Connect with us

Ζώδια

Τα 5 ζώδια που «κατεβάζουν ρολά» εύκολα και δεν νιώθουν τίποτα.

Published

on

Δεν έχουν συναισθήματα. Δεν θα πονέσουν όσο και αν εσύ προσπαθήσεις να τους πληγώσεις. Σου ακούγεται περίεργο; Και όμως δεν είναι. Υπάρχουν 5 ζώδια που πραγματικά «κατεβάζουν ρολά» και δεν νιώθουν… Το λες και αναισθησία ή απόλυτη ψυχρότητα. Όταν κάτι πάει στραβά στην ζωή τους, το μυαλό τους λειτουργεί με έναν περίεργο τρόπο. Βγάζει άμυνες για να προστατευτεί. «Κλειδώνει» και δεν επιτρέπει κανενός είδους συναισθηματικού πόνου.

Advertisement

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν πληγώνεται εύκολα. Και αν αυτό συμβεί, τότε ο «πόνος» θα διαρκέσει για λίγο μόνο. Το ξεχνάει και πάει παρακάτω. Όπως έλεγε και η Καίτη Γαρμπή: «Όλη κι όλη μου η στεναχώρια, κράτησε να ξέρεις 2-3 ώρες το πολύ. Κι αν στο εξής εμείς θα ζούμε χώρια, τώρα πια αυτό καθόλου δεν μ’ ανησυχεί». Και να τα λέμε και όλα κι η Καίτη Γαρμπή Δίδυμος είναι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μιλάμε για τον άνθρωπο-«συναισθηματικό παγόβουνο». Μην το παλεύεις. Δεν πονάει. Είναι ένα από τα μεγάλα του ατού. Για κάποιους αυτή του η ικανότητα θεωρείται μειονέκτημα, ωστόσο για εκείνον δεν είναι. Αντιθέτως, το να μπορεί να «κατεβάσει ρολά» και να είναι στον κόσμο του είναι το καλύτερο προσόν που μπορούσε να του δώσει η φύση.

Διαβάστε ακόμα:   Θες να «παίξεις» τον Ταύρο στα δάχτυλα; Αυτά είναι τα «κουμπιά» του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι ο άνθρωπος που έτσι και σε «σκοτώσει» μέσα του, είσαι για πάντα «νεκρός». Δεν αλλάζει γνώμη, δεν μπορείς να τον μεταπείσεις και το καλύτερο για εκείνον; Δεν νιώθει πόνο. Δεν πληγώνεται εύκολα και αν αυτό συμβεί, τότε «τελειώνει» τις καταστάσεις, «νεκρώνει» συναισθηματικά και συνεχίζει την ζωή του σαν να μην συνέβη ποτέ το παραμικρό…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι εύκολο για την Παρθένο να «κατεβάσει ρολά». Έτσι και πληγωθεί, μπορεί να «αδειάσει» γρήγορα συναισθηματικά και έχει τον τρόπο της για να το καταφέρει. Αρχίζει να σκέφτεται όλα τα αρνητικά χαρακτηριστικά σου, όλα τα λάθη που έκανες, ό,τι «στραβό» είχες πάνω σου και ξενερώνει με ευκολία. Διότι βλέπει ότι δεν ήσουν άψογος/η και δεν μπορούσες να αγγίξεις την τελειότητα, οπότε… γλίτωσε από σένα και πάει γι’ άλλα πιο ωραία πιο μεγάλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα μπορούσες να τον πεις και «κρύο αίμα». Έτσι και πει τέλος, είναι… τέλος. Και δεν πονάει κιόλας που σε χάνει. Γιατί πάνω από όλα βάζει την λογική και ξέρει ότι έχει πάρει την σωστή απόφαση. Δεν διστάζει να ρίξει γροθιά στο μαχαίρι και να κάνει τις αλλαγές που πρέπει. Και φυσικά δεν θα ρίξει ούτε δάκρυ. Ούτε και θα κάθεται να μυξοκλαίει και να πονάει. Ο πόνος είναι για τους αδύναμους κι εκείνος ανήκει στους δυνατούς.

Διαβάστε ακόμα:   Οικονομική «κατραπακιά» μετά το Πάσχα από τον Κώστα Λεφάκη: Κρίσιμες στιγμές για Καρκίνους και άλλα 3 ζώδια

ΠΗΓΗ

Continue Reading

Ζώδια

4 ζώδια θα ευδοκιμήσουν μέσα από τις δυσκολίες το 2024 και θα γίνουν πλούσια το 2025

Published

on

Οι αστρολογικές προβλέψεις αναφέρουν ότι το 2025, αυτά τα 4 ζώδια θα μοιάζουν με δράκους που καβαλούν σύννεφα, θα πέφτουν σε μια χρυσή τρύπα και θα πέφτουν χρήματα στις τσέπες τους σαν βροχή.

