Connect with us

Ζώδια

Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 28/08/2023 ως 03/09/2023 για όλα τα ζώδια

Published

on

Δες παρακάτω τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για το τι θα συμβεί ανάλογα με το ζώδιο σου, την εβδομάδα από 28/08/2023 ως 03/09/2023. Αυγουστιάτικη Πανσέληνος με ταραχές.

Advertisement

Δες αναλυτικά τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για 28/8-3/9 από τον Κώστα Λεφάκη

Κριός

Ο Aύγουστος κλείνει ηχητικά, επεισοδιακά και με κάποια προβλήματα στον τομέα της καθημερινότητας, ή γεγονότα που επιβαρύνουν τη φύση της δουλειάς σας. Ο Ερμής είναι ανάδρομος, και επειδή συμμετέχει στο φαινόμενο της Πανσελήνου, αυτό θα πυροδοτήσει ένταση και νευρικότητα.

Για λίγες μέρες ακόμα παραμένει ανάδρομη και η Αφροδίτη, γεγονός που επιβραδύνει μια αισθηματική σχέση, ή μια οικονομική υπόθεση. Το μόνο καλό είναι ότι ο Άρης περνάει στο Ζυγό και ο Δίας στον Ταύρο, αν δεν σας φέρει τώρα άμεσα χρήματα, δημιουργεί τις σχετικές προοπτικές για το εγγύς μέλλον.

Ταύρος

Το μπλε φεγγάρι του Αυγούστου την τελευταία μέρα του μήνα αυτού, θα σημαδέψει τις ερωτικές σας σχέσεις, μια μεγάλη επιχειρηματική υπόθεση που είναι σε εξέλιξη και οτιδήποτε δημιουργικό με το οποίο έχετε καταπιαστεί. Τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται, αλλά περισσότερο περίπλοκα.

Ο συγχρονισμός του Ερμή και της Αφροδίτης σε ανάδρομη πορεία εμποδίζει για λίγο την υλοποίηση σχεδίων και μειώνει την είσπραξη στην ικανοποίηση των επιθυμιών σας.

Δίδυμοι

Ακόμα μια φορά θα δοκιμαστεί το νευρικό σύστημα και θα πληθύνουν τα περιστατικά στην καθημερινή σας πορεία. Ετερόκλητα γεγονότα μεταξύ τους θα προκύψουν ταυτόχρονα, ενώ η δεύτερη πανσέληνος του Αυγούστου, πυρπολεί τον άξονα εργασία – σπίτι και ότι αυτό συνεπάγεται.

Η αποχώρηση του Άρη από την Παρθένο είναι η αρχή μιας βελτίωσης που θα εξελιχθεί σταδιακά τον Σεπτέμβριο, όπως και η αρχή αποζημίωσης, ή ανακούφισης από ότι περάσατε τους δύο τελευταίους μήνες.

Καρκίνος

Νευρικές και για εσάς οι τελευταίες μέρες του Αυγούστου, με αφορμή τη δεύτερη Πανσέληνο του μήνα. Ελέγχετε τη νευρικότητά σας και αποφύγετε ανθρώπους που δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε. Αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα και μην εκτίθεστε σε κινδύνους από πείσμα, ή απροσεξία.

Διαβάστε ακόμα:   Άση Μπήλιου: Ο Άρης στον Κριό αλλάζει τα δεδομένα ως 09/06/2024 – Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Τα χρήματά σας αποδεικνύονται ανεπαρκή για να καλύψουν τις αιφνίδιες ανάγκες. Φανείτε όμως ψύχραιμοι γιατί σύντομα το κλίμα θα βελτιωθεί.

Λέων

Δεύτερη Πανσέληνος στο τέλος Αυγούστου που θίγει το πόσο είστε καλυμμένοι συναισθηματικά και οικονομικά. Αυτό προκύπτει μέσα από γεγονότα που εκδηλώνονται χωρίς να τα έχετε υπολογίσει. Όσοι παρατείνετε τις διακοπές σας βάλτε ένα φρένο και όσοι έχετε γυρίσει στην εργασία γίνετε πιο παραγωγικοί.

Ένα αισθηματικό δίλημμα θα σας απασχολήσει πολύ. Φροντίστε για έναν πρόσκαιρο συμβιβασμό με την όλη κατάσταση και αποφύγετε να το διαλευκάνετε τώρα. Οι μέρες θα κυλήσουν γρήγορα και ο σκοπός είναι να αποφύγετε μια αντιπαράθεση, ένα ερωτικό δράμα, ή ένα μικρό ατύχημα.

Παρθένος

Η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου συμβαίνει στον άξονα του ζωδίου σας. Αυτό συνεπάγεται έμφαση σε γεγονότα και ζητήματα άμεσου ενδιαφέροντος.

Ο ανάδρομος Ερμής θα σας σαστίσει για λίγο, ή θα δείτε μια γενικότερη ασάφεια γύρω σας. Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και αφήστε τον χρόνο να κυλήσει ανεμπόδιστα. Αποφύγετε να κάνετε κριτική στους εύθικτους ανθρώπους του δικού σας περιβάλλοντος.

Ζυγός

Η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου σας βοηθά να διαφωτιστεί αρκετά ο εργασιακός χώρος, προκειμένου να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα. Υποχωρούν κάποιες καθυστερήσεις, αποκαθίστανται κάποιες παρεξηγήσεις που προηγήθηκαν και ελαττώνονται αντιξοότητες, κυρίως αισθηματικής, ή και οικονομικής φύσεως.

Ο ανάδρομος Ερμής όμως, από τις 24 και μετά θα δημιουργήσει ένα νέο παρασκήνιο και βγαίνει μια διάχυτη νευρικότητα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην επηρεάζεστε από τις κινήσεις και τα λόγια των άλλων.

Σκορπιός

Η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου είναι λιγότερο επιζήμια ή επεισοδιακή σε σύγκριση με αυτήν που προηγήθηκε. Θα επηρεάσει τα επαγγελματικά και κάποιες πρακτικές εφαρμογές. Η καθημερινότητα δεν αλλάζει, απλώς, οι μέρες αυτές θα παρουσιάσουν μια ένταση συναισθημάτων ή συγκινήσεων.

Αν λάβουμε υπόψη και έναν ανάδρομο Ερμή από τις 24 του μήνα και την αλλαγή της θέσης του Άρη, από την Παρθένο στον Ζυγό δεν θα αποφύγετε έναν πρόσκαιρο πονοκέφαλο και μια αλλαγή σχεδίων, κάτω από το βάρος της γενικότερης κατάστασης.

