Connect with us

Ζώδια

Αστρολογικό «μακελειό» από τη Λίτσα Πατέρα: «Οι Πλανήτες μιλούν – Είχαμε γράψει για όλο αυτό…»

Published

on

Advertisement

Σε μια ανάρτηση με έμμεση αναφορά στο πολύνεκρο μακελειό της Μόσχας, μετά την τρομοκρατική επίθεση του ISIS, προχώρησε η Λίτσα Πατέρα, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Instagram.

Advertisement

Η ανάρτηση της Λίτσας Πατέρα:

«Φίλοι μου, γνωρίζετε ότι αρκετές μέρες πριν ή μετά απο κάθε Πανσέληνο, αυτή μας επηρεάζει. Στο τεύχος Μαρτίου είχαμε γράψει σχετικά με τη Ρωσία (η Πανσέληνος/έκλειψη είναι μεθαύριο). Οι Πλανήτες μάς μιλούν…»

72 ώρες πλούτου γι’ αυτά τα 4 ζώδια – Εξαιρετικά νέα από την Λίτσα Πατέρα

Ζώδια σήμερα – Λίτσα Πατέρα: Ποια είναι τα τυχερά ζώδια για το τριήμερο σύμφωνα με την έμπειρη αστρολόγο και τις προβλέψεις της για εκπομπή του ΑΝΤ1;

Για αντιφατικές ημέρες για όλα τα ζώδια μίλησε η Λίτσα Πατέρα, την Παρασκευή, στην έναρξη της ενότητας με τις αστρολογικές προβλέψεις, στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Όπως είπε η αστρολόγος, «Ο Άρης μπαίνει στους Ιχθύες και αυτό σημαίνει ότι εξελίσσονται καταστάσεις και στο πολεμικό μέτωπο και γενικότερα στην ζωή μας».

Διαβάστε ακόμα:   «Μοιράζει» χρήμα η Λίτσα Πατέρα: «Φουσκώνουν» τα πορτοφόλια για Κριούς, Διδύμους και 3 ακόμα ζώδια
Advertisement

Η Λίτσα Πατέρα συνέχισε λέγοντας ότι «Έχουμε την έκλειψη στον Ζυγό και πρέπει να δώσουμε προσοχή στις σχέσεις». Αμέσως μετά, η Λίτσα Πατέρα, έχοντας στο πλευρό της την Φωτεινή Πετρογιάννη, αναφέρθηκε στις αναλυτικές προβλέψεις της για κάθε ζώδιο. Παράλληλα, όπως είπε η αστρολόγος, «έχουμε μια Αφροδίτη που παίρνει αποφάσεις που είναι “ή παντρεύομαι ή κάνω μια σχέση”».

πηγη

Advertisement

Ζώδια

Τα 3 ζώδια που θα έχουν τύχη μέχρι το τέλος της Άνοιξης – «Έρχονται απροσδόκητες αλλαγές»

Published

on

Advertisement

Μέχρι το τέλος της Άνοιξης, οι εκπρόσωποι τριών ζωδίων θα έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν οτιδήποτε τους δυσαρεστεί στη ζωή τους.

Τα 3 ζώδια που θα έχουν τύχη μέχρι το τέλος της Άνοιξης

  • Παρθένος
  • Ζυγός
  • Λέων
Advertisement

Παρθένος

Το τέλος της Άνοιξης θα είναι καθοριστικό για εσάς. Θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε τη ζωή που ονειρευόσασταν εδώ και καιρό. Έτσι, προετοιμαστείτε για αλλαγές. Όλες θα είναι ευχάριστες και θετικές.

Ο νέος δρόμος μπορεί αρχικά να σας φανεί δύσκολος ή και λάθος. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος πανικού. Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Στην πραγματικότητα, απλώς πρέπει να τα δείτε όλα από μια διαφορετική οπτική γωνία.

Ζυγός

Τον Μάιο, σίγουρα δεν θα καθίσετε με σταυρωμένα χέρια. Θα πρέπει να ασχοληθείτε με αυτά που αναβάλλετε. Και αν σημαντικές εργασίες αναβληθούν και πάλι, μην περιμένετε αλλαγές.

Μόλις τακτοποιήσεις όλα τα «χρέη» σου και αρχίσεις να αναπνέεις ελεύθερα, θα έρθουν θαύματα στη ζωή σου. Θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις από την αρχή.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Οι πιο ευνοϊκές αλλά και δύσκολες ημέρες του Μαΐου 2024

Λέων

Μέχρι το τέλος της Άνοιξης, θα ανακαλύψετε νέες πτυχές του εαυτού σας. Μην ντρέπεστε για τα ταλέντα σας και συνεχίστε να εξελίσσεστε. Σύντομα, θα είστε σε θέση να αλλάξετε δραστικά τον τομέα επαγγελματικής δραστηριότητάς σας.

Το πιθανότερο είναι ότι τον Μάιο θα σας προσφερθεί κάποια νέα εργασία ή θα δείτε σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας. Επιπλέον, οι εκπλήξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να σου φέρουν την ευτυχία. Μην φοβάστε τις αλλαγές. Όλα θα εξελιχθούν υπέροχα.

Advertisement
Continue Reading

Ζώδια

Δυσάρεστα νέα απο τον Κώστα Λεφάκη : «Πέρα από τις δυσκολίες που ενδέχεται να φέρει η σημερινή Πανσέληνος…» – Τα προβλήματα των ζωδίων

Published

on

Advertisement

Δευτέρα 13/5 σήμερα. Μία νέα εβδομάδα ξεκινάει και είναι πολύ πιθανό όσα συμβούν μέσα στη μέρα να επηρεάσουν και όλες τις υπόλοιπες. Γι’ αυτό ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί το κάθε ζώδιο ξεχωριστά σχετικά με το τι πρέπει να προσέχει .

