Connect with us

Stories

Απίστευτη Καταγγελία για παρανομία της Αστυνομίας – “Επιφυλάσσομαι να κινηθώ και νομικά εναντίον παντός υπευθύνου και…”

Published

on

Αγαπητό tromaktiko,
είμαι νεοεξερχόμενη υπαστυνόμος Β΄ της ελληνικής αστυνομίας, ορκίστηκα στις 26-6-18 και τοποθετήθηκα στις 18-7-18 σε αστυνομικό τμήμα της Γ.Α.Δ.Α…

Advertisement

Με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο (π.δ. 100/2003, μετά τις τροποποιήσεις από το π.δ. 75/2016 και π.δ. 6/2018) απαγορεύεται οι νεοεξερχόμενοι υπαστυνόμοι Β΄ να μετακινηθούν για οποιοδήποτε λόγο για 2 χρόνια από το αστυνομικό τμήμα, όπου τοποθετούνται.

Ωστόσο, φέτος παρατηρήθηκε ένα φαινόμενο διοικητικής ανωμαλίας-παρανομίας δίχως άλλο. Η υπαστυνόμος Β΄ με αριθμό μητρώου 2889** Τ. Α. Μ. του Γ., κόρη αστυνομικού, αν και τοποθετήθηκε στο ΑΤ Αγίου Δημητρίου, αμέσως αποσπάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Ομοίως ο υπαστυνόμος Β΄με αριθμό μητρώου 2839** Σ. Κ. του Ζ. αν και τοποθετήθηκε στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων, αμέσως αποσπάστηκε στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής.

Και τα δύο απαγορεύονται από την αστυνομική νομοθεσία (π.δ. 100/2003, όπως ισχύει και ειδικότερα άρθρα 17 και επόμενα).

Κι όλα αυτά πριν καλά καλά περάσουν 40 μέρες από την τοποθέτηση, δεν μιλάμε για 2 χρόνια.

Εγώ έκανα ανάλογη αίτηση προκειμένου αποσπαστώ σε άλλη υπηρεσία, η οποία απορρίφθηκε.

Γιατί στις δύο παραπάνω επώνυμες περιπτώσεις η υπηρεσία μου έκανε τα στραβά μάτια στις παρανομίες και μόνο στην δική μου περίπτωση εφάρμοσε τα πδ; Μόνη στην δική μου περίπτωση θυμήθηκε το ουκ ισότης εν τη παρανομία; Τα καλά και συμφέροντα ταις ψυχαίς υμών…

Επιφυλάσσομαι να κινηθώ και νομικά εναντίον παντός υπευθύνου.

Επιθυμώ να μάθω για ποιον λόγο παραμένει σε ισχύ η διοικητική παρανομία για τους δύο αυτούς αστυνομικούς και δεν αίρεται.

Επίσης, θα σας παρακαλούσα να διαβιβαστεί η καταγγελία μου προς την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κι όλα αυτά με τις ευλογίες του Τόσκα και του Τζουβάλα.

Σας ευχαριστώ πολύ.
Αναγνώστρια

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.