Connect with us

DIY

Πως θα κάνετε το κλιματιστικό σας να καίει 40% λιγότερο

Published

on

Αν ψάχνετε τρόπους για να μειώσετε τα περιττά έξοδα αυτό το καλοκαίρι δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τη συμβουλή μας. Με μια μόνο κίνηση μπορείτε να μειώσετε τα έξοδα από τη χρήση του κλιματιστικού μέχρι και κατά 40%.

Advertisement

Η λύση βρίσκεται στον ανεμιστήρα οροφής. Αγοράζοντας έναν ανεμιστήρα οροφής (μπορείτε να βρείτε έναν οικονομικό με περίπου 30 ευρώ) και τοποθετώντας τον στο σαλόνι -όπου κάθεστε περισσότερο τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού- θα δείτε μεγάλη διαφορά και στο θέμα της δροσιάς και στο θέμα της τσέπης σας.

Ανάβοντας τον ανεμιστήρα θα μειώσετε τα χρήματα που πληρώνετε για τη χρήση κλιματιστικού κατά 40%. Οι ανεμιστήρες οροφής βοηθούν στο να ανακυκλώνεται ο κρύος αέρας πιο αποτελεσματικά στον χώρο επιτρέποντας στο κλιματιστικό σας να κάνει περισσότερα με λιγότερη ενέργεια.

Με λίγα λόγια θέτοντας σε λειτουργία τον ανεμιστήρα μπορείτε να ανεβάσετε τον θερμοστάτη του κλιματιστικού μέχρι και 4 βαθμούς χωρίς να αισθανθείτε καμιά αλλαγή στη θερμοκρασία του χώρου.

Πηγή: spirossoulis.com

Continue Reading

DIY

Βράζει αυγά και ρίχνει μέσα μια φέτα λεμόνι. Αποκλείεται να μην το δοκιμάσετε

Published

on

Δεν χρειάζεται να πάτε σε σχολή μαγειρικής για να… μαγειρεύετε καλά, αλλά το να έχετε μερικούς άσσους στο μανίκι δεν βλάπτει.

Ένα από τα πιο εκνευριστικά κομμάτια στο μαγείρεμα είναι το ξεφλούδισμα. Είτε πρόκειται για σκόρδο, φρούτα, λαχανικά ή ακόμα και βρασμένα αυγά, το ξεφλούδισμα μπορεί μέχρι και να σας τρελάνει. Δεν θα χρειαστεί να ταλαιπωρηθείτε ξανά μετά από τα κόλπα που θα δείτε παρακάτω! Βούτηξε μισό λεμόνι σε μαγειρική σόδα… Είναι απίστευτο τι μπορεί να κάνει στο σώμα μας σε 1 μόνο εβδομάδα!

Άμα έχετε βράσει ποτέ αυγό, θα έχετε καταλάβει από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο μπορεί να γίνει το ξεφλούδισμά του. Απλά βάλτε ένα λεμόνι στο νερό καθώς τα αυγά βράζουν και θα γίνει ένα μαγικό! Θα ξεφλουδιστεί χωρίς καθόλου κόπο. Το ξεφλούδισμα του σκόρδου μπορεί να γίνει αρκετά δύσκολο. Αλλά όλα μπορούν να γίνουν πιο απλά άμα χρησιμοποιήσετε δύο μεταλλικά μπολ. Σπάστε το σκόρδο με τα χέρια σας και ρίξτε το στο μπολ. Το κόλπο που θα σας αλλάξει τη ζωή! Βάλτε στο κομοδίνο σας φέτες απο λεμόνι!

Advertisement

Χρησιμοποιήστε το άλλο για να το πατήσετε από πάνω. Τώρα θα είναι έτοιμο για κόψιμο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο βήμα βήμα:

Continue Reading

DIY

9+1 Σημαντικά Κόλπα Για Να Εντυπωσιάσετε Με Το Ντύσιμο Σας!

