Connect with us

Ζώδια

«Χαρακίρι» από τον Κώστα Λεφάκη: Οικονομικός μαρασμός για Διδύμους, Λέοντες και άλλα 3 ζώδια

Published

on

Advertisement

Ο Κώστας Λεφάκης δεν έχει να μας προσφέρει και τα καλύτερα νέα, ζητώντας από αρκετά ζώδια να προσέξουν στις επόμενες κινήσεις τους, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα.

Όπως αναφέρει ο αστρολόγος, ο Ερμής βρίσκεται σε όψη με την Αφροδίτη, που φέρνει μεν συμπαθητικά γγονότα, που εξυπηρετούν πρακτικές και συναισθηματικές ανάγκες, αλλά με πολλή σύνεση, με την Άση Μπήλιου επίσης να εφιστά την προσοχή.

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Οι φιλίες και οι σχέσεις σας γενικότερα θα δείξουν σήμερα τις δυσκολίες τους, αλλά και τις φωτεινές τους πλευρές. Εσείς θα αποφασίσετε ποιους θα κρατήσετε κοντά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τις απαιτήσεις και τις αντιξοότητες της καθημερινής σας ζωής και μην αφήνετε το στρες να μειώσει την υγεία και την αποδοτικότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι φαντασιώσεις και ψευδαισθήσεις είναι ο μόνος κίνδυνος που μπορεί να περιπλέξει τις καταστάσεις τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην ξεχνάτε πως η περίοδος αυτή είναι περίοδος λύσεων, αποφάσεων αλλά και επιλογών που σας στέρησε το προηγούμενο διάστημα. Μην βιαστείτε όμως για το καινούργιο σας ξεκίνημα.

Διαβάστε ακόμα:   «Αρμαγεδδών» εξελίξεων από τη Λίτσα Πατέρα: Μπροστά σε μεγάλες αλλαγές Λέοντες και άλλα 5 ζώδια

ΛΕΩΝ

Αναδιοργανωθείτε ψυχικά αλλά και πρακτικά προκειμένου να αντιμετωπίσετε με επιτυχία και ασφάλεια τις εξελίξεις της εποχής. Καταπολεμήστε τον πανικό και μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες για την οριστική λύση ενός προβλήματος στον επαγγελματικό τομέα. Αναθεωρήσετε την τακτική σας προς τα έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Καιρός να κάνετε ένα σαφή διαχωρισμό ανάμεσα στους ανθρώπους που θεωρείτε πραγματικούς σας φίλους και στις απλά κοινωνικές γνωριμίες. Χειριστείτε οικονομικά θέματα με σύνεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλό θα ήταν για σήμερα να αναβάλετε τυχόν ταξίδια, έξοδα και αλλαγές στην εργασία σας. Οργανώστε τις προοπτικές της εξέλιξης σας με περισσότερη μετριοπάθεια και ελαστικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής, ανάδρομος στους Ιχθείς, θα μπορούσε να σας ωθήσει σε επιπολαιότητες και περιττά έξοδα. Μη ρισκάρετε οικονομικά και αναβάλετε ένα προσωπικό ξεκαθάρισμα για αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Advertisement

Απρόοπτες δυσκολίες μπορεί σήμερα να σας αφήσουν εκτεθειμένους απέναντι σε υποχρεώσεις που έχετε δημιουργήσει. Φανείτε παράλληλα ανεκτικοί με τον σύντροφο σας.

Διαβάστε ακόμα:   Κώστας Λεφάκης : Το πιο κρίσιμο σταυροδρόμι πλησιάζει για Ζυγούς και άλλα 4 ζώδια

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι απλές χαρές έχουν τη μεγαλύτερη σημασία, άλλωστε δεν είναι καιρός για μεγάλα και δυναμικά προγράμματα. Δώστε βοήθεια στους άλλους χωρίς να αποβλέπετε σε κανένα όφελος.

ΙΧΘΕΙΣ

Ήρθε η στιγμή να φανείτε πιο ώριμοι και αποφασισμένοι να βάλετε καινούργια όρια στις ευθύνες που έχουν όλα τα μέλη της οικογένειας. Γίνετε πιο κοινωνικοί.

Πηγή: Elle.gr

Advertisement

Ζώδια

Κώστας Λεφάκης : Το πιο κρίσιμο σταυροδρόμι πλησιάζει για Ζυγούς και άλλα 4 ζώδια

Published

on

Advertisement

Ο Κώστας Λεφάκης μας φέρνει μπροστά σε κρίσιμα σταυροδρόμια στις επόμενες ώρες, τονίζοντας πως οι πιο σημαντικές ώρες πλησιάζουν για ορισμένα ζώδια πολύ σύντομα.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, η Σελήνη σε τετράγωνο με Ήλιο, Αφροδίτη, Δία και Ουρανό, σημαίνει πως το ανθρώπινο συναίσθημα δοκιμάζεται από αιφνίδια περιστατικά με ψυχολογικές συνέπειες, με τη Σμάρω Σωτηράκη επίσης να είναι αισιόδοξη.

