Connect with us

Survivor

Survivor trailer 14/1: «Η σχέση μου με την Ασημίνα…» – Βγαίνει η αλήθεια στη φόρα

Published

on

Advertisement

Κυριακή 14 Ιανουαρίου σήμερα και αυτό σημαίνει πως η δεύτερη εβδομάδα του Survivor 2024 ξεκινά για τους τηλεθεατές. Ένταση, beef, αγωνία, αλλά και πολλές ίντιργκες θα έχει, μάλιστα, το πρώτο επεισόδιο και όχι μονό ανάμεσα στους παίκτες κάθε ομάδας, αλλά και ανάμεσα στους κόκκινους και τους μπλε.

Advertisement

Όπως βλέπουμε στο trailer, η Ασημίνα Χατζηανδρέου έρχεται σε συνεχείς αντιπαραθέσεις με τον Φάνη, ο οποίος την ειρωνεύεται για το γεγονός πως έχει βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο τρεις φορές, με εκείνη να ενοχλείται και να μην το κρύβει. Ωστόσο, ο ίδιος επιμένει πως εκείνη ασχολείται μαζί του.

Όλα όσα θα δούμε απόψε (14/1) στο Survivor

«Είπε και διάφορα άλλα, τα οποία, εννοείται, όταν εμφανίστηκε η κάμερα τα πήρε πίσω…», ακούγεται να λέει σε πρώτο επίπεδο η παίκτρια των διάσημων. «Όσων αφορά στη σχέση τη δική μου με της Ασημίνας, μπορώ να πω ότι υπάρχει πάρα πολύ αγάπη…. Πάντα σκέφτεται εμένα. Τέτοια αγάπη δεν έχω ξαναδεί», λέει εκείνος. «Φάνη αγόρι μου είσαι πάρα πολύ ερειστικός, είσαι πάρα πολύ εγωιστής…», συνεχίζει εκείνη.

Και ενώ εκτυλίσσεται αυτή η διαμάχη στην παραλία, στον στίβο μάχης μία λιποθυμία θα φέρει τα πάνω κάτω και ο Rob James Seymour θα καταλήξει να κατηγορείται για στημένο παιχνίδι από την ίδια του την ομάδα.

Advertisement

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.