Διαβάστε ακόμα:   «Συναγερμός» χαράς για 5 ζώδια από Άση Μπήλιου: Η τυχερή Νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει τεράστιες αλλαγές

Τοξότης

Αυτή η Πανσέληνος θα διαταράξει αλλά και παράλληλα θα διαφωτίσει, οτιδήποτε συμβαίνει στον άξονα οικογένεια – εργασία. Οι ανησυχίες δεν θα λείψουν, μαζί με κάποιες πρόσκαιρες αντιξοότητες, κυρίως πρακτικής, ή οικονομικής φύσεως.

Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι, αποφύγετε να πάρετε ριψοκίνδυνες πρωτοβουλίες, όπως επίσης αποφύγετε να κάνετε δηλώσεις που μπορεί να ενοχλήσουν τρίτους. Εστιάστε περισσότερο την προσοχή σας στον επαγγελματικό τομέα.

Αιγόκερως

Advertisement

Για σας, οι μέρες είναι καλύτερες, συγκριτικά με άλλους. Ο Άρης στον Ζυγό δείχνει μια καινούρια εποχή στον τομέα της εργασίας, που θα σας αποκαταστήσει, τουλάχιστον ηθικά. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να δοκιμάσει την αντοχή των νεύρων σας, εξ αιτίας καθυστερήσεων σε αναμονές και ασυνεννοησίες με το στενό σας περιβάλλον.

Η Αφροδίτη όμως παραμένει σύμμαχός σας και ερωτικά και οικονομικά! Μην εκτίθεστε άνευ λόγου και γενικότερα αποφύγετε τους πολυσύχναστους χώρους και τις κοπιαστικές εξυπηρετήσεις.

Υδροχόος

Οι μέρες που ακολουθούν θα είναι αρκετά επεισοδιακές. Θα πρέπει να πάρετε μέτρα ασφάλειας, ειδικά σε σχέσεις που είναι εύθραυστες, ή που εμπεριέχουν διαφωνίες εμπορικής φύσεως. Επίησης θέματα υγείας ήγ εργασίας τρίτων ανθρώπων θα σας απασχολήσουν.

Μια υπόθεση που σας ταλαιπώρησε, κοινωνικού ή ερωτικού χαρακτήρα παίρνει μια καλύτερη τροπή και σας αποκαθιστά. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους και λειτουργήστε πιο διπλωματικά σε δύσκολες συνεργασίες, ή σε συναλλαγές που θα παρουσιάσουν καθυστέρηση.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος του τέλους του μήνα επηρεάζει μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων και υποθέσεών σας. Φροντίστε να είστε ευέλικτοι, να δώσετε τις σωστές προτεραιότητες και να μην επηρεάζεστε από τις δυσκολίες, είτε είναι ξαφνικές, είτε σας ταλαιπωρούν από καιρό. Φροντίστε να είστε προνοητικοί με τα οικονομικά σας και να μην ξεπερνάτε το όριο της ασφάλειάς σας.

Οι σχετικές υποχρεώσεις θα έρθουν αρκετές φορές στο προσκήνιο, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι. Αισθηματικά αποφύγετε να θέσετε νέα ζητήματα στον σύντροφό σας!

Continue Reading

Ζώδια

«Συναγερμός» χαράς για 5 ζώδια από Άση Μπήλιου: Η τυχερή Νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει τεράστιες αλλαγές

Published

on

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8 Μαΐου ευνοεί τα ζώδια, φέρνοντας μόνο θετικές προδιαγραφές και ανοίγοντας τα πιο αισιόδοξα κεφάλαια. Κάθε σελήνη συμβολίζει νέα ξεκινήματα, ενώ η Σελήνη στον Ταύρο είναι εξαιρετικά ευνοημένη, καθώς σε αυτό το ζώδιο βρίσκεται και ο πλανήτης της τύχης, ο Δίας.

Advertisement

Ας δούμε ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο, σύμφωνα με την έγκριτη αστρολόγο Άση Μπήλιου.

Η Νέα Σελήνη δημιουργείται στις 18 μοίρες και 01 λεπτά του Ταύρου και επηρεάζει κυρίως τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους που γεννήθηκαν στο τέλος του δεύτερου ή στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Επηρεάζει επίσης όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο από την 15η έως την 25η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Οι προβλέψεις για την Νέα Σελήνη:

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο επηρεάζει τον δεύτερο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, που σχετίζεται με τα οικονομικά σας, προσφέροντας μια ευνοϊκή ευκαιρία να ανασυντάξετε το ισοζύγιο των εσόδων και εξόδων. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μια λεπτομερή αναθεώρηση των οικονομικών σας και να αρχίσετε με νέο πνεύμα στη διαχείρισή τους. Επιβάλλεται να δημιουργήσετε ένα προσεκτικό πρόγραμμα και να θέσετε τις βάσεις για μελλοντική οικονομική ασφάλεια. Ίσως να εξετάσετε επίσης επενδυτικές ευκαιρίες που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας, ενώ θα εξετάσετε γενικά τρόπους για τη μέγιστη απόδοση από τις επαγγελματικές και οικονομικές σας δραστηριότητες.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει νέες ευκαιρίες και σταθερότητα, με την πιθανότητα να εμφανιστεί απροσδόκητα μια πρόταση εργασίας που μπορεί να φέρει πολλές υποσχέσεις και οικονομικά οφέλη. Επίσης, μπορεί να ανοίξει η δυνατότητα για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα, μια προαγωγή, ή ακόμα και την ανακάλυψη νέων πηγών εσόδων από ταλέντα που διαθέτετε. Μπορεί επίσης να εμφανιστεί ξαφνικά μια ευκαιρία αγοράς ακινήτου αν αναζητάτε μετακόμιση. Αυτή η Νέα Σελήνη θα αυξήσει επίσης την αυτοπεποίθηση, την ενέργεια και τον ενθουσιασμό σας, ενισχύοντας την επιρροή σας σε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν στην προώθηση των στόχων σας. Θα αισθανθείτε ανανεωμένοι στην επαγγελματική και οικονομική σας ζωή και οι ανησυχίες θα μειωθούν. Επιπλέον, θα αισθάνεστε πιο ενθουσιώδεις να κοινωνικοποιηθείτε και να συναναστραφείτε με φίλους και συναδέλφους.

Οι επιπτώσεις θα είναι περισσότερο αισθητές σε όσους έχουν τον Ήλιο, τη Σελήνη, ή άλλους πλανήτες στον Ταύρο, τον Λέοντα, τον Σκορπιό και τον Υδροχόο από την 15η έως την 25η μοίρα των αστρολογικών τους ωροσκόπων.