Published

on

«Αν ντυθείτε άκομψα, θα θυμούνται το ρούχο. Αν ντυθείτε άψογα θα θυμούνται εσάς» είπε κάποτε η Coco Channel και πώς να διαφωνήσουμε μαζί της;

Τα ρούχα που επιλέγουμε σε κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για ένα επαγγελματικό ραντεβού που θα μας αλλάξει τη ζωή, είτε για μία βόλτα στο πάρκο με τα παιδιά, καθορίζουν την πρώτη εικόνα που σχηματίζουν οι άλλοι για εμάς. Φυσικά και δεν είμαστε η εικόνα μας ή τα ρούχα μας, αλλά θέλουμε δεν θέλουμε παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας!

Advertisement

Να, λοιπόν, κάποιες πρακτικές συμβουλές, ώστε να είστε «άψογες» και όχι «άκομψες»:

Εάν φοράτε μπλούζες η πουκάμισα με V, και ειδικά στον εργασιακό σας χώρο, φροντίστε το άνοιγμά του να μην ξεπερνά τα 4 εκατοστά από την γραμμή του στήθους μέχρι τη βάση του λαιμού σας.


Αν, πάλι, επιλέξετε ένα απλό και σικάτο πουκάμισο, αφήστε ξεκούμπωτα τα δύο πρώτα κουμπιά. Ούτε περισσότερα, ούτε λιγότερα.


Επιλέξτε κοσμήματα που ταιριάζουν μεταξύ τους αλλά μην το παρακάνετε! Δύο κομμάτια αρκούν για μια εντυπωσιακή και αριστοκρατική εμφάνιση.

Μεγάλο V ή κοντή φούστα; Επιλέξτε ένα από τα δύο και παραμείνετε σέξι χωρίς να χάσετε την κομψότητά σας.

Advertisement

Όσο λεία και γυμνασμένη κοιλιά κι αν έχετε την υποβαθμίζετε όταν την έχετε σε κοινή θέα φορώντας τζην. Εάν το αγαπημένο σας πουλόβερ είναι κοντό, συνδυάστε το με ένα πιο μακρύ μπλουζάκι από μέσα.


Μην συνδυάζετε πολλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα! Επιλέξτε είτε δύο διαφορετικά σχέδια του ίδιου χρώματος, είτε το ίδιο σχέδιο σε δύο διαφορετικά χρώματα.

Σε επίσημες περιστάσεις ή στο γραφείο, αποφύγετε τις μπλούζες με τις λεπτές τιράντες. Μπορείτε να τις φορέσετε, όμως, στην απογευματινή σας βόλτα με το αγαπημένο σας τζην παντελόνι.

Και μερικές συμβουλές για τους άνδρες:
H ζώνη του παντελονιού πρέπει να είναι στην ίδια απόχρωση με τα παπούτσια σας.

Ο σωστός τρόπος να επιλέξετε το μάκρος της γραβάτας σας είναι αυτός της φωτογραφίας.

Εάν δεν φοράτε σακάκι, δεν είναι απαραίτητο να φορέσετε γραβάτα.

Continue Reading

DIY

10 πράγματα που κάνουμε για να αποφύγουμε να βάλουμε πλυντήριο

Published

on

Το πλυντήριο μπορεί να πλένει, το στεγνωτήριο να στεγνώνει, αλλά μέχρι να βρεθεί η συσκευή που μόνη της θα σιδερώνει, θα διπλώνει και θα βάζει τα ρούχα στα συρτάρια, το πλύσιμο των ρούχων θα συνεχίσει να αναβάλλεται και να αναβάλλεται, όσο γίνεται πιο πολύ.

Τι κάνεις προσπαθώντας να αναβάλλεις το πλυντήριο.

Advertisement

Εκλογικεύεις την κατάσταση
Το πλυντήριο κάνει κακό στο περιβάλλον! Πολύ νερό, χημικά στα απορρυπαντικά… και λες στον εαυτό σου πως σίγουρα θα βάλεις πλυντήριο αλλά μόλις αγοράσεις-φτιάξεις εκείνο το σούπερ φυσικό και οικολογικό απορρυπαντικό. Οκ το σκέφτεσαι από πέρυσι αλλά τώρα ναι, πραγματικά είναι η ώρα!

