Connect with us

Κόσμος

Τέτοια νύφη σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί στη ζωή σας – Τυχερός ή άτυχος ο γαμπρός; (pics)

Published

on

Advertisement

Στην περίπτωση της Gabrielle Hames ισχύει το «Ο δε άνδρας, να φοβήται τη γυνή». Μια νυφούλα που δεν περνάει απαρατήρητη.

Τυχερός ή άτυχος ο γαμπρός; Δείτε τις φωτογραφίες:

Advertisement



Advertisement

Κόσμος

«Τρώω αuτό 150 φορές το μήνα»: Η πιο ωραία γιαγιά του κόσμου λέει το μuστικό για τέλειο σώμα και πρόσωπο

Published

on

Advertisement

Η Andrea Sunshine δεν είναι μία συνηθισμένη γιαγιά. Με εμφάνιση που κόβει την ανάσα, η εξαιρετικά γυμνασμένη 53χρονη έχει τους κοιλιακούς μιας γυναίκας με τα μισά της χρόνια, ενώ τρώει κάθε μήνα 150 αβγά για να παραμένει fit και σέξι.

Advertisement

Η Sunshine είναι μια διαζευγμένη γιαγιά δύο παιδιών που περνάει μεγάλο μέρος του χρόνου της στο Λονδίνο, όπου γυμνάζεται τακτικά στο γυμναστήριο για να παραμένει σε φόρμα. Μάλιστα, η εικόνα της, που σε καμία περίπτωση δεν είναι εκείνη της γιαγιάς που όλοι έχουμε στο μυαλό, την αναγκάζει αρκετά συχνά να προσελκύει άντρες με τα μισά της χρόνια που θέλουν να βγουν ραντεβού μαζί της -η ίδια έρχεται στην αμήχανη θέση κάθε τόσο να τους αποκρούει.

Η fit γιαγιά που τρώει 150 αβγά τον μήνα για να παραμένει σέξι

Αυτήν την στιγμή, όμως, το μόνο που την απασχολεί είναι το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου όπου προπονείται στη Βραζιλία (η μισή κατάγωγή της είναι από εκεί) της είπε ότι δεν της επιτρέπεται, πλέον, να καταγράφει τις προπονήσεις της και να τις ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τους 133.000 followers της.

Σε μια ανάρτηση που έχει πλέον διαγραφεί, η Sunshine, η οποία μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Λονδίνου και Βραζιλίας, ισχυρίστηκε ότι ο διευθυντής του γυμναστηρίου SmartFit στο Buzios της Βραζιλίας, της είπε να κλείσει την κάμερα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η New York Post.

«Του είπα ποια είμαι, αλλά αυτό το έκανε χειρότερο», είπε, σύμφωνα με το Jam Press. «Ζήτησε να δει το Instagram μου. Του έδειξα», συνέχισε. «Εκείνος αντέδρασε με ένα χλευασμό και είπε: “Ω, είσαι διάσημη; Αλλά, λυπάμαι, δεν μπορείς να βιντεοσκοπείς την προπόνησή σου”».

Η παθιασμένη με τη γυμναστική 53χρονη είπε ότι ένιωσε «τεράστια δυσφορία και αμηχανία» από την αλληλεπίδρασή τους και ευχήθηκε ο μάνατζερ να την είχε παραμερίσει αντί να την μαλώσει στη μέση της αίθουσας με τα βάρη.

«Μια προειδοποίηση προς όλους τους αθλητές και τους influencers στην περιοχή μου, δεν πρέπει να δεχόμαστε αυτού του είδους την προκατάληψη. Αν ήμουν άνδρας, θα ενεργούσε αυτός ο μάνατζερ με τον ίδιο τρόπο;», διερωτήθηκε. Σύμφωνα με τη Jap Press η ανάρτηση συγκέντρωσε 2.000 likes και ποικίλα σχόλια από τους followers της fit γιαγιάς.

«Πηγαίνετε στο OnlyFans και κλερδίστε πολλά χωρίς να χρειάζεται να εκτεθείτε», έγραψε ένας, ενώ κάποιος άλλος σχολίασε πως «Αν ήσουν άντρας, κανείς δεν θα διέκοπτε την προπόνησή σου για να σε φέρει σε δύσκολη θέση».

Η αυστηρή διατροφή που ακολουθεί

Η μισή Ολλανδέζα, μισή Βραζιλιάνα δήλωσε στο Jam Press ότι διατηρεί αυστηρή ρουτίνα υγείας και γυμναστικής, ακολουθώντας μια υγιεινή διατροφή γεμάτη με μεγάλη ποικιλία λαχανικών και πρωτεϊνών.

Advertisement

Σύμφωνα με τη New York Post, o ημερήσιος αριθμός θερμίδων της μπορεί μερικές φορές να φτάσει μέχρι και τις 3.500 θερμίδες σε έξι έως οκτώ γεύματα, ενώ της αρέσει να τρώει μπρόκολο, πράσινα φασόλια, καλαμπόκι, ασπράδια αυγών, κουνουπίδι, γλυκοπατάτα, λάχανο και σπανάκι.