Advertisement

Οι ημερήσιες 13/5 αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Οι ευαισθησίες σας μεγάλες, οι άλλοι απρόθυμοι να σας ακολουθήσουν και κάποιες υποχρεώσεις τις ξεχάσατε στο συρτάρι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νοοτροπία σας ως προς το ποιος καταπιέζει ποιον αλλάζει κάτω από την επίδραση της σημερινής όψης Ήλιου Ουρανού. Σύντομα παίρνετε την απόφαση να δώσετε γρήγορες και ορθές λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού που πραγματοποιείται σήμερα, σας δείχνει την ανάγκη νέων ιδεών και στρατηγικών και σας αναγκάζει να μην κρύβεστε πια πίσω από πεπαλαιωμένες ιδέες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πέρα από τις δυσκολίες που ενδέχεται να φέρει η σημερινή Πανσέληνος στην εργασία σας, εσείς θα πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας σε εκείνα που έχουν μέλλον.

Διαβάστε ακόμα:   Τα 3 ζώδια που θα έχουν τύχη μέχρι το τέλος της Άνοιξης – «Έρχονται απροσδόκητες αλλαγές»

ΛΕΩΝ

Είστε άνθρωποι κοινωνικοί και η απομόνωση δεν σας ταιριάζει. Η σημερινή όψη Ήλιου – Ουρανού απαιτεί να εκτιμήσετε σωστά τις υποθέσεις σας, κάνοντας ένα καλό συνδυασμό συναισθήματος και λογικής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα αποφύγετε να θίξετε κακώς κείμενα στην εργασία, μην έλθετε σε επαφή με ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν και γενικά να είστε προσεκτικοί.

ΖΥΓΟΣ

Έντονη η επίδραση της συνόδου Ήλιου – Ουρανού που σχηματίζεται και σίγουρα δεν θα σας αφήσει στην ησυχία σας. Γεγονότα και καταστάσεις σας αναγκάζουν να δώσετε λύσεις εκεί που είναι απαραίτητο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να αισθάνεστε ανάμεικτα συναισθήματα λόγω της επίδρασης των άλλων που σας περιβάλλουν. Δείτε με αισιοδοξία θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα σας καλεί να κάνετε επιτυχείς μεταρρυθμίσεις, έστω και αν χρειαστεί να κουραστείτε για αυτό. Προωθήστε ένα νέο πρόγραμμα συνεργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιθετικότητα και ο εκνευρισμός που επικρατούν λόγω των σημερινών όψεων, θα σας φέρει αντιμέτωπους με τους δικούς σας ανθρώπους. Ψυχραιμία.

Διαβάστε ακόμα:   Κώστας Λεφάκης: Ευχάριστα νέα για Αιγόκερους, Υδροχόους και... - Ημέρας χαράς για τα ζώδια και λύσεων σε προβλήματα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Advertisement

Δραστηριοποιηθείτε περισσότερο, αντί να καθηλωθείτε κάτω από την επίδραση της σημερινής συνόδου Ήλιου – Ουρανού, τη δύναμη την έχετε και το γνωρίζετε καλά.

ΙΧΘΕΙΣ

Έντονη και σημαντική για την πορεία τόσο των προσωπικών όσο και των επαγγελματικών σχέσεων είναι η μέρα. Επωφεληθείτε από μικρές, αλλά σημαντικές συμπτώσεις!

Πηγή: elle.gr

Advertisement
Continue Reading

Ζώδια

Λίτσα Πατέρα: Βήματα προς την «εκτόξευση» για Λέοντες, Υδροχόους και άλλα 2 ζώδια

Published

on

Advertisement

Η Λίτσα Πατέρα πραγματοποίησε την ανάλυσή της για τα άστρα και τις εξελίξεις, που θα υπάρξουν για κάθε ζώδιο ξεχωριστά, αναφέροντας το ποια από αυτά θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν καλύτερα τις συνθήκες, που θα προκύψουν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Advertisement

Η γνωστή αστρολόγος επεσήμανε, ότι ο Δίας θα βρεθεί με τον Ουρανό και αυτή είναι μια όψη, η οποία φέρνει εκπλήξεις, τόσο θετικές όσο και αρνητικές. Η ίδια, πάντως, πρόσθεσε πως αν γνωρίζουμε το πού πρέπει να ποντάρουμε, για να μας έρθουν τα πράγματα όπως θέλουμε, τότε δε θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα.

Η ανάλυση για τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα

Η Λίτσα Πατέρα, μάλιστα, ανέφερε και το ποια ζώδια θα είναι εκείνα, που σύντομα θα δουν τις εξελίξεις, εφόσον προσέξουν, να τα δικαιώνουν και, παράλληλα, μίλησε για το ποιο ζώδιο γεννημένο σε συγκεκριμένη ημερομηνία θα δει απρόσμενες θετικές εξελίξεις να του «χτυπούν» την πόρτα.

Διαβάστε ακόμα:   Απόλυτα τυχερή εβδομάδα έρχεται για τα 12 Ζώδια: Χρήμα με την σέσουλα από τον Κώστα Λεφάκη

Αμέσως μετά και μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», η αστρολόγος ανέφερε το τι πρέπει να περιμένει καθένας ξεχωριστά σε όλα τα «μέτωπα», με τη Βίκυ Παγιατάκη να αναφέρει… για ποιους γυρίζει ο τροχός.

Δείτε τις προβλέψεις της στο Athensmagazine.gr:

Advertisement

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.