Ταύρος

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, συνδυασμένη με τον πλανήτη της τύχης Δία και τον πλανήτη των απροσδόκητων ευκαιριών Ουρανό, θέτει εσάς στο επίκεντρο και σας προκαλεί να ανανεωθείτε σε όλους τους τομείς. Εάν τα γενέθλιά σας είναι κοντά στις 8 Μαΐου, η επίδραση αυτής της Νέας Σελήνης θα διαρκέσει για ολόκληρη τη γενέθλια χρονιά σας, προσφέροντάς σας μοναδικές ευκαιρίες για να αλλάξετε τη ζωή σας, αν το επιθυμείτε. Συλλογιστείτε τι επιθυμείτε να επιτύχετε μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σας και σχεδιάστε πώς θα πραγματοποιήσετε αυτή τη νέα εκδοχή του εαυτού σας και της ζωής σας. Είναι η στιγμή να πάρετε αποφάσεις, να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Η Νέα Σελήνη σάς καλεί να δώσετε προτεραιότητα σε εσάς, στις ανάγκες σας και να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Είναι η ευκαιρία να αλλάξετε, να αναζωογονηθείτε, να επενδύσετε στους προσωπικούς σας στόχους και τις επιθυμίες σας, να πάρετε πρωτοβουλίες και να σπείρετε τους σπόρους για τη μελλοντική σας ανάπτυξη.

Θα έχετε σύμμαχους και φίλους να σας υποστηρίξουν, αλλά αν υπάρξουν αντίθετες απόψεις, μπορείτε να τις αγνοήσετε. Είναι η δική σας στιγμή και η δική σας ζωή, και εσείς θα τη διαμορφώσετε όπως επιθυμείτε, με το σύμπαν να στέκεται στο πλευρό σας. Τώρα είναι η στιγμή για νέες αρχές και νέες προοπτικές. Αναζητήστε νέα ξεκινήματα στις σχέσεις, την καριέρα, τις σπουδές, ακόμα και στην εμφάνισή σας. Η Σελήνη, σε σύνοδο με τον Δία και τον Ουρανό, θα λειτουργήσει ως ο φύλακας άγγελός σας, βοηθώντας σας να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας και να αποδείξετε την αξία και τα ταλέντα σας, αρκεί να πιστέψετε στον εαυτό σας και να μη φοβηθείτε τις αλλαγές. Θα υπάρξουν εξελίξεις στην εργασία, στην προσωπική ζωή και στα οικονομικά σας, με πολλές από αυτές να είναι απότομες και απρόσμενες, πιθανότατα να σας προκαλέσουν ανησυχία. Ωστόσο, μη φοβηθείτε το νέο, διότι στο τέλος θα ανακαλύψετε ότι όλα συμβαίνουν για το καλό σας. Η δημοτικότητά σας θα αυξηθεί, ενώ θα καταφέρετε και νίκες στον τομέα του έρωτα. Αν αισθάνεστε απογοητευμένοι από μια σχέση, είναι η στιγμή να προχωρήσετε παρακάτω και να αναζητήσετε την αληθινή αγάπη. Αν όμως είστε σε μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο και να σχεδιάσετε το μέλλον σας μαζί.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου – αρχές τρίτου δεκαημέρου, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο από τη 15η έως την 25η μοίρα.

Δίδυμοι

Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρο μέσα στον 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, που αφορά το ασυνείδητο, τη φαντασία, τη διαίσθηση και τον ψυχισμό σας, μπορεί όλα να σας φαίνονται μπερδεμένα και να μην έχετε την ενέργεια που θέλετε. Όμως μην ανησυχείτε και μην αγχώνεστε διότι αυτός είναι ο στόχος, δηλαδή να εντοπίσετε και να ξεμπερδέψετε με ό,τι σας κουράζει, σας εξαντλεί, σας πιέζει. Να αφήσετε στο παρελθόν ό,τι λειτουργεί τοξικά και σας κρατάει πίσω στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη θέλει να κάνετε αλλαγές ξεκινώντας όμως από μέσα σας, οπότε κάντε μια βουτιά στην ψυχή σας για να καταλάβετε τα πραγματικά σας θέλω και τι θα σας κάνει ευτυχισμένους στη ζωή σας. Είναι η τέλεια συγκυρία για εσάς να αφήσετε πίσω σας άτομα, συνήθειες και καταστάσεις που σας κρατάνε δέσμιους και να κάνετε μια νέα αρχή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Ξεκινήστε να γυμνάζεστε, να τρέφεστε σωστά και όχι αυτοκαταστροφικά και βρείτε τρόπους να φροντίσετε τον εαυτό σας, να κάνετε αποτοξίνωση, να κοιμηθείτε ή να ξεκουραστείτε. Προσπαθήστε μέσα στις υποχρεώσεις και το καθημερινό τρέξιμο να βρείτε χρόνο να ηρεμείτε την ψυχή και το μυαλό σας.

Εκμεταλλευτείτε λοιπόν την ενέργεια της Νέας Σελήνης, που είναι ιδανική για να απαλλαγείτε από καταστάσεις και ανθρώπους που λειτουργούν παρασιτικά ή και τοξικά στη ζωή σας. Πάρτε τις αποφάσεις σας, θεραπεύεστε τις πληγές και ανανεωθείτε. Μόλις απελευθερωθείτε από τοξικά μοτίβα θα αυξηθεί η προσωπική σας δύναμη και θα καταφέρετε να επιτύχετε τους στόχους σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε νέες σχέσεις ή να κάνετε τον απολογισμό στις ήδη υπάρχουσες. Ακόμη, είναι μια Νέα Σελήνη που ίσως δείχνει παρασκηνιακές κινήσεις και μυστικές συναντήσεις, δηλαδή μπορεί να παίζονται αυτή την περίοδο παιγνίδια πίσω από την πλάτη σας στη δουλειά ή μπορεί κι εσείς οι ίδιοι να κρατάτε κρυφά τα χαρτιά σας και να κάνετε μυστικά επαγγελματικά ραντεβού και να οργανώνετε τα επόμενα βήματα σας. Η διαίσθηση σας θα είναι έντονη και θα καταλαβαίνετε πολλά περισσότερα από αυτά που σας λένε οι άλλοι.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο από τη 15η έως την 25η μοίρα.

