Connect with us

Ζώδια

“Κλίμα σύγχυσης και θλίψης” – Το ζώδιο που σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη θα περάσει πολύ δύσκολα

Published

on

Advertisement

Συνεργασίες και συναλλαγές σε εξέλιξη σήμερα Πέμπτη 26/10. Ο Κώστας Λεφάκης μετέφερε τις ημερήσιες αστρολογικές του προβλέψεις και ανακοίνωσε ποιοι είναι οι άτυχοι και ποιοι οι τυχεροί που επιτέλους θα πάρουν μια “ανάσα”.

Advertisement

Τα ζώδια σήμερα 26/10 από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Δεν θα σας μένει χρόνος για έρωτες αυτή τη περίοδο που θα στιγματιστεί από τις αναρίθμητες επαγγελματικες σας υποχρεώσεις και από τη διάθεσή σας για ελευθερία σε προσωπικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Καθυστερημένες κινήσεις και ήπια συμπεριφορά οδηγούν την πορεία σας με αργό αλλά και σταθερό ρυθμό. Πνευματικά θέματα και μετακινήσεις αποδίδουν καρπούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τύχη που σας έχει εγκαταλείψει αυτό το διάστημα δρομολογεί τα γεγονότα αντίθετα από τις προσδοκίες σας, δημιουργώντας κλίμα σύγχυσης και θλιψης. Φυλαχτείτε από αδικίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προωθήστε συμφωνίες και συνεργασίες για αν αποκομίσετε αξιόλογα ηθικά και υλικά οφέλη, αλλά μη βιάζεστε γιατί η τύχη σας καθυστερεί. Η φήμη σας όμως αυξάνεται.

Διαβάστε ακόμα:   Τα 4 ζώδια που θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας!

ΛΕΩΝ

Μηχανορραφίες και έλλειψη τιμιότητας που προέρχονται από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, βοηθούν να κινηθείτε επικίνδυνα. Βαδίστε πολύ προσεχτικά και φανείτε έξυπνοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια δύσκολη και έντονη μέρα με εκνευρισμούς και λογομαχίες. Μην προχωρήσετε απαραίτητα στην αντεπίθεση. Μην ξεχνάτε ότι κερδίζετε και χάνετε ανάλογα με τη συμπεριφορά σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα μην αγνοείτε τις σοβαρές προειδοποιήσεις για δυσκολίες, γιατί η μέρα είναι κρίσιμη και χρειάζεται προσοχή. Επιτρέψτε στην ηθική σας συνείδηση να ελέγξει λόγια και πράξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευχάριστα ή και όχι γεγονότα έρχονται να μεταβάλλουν ανάλογα την ψυχολογική σας διάθεση. Προσέξτε τα απρόοπτα στην εργασία σας αλλά και στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisement

Καλή περίοδος για να ξεφύγετε από τις συνηθισμένες σας ασχολίες και να αποκτήσετε θάρρος και αυτοποεποί9θηση, γοητεύστε με την αξία και τα θέλγητρά σας τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκνευρισμοί και κυκλοθυμία, έρχονται ύστερα από αναποδιές και λανθασμένες κινήσεις. Προσέξτε τους ελιγμούς σας. Ανάλογες και καθυστερήσεις σας αποδιοργανώνουν.

Διαβάστε ακόμα:   Λίτσα Πατέρα: Τα 2 ζώδια που θα ζήσουν κάτι παραπάνω από ένα ευτυχισμένο Σαββατοκύριακο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα χρειάζεται προσοχή σε όλους τους τομείς, ενώ διάφορες αναποδιές έρχονται να σας ενκευρίσουν, ευτυχώς προσωρινά. Φυλαχτείτε από εξαπατήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι απογοητεύσεις απομακρύνονται με βοήθεια φίλων και υποστήριξης από την τύχη. Η αποδοχή των άλλων ενισχύει την αυτοπεποίθηση σας και τα νέα είναι ευχάριστα.

elle.gr

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.