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Από εσάς απαιτείται οργάνωση και συνέπεια στις υποχρεώσεις. Μη σπαταλάτε ασυλλόγιστα το δυναμικό, το χρόνο και τα ταλέντα που διαθέτετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Εκμεταλλευτείτε τις πλανητικές διελεύσεις αυτών των ημερών και παρακολουθήστε αυτά που λέγονται και κυρίως αυτά που γίνονται στο περιβάλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι απαραίτητο να βελτιώσετε αισθητά τη διάθεση, και τη θέση σας απέναντι στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Αξιοποιήστε το χώρο σας και βελτιώστε την καθημερινότητα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυναμικά και ευχάριστα συνεχίζει για σας αυτή η βδομάδα, καθώς δημιουργεί νέες προοπτικές στις φιλίες ή στις συλλογικές σας δραστηριότητες.

Διαβάστε ακόμα:   Tην Τετάρτη η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο – Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να βελτιώσετε άμεσα τις συνθήκες που επικρατούν, αποφύγετε όμως τα παιχνίδια με την τύχη. Φροντίστε περισσότερο την ψυχική και τη σωματική σας υγεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έμφαση στις εξελίξεις, που έχει δοθεί το τελευταίο διάστημα στον τομέα των προσωπικών και των επαγγελματικών σχέσεων κορυφώνεται. Πάρτε καθοριστικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Advertisement

Η περίοδος αυτή στο μεσοδιάστημα του Μαΐου, φαίνεται να είναι καθοριστική για την εξέλιξη μιας επαγγελματικής, οικογενειακής, αλλά και οικονομικής υπόθεσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετές μετακινήσεις, επαφές με χρήσιμους ανθρώπους, αλλά και ταξίδια προβλέπονται αυτό το διάστημα κάτω από την επίδραση του Ερμή που περνά στον Ταύρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τώρα αξιοποιήστε τις επαγγελματικές σας γνωριμίες για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τις επιδιώξεις σας. Αισθηματικά ευνοούνται οι ελεύθεροι

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεχασμένες υποθέσεις ενεργοποιούνται ξανά και ζητούν λύσεις ή διασαφηνίσεις, ήρθε η στιγμή να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Κάντε σωστή χρήση της επικοινωνίας και του λόγου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:   «Παχιές αγελάδες» από τον Κώστα Λεφάκη: Σε οικονομικό ντελίριο Δίδυμοι και άλλα 4 ζώδια

Παρόλο που ο Μάιος σας έχει φανεί δύσκολος μέχρι τώρα, σας βοηθά να επανατοποθετήσετε σωστά τους γενικούς σας στόχους.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής ενεργοποιεί τη λογική και τις διαθέσεις σας και σας βοηθά να μελετήσετε τις λεπτομέρειες, και να αξιολογήσετε τα δεδομένα προκειμένου να κατασταλάξετε στα μελλοντικά σας σχέδια.

Πηγή: Elle.gr

Advertisement
Continue Reading

Ζώδια

«Αρμαγεδδών» εξελίξεων από τη Λίτσα Πατέρα: Μπροστά σε μεγάλες αλλαγές Λέοντες και άλλα 5 ζώδια

Published

on

Advertisement

Η Λίτσα Πατέρα βλέπει τις εξελίξεις να έρχονται για αρκετά ζώδια και τις αλλαγές να είναι σπουδαίες μέσα στα επόμενα 24ωρα, με την αστρολόγο να εκφράζει την ανάγκη να μας προειδοποιήσει να προσέξουμε στις κινήσεις, που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε.

Advertisement

Η ίδια, αναλύοντας τα άστρα μετά την αισιόδοξη πρόβλεψη της Βίκυς Παγιατάκη, ανέφερε πως πολλά διαφορετικά πράγματα συμβαίνουν στις ζωές μας με απρόβλεπτα γεγονότα. Ο Ήλιος έως πρόσφατα, όπως ανέφερε, συναντούσε τον Ουρανό, αλλά με τον Δία φαινόταν όλα να έρχονται σε μια ισορροπία στον κόσμο.