Επιλέγει να μείνει μακριά από τα γλυκά λαχανικά, όπως τα καρότα και η κολοκύθα, καθώς και από το αλάτι και το λάδι. Τρώει, όμως, γλυκοπατάτες και πίνει έως και τέσσερα λίτρα νερό την ημέρα. Η γιαγιά γκουρού της υγείας αποδίδει, επίσης, το γερό κορμί της στην κατανάλωση έως και 150 αβγών το μήνα.

Μαζί με την διατροφή έρχεται και η αυστηρή άσκηση

Η 53χρονη γιαγιά έχει, επίσης, ένα αυστηρό πρόγραμμα άσκησης, καθώς γυμνάζεται τουλάχιστον τρεις ώρες την ημέρα. Μερικές φορές, μάλιστα, μένει στο γυμναστήριο όλη την ημέρα για έως και οκτώ ώρες άσκησης.

Στο γυμναστήριο -το οποίο αποκαλεί χαϊδευτικά «Ντίσνεϊλαντ» της- ξεκινάει την προπόνησή της με μια ώρα καρδιοαναπνευστικής άσκησης και στη συνέχεια προχωράει στην προπόνηση με βάρη.

«Ο κόσμος με αποκαλεί θηρίο», δήλωσε στο Jam Press η 53χρονη γιαγιά. «Δεν με ενοχλεί να με αποκαλούν fitness γιαγιά -είμαι στην καλύτερη φόρμα μου και απείρως υγιής».

Ωστόσο, σημείωσε ότι η προσοχή που δέχεται από νεότερους άνδρες στο γυμναστήριο διαταράσσει την προπόνησή της. Είπε ότι πολλοί άντρες είναι κάτω των 25 ετών, ενώ πολλοί είναι ηλικίας μεταξύ 30 και 35 ετών.

«Οι νεαροί άνδρες ερωτεύονται με τις όμορφες ώριμες κυρίες, οπότε μου την πέφτουν συνέχεια», δήλωσε η Sunshine. «Δεν μου αρέσει η προσοχή. Όταν κάνω την προπόνησή μου, δεν μου αρέσει να με ενοχλούν».

Η σκληρή δουλειά που κάνει η single γιαγιά έχει αποδώσει καρπούς, καθώς έχει πάρει μέρος με γυναίκες που έχουν τη μισή ηλικία της σε διαγωνισμούς σωματικής διάπλασης, έχοντας τερματίσει στην πρώτη πεντάδα κάποια στιγμή, σύμφωνα με τη New York Post.

«Υπάρχει το στίγμα ότι με την πρόοδο της ηλικίας των γυναικών, θα πρέπει να αφιερώνονται μόνο στη φροντίδα του σπιτιού και της οικογένειας. Είναι δυνατόν να τα κάνουν και τα δύο», εξήγησε η Sunshine.

Και πρόσθεσε: «Το μυαλό έχει πολύ μεγάλη δύναμη να μεταμορφώνει το σώμα μας, δεν μπορούμε να αφήσουμε το μυαλό στην άκρη».

enimerotiko.gr

Advertisement
Continue Reading

Κόσμος

Έγκυος πέθανε λίγα λεπτά πριν το γάμο της – Σπαρακτική η εικόνα του γαμπρού με το μωρό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Published

on

Advertisement

Σε τραγωδία μετατράπηκε ένας γάμος, στο Σάο Πάολο, όταν η έγκυος νύφη ξεψύχησε πριν προλάβει να ανταλλάξει αιώνιους όρκους αγάπης με τον σύντροφό της.

Η 30χρονη Τζέσικα Γκουέντες ήταν έξι μηνών έγκυος στην κορούλα της. Είχε φορέσει το νυφικό της και ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον άντρα της ζωής της, λίγο πριν υποδεχτούν τον καρπό του έρωτα τους, την περασμένη Κυριακή στο Σάο Πάολο.

Advertisement

Μπήκε στη λιμουζίνα που θα την μετέφερε στην εκκλησία για να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον 31χρονο πυροσβέστη Φλάβιο Γκονσάλβεζ.

Ξαφνικά και ενώ κατευθυνόταν προς την εκκλησία άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία και να ζαλίζεται ενώ ένιωθε πόνους στο σβέρκο. Οι συγγενείς της πίστεψαν ότι ήταν απλώς πολύ αγχωμένη.

Κανείς και δυστυχώς ούτε η ίδια δεν γνώριζε ότι πάσχει από προεκλαμψία (μια σοβαρή διαταραχή της εγκυμοσύνης, που αν αφεθεί δίχως θεραπεία μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές σε έγκυο και έμβρυο).