Advertisement

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του ωροσκοπίου για το 2025, ό,τι κάνουν αυτά τα 4 ζώδια θα πάνε ομαλά λόγω των ευνοϊκών αστεριών. Πετυχαίνουν τόσο στην καριέρα τους όσο και στις οικονομικές τους προσπάθειες.

1. Καρκίνος

Ένα από τα 12 ζώδια του ζωδιακού κύκλου, ο Καρκίνος φημίζεται για τις θρεπτικές και ενσυναίσθητες ιδιότητές του.

Το ετήσιο ωροσκόπιο προβλέπει ότι το 2025, οι Καρκίνοι θα βιώσουν πραγματικά επαναστατικές αλλαγές.

Θα έχουν επιτυχία σε ό,τι κάνουν, είτε είναι για έρωτα είτε για δουλειά.

Λόγω της αξιοσημείωτης εργασιακής ηθικής και της αποτελεσματικότητάς τους, τα άτομα που γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο είναι πιθανό να αποκομίσουν τα οφέλη της εργασίας τους με τη μορφή μπόνους, αυξήσεων μισθών ή προαγωγών. Εάν ένας Καρκίνος είναι ελεύθερος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσει το κατάλληλο άτομο και να αναπτύξει μια αφοσιωμένη σχέση. Εάν είναι παντρεμένοι, θα μοιραστούν καλά νέα για τη δημιουργία οικογένειας.

Οι Καρκίνοι δεν πρέπει ποτέ να ξεχνούν ότι χρειάζεται θάρρος για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Πρέπει, όμως και να θυμούνται να φροντίζουν τους ανθρώπους στη ζωή τους.

Συναισθηματικά μιλώντας, οι καρκίνοι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί και στοργικοί σύντροφοι που συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Ζώδια 2024-2025: 2. Ζυγός

Εκτός από το ότι είναι εξωστρεφείς, κοινωνικοί και ενημερωμένοι για τα ζώδια, οι Ζυγοί είναι μάστορες στο να αντιμετωπίζουν πολλαπλές απαιτήσεις ταυτόχρονα.

Διαβάστε ακόμα:   Οικονομική «κατραπακιά» μετά το Πάσχα από τον Κώστα Λεφάκη: Κρίσιμες στιγμές για Καρκίνους και άλλα 3 ζώδια

Το ετήσιο ωροσκόπιο προβλέπει ότι οι Ζυγοί θα έχουν μια ευημερούσα περίοδο στην καριέρα και τις προσωπικές τους σχέσεις ξεκινώντας το 2025. Μια δελεαστική προσφορά εργασίας ή ένα βαρύ μπόνους θα μπορούσε να έρθει στον δρόμο τους για αυτό το ζώδιο.

Επιπλέον, οι Ζυγοί μπορούν να περιμένουν να γνωρίσουν πιο ενδιαφέροντα άτομα και να διευρύνουν τον κοινωνικό τους κύκλο.

Μην τα παρατάτε αν το 2023 δεν έχει λειτουργήσει και ακόμη και το ωροσκόπιο του 2024 υποδεικνύει περισσότερες προκλήσεις μπροστά.

Οι Ζυγοί πρέπει να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες και να μάθουν να αρπάζουν τις ευκαιρίες γιατί αυτή είναι μια κομβική στιγμή. Αυτό το ζώδιο θα πρέπει να κάνει μια προσπάθεια να μάθει νέα πράγματα στη δουλειά, ώστε να μπορεί να χειριστεί τυχόν προβλήματα που συναντούν.

3. Ιχθύες

Όσον αφορά τις ρομαντικές σχέσεις, όσοι είναι κοντά στους Ιχθύες συνήθως τους αντιλαμβάνονται ως ονειροπόλους, αθώους και γλυκούς.

Οι προβλέψεις του ωροσκοπίου δείχνουν ότι από το 2025, οι ιθαγενείς Ιχθύες θα βιώσουν μια σειρά από τυχερές και ευτυχισμένες στιγμές. Η δημιουργική ιδιοφυΐα και η διαισθητική τους αντίληψη θα τους επιτρέψουν να ανέβουν στην εταιρική κλίμακα και να συσσωρεύσουν τεράστιο πλούτο.

