Connect with us

Ζώδια

Παίξτε ΛΟΤΤΟ τώρα: 3 ζώδια που γεμίζουν με χρήμα το τριήμερο σύμφωνα με την Βίκυ Παγιατάκη!

Published

on

Advertisement

Βίκυ Παγιατάκη: Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της ημέρας σύμφωνα με την έμπειρη αστρολόγο και τις προβλέψεις της σε εκπομπή του Mega.

Advertisement

Βίκυ Παγιατάκη: Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία είναι μια θετική όψη, θα ενισχύσει τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση. Στον επαγγελματικό τομέα θα ακουστούν νέες ιδέες, οι ενέργειες θα είναι αποφασιστικές. Ο ορθολογισμός θα βοηθήσει στη λήψη αμέσων και σωστών αποφάσεων, η σκέψη θα είναι αντικειμενική. Η πορεία των συνεργασιών θα είναι ομαλή και δημιουργική, θα συντονιστούν πλάνα μελλοντικής εξέλιξης.

Βίκυ Παγιατάκη: Στον αισθηματικό τομέα άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες γνωριμίες, έντονη θα είναι η διάθεση για φλερτ, για προσεγγίσεις και για συναναστροφές. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να δοθούν λύσεις σε οικογενειακά ζητήματα, βελτιώνονται οι σχέσεις.

Βίκυ Παγιατάκη: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο φέρνει αισιοδοξία και άμεσα επικοινωνιακά ανοίγματα. Θα εκδηλωθεί ανάγκη για ελευθερία έκφρασης και δράσης, δεν θα λείψουν οι παρορμητικές ενέργειες. Τόσο σε κοινωνικό επίπεδο, όσο και σε αισθηματικό, οι προσεγγίσεις θα είναι πιο άμεσες και πιο απελευθερωμένες.

Διαβάστε ακόμα:   «Τζακποτ» διαρκείας από τον Κώστα Λεφάκη: Ρίχνει χρήμα στις ζωές Ζυγών, Καρκίνων και...

Βίκυ Παγιατάκη: Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» του Mega

Advertisement

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.