Καρκίνος

Η επιρροή της Νέας Σελήνης από τον Ταύρο στον 11ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου θα κάνει αυτή την περίοδο για εσάς να μοιάζει με διαγωνισμό δημοτικότητας, αφού φέρνει εύνοια στους στόχους και στα μελλοντικά σας σχέδια και σας κάνει πιο κοινωνικούς και εξωστρεφείς. Θα έχετε ευκαιρίες και όρεξη να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, θα γίνετε πιο κοινωνικοί, θα ασχοληθείτε με τα κοινά, θα είστε πιο ενεργοί σε ομάδες που συμμετέχετε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα σας κυριεύσει το συλλογικό πνεύμα, θα είστε η ψυχή της παρέας και θα ψάχνετε συνεχώς ευκαιρίες να είστε κοντά με τους φίλους σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν να ακονίσετε τα επικοινωνιακά σας όπλα και να συνδεθείτε με άτομα που έχετε κοινούς στόχους και συμφέροντα, ακόμη και στο διαδίκτυο. Θα έχετε καλύτερες ιδέες, θα κάνετε προτάσεις, θα βγείτε μπροστά και θα αποκτήσετε συμμάχους και μεγαλύτερη στήριξη από το περιβάλλον σας. Το φεγγάρι θα σταθεί στο πλευρό σας και θα σας στηρίξει ώστε να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα και ευνοεί πολύ τη συλλογική δουλειά.

Ίσως δείτε το κλίμα στη δουλειά να αλλάζει υπέρ σας και να βελτιωθούν οι σχέσεις με τους συνεργάτες, τους προϊσταμένους και τους συναδέλφους. Θα νιώθετε ότι σας στηρίζουν, ότι αναγνωρίζουν τις προσπάθειες σας και ότι μπορείτε να βασιστείτε σε αυτούς. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή αυτή την περίοδο της έντονης εξωστρέφειας είναι οι υπερβολές στον τρόπο που εκφράζεστε για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Το φεγγάρι αυτό όμως σας κάνει και πιο ερωτικούς και παθιασμένους και ίσως κάνετε νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα που θα κάνουν την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά και να ενθουσιαστείτε. Γενικά, θα έχετε όρεξη να βγείτε, να διασκεδάσετε και να ανανεωθείτε και όποιος από τον κύκλο σας δεν μπορεί να ακολουθήσει τον δρόμο της εξωστρέφειας θα μείνει πίσω… Δεν αντέχετε άλλη μιζέρια και η Νέα Σελήνη σας βοηθά να βγείτε μπροστά και να ξεχωρίσετε.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο από τη 15η έως την 25η μοίρα.

Λέων

Advertisement

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο δίνει έμφαση στα θέματα της καριέρας, της κοινωνικής και επαγγελματικής αναγνώρισης, της επιτυχίας και επειδή είναι σε σύνοδο με τον ευεργέτη Δία, αλλά και με τον Ουρανό, τον πλανήτη των ευκαιριών, μπορεί το σύμπαν να σας επιφυλάσσει ένα απρόσμενο δώρο στα επαγγελματικά σας σχέδια. Έτσι, παρότι τον τελευταίο καιρό μπορεί να είχατε χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σας, με το φεγγάρι αυτό θα μπορούσε να προκύψει ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα ή μια νέα πρόταση που ενδεχομένως να απογειώσει τη φήμη σας και να σας φέρει πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας. Επίσης, μπορεί να αναγνωριστούν οι κόποι σας από τους προϊσταμένους σας και ίσως αυτό φέρει εκτός από μια προαγωγή και κάποια αύξηση στις αποδοχές σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν να προωθήσετε τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας (ιδιαίτερα τα καλλιτεχνικά), να αλλάξετε τη δημόσια εικόνα σας και να δείξετε τι αξίζετε. Αν έχετε κάποια καλή ιδέα, αν θέλετε να γίνετε πιο γνωστοί στον χώρο που δραστηριοποιήστε, ξεκινήστε τις προσπάθειες σας και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν.

Διαβάστε ακόμα:   Κώστας Λεφάκης: «Μια καλή εποχή ξεκινάει τώρα για τα αισθηματικά σας» - Τα ζώδια που θα σταθούν τυχερά στον έρωτα

Εκμεταλλευτείτε αυτή την εξαιρετική πλανητική συγκυρία για να ζητήσετε προαγωγή, να πάρετε αύξηση, να μετακινηθείτε σε ένα καλύτερο πόστο ή και να αλλάξετε αντικείμενο δουλειάς. Αυτό το φεγγάρι σας βοηθά να χτίσετε τις βάσεις για το μέλλον που πάντα ονειρευόσασταν και θα το καταφέρετε βέβαια με την απαραίτητη πειθαρχία, επιμονή και υπομονή. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και τις ικανότητες σας, κάντε σταθερά βήματα, και πολύ σύντομα θα αποκομίσετε τους καρπούς των κόπων σας. Ακόμη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να λουστράρετε το επαγγελματικό σας προφίλ, είτε κάνοντας αλλαγές στο πώς εμφανίζεται η δουλειά σας είτε «παίζοντας» λίγο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν ψάχνετε εργασία κάντε εντατικές προσπάθειες, στείλτε βιογραφικά, συζητήστε το με συνεργάτες και φίλους, διότι μπορεί να βοηθηθείτε. Με τη Νέα Σελήνη μπορεί να προκύψει και μια μετακόμιση ή μια χωροταξική αλλαγή, αλλά επειδή η επιρροή της είναι εξαιρετικά βοηθητική, ίσως βρείτε τώρα έναν υπέροχο χώρο για να στεγάσετε τα επαγγελματικά ή τα προσωπικά σας όνειρα. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε επισκευές στον χώρο που μένετε ή να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου σας για να φτιάξει η διάθεση σας.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου – αρχές τρίτου δεκαημέρου, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο από τη 15η έως την 25η μοίρα.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο επηρεάζει τον 9ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, που σχετίζεται με την πνευματική σας ανάπτυξη, τα ταξίδια, τη γνώση και την εκπαίδευση και σας δίνει την ευκαιρία να επεκταθείτε, αφού σχηματίζει σύνοδο με τον ευεργέτη Δία. Είναι η κατάλληλη περίοδος λοιπόν να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για την εξέλιξη σας και να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία, τις σπουδές, τις σχέσεις με ξένους και εξωτερικό, αλλά και τα νομικά ζητήματα που τυχόν σας απασχολούν. Οπότε ερευνήστε τις προοπτικές που έχετε και μην αφήνετε ανεκμετάλλευτο τον χρόνο να περνά. Αν επιθυμείτε να ανοίξετε μια επιχείρηση, να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό βήμα, να επεκτείνετε τη δουλειά σας διαδικτυακά ή στο εξωτερικό, ή να εμπλουτίσετε τις γνώσεις με ένα μεταπτυχιακό ή σεμινάριο δεν έχετε παρά να το κάνετε με αυτό το φεγγάρι! Όμως πρέπει να δείτε με σοβαρότητα τις προοπτικές σας, να χτίσετε γερές βάσεις για τους μακροχρόνιους στόχους σας και με αυτοπεποίθηση και σκληρή δουλειά να τους κυνηγήσετε, καθώς ο Κρόνος δεν αφήνει περιθώρια για βιαστικές κινήσεις. Μην αφήσετε τον ενθουσιασμό ή την αγωνία σας να σας παρασύρει σε αποφάσεις που δεν στηρίζονται σε λογικές και γερές βάσεις.

Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι πολλές και ίσως εμφανιστούν ξαφνικά και από εκεί που δεν το περιμένατε και αυτό να σας αγχώσει. Όμως μην πιέζεστε και μη φοβάστε ότι θα χάσετε το τρένο… και τελικά επιλέξετε κάτι υπό το καθεστώς πανικού. Με ψυχραιμία και οργάνωση θα βρείτε τι είναι αυτό που ταιριάζει και εκφράζει καλύτερα εσάς. Επίσης, τώρα είναι η ευκαιρία σας να απεμπλακείτε από σχέσεις και συνεργασίες που σας έχουν απογοητεύσει. Ό,τι σας κρατάει στάσιμους και σας βγάζει τον κακό σας εαυτό και δεν σας αφήνει να είστε δημιουργικοί, πρέπει να το αφήσετε πίσω σας. Οι προοπτικές σας είναι θετικές και σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αρκεί να το θελήσετε, να πιστέψετε στον εαυτό σας και στις δυνατότητές σας. Ταξιδέψτε, ανανεωθείτε και ψάξτε το φρέσκο που θα ξαναδώσει νόημα στη ζωή και στα όνειρα σας. Οι ορίζοντες είναι ανοιχτοί και γεμάτοι ελπίδα, αρκεί να το προσπαθήσετε. Και πάνω από όλα να είστε γειωμένοι και όχι ονειροπόλοι, χάνοντας ενέργεια και χρόνο σε απραγματοποίητα σχέδια, πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Μην μένετε στάσιμοι πιστέψτε στον εαυτό σας και στις ικανότητες σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο από τη 15η έως την 25η μοίρα.

Ζυγός

Τις επενδύσεις σας, οικονομικές και συναισθηματικές φέρνει στο προσκήνιο η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και θα μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε σε βάθος τα χρήματα και τα αισθήματα σας, προκειμένου να βρείτε πώς θα αισθανθείτε πιο σίγουροι και δυνατοί. Δεν θα συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από ό,τι σας αξίζει και σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς και γεμάτοι. Καταστάσεις και άτομα που απλώς «υπάρχουν» στη ζωή σας και δεν σας γεμίζουν ή σας δημιουργούν προβλήματα και ανασφάλεια δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης και θα απομακρυνθούν με συνοπτικές διαδικασίες. Θα βρείτε τον πιο παλιό καλό σας εαυτό και θα απαιτήσετε τα κεκτημένα σας. Το φεγγάρι θα σας δώσει την ευκαιρία να βάλετε μπροστά νέους οικονομικούς στόχους και ίσως έχετε επαγγελματικές προτάσεις με οικονομικό αντίτιμο. Είναι μια καλή συγκυρία να βάλετε σε τάξη φόρους, χρέη, δάνεια και να εξετάσετε το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τους πόρους που διαθέτετε και να αναλάβετε ενεργή δράση τόσο στη μείωση πάγιων εξόδων όσο και στην απόκτηση εισοδημάτων. Μάλιστα μπορεί το σύμπαν να συνωμοτήσει και να σας φέρει μαζεμένα χρήματα, είτε από επενδύσεις, από κληρονομιά ή μπορεί να βρείτε έναν χορηγό για να δώσετε μια ανάσα στην επιχείρησή σας. Ευνοούνται θέματα συμβολαίων και συμφωνιών. Βέβαια, θα πρέπει να έχετε αυτοσυγκράτηση και να μην σκορπάτε τα κέρδη σας από δω και κει και να μην κάνετε περιττά έξοδα.

Ο στόχος είναι να εκμεταλλευτείτε την εύνοια της Νέας Σελήνης για να κάνετε σωστές επενδύσεις και να βρείτε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας και να αυξήσετε την περιουσία σας. Αν έχετε μια καλή ιδέα και αναζητάτε χρηματοδότηση, ίσως καταφέρετε να βρείτε τον κατάλληλο άνθρωπο που θα σας στηρίξει οικονομικά ή να πάρετε πιθανώς και κάποια επιδότηση ή δάνειο. Γενικώς, ξεψαχνίστε όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν διαθέσιμες για να βοηθήσετε τον οικονομικό σας προϋπολογισμό και να αποκτήσετε επιτέλους ένα μαξιλαράκι ασφαλείας. Σε προσωπικό επίπεδο η Νέα Σελήνη θα τονώσει τη σεξουαλική σας επιθυμία, αλλά παράλληλα θα σας κάνει να ζητάτε πιο ουσιαστική δέσμευση από τον-η σύντροφό σας και αν δεν μπορεί να καλύψει τις συναισθηματικές ανάγκες σας, ίσως αποφασίσετε να απομακρυνθείτε και να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας. Η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία είναι ό,τι ζητάτε αυτή τη στιγμή και οποιοδήποτε άλλη συμπεριφορά ίσως κλονίσει τις ισορροπίες σας. Θέλετε να ξέρετε ακριβώς πού βαδίζετε και πόσο μπορείτε να βασίζεστε στον σύντροφο ή στους συνεργάτες σας για να προχωρήσετε μαζί τους στα μελλοντικά σας σχέδια.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο από τη 15η έως την 25η μοίρα.

Σκορπιός

Advertisement

Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στις 08/05 ακριβώς απέναντι σας στο ζώδιο του Ταύρου, αφορά τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου. Αυτό σημαίνει ότι πλέον δεν ικανοποιείστε με τα λίγα και ότι θα διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει, δηλαδή σταθερότητα και ασφάλεια και σε προσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Έτσι, είναι πιθανό να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να μπείτε σε μια καινούρια σχέση ή συνεργασία που θα έχει τα χαρακτηριστικά που εσείς θέλετε. Αν τώρα είστε σε μια κατάσταση, προσωπική ή επαγγελματική που σέρνεται και δεν έχει κανένα πάθος και ουσία, τότε οι πιθανότητες να πείτε ξαφνικά αντίο και να κλείσετε πίσω σας την πόρτα για πάντα είναι πάρα πολλές. Εξάλλου, αυτή η Νέα Σελήνη ευνοεί τις νέες σχέσεις, τις επιχειρηματικές συνεργασίες, τις διαπραγματεύσεις και τα συμβόλαια. Αν τώρα είστε σε μια σχέση ή συνεργασία που θεωρείτε σημαντική αλλά έχει χάσει τη δροσιά της, τότε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της Νέας Σελήνη και να της δώσετε «το φιλί της ζωής» που θα την αναζωογονήσει.