Ένας Ιχθύς που διαπρέπει στον χώρο εργασίας θα τον θαυμάζουν οι συνομήλικοί του και θα τον αναγνωρίζουν οι ανώτεροι. Για παράδειγμα, τα έργα στα οποία εργάστηκαν μπορεί να προκαλέσουν έκπληξη όσον αφορά το κέρδος ή την απόδοση της επένδυσης.

Οι Ιχθύες πρέπει να υιοθετήσουν μια αισιόδοξη και θετική νοοτροπία αυτή τη στιγμή. Σε κάθε περίπτωση, αν θέλουν να πετύχουν, θα πρέπει να έχουν φαντασία και να εμπιστεύονται το ένστικτό τους. Εν τω μεταξύ, οι Ιχθύες θα πρέπει να διαχειρίζονται τα οικονομικά τους και να χρησιμοποιούν τους πόρους τους με σύνεση και να απέχουν από παρορμητικές αγορές.

Διαβάστε ακόμα:   4 ζώδια θα ευδοκιμήσουν μέσα από τις δυσκολίες το 2024 και θα γίνουν πλούσια το 2025

Ζώδια 2024-2025: 4. Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι απίστευτα εργατικοί και επίμονοι εργάτες. Επομένως, δεν θα ήταν περίεργο αν το έτος 2025 σηματοδοτεί την αρχή της κορύφωσης της καριέρας αυτού του ζωδίου.

Μπορεί να λάβουν αναγνώριση από τους διευθυντές και τους συναδέλφους τους ή μπορεί να λάβουν μια προσφορά για τη δουλειά που πάντα επιθυμούσαν. Οι Αιγόκεροι θα πρέπει να εκμεταλλευτούν αυτή την υπέροχη ευκαιρία να αυξήσουν τις επενδύσεις τους και να λάβουν απόδοση του κεφαλαίου τους.

Όσοι γεννήθηκαν στο ζώδιο του Αιγόκερω πρέπει να είναι επίμονοι και ακλόνητοι στην προσπάθειά τους για επιτεύγματα. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο πρέπει επίσης να διατηρήσουν μια υγιή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής για να παραμείνουν θετικοί.

Ζώδια 2024-2025: Επίλογος

Οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι τα προαναφερθέντα 4 ζώδια θα βιώσουν σημαντικές αλλαγές στο μέλλον. Αυτές οι αλλαγές, όμως δεν θα συμβούν πριν το 2025. Ναι, αυτό δείχνει ότι θα έχετε μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά το 2024. Θα ανοίξει, όμως και τον δρόμο για ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία το 2025.

Εάν θέλετε να πραγματοποιηθούν οι προβλέψεις του ωροσκοπίου σας, πρέπει να:

– μελετήσετε σκληρά,

– καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια και

– ακολουθήσετε τις δικές σας συμβουλές.

Ελπίζω να είχατε μια δύσκολη χρονιά το 2024, αλλά αυτό το 2025 είναι μια καλή αρχή για εσάς.

πηγη

Continue Reading

Ζώδια

Κώστας Λεφάκης: «Μια καλή εποχή ξεκινάει τώρα για τα αισθηματικά σας» – Τα ζώδια που θα σταθούν τυχερά στον έρωτα

Published

on

Τρίτη του Πάσχα σήμερα 7/5 και ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί τα δώδεκα ζώδια για το πώς θα εξελιχθεί αυτή η μέρα. Κάποιοι θα δουν την ψυχολογία τους να ανεβαίνει και άλλοι να πέφτει στα τάρταρα. Τι αλλάζει στον οικονομικό και τον ερωτικό τομέα;

Advertisement

Οι ημερήσιες 7/5 αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα φαίνεται να είναι ιδανική για την επίλυση ενός ζωτικού οικονομικού σας θέματος. Παράλληλα ασχοληθείτε με αγάπη με το σπίτι και την οικογένειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα μπορείτε να αναζητήσετε την συμβουλή ενός καλού φίλου. Εμπιστευτείτε τις απόψεις σας και πάρτε κάποιες αποφάσεις. Κάθε είδους επικοινωνία ευνοείται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα αντιμετωπίζετε τα σημερινά σας προβλήματα που έχουν αίσιο τέλος. Μην όμως επαναπαύεστε όμως στις δάφνες σας. Κέρδη στην δουλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να μην χαθείτε στις σκέψεις σας που δεν οδηγούν πουθενά. Οικογενειακά προβλήματα θα σας αγχώσουν και θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σας.