Δυστυχώς, ωστόσο, στην περίπτωση της Τζέσικα, η συγκεκριμένη διαταραχή της στέρησε τη ζωή της μέσα σε λίγη ώρα. Μόλις η λιμουζίνα έφτασε στην εκκλησία ένας συγγενής ζήτησε βοήθεια μιας και η η 30χρονη είχε ήδη λιποθυμήσει μια φορά μέσα στο αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρει, η βρετανική εφημερίδα, Daily Mail, σε μια συνέντευξή του ο γαμπρός στο βραζιλιάνικο περιοδικό Crescer είπε: «Ανησυχούσα γιατί αργούσαν πολύ να έρθουν. Ένας ξάδερφός της έτρεξε στο κόκκινο χαλί και μου είπε ότι η γυναίκα μου είχε χάσει τις αισθήσεις της».

«Άνοιξα την πόρτα του αυτοκινήτου και ήταν καθισμένη, αλλά είχε ξαναβρεί τις αισθήσεις της και μου μίλησε. “Μωρό μου, εδώ είμαι”, της είπα», ανέφερε ο Φλάβιο.

Advertisement

«Όλα είναι εντάξει, μου είπε. Απλά, ένιωθε ένα πόνο στο πίσω μέρος του λαιμού της. Εκείνη την ώρα ξανάγινα ο διασώστης που είμαι στην Πυροσβεστική. Την πήρα έξω από το αυτοκίνητο, άρχισα τις πρώτες βοήθειες και ζήτησα βοήθεια από τους συναδέλφους μου που βρίσκονταν εκεί για το γάμο», περιέγραψε ο γαμπρός.

Η Τζέσικα μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο του Σάο Πάολο, αλλά εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε στην μαιευτική κλινική Matre Paoulista.

Σύμφωνα με τους γιατρούς ή 30χρονη έγκυος υπέστη εγκεφαλικό και εσωτερική αιμορραγία εξαιτίας της προεκλαμψίας κι έπρεπε να της πάρουν το μωρό με καισαρική τομή. H Σοφία γεννήθηκε πρόωρη 6 μηνών, έχει βάρος 930 γραμ. και ύψος 34 εκατ. και πλέον βρίσκεται στην εντατική μονάδα νεογνών.

Ο πατέρας με δάκρυα στα μάτια πήρε αγκαλιά την κόρη του και αποχαιρέτησε για πάντα τη σύντροφό του πριν ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης.

Advertisement
Continue Reading

Κόσμος

Ο γαμπρός δεν κατάλαβε γιατί η νύφη στάθηκε ακίνητη. Μόλις όμως την είδε να σηκώνει το χέρι της, έμεινε άναυδος.

Published

on

Advertisement

Ο γάμος είναι γενικά μια χαρούμενη περίσταση από μόνα τους, αλλά όταν συμβαίνουν χειρονομίες αγάπης, τους κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστούς

Μια πανέμορφη νύφη με το όνομα Ελισάβετ, έκανε κάτι τόσο ξεχωριστό για το σύζυγό της, που προκάλεσε τα δάκρυα χιλιάδων ανθρώπων που παρακολούθησαν το βίντεο του γάμου τους.

Advertisement

Η ημέρα γάμου της Ελίζαμπεθ και του Σκοτ στις 27 Ιανουαρίου 2018, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, ήταν ένα πολύ όμορφο γεγονός.

Καθώς η κομψή νύφη εισήλθε στο χώρο με το γιο της, προετοιμαζόταν για μια μεγάλη στιγμή, που θα ήταν μεγάλη έκπληξη για τον ανυποψίαστο γαμπρό.

Ο Scott είχε αρχίσει να χάνει την ακοή του στην ηλικία των 5 ετών και μόλις τρία χρόνια αργότερα έμεινε κωφός.

Καθώς η νύφη πήρε τη θέση της για να διανύσει το διάδρομο, το τραγούδι της Christina Perri «A Thousand Years», άρχισε να παίζει μπροστά στους φίλους και την οικογένειά τους.Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στο Tinder πριν από δύο χρόνια και η μητέρα δύο παιδιών Ελίζαμπεθ, άρχισε να μαθαίνει το Auslan ή Αυστραλιανή Γλωσσική.Τρεις μήνες πριν από τη μεγάλη τους μέρα, έμαθε κρυφά τους στίχους και τη νοηματική γλώσσα από το τραγούδι του γάμου τους.

Μόλις ο Σκοτ συνειδητοποίησε τι έκανε η νύφη, ξέσπασε σε δάκρυα. Η νύφη λέει ότι ο σύζυγός της έχει παρακολουθήσει το βίντεο τουλάχιστον 100 φορές μέχρι τώρα.

Το βίντεο με την υπέροχη αφιέρωση έχει ήδη προβληθεί πάνω από 400.000 φορές και το ζευγάρι είναι τόσο χαρούμενο που συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση για τη σημασία της εκμάθησης της νοηματικής γλώσσας.

«Έχω λάβει τόσα πολλά προσωπικά μηνύματα από ανθρώπους από όλο τον κόσμο που μου έλεγαν το πόσο το βίντεο τους επηρέασε», δήλωσε η Ελίζαμπεθ.

Παρακολουθήστε την απίστευτα συγκινητική στιγμή εδώ:

Advertisement

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.