Connect with us

Ζώδια

Σμάρω Σωτηράκη: Επίδραση Σεληνιακής έκλειψης στον Ζυγό- Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται

Published

on

Advertisement

Τα ζώδια σήμερα 26 Μαρτίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Advertisement

Επίδραση Σεληνιακής έκλειψης στον Ζυγό: Άγχος, εσωτερική ένταση

Συνεχίζεται η επίδραση της Σεληνιακής έκλειψης στον Ζυγό, δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια στην εφαρμογή των σχεδίων. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα θα πρέπει οι ενέργειες να στηρίζονται στη λογική σκέψη και όχι στην παρόρμηση. Οι βλέψεις θα πρέπει να είναι ρεαλιστικές, ίσως να υπάρξουν αυταπάτες. Για να ολοκληρωθεί ένα θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει οι πράξεις να είναι σκεπτόμενες και οι ενέργειες οργανωμένες.

Αναγκαίο θα είναι να επαναπροσδιοριστούν οι αξίες και οι σχέσεις, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές που θα δημιουργήσουν μία καινούργια βάση δεδομένων. Κάποιοι θα πάρουν την απόφαση να τερματίσουν μία σχέση ή μία συνεργασία, ουσιαστικά θα υπάρξει η ανάγκη για αναδόμηση.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 20/05/2024 ως 26/05/2024 για όλα τα ζώδια
Advertisement

Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις οικογενειακές υποθέσεις και γενικότερα σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σχέσεις. Ίσως να είναι δύσκολο να παρθούν αποφάσεις, οι διαθέσεις θα είναι κυκλοθυμικές. Θα υπάρξει συναισθηματική ένταση, σε ορισμένες περιπτώσεις δεν θα λείψουν οι εξάρσεις. Η σκέψη θα πρέπει να είναι σφαιρική, καλό θα είναι να οριοθετηθεί η προσκόλληση στα παλιά αρνητικά συμβάντα.

Στα ζευγάρια ίσως να αλλάξουν οι βλέψεις και οι προοπτικές, προσοχή στις δηλώσεις και στις βιαστικές ή αντιδραστικές αποφάσεις. Ενδεχομένως ο τρόπος σκέψης να είναι αγχωτικός, η εσωτερική πίεση μπορεί να φέρει εξάρτηση και συναισθηματική προσκόλληση.

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.