Διαβάστε ακόμα:   4 ζώδια θα ευδοκιμήσουν μέσα από τις δυσκολίες το 2024 και θα γίνουν πλούσια το 2025

ΛΕΩΝ

Μια ξαφνική γνωριμία μέσα σε αυτή την εβδομάδα μπορεί να φέρει έναν καινούργιο έρωτα. Προσπαθήστε να βγείτε και να διασκεδάσετε. Εύνοια στα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διεκδικείστε τα δικαιώματά σας και προσεγγίστε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Μια καλή εποχή ξεκινάει τώρα για τα αισθηματικά σας. μην την αφήσετε να πάει χαμένη.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα ασχολείστε με καθημερινά προβλήματα. Βάλτε σιγά -σιγά τα πράγματα στην θέση τους και τακτοποιείστε εκκρεμότητες στην δουλειά σας. Φανείτε όμως πιο προσεχτικοί στα οικονομικά σας ρίσκα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θετική τροπή παίρνουν κάποια οικογενειακά σας θέματα. Πολύ καλή μέρα για να ασχοληθείτε διακοσμητικά με το σπίτι σας. Κάντε σχέδια για το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ξαφνική συνάντηση μπορεί να αποβεί πολύ σημαντική. Διαφυλάξτε τα συμφέροντά σας από κακόβουλες ενέργειες. Εμπιστευτείτε τις καλές συμπτώσεις στην δουλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Advertisement

Αρκετά αγχωμένοι με τους άλλους γύρω σας προσπαθείτε να λύσετε τα προβλήματά σας πάση θυσία. Αποφύγετε συζητήσεις στο σπίτι σας, και διεκδικήστε μια χρηματοδότηση.

Διαβάστε ακόμα:   Η «άτακτη» Αφροδίτη από τον Ταύρο αλλάζει όλο το σκηνικό στα οικονομικά και τα ερωτικά για 4 ζώδια! By MagicF’Ariel...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άτομα που θα συναντήσετε σήμερα μπορεί να παίξουν κάποιο ρόλο στην ζωή σας. Ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας, και αναδιοργανώστε τον χώρο της δουλειάς σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες μπορεί να σας αγχώσουν σήμερα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δείχνει καλό. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές με ύποπτο περιεχόμενο.

Πηγή: elle.gr

Continue Reading

Ζώδια

Λίτσα Πατέρα – «Γυρίζει» ο τροχός για Ταύρους και 3 ακόμα ζώδια

Published

on

Η εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά μας είναι γεμάτη αλλαγές και στη πλειονότητα πολλοί είναι εκείνοι που θα χαμογελάσουν σε οικονομικά και ερωτικά.

Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη.

Advertisement

Η Λίτσα Πατέρα αναλύει τις αστρολογικές όψεις και προειδοποιεί τα 12 ζώδια.

Σήμερα, Τρίτη του Πάσχα (7/5) η Σελήνη είναι κενή πορείας στον Κριό. Θέματα επικοινωνίας ή κοινωνικών υποχρεώσεων μπορεί να ζητούν μεγάλο μερίδιο της ενέργειάς σας. Μη βιαστείτε να τα ολοκληρώσετε όλα με επιτυχία, απλά ξεκαθαρίστε τη θέση σας ότι θα κάνετε ό,τι μπορείτε μέχρι εκεί που μπορείτε.

Από την άλλη, η ευνοϊκή όψη Άρη-Πλούτωνα είναι ικανή να κινητοποιήσει εσώτερες δυνάμεις (οι οποίες όμως πρέπει να ελεγχθούν).

Ξυπνούν πολύ δυνατά συναισθήματα, θετικά και αρνητικά, για τις επόμενες ημέρες.

Ευνοούνται οι γεννημένοι: 21-23/1, 20-21/3, 21-23/5, 22-23/7 (με πολλή προσοχή), 22-24/8, 23-25/9 (με πολλή προσοχή για υπερβολές) και 22-24/11.