Σε πνίγει το δίκιο
Γιατί να το κάνεις κι αυτό εσύ; Πρέπει να τα κάνεις όλα μόνη σου; Γιατί να μην βάλει πλυντήριο ο φίλος σου/ο άντρας σου/ο συγκάτοικος; Τί κι αν είναι κατά κύριο λόγο δικά σου άπλυτα, στο κάτω κάτω κι εσύ έπλυνες χθες πιάτα κι αυτά τα κουτάλια σίγουρα δεν τα είχες λερώσει εσύ!

Έπειτα το παίρνεις «πατριωτικά»
Δεν είναι η μπουγάδα το ζήτημα, είναι θέμα αρχής! Κι αν δεν έχουμε τι αρχές μας τι είμαστε; Ένα τίποτα είμαστε! Οι αρχές μας είναι που μας ξεχωρίζουν από τα ζώα!

Χωρίζεις τα πλυντήρια
Λευκά, χρωματιστά, ευαίσθητα… τώρα που έχει γίνει αυτό το βήμα, το πλύσιμο θα είναι πολύ πιο εύκολο. Αλλά θα το κάνεις αύριο. Αρκετά ασχολήθηκες με την μπουγάδα για σήμερα, είσαι μια μοντέρνα γυναίκα που έχει σημαντικότερα πράγματα να κάνει από το να ασχολείται όλη μέρα μόνο με τις δουλειές του σπιτιού.

Κάνεις το τεστ της μυρωδιάς
Σαν εκπαιδευμένος κυνηγετικός σκύλος χώνεις τη μύτη σου στα ύποπτα-φορεμένα ρούχα σου και διαχωρίζεις ποια μπορούν να φορεθούν λίγο ακόμα.

Γίνεσαι δημιουργική
Το αρωματικό χώρου μπορεί να λειτουργήσει και σαν αρωματικό ρούχων; Κι αν ανάψεις αρωματικά κεριά και κρατήσεις την μπλούζα σου από πάνω τους για λίγο; Είναι εύφλεκτο το πολυέστερ; Καλύτερα να τρίψεις αρωματικά σαπουνάκια να είσαι ήσυχη… μόνο που άφησαν λεκέ! Και τελικά η μπλούζα πάει στα άπλυτα.

Αναθεωρείς το στυλ σου
Εκείνη η πολύ άσχημη μπλούζα που δεν έχεις καταλάβει αν φταίει το νούμερο ή το χρώμα, ίσως θα μπορούσε να διορθωθεί με μια ζώνη, ένα γιλέκο ή μια στολή αστροναύτη από πάνω της! Δεν βαριέσαι, είναι η τελευταία σου καθαρή μπλούζα, δεν έχεις άλλες επιλογές.

Ψωνίζεις
Δεν είναι ότι είναι άπλυτα, αλλά ότι είναι άσχημα! Ναι αυτό είναι το πρόβλημα και είναι καιρός να ανανεώσεις λίγο τη ντουλάπα σου. Άλλωστε έχει εκπτώσεις και είναι ευκαιρία.

Δανείζεσαι τα δικά του ρούχα
Σκέφτεσαι boyfriend jeans, oversized sweaters, σαν είναι όμως πολύ μεγάλο τελικά. Ίσως αν βάλεις μια ζώνη και το συνδυάσεις με τις μπότες σου. Μα γιατί σε κοιτάζει έτσι περίεργα; Άντρες, δεν καταλαβαίνουν τίποτα από μόδα!

Πας στη μάνα σου
Όταν όλα τα άλλα αποτύχουν μένει μια τελευταία λύση. Μαζεύεις τα μπογαλάκια σου και πας να βάλει η μαμά σου πλυντήριο. Το τίμημα δεν είναι ποτέ μικρό. Τώρα θα κάτσεις και θα ακούσεις όλα όσα εντέχνως αποφεύγεις όλο τον προηγούμενο μήνα. Αλλά η μαμά σου θα πλύνει ΚΑΙ θα σιδερώσει κι έπειτα θα διπλώσει όλα σου τα ρούχα.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.