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες χρειάζονται πολλή δουλειά για να μείνουν ζωντανές και εσείς είστε πρόθυμοι να καταβάλλετε τις προσπάθειες για να ευδοκιμήσουν ή να κάνετε το επόμενο βήμα για κάτι νέο. Βέβαια, αν είστε ευτυχισμένοι και θεωρείτε ότι έχετε βρει τον σύντροφο της ζωής σας, μπορεί να αποφασίζετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και ίσως τελικά να παντρευτείτε με διαδικασίες εξπρές. Από την άλλη, αν έχετε βαλτώσει επαγγελματικά και αναζητάτε μία νέα εργασία μπορείτε να ψαχτείτε μέσω των φιλικών ή κοινωνικών επαφών σας, ακόμη και στο διαδίκτυο, διότι μπορεί να βρείτε κάτι ικανοποιητικό. Γενικότερα η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στη συλλογική δουλειά, στις συνεργασίες, τις νέες γνωριμίες, τους συνεταιρισμούς, την επισημοποίηση σχέσεων και τις νέες συμφωνίες. Είστε άνθρωποι ιδιαίτερα δημιουργικοί και με αυτή τη Νέα Σελήνη μπορεί να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άλλα άτομα και να επιτύχετε ένα όνειρο σας. Το φεγγάρι είναι εξαιρετικά βοηθητικό και φέρνει ευκαιρίες και στις σπουδές, την προώθηση του έργου σας, την ενασχόληση με το διαδίκτυο, τις μετακινήσεις, τα κοντινά ταξίδια και το μεταφορικό σας μέσο.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου – αρχές τρίτου δεκαημέρου, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο από τη 15η έως την 25η μοίρα.

Τοξότης

Στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, που αφορά την εργασία και την υγεία, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και σας δίνει το έναυσμα να κάνετε μια νέα αρχή σε θέματα ευεξίας, διατροφής και άσκησης, αλλά και στο πρόγραμμα της δουλειάς σας και της καθημερινότητα σας. Η Νέα Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Δία και αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για εσάς προκειμένου να αλλάξετε τις ρουτίνες σας και να βρείτε την ισορροπία σας, κάνοντας τις σωστές επιλογές για να τονώσετε τον οργανισμό σας και να προστατέψετε την υγεία σας. Είναι σωστός ο τρόπος που διατρέφεστε, κάνετε λίγη άσκηση ή περιμένετε να διορθωθεί η φυσική σας κατάσταση μαγικά; Τώρα είναι η ευκαιρία σας να κάνετε τις σωστές επιλογές για να τονώσετε τον οργανισμό σας και να προστατέψετε το ανοσοποιητικό σας. Δείξτε την πειθαρχεία που χρειάζεται και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Μην ψάχνετε για δικαιολογίες. Οργανώστε το πρόγραμμα σας και τον χρόνο σας πιο σωστά για να είστε πιο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, μην αναλώνεστε σε επουσιώδη ώστε να σας μένει χρόνος να τον διαθέτετε στον εαυτό σας και την υγεία σας. Το φεγγάρι αυτό μπορεί να σας φέρει και ευκαιρίες σε θέματα επαγγελματικά και να αναζωογονήστε και τις εργασιακές σας σχέσεις.

Διαβάστε ακόμα:   Βίκυ Παγιατάκη: Τώρα ξεκινούν τα καλύτερα για Ταύρους, Καρκίνους και 2 ακόμα ζώδια

Ίσως δεχτείτε προτάσεις οι οποίες θα έχουν και οικονομικό όφελος για εσάς, οπότε στείλτε βιογραφικά και κάντε ραντεβού. Ή μπορεί να έχετε μια πρωτοποριακή ιδέα που να απογειώσει την καριέρα και τη φήμη σας ή να αναλάβετε και κάτι ακόμα στην ήδη υπάρχουσα δουλειά που να φέρει και αύξηση των εσόδων σας. Δεν χρειάζεται όμως να είστε συγκεντρωτικοί και να τα κάνετε όλα μόνοι σας, οι συνεργάτες γι’ αυτό τον λόγο είναι, για να μοιράζεστε τη δουλειά και τις ευθύνες. Παράλληλα μπορεί να πάρετε απόφαση να ανανεώσετε τον εργασιακό σας χώρο, να τον αναβαθμίσετε τεχνολογικά ή να βρείτε τους κατάλληλους βοηθούς ή συνεργάτες για να βγαίνει πιο εύκολα η δουλειά σας. Με τις κατάλληλες αλλαγές και τροποποιήσεις θα βοηθήσετε και τον εαυτό σας και την υγεία σας και θα είστε και πιο παραγωγικοί. Γενικότερα η Νέα Σελήνη θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στο πώς θα κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη και σταθερή και όλες σας οι κινήσεις θα προσανατολίζονται σε αυτή την κατεύθυνση. Έτσι αν τα πράγματα είναι στάσιμα ή σας προκαλούν ανασφάλεια, θα δημιουργήσετε τις συνθήκες ώστε να βάλετε τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο που θα σας εξασφαλίσει και μια ποιότητα ζωής.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο από τη 15η έως την 25η μοίρα.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον πιο εξωστρεφή και ευχάριστο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 5ο, που αφορά στον έρωτα, στα φλερτ, στη δημιουργία, στα παιδιά, στη διασκέδαση, σε ό,τι κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο γρήγορα και με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, είτε είναι τα χόμπι σας, τα σπορ ή ένα επιχειρηματικό σας σχέδιο. Αυτή η Νέα Σελήνη σας κλείνει τα μάτι και σας ζητά να αφήσετε την αυστηρότητα σας στην άκρη και να βγάλετε προς τα έξω την παιχνιδιάρικη πλευρά σας, να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να παθιαστείτε, να διασκεδάσετε και να ξεχάσετε για λίγο τις ευθύνες σας. Θα είστε πιο εξωστρεφείς, ενθουσιώδεις, περιπετειώδεις και απίστευτα ερωτικοί και αισθησιακοί.

