζάκι, πήγαινέ τον για ψώνια (αν είναι γυναίκα), μην τον πας για ψώνια (αν είναι άντρας), άστον να ξεκουραστεί, δώσε βάση στο ερωτικό κομμάτι (μην γίνω γραφική κι ακατάλληλη, κατάλαβες τώρα) και θα σε κάνει Βασίλισσα ή Βασιλιά!
Διαβάστε ακόμα:   Λαμπρή γεμάτη χρήμα από τον Κώστα Λεφάκη: Ξετυλίγουν το δώρο Ταύροι και άλλα 2 ζώδια!

Τα κακά κουμπιά (που δεν πρέπει να πατήσεις ποτέ)

  • Όταν λες κάτι σε Ταύρο, το δέχεται ως αληθές. Όχι γιατί είναι αφελής, αλλά γιατί σε εμπιστεύεται. Κάνε ότι δεν κρατάς το λόγο σου, ότι δεν ισχύει αυτό που του είπες, ή ότι δεν κάνεις αυτό που είπες ότι θα κάνεις και θα δεις πώς θα αλλάξει η στάση του απέναντί σου. Θα το αφήσει να περάσει μια-δυο φορές. Μετά, η εμπιστοσύνη του θα χαθεί και τέλος
  • Μην κάνεις ψυχολογικό πόλεμο σε Ταύρο. Μην προσπαθήσεις να τον «σπάσεις», κάνοντας του μικρές και συχνές επιθέσεις, προσπαθώντας να βγάλεις τον τρόπο που κάνει τα πράγματα που κάνει, λάθος. Απλώς, θα χάσεις το χρόνο σου: θα σε βάλει απέναντί του και στο τέλος, θα περάσει κι από πάνω σου σαν οδοστρωτήρας!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

πηγη

Continue Reading

Ζώδια

«Γολγοθάς» και μετά το Πάσχα από τη Βίκυ Παγιατάκη: Σε οικονομική δυσπραγία Καρκίνοι και άλλα 4 ζώδια

Published

on

Η Βίκυ Παγιατάκη αναφέρθηκε στο ποια ζώδια θα βρουν κέρδη μπροστά τους και ποια θα βρεθούν σε δυσπραγία, φέρνοντας ανάμεικτα συναισθήματα με τις προβλέψεις της, στην επιστροφή της στον αέρα μετά το Πάσχα.

Advertisement

Η γνωστή αστρολόγος έδωσε εκ νέου τις δικές της συμβουλές μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη», αναφερόμενη με λεπτομέρειες στο τι πρέπει να περιμένουμε, με τον Κώστα Λεφάκη να αφήνει… σχεδόν κατάρα.

Οι προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη

  • Κριός: Με οργάνωση και μέτρο για το κέρδος και την ευχαρίστηση
  • Ταύρος: Τώρα είναι η μεγάλη ώρα. Ντου από παντού
  • Δίδυμοι: Αναδιοργάνωση, νέοι στόχοι και δράση παντού
  • Καρκίνος: Οι δυσκολίες δεν έχουν τελειώσει, αλλά σήμερα είναι λιγότερες
  • Λέων: Με δυο θετικά αλλά και δυο δύσκολα σήμερα
  • Παρθένος: Όλα τώρα, όλα και σήμερα που ο άνεμος είναι ούριος
  • Ζυγός: Ο Μάιος είναι απαιτητικός αλλά σήμερα και αύριο…
  • Σκορπιός: Το «μπαλάκι» τώρα βρίσκεται στους άλλους. Ποιοι είναι αυτοί;
  • Τοξότης: Με περισσότερα «ατού» στην πρώτη εβδομάδα του Μαΐου
  • Αιγόκερως: Κούραση ναι αλλά υπάρχουν και αρκετά θετικά και σήμερα
  • Υδροχόος: Το σπίτι, οι χώροι, οι συγγενείς και οι υποχρεώσεις
  • Ιχθύες: Επαφές, παρουσία παντού και ένα κάποιο «κέρδος»
Διαβάστε ακόμα:   Η «άτακτη» Αφροδίτη από τον Ταύρο αλλάζει όλο το σκηνικό στα οικονομικά και τα ερωτικά για 4 ζώδια! By MagicF’Ariel...
Advertisement