Οι εξελίξεις για όλα τα ζώδια στις επόμενες ώρες

Από τη στιγμή, όμως, που ο Δίας φεύγει από την όψη αυτή τα πράγματα γίνονται αρκετά διαφορετικά. Μεγάλη αλλαγή θα έρθει, δε, στις 16 Ιουλίου 2024, όταν ο Άρης θα κάνει όψη με τον Ουρανό και είναι πολλά αυτά, που οφείλουμε να περιμένουμε ιδιαίτερα σε αυτή την ημερομηνία.

Αμέσως μετά, η Λίτσα Πατέρα ανέλυσε για κάθε ζώδιο ξεχωριστά το τι εξελίξεις το περιμένουν, σχολιάζοντας τα επικείμενα γεγονότα σε όλα τα «μέτωπα».

Διαβάστε ακόμα:   Οικονομικό πανδαιμόνιο από τη Λίτσα Πατέρα: «Φυσάνε» τον παρά Ζυγοί και άλλα 5 ζώδια

Δείτε τις προβλέψεις της :

Advertisement

Advertisement
Continue Reading

Ζώδια

«Παχιές αγελάδες» από τον Κώστα Λεφάκη: Σε οικονομικό ντελίριο Δίδυμοι και άλλα 4 ζώδια

Published

on

Advertisement

Ο Κώστας Λεφάκης βλέπει θετικές εξελίξεις να έρχονται για ορισμένα ζώδια, τα οποία αναμένεται να περάσουν μερικές στιγμές ηρεμίας στα επόμενα 24ωρα.

Advertisement

Σύμφωνα με το γνωστό αστρολόγο, η γωνία 30ού που κάνει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα σημαίνει, ότι κυριαρχούν η διπλωματία και η υποκριτική συμπεριφορά, με την Άση Μπήλιου να φέρνει «μαράζωμα» από την πλευρά της

ΚΡΙΟΣ

Όσο και αν υπάρχουν θέματα που χρειάζονται συζήτηση και επίλυση, αποφασίστε ένα ταξιδάκι και χαρείτε τη φύση και την αλλαγή παραστάσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Ασυνεννοησία και δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις θα πρέπει να αποφευχθούν μόνο με πρακτικούς χειρισμούς και μεθοδικότητα. Βάλτε λίγη τάξη στην προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ανοιξιάτικο κλίμα που ενεργοποιείται από τον Δία στον Σκορπιό, σας ωθεί σε μια ψυχολογική απελευθέρωση από τις πολλές υποχρεώσεις που εσείς οι ίδιοι βάλατε στον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι γενικές συνθήκες των επαγγελματικών σας θεμάτων δείχνουν ότι έχετε μπει σε ένα νέο κλίμα εργασιακών δραστηριοτήτων. Σίγουρα αξίζετε κάτι περισσότερο.

Διαβάστε ακόμα:   Οικονομικό πανδαιμόνιο από τη Λίτσα Πατέρα: «Φυσάνε» τον παρά Ζυγοί και άλλα 5 ζώδια

ΛΕΩΝ

Ο Μάιος ξετυλίγεται θετικά. Ήρθε η στιγμή να ακολουθήσετε σωστούς νόμους του «δούναι και λαβείν» στην καθημερινή σας ζωή και να αποφύγετε κάθε ρίσκο που θα μπορούσε να σας εκθέσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι στο χέρι σας να καθορίσετε υπεύθυνες αρμοδιότητες, αλλά και τους κανόνες του «παιχνιδιού» της ζωής, αν θέλετε να συμπορεύεστε αρμονικά με τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Μη συμπεριφερθείτε απερίσκεπτα και βιαστικά σε επαγγελματικά, νομικά, κατασκευαστικά ή περιουσιακά, αν υπάρχουν. Υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το έντονο αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να βάλετε νέους στόχους, να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, όπως και να κλείσετε οριστικά χρόνιες τυπικές ή νομικές εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η υπερένταση και τα αλλεπάλληλα γεγονότα κυρίως στον επαγγελματικό τομέα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου. Κρατήστε την ψυχραιμία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Advertisement

Πολύ σημαντική αυτή η περίοδος για εσάς, καθώς σας υποχρεώνει να κόψετε οριστικά υποθέσεις που σας κρατούν δέσμιους του παρελθόντος. Ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας.

Διαβάστε ακόμα:   Tην Τετάρτη η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο – Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αξιοποιήστε τις δραστηριότητές σας επαγγελματικά και κυρίως δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για την επίτευξη των στόχων σας και την κοινωνική σας καταξίωση.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο μήνα αυτό στον Ταύρο, συμβάλλει πολύ σ’ αυτά που γίνονται, λέγονται και εξελίσσονται αυτό το διάστημα στη ζωή σας.

Πηγή: Elle.gr

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.