Θα αναζητάτε τις απολαύσεις και θα θέλετε να περνάτε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας και οι στιγμές πάθους με το ταίρι σας δεν θα λείψουν. Θα έχετε την όρεξη να φλερτάρετε, να γνωρίσετε νέα πρόσωπα και ίσως έρθει και ένας νέος έρωτας στη ζωή σας που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά. Η Νέα Σελήνη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή σε θέματα παιδιών και αν είστε γονείς θα περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας και θα αισθάνεστε πιο χαρούμενοι και γεμάτοι ευεξία. Αν είστε στη φάση απόκτησης απογόνου, τότε αυτή η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να αποδειχτεί αρκετά βοηθητική. Γενικότερα θα έχετε περισσότερο κέφι και ανάγκη να μοιραστείτε τη χαρά σας με τους φίλους σας και όσους αγαπάτε. Παράλληλα, θα αυξηθεί η δημοφιλία σας, θα είστε πιο κοινωνικοί, αλλά και στον εργασιακό χώρο θα είστε πιο φιλικοί και προσιτοί. Η δημιουργική σας πλευρά, η φαντασία και η έμπνευση σας θα χτυπήσουν κόκκινο και θα είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί στη δουλειά και θα έχετε ευκαιρίες να λάμψετε επαγγελματικά. Μάλιστα, είναι η κατάλληλη στιγμή να αξιοποιήσετε κάποιο ταλέντο σας ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο ή να ξεκινήσετε κάποια επιχείρηση, αν έχετε κάτι τέτοιο στο μυαλό σας. Είναι επίσης μια καλή στιγμή αν ψάχνετε συμμάχους να κάνετε μια συζήτηση με κάποιον που μπορεί να στηρίξει τα σχέδια σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο από τη 15η έως την 25η μοίρα.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου δίνει έμφαση στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας, του παρελθόντος, της ψυχολογίας σας και της καριέρας σας και έρχεται με τις καλύτερες προδιαγραφές για εσάς. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ξαφνικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα, αφού η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Δία και τον κυβερνήτη σας Ουρανό, καθώς θα κληθείτε να ανανεωθείτε και να αφήσετε πίσω σας ό,τι επιβαρύνει την ψυχή σας και σας παιδεύει. Αδράξτε την ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή στο σπίτι που μένετε, αφού είναι μια καλή περίοδος για επισκευές ή για να κάνετε ένα καλό ξεδιάλεγμα και να ξεφορτωθείτε ό,τι σας είναι άχρηστο. Μπορεί λοιπόν να ξυπνήσει μέσα σας η επιθυμία να φρεσκάρετε τον χώρο που ζείτε, να κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση ή ακόμη και να μετακομίσετε σε ένα άλλο πιο κατάλληλο περιβάλλον για σας. Αν ψάχνατε για μεγάλο διάστημα να αλλάξετε χώρο και δεν βρίσκατε τίποτα, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να εντείνετε τις προσπάθειες σας, διότι έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε ένα σπίτι που να σας αρέσει πολύ, ενώ υπάρχει περίπτωση να αλλάξετε χώρο και στον επαγγελματικό τομέα. Ακόμη, ευνοούνται οι υποθέσεις που αφορούν σε θέματα ακινήτων και περιουσιακά και ίσως τώρα να βρείτε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας, να αγοράσετε, να ενοικιάσετε ή να πουλήσετε κάποιο ακίνητο.

Μπορεί με αυτό το φεγγάρι να ξεκινήσετε κάποια νέα επαγγελματική δραστηριότητα, πιθανώς και με έδρα το σπίτι, και να κάνετε τις αλλαγές που θα δημιουργήσουν μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ της οικογενειακής και επαγγελματικής σας ζωής. Επίσης, αν μέχρι τώρα κρατούσατε τα παράπονά σας θαμμένα ή δεν είχατε αντιμετωπίσει κάποια θέματα οικογενειακά ή προβλήματα με συγγενείς, ίσως έρθουν τώρα στην επιφάνεια για να τεθούν επί τάπητος και να επιλυθούν, προκειμένου να δημιουργήσετε νέα και «καθαρά» συναισθηματικά θεμέλια με την οικογένεια σας. Παράλληλα θα έχετε όρεξη να απολαύσετε τη ζωή σας, να διασκεδάσετε και να κάνετε πράγματα που σας ικανοποιούν και σας κάνουν να χαμογελάτε, ή μπορεί να σας πιάσουν τάσεις φυγής και να αποφασίσετε να κάνετε μια απόδραση από τη ρουτίνα. Επίσης, μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας και να πρέπει να τρέξετε για να την προσφέρετε, ή να περάσετε απλώς περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους κάνοντας κάποιες ευχάριστες δραστηριότητες μαζί τους. Εάν έχετε σκεφτεί κάτι, αν έχετε κάποια «τρελή» ιδέα, μη φοβηθείτε να μην υλοποιήσετε, διότι η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Ουρανό που ευνοεί τις πρωτοποριακές κινήσεις και σας προκαλεί να αδράξετε την ευκαιρία. Ενδεχομένως να έχετε ευχάριστες εξελίξεις και σε θέματα επαγγελματικών και να έρθει μια πρόταση για δουλειά ή να βρείτε μια λύση σε ένα θέμα υγείας που σας απασχολεί.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου – αρχές τρίτου δεκαημέρου, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο από τη 15η έως την 25η μοίρα.

Ιχθύες

Advertisement

Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο ετοιμαστείτε να βγάλετε φτερά, να επεκταθείτε και να πετάξετε μακριά! Το μυαλό σας θα δουλεύει με χίλιες στροφές, θα έχετε έμπνευση, ιδέες, αλλά και τη δυνατότητα να τις επικοινωνείτε σωστά. Το φεγγάρι αυτό, που είναι σε σύνοδο με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη Δία, αλλά και με τον πρωτοποριακό Ουρανό θα δυναμώσει τον λόγο σας, τη σκέψη σας, θα σας κάνει πιο ζεστούς, επικοινωνιακούς και επιδραστικούς, θα αναζωογονήσει την κοινωνική σας ζωή και θα είστε πιο ευχάριστοι με όσους συναναστρέφεστε σε καθημερινό επίπεδο, είτε είναι οι φίλοι σας, είτε οι γείτονες, οι συνεργάτες σας ή οι διαδικτυακοί σας ακόλουθοι.