Continue Reading

Ζώδια

«Κατάρα» από τον Κώστα Λεφάκη: Οικονομική τραγωδία για Ιχθείς και άλλα 3 ζώδια

Published

on

Ο Κώστας Λεφάκης αναφέρθηκε στις δυσκολίες, που αναμένεται να βιώσουν ορισμένα ζώδια στις επόμενες ώρες, τονίζοντας πως καλό είναι να μην επαναπαυόμαστε στις δάφνες μας.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο μπορεί να σημαίνει ευστοχία στις προσπάθειες και ολοκλήρωση σχεδίων, όμως τα προβλήματα δε θα λείψουν, με την Άση Μπήλιου να φέρνει κατάνυξη χρήματος.

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα φαίνεται να είναι ιδανική για την επίλυση ενός ζωτικού οικονομικού σας θέματος. Παράλληλα ασχοληθείτε με αγάπη με το σπίτι και την οικογένειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα μπορείτε να αναζητήσετε την συμβουλή ενός καλού φίλου. Εμπιστευτείτε τις απόψεις σας και πάρτε κάποιες αποφάσεις. Κάθε είδους επικοινωνία ευνοείται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα αντιμετωπίζετε τα σημερινά σας προβλήματα που έχουν αίσιο τέλος. Μην όμως επαναπαύεστε όμως στις δάφνες σας. Κέρδη στην δουλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να μην χαθείτε στις σκέψεις σας που δεν οδηγούν πουθενά. Οικογενειακά προβλήματα θα σας αγχώσουν και θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σας.

Διαβάστε ακόμα:   Η «άτακτη» Αφροδίτη από τον Ταύρο αλλάζει όλο το σκηνικό στα οικονομικά και τα ερωτικά για 4 ζώδια! By MagicF’Ariel...

ΛΕΩΝ

Μια ξαφνική γνωριμία μέσα σε αυτή την εβδομάδα μπορεί να φέρει έναν καινούργιο έρωτα. Προσπαθήστε να βγείτε και να διασκεδάσετε. Εύνοια στα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διεκδικείστε τα δικαιώματά σας και προσεγγίστε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Μια καλή εποχή ξεκινάει τώρα για τα αισθηματικά σας. μην την αφήσετε να πάει χαμένη.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα ασχολείστε με καθημερινά προβλήματα. Βάλτε σιγά -σιγά τα πράγματα στην θέση τους και τακτοποιείστε εκκρεμότητες στην δουλειά σας. Φανείτε όμως πιο προσεχτικοί στα οικονομικά σας ρίσκα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θετική τροπή παίρνουν κάποια οικογενειακά σας θέματα. Πολύ καλή μέρα για να ασχοληθείτε διακοσμητικά με το σπίτι σας. Κάντε σχέδια για το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisement

Μια ξαφνική συνάντηση μπορεί να αποβεί πολύ σημαντική. Διαφυλάξτε τα συμφέροντά σας από κακόβουλες ενέργειες. Εμπιστευτείτε τις καλές συμπτώσεις στην δουλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά αγχωμένοι με τους άλλους γύρω σας προσπαθείτε να λύσετε τα προβλήματά σας πάση θυσία. Αποφύγετε συζητήσεις στο σπίτι σας, και διεκδικήστε μια χρηματοδότηση.

Διαβάστε ακόμα:   Λαμπρή γεμάτη χρήμα από τον Κώστα Λεφάκη: Ξετυλίγουν το δώρο Ταύροι και άλλα 2 ζώδια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άτομα που θα συναντήσετε σήμερα μπορεί να παίξουν κάποιο ρόλο στην ζωή σας. Ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας, και αναδιοργανώστε τον χώρο της δουλειάς σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες μπορεί να σας αγχώσουν σήμερα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δείχνει καλό. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές με ύποπτο περιεχόμενο.

Πηγή: Elle.gr

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.