Τα 2 πιο «αγαπημένα ζώδια του σύμπαντος»

Advertisement

Ενώ κάθε ζώδιο είναι τυχερό με τον δικό του τρόπο, αυτά τα δύο ζώδια τείνουν να ζουν πραγματικά γοητευτικές ζωές. Όλα τα ζώδια έχουν μοναδικές ιδιότητες που τα κάνουν τυχερά και ξεχωριστά από μόνα τους. Ωστόσο, όσοι έχουν ευεγερτημένα ζώδια (ζώδια που διοικούνται από τον Δία ή την Αφροδίτη) μπορούν να θεωρηθούν ως επιπλέον τυχεροί ή ευλογημένοι – ή, όπως τους αποκαλεί η αστρολογία, είναι τα αγαπημένα του σύμπαντος γιατί αυτά τα οφέλη μπορούν να προσφέρουν μια επιπλέον ώθηση αυτοπεποίθησης και τύχης.

Διαβάστε ακόμα:   Κώστας Λεφάκης: Αυτά είναι τα 2 τυχερά ζώδια του Μαΐου - Τα υπόλοιπα δυστυχώς θα έχουν προβλήματα

Τα 2 ζώδια που είναι τα «αγαπημένα του σύμπαντος»

  • Ιχθύες
  • Τοξότης

Ιχθύες

Μάγος και μάντης, οι Ιχθύες είναι «οι αγαπημένοι του σύμπαντος» επειδή έχουν προσαρμοστεί και στα 12 μαθήματα του ζωδιακού κύκλου. Αυτό κάνει τον Ιχθύ τον πιο ενημερωμένο, πιο έτοιμο και με χρυσή καρδιά.
Η Αφροδίτη είναι εξυψωμένη στους Ιχθύς για κάποιο λόγο αφού υπάρχει μαγεία σε αυτή την τοποθέτηση. Ξέρει πώς να δίνει αγάπη άνευ όρων στους άλλους, υποθέτοντας ότι έχουν εξελιχθεί και ωριμάσει. Η πιο αγνή εκδήλωση του πώς θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι η αγάπη ενσαρκώνεται συνήθως από την Αφροδίτη στους Ιχθείς.

Είναι μια αγάπη που είναι συγχωρητική, υπομονετική, ευγενική και πρόθυμη να θυσιαστεί. Αλλά ο Δίας κυβερνά αυτό το ζώδιο στην παραδοσιακή αστρολογία και συνδιοργανώνεται από τον Ποσειδώνα στη σύγχρονη αστρολογία. Ο Δίας χαρίζει στους Ιχθύες την τύχη που χρειάζονται για να ξεπεράσουν τα πάντα. Η πίστη συνδέεται με τον Δία και παρόμοια με τον Τοξότη, ο Ιχθύς θα είναι αρκετά αισιόδοξος όταν πρόκειται για την πλοήγηση στα εμπόδια που του παρουσιάζονται.

Διαβάστε ακόμα:   Η «άτακτη» Αφροδίτη από τον Ταύρο αλλάζει όλο το σκηνικό στα οικονομικά και τα ερωτικά για 4 ζώδια! By MagicF’Ariel...

Οι Ιχθύες μπορούν να κάνουν σχέδια και να αναπτύξουν την υπομονή που απαιτείται για να παραμείνουν μπροστά και οργανωμένοι για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ένα πρωτοποριακό ζώδιο της φωτιάς που δεν φοβάται να σπάσει τα όρια. Αντικατοπτρίζουν τα ιδανικά του Δία, αναζητώντας συνεχώς την προσωπική ανάπτυξη. Είναι ένα ζώδιο που αντιπροσωπεύει την περιπέτεια, τα ταξίδια και τη φιλοσοφία για κάποιο λόγο γιατί στόχος αυτού του ζωδίου είναι η επέκταση, η απόκτηση γνώσης και η σύνδεση.

Μέρος αυτού που κάνει τον Τοξότη το αγαπημένο του σύμπαντος είναι ότι αυτό το ζώδιο δεν θα δεχτεί την ήττα. Άλλωστε, το ζώδιο που βρίσκεται μπροστά τους είναι ο Σκορπιός και το επόμενο είναι ο Αιγόκερως, δύο επίμονα και φιλόδοξα ζώδια που οδηγούνται από τα επιτεύγματα. Ο Σκορπιός είναι ο πολεμιστής ενώ ο Αιγόκερως ο επίμονος καπετάνιος. Εν τω μεταξύ, ο Τοξότης έχει υιοθετήσει και τα δύο καλύτερα χαρακτηριστικά τους και η σύντηξη παράγει αυτό το μοναδικό ζώδιο. Ο Τοξότης θα κοιτάξει προς την ελπίδα την εποχή των δυσκολιών. Ξέρουν ότι μπορούν να ξεπεράσουν τα πάντα γιατί έχουν μεγάλη πίστη στο σύμπαν ή στον εαυτό τους.

πηγη

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.