Αν ασχολείστε με τη συγγραφή, τη διαφήμιση, τον τουρισμό, τα ΜΜΕ ή τις πωλήσεις, τώρα είναι η στιγμή να προσελκύσετε το κοινό σας και να αναγνωριστείτε. Είναι η κατάλληλη Νέα Σελήνη για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να διαφημίσετε τις ικανότητες σας, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να στείλετε ένα βιογραφικό ή να περάσετε από μια συνέντευξη, να υπογράψετε μια συμφωνία, να ασχοληθείτε με γραφειοκρατικά θέματα, αλλά και να οργανώσετε καλύτερα το καθημερινό σας πρόγραμμα, ώστε να χωρούν όλες οι δραστηριότητες που επιθυμείτε να κάνετε. Επίσης, ευνοεί σπουδές, σεμινάρια, επιμόρφωση, ταξίδια, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, κυρίως στα επαγγελματικά. Θα ενεργοποιηθείτε, ώστε να βρείτε τα κατάλληλα άτομα, με τα οποία θα συμμαχήσετε για να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Θα έχετε έμπνευση, θα είστε πιο φιλόδοξοι και ίσως πιο ανταγωνιστικοί, αλλά θα είστε περισσότερο πρακτικοί και ουσιαστικοί στα σχέδια σας. Επίσης, μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να αλλάξετε το μεταφορικό σας μέσο, να κανονίσετε ένα ταξίδι πιθανώς για σπουδές ή δουλειά, ή να έρθετε σε επαφή με συγγενείς ή με άτομα που βρίσκονται μακριά. Το φεγγάρι μπορεί να φέρει και μια ευκαιρία για να κάνετε μια νέα αρχή στο εξωτερικό, είτε να ξεκινήσετε κάποιες σπουδές σε ένα πανεπιστήμιο εκτός συνόρων είτε να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα σε μια πολυεθνική εταιρία.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο από τη 15η έως την 25η μοίρα.

πηγη

Continue Reading

Ζώδια

Λίτσα Πατέρα: Απρόβλεπτες εξελίξεις με ατελείωτο χρήμα για Δίδυμους, Λέοντες και 3 ακόμη ζώδια

Published

on

Η Λίτσα Πατέρα προέβλεψε… πολλά απρόβλεπτα γεγονότα στο επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς μια όψη που δε βλέπουμε να πραγματοποιείται πολύ συχνά, είναι έτοιμη να μας ανοίξει παράθυρο στον τύχη, αν και οφείλουμε να μην είμαστε ιδιαίτερα αφελείς.

Advertisement

Η γνωστή αστρολόγος έκανε την ανάλυσή της και, όταν ξεκίνησε, προειδοποίησε πως ο Δίας θα συναντηθεί με τον Ουρανό, κάτι που γίνεται κάθε 12-14 χρόνια, σημαίνοντας αυτά τα απρόβλεπτα γεγονότα και την πόρτα στην τύχη. Οφείλουμε, όμως, παράλληλα να προσέχουμε και τις… λακούβες που θα βρούμε, στην προσπάθεια να «κυνηγήσουμε» την τύχη μας, κάτι στο οποίο αναφέρθηκε και η Βίκυ Παγιατάκη.

Η ανάλυση της Λίτσας Πατέρα για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Η Λίτσα Πατέρα, παράλληλα, μίλησε για την Αφροδίτη στον Ταύρο, που φέρνει εξελίξεις σε προσωπικά και οικονομικά ζητήματα, όμως παράλληλα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις κινήσεις μας και να τις κάνουμε με σύνεση.

Αμέσως μετά, στην παρουσίαση της αστρολογικής της ανάλυσης, μίλησε για κάθε ζώδιο ξεχωριστά, εφιστώντας στο καθένα από αυτά την προσοχή για το πού πρέπει να στοχεύσει τις επόμενες ώρες.

Διαβάστε ακόμα:   Αστρολογική "ανάσα" για 4 ζώδια - «Ρέντα» σε χρήμα και έρωτα από τη Λίτσα Πατέρα

Δείτε τις προβλέψεις της:

Advertisement

Continue Reading

Ζώδια

Όλο το χρήμα πάνω τους: Τα 4 τυχερά ζώδια σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Published

on

Ποια είναι τα 4 τυχερά ζώδια της ημέρας (08/05) σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη και τις αστρολογικές του προβλέψεις για το elle.gr. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 8 Μαΐου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Advertisement

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται κυρίως σε νέα επαγγελματικά σχέδια. Πιθανόν να σας είναι δύσκολο να ανταποκριθείτε σε κάποιες υποσχέσεις που έχετε δώσει.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις ιδέες σας σε φιλοσοφικό επίπεδο, θέλοντας να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Το βράδυ προκύπτουν έκτακτα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα ανασύρετε από το υποσυνείδητό σας μια αγωνία για το αύριο και μια σειρά από ανασφάλειες, που θα σας ταράζουν περισσότερο από όσο δικαιολογεί η τρέχουσα πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην ξοδεύετε αλόγιστα χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα. Ίσως να είναι προτιμότερο να εργάζεστε και λίγο μόνοι σας, καθώς οι άλλοι θα σας εμποδίσουν με τις ενέργειές τους.

Διαβάστε ακόμα:   «Συναγερμός» χαράς για 5 ζώδια από Άση Μπήλιου: Η τυχερή Νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει τεράστιες αλλαγές

ΛΕΩΝ
Μην πιέζετε τους συνεργάτες σας για κάποιες δουλειές που ξέρετε πως δεν έχουν και τόσο νόημα. Πιθανόν σήμερα να σας δοθεί η ευκαιρία για ένα σύντομο επαγγελματικό ταξίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Συνεργαστείτε με τους συναδέλφους σας για να αντιμετωπίσετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις και μην αναλαμβάνετε προς το παρόν επιπλέον καθήκοντα.

Ζώδια σήμερα – Κώστας Λεφάκης: Ακολουθούν προβλέψεις για άλλα 6 ζώδια

ΖΥΓΟΣ
Βλέποντας λίγο πιο μακριά από τα συνηθισμένα, θα κατανοήσετε τα πάντα για την πορεία της οικονομικής σας πορείας. Ο σύντροφος σας θα είναι ιδιαίτερα γλυκός σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δραστηριοποιηθείτε πάντως ανάλογα με τις περιστάσεις στην εργασία σας, αλλά φροντίστε οπωσδήποτε να έχετε και εναλλακτικές λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα οικονομικά σας δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση την περίοδο αυτή. Κάποια σχέδια σ’ αυτόν τον τομέα ίσως να μην μπορούν να εκπληρωθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ευχάριστα ξεκινά η μέρα σας, ενώ η εποχή είναι αρκετά καλή για να δραστηριοποιηθείτε, να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν και να υποστηριχτούν οι προσπάθειες σας.

Διαβάστε ακόμα:   Βίκυ Παγιατάκη: Τώρα ξεκινούν τα καλύτερα για Ταύρους, Καρκίνους και 2 ακόμα ζώδια
Advertisement

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γνωρίστε νέους ανθρώπους και απολαύστε μια ξεχωριστή περίοδο που σας χαρίζει αυτός ο μήνας. Μη σας πτοούν προσωρινές οικονομικές δυσκολίες.

ΙΧΘΕΙΣ
Δύσκολη μέρα για εσάς με προβλήματα στην επικοινωνία ή στην εργασία. Θα έχετε τη συμπαράσταση του συντρόφου σας, που έχει τη διάθεση να καταλάβει τις δυσκολίες που περνάτε.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.