Connect with us

Ζώδια

Λίτσα Πατέρα: Η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο φέρνει εντάσεις και αναποδιές για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια

Published

on

Advertisement

Η Λίτσα Πατέρα για ακόμη μία μέρα έχει αρκετά καλά μαντάτα, αλλά και κακά, γνωστοποιώντας τα μέσω της σελίδας της στο Instagram. Όπως φαίνεται, «σπάνε» οι δεσμοί, καθώς η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο φέρνει εντάσεις και αναποδιές για Λέοντες άλλα 3 ζώδια.

Advertisement

Δείτε την ανάρτησή της

 

«Φίλοι μου, σήμερα πραγματοποιείται Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στην 05°09′. Η επίδραση της έκλειψης θα είναι καθοριστική, καθώς θα φέρει σημαντικές και απρόσμενες εντάσεις. Δυστυχώς, οι αντιδράσεις θα είναι ιδιαίτερα έντονες και κάποιοι δεσμοί θα είναι εύκολο να σπάσουν.

Το γεγονός ότι πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου είναι πολύ πιθανό να φέρει και πάλι στο προσκήνιο τα θέματα της κλιματικής αλλαγής. Επηρεάζονται χώρες όπως, η Γερμανία και η Κίνα. Η Γερμανία είναι Δίδυμος πρώτων ημερών σε δυσαρμονία με τον Κρόνο (ηγεσία) στην Παρθένο. Είναι πιθανό ή μάλλον βέβαιο ότι θα επηρεαστούν από την Πανσέληνο αυτή (και στις αρχές του επόμενου χρόνου) πολλά πρόσωπα κύρους (ίσως πρόσωπα ηγεσίας) ή και θέματα που αφορούν στην πορεία της χώρας. Η Κίνα επηρεάζεται και αυτή από την συγκεκριμένη Πανσέληνο στον Ταύρο η οποία αγγίζει την άκρως δυσαρμονική όψη Άρη-Αφροδίτης στις πρώτες μοίρες των σταθερών ζωδίων Λέοντα-Σκορπιού. Ο transit Κρόνος βρίσκεται απέναντι από τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου (λαός, δυσαρέσκεια) στο ωροσκόπιο της Κίνας»

Διαβάστε ακόμα:   Λίτσα Πατέρα: Τα 2 ζώδια που θα ζήσουν κάτι παραπάνω από ένα ευτυχισμένο Σαββατοκύριακο

πηγη

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.